Results 1 to 13 of 13

Thread: kız arkadaş

Default kız arkadaş

arkadaşlar herşey tamam para ün şöhret araba villa ne dersen de ama bi kız arkadaş yok ya nasıl ayarlanıyor birde aile kız arkadaşla ilgili mesaj veriyo kendine arkadaş bulmu diyo ne tam anlamadım

ailenin verdiği talimatı bilmiyorum ama kız arkadas msjı gelıyor o zmn ask the bısı bısı war onu secıceksın eger kızın aradıı tıpteysen yanı mesela kız takıları sevıyor yada guzel evlerı sevıyor eğer sende bunlar warsa ask deınce hemen gelıyor hatta bır muddet sora evlenıyosun benım gıbı su anda 1 cocuum war

Bende kız arkadaş bulamadım.Kendimi oyunda Türk yaptım ve şuan Palermo'da oynuyorum ama hiç öyle mesajlar gelmiyor...

canpasha's Avatar
    canpasha is offline The Turkish Pea? International Superstar

simdi soLe acikLiyim sana cnm ne zamandir paLermo'da oynadiqin onemLi.yeni bi uLkeye transfer oLduqunuzda eqer cok unLu deiLseniz,un sahibi oLana kadar kizLar sizinLe iLqiLenmior.

1 sezon burdayım :d

valla kendiliğinden çıkıyo bi de kızdan kıza beğenme durumu değişir mesela bazıları güzel arabaları sever bazıları güzel ev seviyo eğer sizi beğenmezlerse confidence yerlerde sürünüyo uzun süre bi de kariyerinizin başında çıkan kızlar daha güzel oluyo en azından başlarda vücudu güzel inanılmaz güzel bakışları falan var derken ikinci üçüncü sezonda artık işte güzel ama biraz kilolu kilosuyla ilgili takıntıları falan var demeye başlıyo

yani demem o ki kariyerinizin devamı için tam anlamıyla herşeye sahip olmadan kızlara çıkma teklif etmeyin sonra confidence ı toplamak için içer içer sahadaki çimleri öpersiniz kızlar yerine

Talking

nss4te kız arkadaşların adları olacakmış peki bizimkiler yabancı mı olacak öyleyse oynamam

canpasha's Avatar
    canpasha is offline The Turkish Pea? International Superstar

hatta bi ara isimLerin yani sira,mesLekLeri biLe oLucakti.top modeL fiLan ama oneri oLarak mi kaLdi yoksa ekLendi mi biLmiorm.

Exclamation

benim bitane eşim var evlendim yani valla iyiyiz moreli bozulunca bi kolye hemen düzeliyo 21 yaşınmdayım özerlliklerim full arsenaldeyim dünyanın en iyi oyuncusuyum yalnız çocuk yapmak için children butonuna bastım bi mesaj gönderdi buton dondu çocuğu olan varsa doğru mu yaptım bi yardım edin

Domo's Avatar
    Domo is offline International Superstar Player Of The Year

Yaptığın şeylerde bi tuhaflık yok bence . Bilen biri yazar. NSS3'te çocuk olduğunu yeni öğrendim.
    When You Can Live Forever, What Do You Live For?

Mesajı okumadın mı? Kabul ettiyse yakında bir mesaj daha gelecek "Your wife is pregnant" gibi. 9 ay sonra da bir mesaj daha. Oğlun(kızın) oldu gibi. Allah analı babalı büyütsün. Kabul etmediyse birşey olmaz. Sonraki gün bir daha basarsın butona; zaten kabul etmediyse buton açılır. Keşke NSS4te de böyle olsa; butona basıyorsun; kızın oldu

Domo's Avatar
    Domo is offline International Superstar Player Of The Year

Haa Umut sen ona bastın işte ondan sonra hamile kalıcak o zaman bu çok basit bişey. Eagle konuya noktayı koydun. Bu çok normal çocuğun sonra doğucak doğunca nolcaksa
    When You Can Live Forever, What Do You Live For?

3'te bilmem ama 4'te para kaybı Hiç değilse hanımı biraz daha kendine bağlıyorsundur