İmzalarında LEVEL okuyucusu var bende LeveL okuyorum
acaba imzanı bende alsam kızarmısın:?
( ben aldım kızarsan istemezsen burda belirt silerim )...
he favorin kim dersen ELif abla N-GAGE liginde birinci okadar erkek içinde![]()
İmzalarında LEVEL okuyucusu var bende LeveL okuyorum
acaba imzanı bende alsam kızarmısın:?
( ben aldım kızarsan istemezsen burda belirt silerim )...
he favorin kim dersen ELif abla N-GAGE liginde birinci okadar erkek içinde![]()
NAsıl İmza koyuyozsun yardım Pls
bunun için konu açmana ne gerek vardı...
Kör cehalet çirkeflestirir insanları !Suskunluğum asaletimdendir...Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
İmza eklemek için "User CP"ye gir, orda "Edit Signature" var. Buradan istediğin imzayı oluşturabilirsin![]()
LEVEL okurunu alacaksan sorun değil alabilirsin ben de Elif'e hayranım her ay alırım o dergiyi ben de kızım öyle oyun oynarım ben de.
When You Can Live Forever, What Do You Live For?
Level artık eski Level değil, o yüzden artık almıyorum![]()
değişen ney yeni levelde?
Ooo herkes alıyor galiba ne güzel![]()
Level'ı Level yapan kadro ayrılıp Oyungezer'i kurduğundan beri Level'ı almıyorum(Sinan Akkol, Serpil Ulutürk, Tuğbek Ölek ve niceleri) Ayrıca CD Oyun dergisinden tanıdığımız Göktuğ Yüksel de artık Oyungezer'de, halen metal kültürünü empoze etmeye çalışıyor ve kendine özgü üslubuyla yazılarını okumaya devam ediyoruz
Bunun dışında çeşitli ufak tefek sebeplerden ötürü artık Level dergisini almıyorum (ya da nadiren alıyorum).
(Bu yazdıklarımı bir Level yazarı okursa oyun incelemesinde oyunu yerden yere vurur herhalde)
Hayatımda hiç Level almadım![]()
bende almadım![]()
Kör cehalet çirkeflestirir insanları !Suskunluğum asaletimdendir...Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
ben de almadım
![]()
Whoa geri döndüm LEVEL alın güzeldir
Bookmarks