PDA

View Full Version : Sayın Yöentici Lütfen Okuyunuz ve dar rocker .......

BerkayOo
12-16-2008, 12:48 PM
Bak arkadaşım :

Forumtr tr rezilliği adlı konuya cvp yazmışsın teşekkürler ama...

ne ya bu forumun suyunu çıkardınız ne demek ya görmüyon mu yönetici izin vermiş

sana noluyo................ Ayrıca yaz diyonuz sonra siliyonuz ordakilerin hepsi gerçekk....

Tamam silmenizin sebebi ne ? niye yazdırıyonuz o zmn ? Yasak sa yazdırmasaydınız ?

Makale dedik ( gerçek bilimsel veriler ve bunların hepsi gerçek )

Ne bekliyodunuzki başka.....

Ya haksızlık deil mi ben uraştım sen sildin ............ ( Yazıda ne var ki ? ).

Lütfen cvp ve adm gibi hakaret etmeden :naughty:

Domo
12-16-2008, 02:03 PM
Sana hakaret etmediler ki Berkay sadece forumda küfür içerikli mesaj yazmak veya hakaret. Bir de bu forumda başka forumları protesto etmiyoruz.

raknet
12-16-2008, 03:57 PM
İsme hitaben konu açma yeni bir forum kültürü olsa gerek.

Daha önce seni uyarmamamın tek sebebi bu:

Foruma daha yeni katılmışsın, ortamı bilmiyorsun nasıl olsa zamanla öğrenirsin diyerek sana müdahale etmedim ama daha 8.mesajında haddini aştın.

Açtığın "forumtr rezilliği" konusunun kilitlenme sebebini zaten konuyu kilitlerken belirtmiştim, merak ediyorsan konuyu açıp okuyabilirsin.

O konuda yazdıklarının "hepsinin gerçek" ve "bilimsel" olması konusuna gelince bunu kanıtlayabilir misin? Elinde salt iddia dışında herhangi bir somut kanıt var mı?

Bu konu için uğraştığını iddia ediyorsun, Google'a "forumtr rezilliği" yazıp çıkan ilk sonuca girdiğinde zaten bu konuya ulaşabiliyoruz, bu mu harcadığın emek "ctrl+c ve ctrl+v" tuşlarını kullanman mı?

Adam gibi cevap yazın hakaret etmeden demişsin, önce sen "adam gibi" yazmayı öğren sonra diğer insanlara emir ver.

Bu konuyla ilgili herhangi sorun varsa PM at.

Kilit.