PDA

View Full Version : Kim jesteście?

Thor
01-24-2009, 09:00 PM
Hmm, może się sobie przedstawimy? Aby nie było, zacznę od siebie ;)

Zawód: Student filologii angielskiej / Nauczyciel angielskiego (metodami klasycznymi w LO i metodą Callana prywatnie)
Zainteresowania: książki! (różne, różniste), muzyka (od metalu do klasycznej), ezoteryka (chociaż czasu brak ostatnio)
Lubię robić: pić piwo, czytać, słuchać muzyki, coś potworzyć (od komponowania po pisanie głupich wierszyków)
Ulubiony klub: Szczerze to nie interesuję się już piłką jak niegdyś, kiedy kibicowałem Man Utd i Wiśle. Teraz ograniczam się do oglądania ważniejszych finałów, skrótów Ligi Mistrzów i (całych) meczów reprezentacji. Liga polska - z wiadomych chyba powodów - mnie nie interesuje! :)

Zapraszam do dyskusji :)

Soha
01-27-2009, 02:22 PM
w sumie i czemu nie ;p

zawod: uczen (matura w tym roku...) no i pilkarz (profesjonalny chcial nie chcial)
zainteresowania: od malego pilka nozna i w sumie od paru lat doszly wypady towarzyskie z towarzystwem w celach towarzyskich ;) chociaz od roku to juz raczej z moja dzioucha czas spedzam anizeli cos gdzies innego...
ulubionych klubow ani nieulubionych nie mam no bo i po co ;p
i to tyle bedzie o mnie chyba ;)

singiel
02-19-2009, 06:25 PM
Jestem uczniem gimnazjum
Zainteresowania: Piłka nożna i wszystko co z nią związane
Ulubiony klub: Arsenal Londyn

Dżamper
04-09-2009, 02:40 PM
Zawód: Uczeń gimnazjum/Posiadacz szczęścia w konkursach NSG (darmowy kod do NSS4 dostałem jakby kto pytał :D)
Zainteresowania: piłka nożna, informatyka
Lubię robić: grać w nogę z kumplami, fajną książkę poczytać, poprogramować trochę albo pograć na mojej konsolce (Wii jakby kto pytał, ale nie w badziewia w stylu Wii Fit czy Cośtam Babiez)
Ulubiony klub: KS Wisła Ustronianka (a kto powiedział, że musi być piłkarski? :P)

Shamy
07-05-2009, 12:02 PM
Zawód: Uczeń gimnazjum
Zainteresowania: piłka nożna, informatyka
Lubię robić: grać na kompie i PSP, tworzyć stronki, gadać z kumplami
Ulubiony klub: LECH POZNAŃ (od 4 lat żeby nie było, że kibic sukcesu)