View Full Version : New Star Soccer 2010 Çıktı! (Şu anki sürüm v4.13)
Son sürüm 4.13:
http://download.newstargames.com/misc/Shot4.png
PC İçin Karşıdan Yükleyin (http://download.newstargames.com/Install_NSS2010.exe)
Intel MAC İçin Karşıdan Yükleyin (http://download.newstargames.com/NSS2010_Mac.zip)
Satın Almak İstiyorsanız Tıklayın
(https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=2108706)
NSS4'deki kayıt dosyanızla devam etmek istiyorsanız, .db dosyasını Documents/New Star Soccer 4/Save konumundan Documents/New Star Soccer 2010/Save konumuna taşıyın.
Değişiklikler
English Championship düzeltildi
Spanish Segunda düzeltildi
Sürekli faul yapan oyuncular sarı kart görecekler
Normal ve Kolay oyun seviyelerinde yetenek gelişimi artırıldı
Serbest antremanda serbest vuruş pratik sıklığı 5 ile sınırlandırıldı
Savunma oyuncularının topu alma sıklığı azaltıldı
Yüksekten gelen topları kontrol etme kolaylaştırıldı
Maç esnasında taktiklerin değişmemesi sorunu giderildi
Aynı kulüpte ikinci kez oynandığında kulüp geçmişinin güncellenmemesi sorunu giderildi (sadece yeni kariyerler için)
Oyundan atılmalarda oyun sonu sorunları giderildi
raknet
11-07-2008, 06:24 PM
Uzun bekleyişin ardından şimdiye kadarki en mükkemmel NSS karşınızda :) Çevirilere en kısa sürede başlanacak ;)
Evet raknet ama şu ödemeler konusunda bilgilendirme yapsan. :)
Eagle
11-07-2008, 06:39 PM
evet iyi olur adım adım anlatırsan bir de:)
krebbie55
11-07-2008, 06:55 PM
ahh yorum yapabilsem ne yazıkki oyun çalışmıyor lütfen bana yardımcı olun tüm sorun nedenlerini ingilizce foruma yazdım lütfen yardım!!!
raknet
11-07-2008, 06:57 PM
Oyunu satın almak için:
* İlk mesajdaki linke tıkayın.
* Açılan formdaki bilgileri tamamen doğru ve eksiksiz bir biçimde girin.
* Kendinize uygun ödeme biçimini seçmeyi unutmayın.
* Player name yazan yere adınız ve soyadınızı yazın. (oyunda yarattığınız karakterin ad/soyadı)
* Where did you learn about.. yazan yere oyunu ilk olarak nerden duyduğunuzu seçin.
* "Sonraki" düğmesine tıkayın.
(bundan sonraki anlatım kredi kartı ile ödeyeceğinizi varsayılarak yapılmıştır)
* Bu sayfada kredi kartı bilgilerinizi ve fatura bilgilerini giriyorsunuz.
* İstenen bilgileri de girdikten sonra, "submit" düğmesini tıklayın.
* Kodunuz neredeyse anında email adresinize gelecektir, banka kaynaklı ufak gecikmeler olabilir.
Öyle demek istemedim raknet yani kredi kartından başka yöntem yok mu havale vb.
raknet
11-07-2008, 07:09 PM
Ödeme yolları:
* Kredi kartı (https önekli sertifikalı güvenli sunucu üzerinden)
* Uluslararası banka transferi
* Telefon
* Faks
* Local Bank Transfer (yerel banka transferi demek ama nasıl işlediğini bilmiyorum.)
raknet
11-07-2008, 07:26 PM
ahh yorum yapabilsem ne yazıkki oyun çalışmıyor lütfen bana yardımcı olun tüm sorun nedenlerini ingilizce foruma yazdım lütfen yardım!!!
Şu anda bu hata ile ilgili yapabileceğimiz pek birşey yok, yapımcıdan açıklama bekleyelim. Pek çok kişide bu hata mevcut ;)
Sanırım ekran kartıyla ilgili bir sorun var...
İngilizce foruma yazdım silip tekrar yüklemeyi dene veya yönetici şeklinde çalıştır.. :(
cemseckin
11-07-2008, 09:10 PM
demoyu kaldırıp son oyunu kurdum nss4.exe hatası alıyorum şuana kadar ne nss3 te nede 4 de bir sorun olmamıştı, şuan oyunu hiç açamıyorum.
raknet
11-07-2008, 09:17 PM
Nasıl bir hata alıyorsun tam olarak?
