En sonunda Sensasional Soccer bedava oldu. Ben de oyunu indirmeyi düşündüm ama garip arayüzü falan indirdim Flashget'le ama açılmadı.ne garip bir şey bu ya
İnternet üzerinden mi bir şey raknet bir açıklama yapabilir misin? (vista yüzünden mi?)
En sonunda Sensasional Soccer bedava oldu. Ben de oyunu indirmeyi düşündüm ama garip arayüzü falan indirdim Flashget'le ama açılmadı.ne garip bir şey bu ya
İnternet üzerinden mi bir şey raknet bir açıklama yapabilir misin? (vista yüzünden mi?)
When You Can Live Forever, What Do You Live For?
kardeş ana sayfadan bende indirmeyi denedim
bedava dedin diye ama indirdim oyun açılmıyo ......
Bedava olduğundan eminmisin.............
Buy Now falan da vardı ... indirme yerinde ....
Bedavaysa nerden indiriyon yardım arkadaşım ...........
nss1deki sistem olur heralde
Bu sürümde oyunu (internet tarayıcınızı) açıp kapatırsanız oynadığınız oyun, kazandığınız kupalar vb.. bilgiler kaybolacaktır. Oyuna save özelliği getirilebilmesi için çalışmalar devam etmektedir
Bunun haricinde oyunu 9.95$'a satın alabilir, hiçbir kısıtlama olmaksızın oynayabilirsiniz.
Oyunu oynamak için Windows işletim sistemine sahip olmalı ve Internet Explorer kullanmalısınız.
---
Si'nin açıklaması bu yönde![]()
Teşekkürler raknet yine kurtardın beni..
-------------------------------------------------------------------------
Ben de oyunu tamamen bedava sanmıştım yine hayal kırıklığına uğradım Si.Yine de oynarım sorun değil.
![]()
Mozzillada çalışsa güzel olurdu benim explorer hata veriyo
ben firefox kullanıyordum neyse olmasa da olur![]()
Raknet, ben girdim oyuna ekran açıldı ana menü (açılması için yaklaşık yarım saat bekledim) sonra "Quick Match" düğmesine tıkladım gri bir ekran çıktı ve öyle kaldı. Ne yapabilirim?
Son sürümü ne ki?
v10 son sürüm yanılmıyorsam...
Ya raknet nereden bakacam arama yaptım öyle bir program yok![]()
Oyun halen ücretsiz söylemek istedim belki soran olur rahatca oynayabilirsiniz şuan sorunsuz bir şekilde oynuyorum bu arada Save'ler düzeltildi içiniz rahat olsun.
Bookmarks