dark_rocker sakin olmak gerekir
dark_rocker sakin olmak gerekir
Ama haklı böyle şeyler olmamalı forumda.. çok kötüZaten PES FİFA bu modda asla NSS4'e rakip olamaz PES'le karşılaştırmak anlamsız.
When You Can Live Forever, What Do You Live For?
kusura bakmayın arkadaşlar ama konuştuğu şeyler kaç yaşında olursa olsun çok yanlış...
Kör cehalet çirkeflestirir insanları !Suskunluğum asaletimdendir...Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
NSS nin özel hayat olması ve lig seçimi olması güzel become a legendında görüntü özellikleri ve maç gerçekliği güzel birleştirilmiş bir versiyonu olsa çok satar![]()
Aslında sorun Pes'in "4 lig" matığı. Hani ligleri ve modları gerçek hayata uygun yapsalar daha güzel olurdu. "Master Lig" ve "Become A legend"dan bahsediyorum![]()
evet onlarında o bölümleri geliştirmesi gerekir ve özel hayatda oyunun içinde olursa tadından yenmez ama pes 2010 da BAL nin glişmeyeceğini geçen seneki gibi kalıcağını duydum ama bilimem ne kadar doğru...
Kör cehalet çirkeflestirir insanları !Suskunluğum asaletimdendir...Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
Hmm aslında PES'in forumlarına falan gidip fikirlerimizi sunabiliriz. Demolara bakılırsa PC'de PES yine daha iyi olucak Fifa'ya göre ama konsolları bilmem.
fifa yine be a proyu 15 sene falan yapmayı akıl edemedi. hani Nss tarzında
fifa berbat olmuş yine en iyi fifa oyunu fifa 08 di
Aynen katılıyorum o da PES 08 ondan kötü olduğu için![]()
09'dan itibaren bozdular. üstelik daha güçlü bilgisayar istiyor.
Ama heryerde PS3 için falan Fifa daha iyi diolar
sadece pc oynadığım için bilmiyorum ama fifa eskisi gibi değil![]()
İlk oynadığım futbol oyunu Fifa 99'du haha neydi o günler![]()
benimde aynenvay be
![]()
Bookmarks