Sistem özelliklerini yazabilir misin?
Eğer Vista kullanıcısıysan, oyunu silip Admin olarak yüklemeyi dener misin?
Lincoln
11-07-2008, 09:20 PM
Arkadaşlar Benim Pc Laptop Özellikleri:
448 MB
125 Ekran Kartı
Oyun Kasarmı Netti Filan Kapadım mı demo çok kasıyorduda....:(
raknet
11-07-2008, 09:26 PM
Arkadaşlar Benim Pc Laptop Özellikleri:
448 MB
125 Ekran Kartı
Oyun Kasarmı Netti Filan Kapadım mı demo çok kasıyorduda....:(
Ekran kartın ve işlemcin hakkında daha detaylı bilgi verebilir misin?
Lincoln
11-07-2008, 09:46 PM
Yani Genel Olarak
Xp Kulanıyorum...
1.79 Ghz. 448 Ram Ekran Kartım 128 Yani Bunların Dışında Ne Tür Bilgi İstiyorsan Hemen Veriyim Efect leri oyunda low yaptım yine maç sırasında çok kastı....:(
cemseckin
11-07-2008, 09:48 PM
raknet vista değil xp, şuana kadarki hiçbir nss te problem çıkmamıştı, toshiba a30, p4 3.0, 1.5 ram, ati radeon 9100 ekran kartı var.
RQuaresma
11-07-2008, 09:48 PM
sonunda çıktı 3 ay önce çıksaydı rahatlıkla alırdım fakat almayacağım,serial falan çıkarsa onları kullanacağım.
raknet
11-07-2008, 09:51 PM
Yani Genel Olarak
Xp Kulanıyorum...
1.79 Ghz. 448 Ram Ekran Kartım 128 Yani Bunların Dışında Ne Tür Bilgi İstiyorsan Hemen Veriyim Efect leri oyunda low yaptım yine maç sırasında çok kastı....:(
Ekran kartının marka ve modelini belirtebilir misin?
raknet vista değil xp, şuana kadarki hiçbir nss te problem çıkmamıştı, toshiba a30, p4 3.0, 1.5 ram, ati radeon 9100 ekran kartı var.
Büyük bir olasılıkla ekran kartın problem yaratıyor. Daha önceki NSS4leri oynayabilmiş miydin? (Demo ve betaları)
cemseckin
11-07-2008, 09:59 PM
Büyük bir olasılıkla ekran kartın problem yaratıyor. Daha önceki NSS4leri oynayabilmiş miydin? (Demo ve betaları)
evet hepsini sorunsuzca oynuyordum.
Eagle
11-08-2008, 06:15 AM
oyunum demin yine bozuldu yine yükledim bu sefer ki db ile ilgili değil bilgisayar hızlandıran bir program kurmuştum o yaptı oyun ne yazık ki çok hassas çok çabuk yıpranıyor şu moneybookers ne bu arada
Ya arkadaşlar ben de yüklemdim.Ama açmıyor Logosuna çift tıklıyorum açmıyor ne yapmamız gerekli acaba.:doh::doh::doh::doh:
Eagle
11-08-2008, 07:23 AM
kaldırmadı belki özelliklerini kontrol ettin mi
Lincoln
11-08-2008, 08:39 AM
Ranket Kusura Bakma Yanlış Bakmışım Ekran Kartıma Erkan Kartım 64 müş...ondan dolayı kasıyordur...
Ya raknet bu havale yöntemini bir anlatsan bir de telefon yöntemini acilen yardımın lazım...
cemseckin
11-08-2008, 12:49 PM
şuana kadar hiç sorunsuz oynadım betaları demoyu oyun çıktı açılmıyor :) şansa hiç inanmam o yüzden benden intikam alıyor herhalde :)
Eagle
11-08-2008, 01:00 PM
seninki kötüymüş ama nss oynayanların sayısı artacağı yerde düşecek
hardcoded kelimesinin anlamını bileniniz var mı:D
Championfenerbahce
11-08-2008, 01:29 PM
new game çalışmıyor bende serial mi lazım onun için ? neden çalışmıyor?
raknet
11-08-2008, 01:55 PM
Ya arkadaşlar ben de yüklemdim.Ama açmıyor Logosuna çift tıklıyorum açmıyor ne yapmamız gerekli acaba.:doh::doh::doh::doh:
Sistem özelliklerin?
