Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63

Thread: Türkçe Foruma Hoşgeldiniz!

egan aramıza hoş geldin, sorununu tam olarak bana PM olarak gönderirsen İngilizceye çevirip, mod arkadaşa ulaştırabilirm, o da oyunun yazarı Si. Read'a ulaştıracaktır, mesajını bekliyorum

haha, harika!

hmm 15 karakteri doldurmak için bişiler daha yazmam lazımmış, yazdım. .

harika olan bu türkçe forum olayı. kodun çalışmaması değil yanlış olmasın. son mesajı okumadan post ettim :$
    Last edited by JJU; 12-26-2006 at 10:22 AM.

Merhaba arkadaşlar, buraya düzenli olarak uğrayan birileri varsa ses versin de kaliteli bi muhabbet ortamı yapalım.

Ben düzenli olarak uğruyorum muhabbet yapabiliriz tabii ki neden olmasın

Default a

merhaba arkadaslar. ben burada yeniyim. hatta NSS oyunlarini bile daha yeni buldum (bugün). 10 mac bedavaymis...NSS3 oynadim ve gercekten cok ama coooook begendim. ve lisans keyi almak icin bir miktar para ödemek zorundaymisiz. ama internett üzerinden. daha hayatta internett üzerinden banka kartiylan falan bir sey yapmamistim. acaba risklimi arkadaslar?? göruslerinizi almak istiyorum. zaten hepiunizde odemissiniz ama yine soruyum dedim
    ne diyorsun "raknet" ??

merhaba arkadaslar. ben burada yeniyim. hatta NSS oyunlarini bile daha yeni buldum (bugün). 10 mac bedavaymis...NSS3 oynadim ve gercekten cok ama coooook begendim. ve lisans keyi almak icin bir miktar para ödemek zorundaymisiz. ama internett üzerinden. daha hayatta internett üzerinden banka kartiylan falan bir sey yapmamistim. acaba risklimi arkadaslar?? göruslerinizi almak istiyorum. zaten hepiunizde odemissiniz ama yine soruyum dedim
    ne diyorsun "raknet" ??
    Satın alma işlemleri, SSL (secure socket layer) yani şifreli bağlantı üzerinden gerçekleştiği için kredi kartı bilgilerin sadece karşı bilgisayara gönderilir ve bu gönderim sırasında herhangi bir 3. şahsın bu bilgilere ulaşma ihtimali yoktur. Bu konuda için rahat olsun Ayrıca para transferi vb.. yollarla da satın almayı gerçekleştirebilirsin. Ancak bu ödeyeceğin parayı biraz artırır. Çünkü bırak yurtdışı havaleyi, yurtiçi havaleye bile 20 ytl para alıyorlar galiba... Kredi kartını kullanarak oyunu sorunsuz satın alabilirsin. Eğer hala bu konuda tereddütlerin varsa forumun admini ve oyunun geliştiricisi siread'a PM (özel ileti) yoluyla ulaşabilirsin.. Forumumuza hoşgeldin ve umarım kalıcı olursun

tsk "raknet"
    valla icimi rahatlattin hehe
    artik bugün satin alamazsam yarin yapabilirim.
    bir sorum daha var kardes;

-eger ben NSS2 oynuyorsam ve ona göre banka kartiylan para ödemissem, NSS3 oynayabilmem icindemi aynisini yapmam gerek ??? yoksa ikisinide bedava kullanabilirim ?? (bir ödemeylen)

Quote Originally Posted by isko View Post
    tsk "raknet"
    valla icimi rahatlattin hehe
    artik bugün satin alamazsam yarin yapabilirim.
    bir sorum daha var kardes;

-eger ben NSS2 oynuyorsam ve ona göre banka kartiylan para ödemissem, NSS3 oynayabilmem icindemi aynisini yapmam gerek ??? yoksa ikisinide bedava kullanabilirim ?? (bir ödemeylen)
    Bu maalesef mümkün değil çünkü NSS2 ve NSS3 birbirinden tamamen farklı oyunlardır. Tamamen farklı motor üzerinde kuruludur ve bunun bir sonucu olarak da iki oyunun ücretlendirmesi ve iki oyunun kullandığı seri numaraları farklıdır

tamam
    yardimlarin icin cok tesekkür ederim "raknet"

Quote Originally Posted by isko View Post
    tamam
    yardimlarin icin cok tesekkür ederim "raknet"
    rica ederim foruma sık sık uğra bi muhabbet ortamı kuramadık gitti

hehehe zaman oldukca ugrariz
    peki NSS3 satin aldiktan sonra ne kadar zaman kullanabilirim?? bir limiti varmi?? örnegin 1 sene yahut 2 sene....

ve bizim evde 2 tane bilgisayar var, ikisine birden NSS3 installere yapabilirmiyim ayni kontoylan ?? 1 ödemeylen ??

NSS için satın aldığın lisans anahtarı limitsiz süreyle geçerlidir. Ancak, birden fazla bilgisayara yüklenmesi konusunu bilmiyorum üst makamlara bi sorayım

tamam Burak kardes

valla kusura bakma fazla soru soruyorum ama ...

sitede ikudum ingilizce yerde diyorki "eger NSS1 free code almak icin bize mesaj yollayin ve size kodunuzu yollariz" diye...

bende aynen örnek`te gösterildigi gibi bir mesaj yazdim dün bedava kod alabilmek icin (for NSS1),,, ama daha cevap gelmedi....

saygilarlan

sitede ikudum ingilizce yerde diyorki "eger NSS1 free code almak icin bize mesaj yollayin ve size kodunuzu yollariz" diye...

bende aynen örnek`te gösterildigi gibi bir mesaj yazdim dün bedava kod alabilmek icin (for NSS1),,, ama daha cevap gelmedi....
    yöneticiler meşgul olduğundan henüz zaman ayıramamış olabilirler kodun en kısa sürede gelir...
    Last edited by raknet; 05-09-2007 at 03:53 PM. Reason: posting error

Kardes su anda NSS3 en yeni versiyonu hangisi ???
    saygilar