rafael vandervaart bir numaradır emin olun ondan daha iyi bir sol ayak sergen sonra ben gelirim yani bu iki oyuncu benden bile iyi sol ayaklıdır![]()
rafael vandervaart bir numaradır emin olun ondan daha iyi bir sol ayak sergen sonra ben gelirim yani bu iki oyuncu benden bile iyi sol ayaklıdır![]()
Rui Costa 4ever!!!!!!!!!!!!
E Pluribus Unum
Need immediate help with New Star Soccer? Tweet me at @ruan03 or email me at ruiandrade@outlook.com
rui costa fatih terimin evladı...
Kör cehalet çirkeflestirir insanları !Suskunluğum asaletimdendir...Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
tabii yaabu fatih terimi rui costadan daha büyük yapar
bu sebze nerden öğrendi bakayım konu içeriğinitürkçeyi hemen kaptı
![]()
türkçe sözlük bulmuştur...![]()
Kör cehalet çirkeflestirir insanları !Suskunluğum asaletimdendir...Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
evet fatih terim 4ever
Vander Vaart En İyi Sol Ayak Mı?
Dünya Üzerindeki En Güçlü Sol Ayak Şüphesiz Roberto Carlos GS li Olduğum Halde Bunu Kabul Ediyorum.
Futbol Tarihinde En Sert Vuran 10 Futbolcunun İçinde Bence 3 Küçük Parmak Vuruşu Vardır Onun Ünlü.Topa Vurduğu Anda Sağa Doğru Açılı Gider ama Hemen Fansolu Gitmeye Başlar.Bi Ara Bunu Bir Türk Futbolcuda Kullanıyordu.Adını Unuttum.
Şahsen Türkiyeye Gelmiş Geçmiş Gelen EN İyi Yabancı Oyuncular Şunlar:
1.Hagi
2.Carlos
3.Amokachi
4.Ribery
5.Popesku
6.Flipesku
7.Harry Kewell
8.Guiza
9.Baroş
10.Alex
Bence Bunlar Türkiyeye Gelmiş En İyi Yabancı Oyunculardandır
Tahir Alaybeyi
3.6.1989
MİSA FAN CLUP
Nss Player, Turkish Citizen, Game, Technology&Game
lincoln yokmu dostum
bence en iyisi bursaspor daki ömer
Bende C.Ronaldo Fanıyım![]()
les ferdinand da olmalıydı bence![]()
evet les ferdinand...çok iyi futbolcuydu....
Bookmarks