Ya raknet bu havale yöntemini bir anlatsan bir de telefon yöntemini acilen yardımın lazım...
JASHSKY forumun her tarafında bu konuyu sormaktan vazgeç artık. Telefonla ödeme yöntemi yok diye kaç defa yazmam gerekiyor? Si bile cevap yazdı sana :D Havale yöntemini ben de bilmiyorum, bir ara ilgilenirim. Etrafında bir İngilizce bilene danışsan?
new game çalışmıyor bende serial mi lazım onun için ? neden çalışmıyor?
Tam olarak nasıl bir hatayla karşılaşıyorsun?
Championfenerbahce
11-08-2008, 01:58 PM
Tam olarak nasıl bir hatayla karşılaşıyorsun?
Adamın tüm özelliklerini giriyorum takımı seçiyorum aşağıda yeşil şey doluyor sonra oyun kapanıyor
raknet
11-08-2008, 02:28 PM
Adamın tüm özelliklerini giriyorum takımı seçiyorum aşağıda yeşil şey doluyor sonra oyun kapanıyor
Sistem özelliklerini belirtebilir misin?
Eagle
11-08-2008, 02:39 PM
bana da oldu oyunu sil yine yükle(kısayol, belgelerimdeki dosyalar ne var ne yok silmeyi unutma)
asalas
11-08-2008, 05:54 PM
256 mb Ram
128 mb Ekran kartı
1.80 Ghz İşlemci
Marka sormayın
Niye açılmıyo çift tıklıyorum,siyah ekran gelip kapanıyo
raknet
11-08-2008, 06:20 PM
256 mb Ram
128 mb Ekran kartı
1.80 Ghz İşlemci
Marka sormayın
Niye açılmıyo çift tıklıyorum,siyah ekran gelip kapanıyo
Ekran kartının hafızası pratikte performans üzerinde etkilidir ama asıl etken kartın markası ve modelidir ;) Lütfen kart hakkında daha detaylı bilgi verebilir misin?
Eagle
11-09-2008, 07:00 AM
I am looking into SMS payments. However, it is perfectly safe to pay by Credit Card or through Paypal.
JASHSKY forumun her tarafında bu konuyu sormaktan vazgeç artık. Telefonla ödeme yöntemi yok diye kaç defa yazmam gerekiyor? Si bile cevap yazdı sana :D Havale yöntemini ben de bilmiyorum, bir ara ilgilenirim. Etrafında bir İngilizce bilene danışsan?
yahu olacak mı olmayacak mı olabilir mi ne zaman olabilir:D
Ne yapabilirim oyunu almak istiyorum.. Bekledim o kadar hem annemler kredi kartıyla ödeme yapmanın güvenli olduğunu düşünmüyor.. Neyse sen havaleye bak raknet..
Eagle
11-09-2008, 10:33 AM
Ne yapabilirim oyunu almak istiyorum.. Bekledim o kadar hem annemler kredi kartıyla ödeme yapmanın güvenli olduğunu düşünmüyor.. Neyse sen havaleye bak raknet..
düşünüyor değil öyle ve haklılar da bir oyun için böyle bir riske girilmez biz nsgye güvenebilirz belki ama onlar niye güvensinler ki oyunu almak istiyoruz o yüzden bir yol bulunsun lütfen:)
Championfenerbahce
11-09-2008, 12:56 PM
Sistem özelliklerini belirtebilir misin?
quick match oynanıyor rahat rahat
raknet
11-09-2008, 01:24 PM
quick match oynanıyor rahat rahat
Sorunun veritabanıyla ilgili sanırım, oyunu silip yeniden kurabilir misin?
