Results 1 to 1 of 1

Thread: Burada cevaplanan sorular forumda cevaplanmayacaktır. Konu açmadan önce burayı okuyun

Default Burada cevaplanan sorular forumda cevaplanmayacaktır. Konu açmadan önce burayı okuyun

BURDA CEVAPLANMIŞ SORULAR FORUMDA YANITLANMAYACAKTIR.
    PM ile (özel mesaj ile) SORU SORMAYIN LÜTFEN
    MSN DESTEĞİ YOKTUR

NSS4 ne zaman çıkacak?
    7 Kasım 2008, şu an demosu oynanabilir.

NSS4'ün çıkış tarihi neden sürekli erteleniyor?

NSS4'ü tek bir kişi kodlayıp geliştiriyor. Arayüz tasarımı, animasyonlar vs... tek bir kişi tarafından hazırlanıyor. Sadece forma tasarımları, saha tasarımı, futbolcu veritabanı ve çeviri konusunda ona yardımcı olan bir ekip var. Bu ekibin tamamı gönüllülerden oluşuyor ve seçimi zaten aylar öncesinden yapıldı. Ayrıca veritabanı ve çeviri çalışmaları zaten bitti. Şu anda futbolcu animasyonları üzerinde çalışılıyor. (vole, rövaşata vs..) Bunlar da tamamlandığında oyun son bir beta testten geçecek (açık beta olmayacak sadece geliştiricilere özel) ve satışa sunulacak. Test aşamasına bu kadar önem veriyoruz çünkü sizi yamalarla uğraştırmak istemiyoruz. Yarım yamalak bir oyun yerine yapabileceğimizin en iyisini sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz.

NSS4'de Türkçe desteği olacak mı?

Evet, NSS4'ü tamamen Türkçe oynayabileceksiniz. Hiçbir yama vs.. indirmeden

NSS4'de Türkiye Ligi var mı?

Evet, NSS3'de olduğu gibi NSS4'te de Türkiye Ligi var. Ama lisanslı olmadığı için orijinal isimler olmayacak

NSS4'ün fiyatı ne olacak?

NSS3 ile aynı yani 19.95$ (yaklaşık 27 YTL)
    Forum üyelerine 5$ indirim mevcut

NSS4 yükleme dosyasının büyüklüğü ne kadar (Kaç MB?)

Yaklaşık 26MB

NSS3 seri numaraları NSS4 için de geçerli olacak mı?

Hayır böyle bir durum söz konusu bile değil. İkisi birbirinden farklı oyunlar.

raknet, senin forumdaki görevin nedir?

Forum genel moderatörüyüm (süper/global moderatör)

NSS1 seri numarasını nasıl edinebilirim?

Buraya tıklayın.
    Your name here yazan yere adınızı girin. (Adınızda veya soyadınızda Türkçe karakter varsa kullanmayın. Edineceğiniz kod yanlış olacaktır.)
    Alt kısımdaki "generate" düğmesine basın.
    This is your code yazan yerde kodunuz oluşacaktır.

NSS3 oynarken birden bire bir kutucuk belirdi ve sanırım seri numarası girmemi istiyor, bu nedir oyunu oynayamıyorum?

NSS3 ücretsiz bir oyun değildir. Oyunda bir karakter oluşturduktan sonra ilk 10 maçı ücretsiz oynayabilirsiniz. Oyunu oynamaya devam etmek için satın almalısınız. Oyunu 19.95$'a satın alabilirsiniz. (YTL olarak yaklaşık 27 YTL)
    Oyunu satın almak için tıklayın.

NSS3'ü açtım oyunumu load yaparken "File Corrupt" diye bir uyarı çıkıyor bu nedir?

"File Corrupt" demek "Dosya Bozuk" demektir. Yani, ya oyunu oynarken NSS3 penceresini veya bilgisayarınızı kapatmışsınız ya da save dosyası üzerinde oynamışsınız. Bu sorunu gidermek için, "sürücünüzün ismi:/Program Files/New Star Soccer 3/Save" klasöründeki *oyuncu adınız*.bak isimli dosyanın uzantısını nss olarak değiştirin. Bu sorununuzu çözecektir.

raknet, senin msn'ini ekledim ama neden yardım alamıyorum?

Yardım istemek için bir numaralı başvuru yeriniz burası olmalı. Artık msn'den sorulan hiçbir soruya cevap vermiyorum. Lütfen soru sormak için eklemeyin beni.
    Last edited by raknet; 10-31-2008 at 06:39 PM. Reason: nss4 çıkış tarihi değiştirildi...