raknet vista değil xp, şuana kadarki hiçbir nss te problem çıkmamıştı, toshiba a30, p4 3.0, 1.5 ram, ati radeon 9100 ekran kartı var.
Harika
İyi
Orta
Daha İyi Olabilirdi
Çok Kötü
raknet vista değil xp, şuana kadarki hiçbir nss te problem çıkmamıştı, toshiba a30, p4 3.0, 1.5 ram, ati radeon 9100 ekran kartı var.
sonunda çıktı 3 ay önce çıksaydı rahatlıkla alırdım fakat almayacağım,serial falan çıkarsa onları kullanacağım.
oyunum demin yine bozuldu yine yükledim bu sefer ki db ile ilgili değil bilgisayar hızlandıran bir program kurmuştum o yaptı oyun ne yazık ki çok hassas çok çabuk yıpranıyor şu moneybookers ne bu arada
Ya arkadaşlar ben de yüklemdim.Ama açmıyor Logosuna çift tıklıyorum açmıyor ne yapmamız gerekli acaba.![]()
kaldırmadı belki özelliklerini kontrol ettin mi
Ranket Kusura Bakma Yanlış Bakmışım Ekran Kartıma Erkan Kartım 64 müş...ondan dolayı kasıyordur...
Ya raknet bu havale yöntemini bir anlatsan bir de telefon yöntemini acilen yardımın lazım...
When You Can Live Forever, What Do You Live For?
şuana kadar hiç sorunsuz oynadım betaları demoyu oyun çıktı açılmıyorşansa hiç inanmam o yüzden benden intikam alıyor herhalde
![]()
seninki kötüymüş ama nss oynayanların sayısı artacağı yerde düşecek
hardcoded kelimesinin anlamını bileniniz var mı![]()
new game çalışmıyor bende serial mi lazım onun için ? neden çalışmıyor?
Sistem özelliklerin?
JASHSKY forumun her tarafında bu konuyu sormaktan vazgeç artık. Telefonla ödeme yöntemi yok diye kaç defa yazmam gerekiyor? Si bile cevap yazdı sanaHavale yöntemini ben de bilmiyorum, bir ara ilgilenirim. Etrafında bir İngilizce bilene danışsan?
Tam olarak nasıl bir hatayla karşılaşıyorsun?
Bookmarks