Eagle
11-09-2008, 03:05 PM
championfenerbahçe, modemin açıkken oyna bende oldu veritabanıyla ilgili değilmiş artık rahat rahat kurcalıyom birşeycik de olmuyor:P
Beasterious
11-09-2008, 05:11 PM
şimdi iniyor bi oynayalım bakalım beğenirsem hemen alcam indirimde 14 dolar malum o değilde elimdeki NSS3 de daha yeni almıştım :D
Eagle
11-10-2008, 02:47 PM
ben bu oyunu alamayacağım galiba güvenli bir yol yok mu :(
cemseckin
11-10-2008, 03:33 PM
eagle kredi kartıyla hiç bir problem yaşamadan alabilirsin, ben işim gereği 5 yıldır her hafta kredi kullanmak durumunda kalıyorum şuana kadar çok şükür hiç bir problem yaşamadım, kredi kartının çekileceği yer çok önemli en basitinden sitenin ssl sertifikası olması senin güvenmen için yeterli ör : https://www.plimus.com buradaki https 's' harfi ssl seftifikası olduğunu gösterir ve girilen bilgiler hiçbir şekilde üçüncü şahıslar tarafından okunmaz, ha yinede güvenmem diyorsan bana havale yap ben kendi kartımdan çekiyim :)
Ankette 2 kişi "çok kötü" demiş kimler acaba.. O kadar kötü değil oyun harika :D
raknet
11-11-2008, 03:48 PM
Olumsuz oy kullananlar biraz da görüş de bildirirse oyunu daha güzel hale getirebiliriz hep birlikte ;)
Xulan
11-11-2008, 04:01 PM
ben daha iyi olabilirdi yi seçtim çünkü eksiklikler var hala bence. görsel olarak zayıf kalmış 3d olmasına rağmen mesela kalecinin eldiveni yok, eskiden maçta kadroya alınamazsak " boss relationship low " "lacking confidence " vs yazardı o yazılar eksık kalmış. yüklemelerde biraz yavaş. onun haricinde + larıda var oyunun ama tahmınımden daha yalın kalmış patchlerı beklıoruz :)
Eagle
11-11-2008, 04:33 PM
fmnin başka bir türü olmuş yüklemeyi beklerken aklıma fm geliyor:lol:
flint
11-12-2008, 01:23 PM
championfenerbahcede olan sorunu aynen bende yaşıyorum....modemi aç demissiniz ama bende internet we modem yok :) ben ne yapacagım peki ??:wall:
Eagle
11-12-2008, 02:48 PM
Allah kolaylık versin diyeyim harbide ne olacak interneti olmayanlar:(
raknet
11-12-2008, 03:12 PM
Arkadaşlar oyunun internet bağlantısı gerektirmesi gibi bir durum yok. Sadece lisans anahtarınızı girerken açık bir internet bağlantısına ihtiyacınız var ;)
dark_rocker
11-12-2008, 04:07 PM
umarım öyledir...
raknet
11-12-2008, 04:34 PM
umarım öyledir...
Umarım öyle değil zaten öyle, yapımcının açıklaması bu yönde :)
dark_rocker
11-12-2008, 05:24 PM
ama bende öyle oldu modem kapalıyken oyunum çalışmadı
raknet
11-12-2008, 05:49 PM
ama bende öyle oldu modem kapalıyken oyunum çalışmadı
Tamamen tesadüftür.. Tekrar deneyebilir misin?
hades
11-12-2008, 08:11 PM
Arkadaşlar, önümüzdeki hafta içine bi yama çıkarmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Yamada oyunda şu anda bulunan non-league deki takımları aşağıdaki gibi 3 lige ayırcam. Türkiye Kupasının düzgün çalışabilmesi için takım sayılarını böyle seçtim. Ayrıca mümkün olursa da Türkiye Kupası'nı gerçek formatına yakın olacak şekilde değiştirebilirim.
1) 2. Lig (22 takım)
2) 3. Lig (22 takım)
3) 4. Lig (12 takım)
Türkiye Kupası
1. Tur = 80 takım (Tek maç eliminasyon)
2. Tur = 40 takım (Tek maç eliminasyon)
3. Tur = 20 takım (5'erli 4 grup)
Diğer turlar aynı şekilde kalacak.
raknet
11-12-2008, 08:28 PM
NSS4 v4.01 hazır, bundan sonra indirdiğiniz oyun bu sürüme ait olacaktır ;) Ekran kartlarının uyum problemlerinin giderildiği bildirildi...
