Bugün NSS2'ye baktım indireyim dedim bakalım nasılmış.. İndirdim NSS1'den çok bir farkı yok gibi renkli NSS 1 diyebiliriz.Yani çok bir fark yok çok bakamadım NSS2'yi neden yapmış ki read?
![]()
Bugün NSS2'ye baktım indireyim dedim bakalım nasılmış.. İndirdim NSS1'den çok bir farkı yok gibi renkli NSS 1 diyebiliriz.Yani çok bir fark yok çok bakamadım NSS2'yi neden yapmış ki read?
![]()
When You Can Live Forever, What Do You Live For?
Belki daha detaylıdır farkları hemen göremiyebilirsin
10 maç oynayıp buna karar veremezsin ki.Yada oyunu satın aldın değil mi ?
bence nss 3 hariç hepsi vasat...
Kör cehalet çirkeflestirir insanları !Suskunluğum asaletimdendir...Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
nss2ye bakmıştım nss3ten tek ciddi eksiği maç motoru aslında nss her seride daha iyiye gitmiş bence bu oyun o dönemler için çok iyiymiş![]()
Şahsen benim gibi zaman zaman maç yapmaktan sıkılanlar için en ideal seri.Text base oyunlar hep ilgimi çekmiştir![]()
Tamam oyun o zamanlar için harika olabilir bende textbase oyunları seviyorum ama NSS1'i oynadım NSS2'ye ise şöyle bir baktım o kadar değişiklik yok bence NSS2'yi alacağına NSS1 bedava zaten çok ciddi bir değişiklikte yok.![]()
When You Can Live Forever, What Do You Live For?
NSS2, NSS1 tabanlı bir oyundur. Sadece bir takım görsel iyileştirmelere gidilmiş ve kullanıcı arabirimi daha kullanışlı hale getirilmiştir.
Oyunu alıp almamak sizin tercihiniz. Takdir edersiniz ki 4 yıllık bir oyunun üzerine tartışmanın pek de bir sonu yok![]()
Bookmarks