Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Şut teknikleri

Default Şut teknikleri

Şut, pas, vole vb.. nasıl daha etkili yapacağımızı tartışıyoruz

hocam süper olmus bu forum ...
    ben sadece şut çektiğimde kaleciden sekiyor.. kafayla tamamladığımda yada vole vurdumda yine kalecide kalıyor..gol atmak çok zor

Quote Originally Posted by ccengooo View Post
    hocam süper olmus bu forum ...
    ben sadece şut çektiğimde kaleciden sekiyor.. kafayla tamamladığımda yada vole vurdumda yine kalecide kalıyor..gol atmak çok zor
    sana tavsiyem direkt çaprazdan kaleye doğru git şutu çek direkt gol olur

evet valla denedim.süper gol oluyor

bu oyunu online olarak oynananı warmı acaba.yada oline yapsalar fena olmazmıydı?
    yani her hafta bi ligte olsaydıkta. her hafta normal maçlar gibi maçımızı yapsaydık. haftaiçide ilerletseydik adamı?

güzel olmazmı

NSS için online yapılması şu anda söz konusu değil üzgünüm, oyunu konseptinden uzaklaştırır.

pardon hata mesajı oldu

ben çogunlukla orta sahaya gelirim solak yaparım sol çizgi de biraz ilerlerim lob tuşuna sonuna kadar yuaparım kenardan kenara gider hep yerler hep ölece transfer istiolar hep

yaa arkadaşlar birde aşşağı kaleye atak yaparken çok ters geliyor keşke bu sorunu çözselermiş kamera açısını değiştirip sürekli yukarı kaleye atak yapabilsek?

NSS3de böyle bir imkan yok. Ancak yeni gelen NSS4de oyun 3D olduğu için sorun çözülmüştür

yha bende cok sevdım bu forumu hemen uye oldum arkadaslar ceza sahasına yandan gırın vurun gol oluyor cok attım ole gol caprazdan ama

Default golmu

ilk oynadığım zamanlar canım cıkıyodu gol atmak için şimdi ise takım arkadaşımla yarışıyorum zira ne zaman uzaktan sut ceksem kesin tamamlıyo bana tek artısı asist sayılıyo ama adam bi sezonda en az10 defa hattrick yaparmı ya gol kralı olmak istiyorum ben

bi adam tabikide bi sezonda 10 hatrick yapar ben oynadıım her maçta hattick yapıyorum be kaç maça girdiğimi hatricklerden bakıyorum ayrıca defansı calıma kalenın yanından duz gel ve vur bıraz falsoyla dırek gol oluyor

benim gol atmam hiç de zor deil çünkü 2013 yılındayım ve bütün güçlerim 30 gol atmak o kadar da zor değil.İnanmayan ****@hotmail.com
    Last edited by raknet; 10-22-2007 at 01:55 PM. Reason: msn adresine ne gerek var?

benimde dribling 30 oldugu icin kaleciyi geciyorum bazen kaleci uyuzluk ediyo cikmiyo

Smile

Arkadaşlar Şut 25 den Az Olmasın İşiniz Kolay İlk Önce Rakip Kaleye Gidin Sonra Ceza Sahasının Dışında Radüs Diorum Ben Ona Eyimli Bir Çizgi Var Onun Solundan Veya Sağından Şut Çekin Şutu Vuruken En Son Hızın Biraz Altında Vurun Süper Gol Girer.

İlk Önce Flair(Yetenek) i 23 den Aşağı Yapmayalım Kaleye Çaprazdan Gidelim Sonra Şut Çekelim Ve Şut Çektikten Hemen Ok Tuşlarıyla Hareket Verin Biz Buna FalSolu Dioruz.Bunu Dümdüz Kalenin Karşıındanda Deneyebiliriz.