Bunu indirmeden öbür oyun çalışıyor değil mi? Bir de üzerine kursam olur değil mi? :|
raknet
11-13-2008, 04:35 PM
Bunu indirmeden öbür oyun çalışıyor değil mi? Bir de üzerine kursam olur değil mi? :|
Temiz yükleme de yapsan olur üstüne kursan da. Farketmez ;)
Eagle
11-14-2008, 04:58 AM
raknet, pm kutuna baktın değil mi:D
dragon_10ur
11-16-2008, 12:01 PM
Raknet Ben Oyunu Kurdum Girdim Çözünürlüğü Falan Ayarladım Ok a Bastım Sonra Siyah Ekran Gelio Geri Masaüstüne Dönüyoo Sistemim:
512 Mb Ram ATI Radeon 9200 Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.00 GHz , 3.00 GHz
raknet
11-16-2008, 02:12 PM
Raknet Ben Oyunu Kurdum Girdim Çözünürlüğü Falan Ayarladım Ok a Bastım Sonra Siyah Ekran Gelio Geri Masaüstüne Dönüyoo Sistemim:
512 Mb Ram ATI Radeon 9200 Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.00 GHz , 3.00 GHz
Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dener misin? Bir de DirectX 9.0c'nin sisteminde kurulu olması gerekiyor ;)
raknet
11-25-2008, 05:57 PM
Oyunun 4.02 sürümü çıktı hayırlı olsun ;)
İlk sayfadaki link güncellendi, bu sürümde birçok hata giderildi :)
İyi iyi hayırlı olsun da neler giderildi bu versiyonda onu söylesene xD
The_MessiaH
11-28-2008, 12:30 PM
10 maç için pek bi hata görmedim ama bi ara denerim
Raknet şu ingilizce forumda yazan şeyleri Türkçeye çevirsene ya (yenilikleri) hadiii xD
Eagle
11-29-2008, 06:40 AM
oyunla ilgili sorunum şu: savunma oyuncuları çok kopuk oynuyor ve sürekli boşluk veriyorlar iş baskete dönüyor
Onu bence Si'ye iletmen gerekiyor. Bunun çözüleceğini de zannetmiyorum zaten. ;)
The_MessiaH
11-30-2008, 11:08 AM
Oyun yapay zekasının gelişmesi için yeni parchleri beklemek gerekiyor
Eagle
11-30-2008, 01:39 PM
sayın mod:D ve furkan abi siz bilirsiniz(oynayıp ilerleyenler de bilirler):
1) ne zaman kontrat öneriliyor ya da önerilmiyor mu
2) teknik direktörler zamanla değişiyor mu (dbde rijkaard koemanı falan gördüm boştalardı)
3) kız arkadaşlar dbnin içindeler mi çünkü player-manager-girl friend gibi seçenekler gördüm
recaizade
11-30-2008, 08:34 PM
oyunda en cok dikkatimi ceken ve gerçekçiliği azaltan şeylerden biri fenerbahcede alexin oynamması forvette wedersonun carlosun oynaması gibi olaylar nss3 tede aynı olay vardı melea machester utd arsenal gibi takımlar son sıralrdayken reading bolton gibi takımlar zirveye oynuyor yıldız oyuncular yedekte bekliyordu 4 tede aynı sorun devam ediyo
bu olay çözülse cok iyi olur
Raknet aynı mesajdan 2 tane var 1'ini silsen. Bu arada bencede bu şekilde yamalarla bu problem düzeltilir ;)
recaizade
12-02-2008, 06:05 PM
nss4 te volkan demireli gören varmı :D böyle bir kaleci olamaz yediği goller akıllara zarar b kaç replay koyacam hermac fark yiyorum herkezde böylemi acaba?
Oyunda kalecilik mevkisi o kadar profesyonelce değil bu o yüzden oynamamanı tavsiye ederim. Kaleciler arasında o kadar fark yok oyunda :)
Eagle
12-04-2008, 05:43 PM
raknet defans oyuncularıyla ilgili dediğimi ilettin mi bir de çeviriler ne alemde:D
Evet ya şu oyun bir Türkçe olsada tam görsem dur konuya bir bakacağım.
dark_rocker
12-06-2008, 06:57 AM
evet benimde tek isteğim türkçe olması...
KinGo0o
12-07-2008, 01:16 PM
ekran kararıp sonra gidenler aynı sorun banada oluodu ekran kartınızı güncelleyin geçer sitede ekran kartı güncellemeleri ile ilgili başlık varr
dark_rocker
12-08-2008, 08:58 AM
evet o başlıktan ekran kartınızı güncellerseniz sorununuz çözülür...
alicancan
12-08-2008, 01:04 PM
link kırık:(
alicancan
12-08-2008, 01:04 PM
link güncelleyebilir misiniz
raknet
12-08-2008, 03:19 PM
Link düzeltildi ;)
Eagle
12-08-2008, 06:51 PM
kapalı saha antremanında rakip yarı alanda önüme top atıldı ben de fırladım ama biraz fazla gittim top arkamda kaldı ben de geri gidip şuta bastım ancak rakip kaleye doğru bamayı unuttuğumdan taa oradan kendi kaleme vurmuş oldum ve gol oldu:lol::lol: ama 2-3 özelliğim birden arttı antremanlarda kendi kalenize atmanızı tavsiye ederim:lol:
raknet
12-08-2008, 08:26 PM
kapalı saha antremanında rakip yarı alanda önüme top atıldı ben de fırladım ama biraz fazla gittim top arkamda kaldı ben de geri gidip şuta bastım ancak rakip kaleye doğru bamayı unuttuğumdan taa oradan kendi kaleme vurmuş oldum ve gol oldu:lol::lol: ama 2-3 özelliğim birden arttı antremanlarda kendi kalenize atmanızı tavsiye ederim:lol:
Yararlı bir bug buldun sanırım :D
dark_rocker
12-09-2008, 08:20 AM
deneyeceğim...xD
cixxy
12-09-2008, 09:56 AM
admin link ortada yok..bi daha bakarmısın olmadı kendı pc indeki setup dosyasını rarla bi zahmet(!):rolleyes:
raknet
12-09-2008, 11:25 AM
Link tekrardan düzeltildi ;)
Eagle
12-09-2008, 04:24 PM
abiler vision-positioning-flair gibi özellikleri arttıtmanın yolu yok mu :rolleyes:
Onları ya aletlerden yapıyorduk ya da onlar içinde ayrı bir antreman vardı. Yine bir bak.
Eagle
12-10-2008, 08:03 AM
raknet, istek var bunu sonraki sürümde görürsek iyi olabilir:)
sözleşmesi biten oyuncuların büyük bölümü (%90-95 gibi) sözleşmelerini uzatsın- (3 büyüklerin oyuncu sayıları bayağı azalmış)
her takım en az bir iki transfer yapsın
12-10-2008, 08:54 AM
beyler ayalanın samsunda edwin congo butelle ve exteberrianın eseste ne işi var Allah aşkına yaa
evet bu konuda eksik bir veritabanı var...
Eagle
12-10-2008, 09:50 AM
2 senede bjknin oyuncu sayısı yarıya inmiş bunun sonu pek hayır değil zaten hiç transfer yapmamış:P gerekirse emekliliğe ayrılacak oyuncular dışındakilerin sözleşmesi bitmesin;)
raknet
12-10-2008, 04:25 PM
Yeni sürüm yayımlandı ;)
dark_rocker
12-11-2008, 12:54 PM
indireceğim ama yeniliklerin tam listesinin türkçesinden haberdar olsak daha iyi olur...
raknet
12-11-2008, 01:54 PM
Yeni sürümde gelen özellikler ve yapılan geliştirmeler:
Dünya kupasında yaşanan hata giderildi
Yanlış ayakla vurma hatası giderildi
%100ün üzerinde özgüven hatası giderildi
Zaman geçirme seçeneğinin aktifleşmemesi hatası giderildi
Kiralama teklifinden sonra kontrat detaylarının görüntülenmemesi hatası giderildi
Haberler bölümünde manejerlerin takım arkadaşı gibi görünmesi sorunu giderildi
Kalecinin ikincil oyun alanına sahip olması sorunu giderildi
Uluslararası takımların forma numarası kullanması sorunu giderildi
Oyuncu modellemesindeki kaplama sorunu giderildi
Arkaplandaki dünya görüntüsü kapatıldıktan sonra stadyum yerlerinin gösterilmesi sorunu giderildi
Zaman atlarken yaşanan enerji gerikazanımı sorunu giderildi
Engine.ini dosyasına kayıt yerinin üzerine yazma eklendi
Uyuşturucu kullanırken yakalanıldığında 10 maç men cezası getirldi
Ön tanımlı başlangıç yetenekleri eklendi
Birincil ve ikincil oyun alanları değiştirilmesi özelliği eklendi
Kulüp seviyesi istatistiği eklendi
Çözünürlük seçenekleri artırıldı
Kapalı sezonda antreman hızı yavaşlatıldı
dark_rocker
12-11-2008, 02:19 PM
saol raknet ellerine sağlık...
Eagle
12-11-2008, 02:22 PM
abiler bir fikrim var; bunun gibi bir sistem fmde var ve gayet güzel ancak bir şey daha söylersem si bana gıcık olabilir:D
her takıma her sene yeni bir oyuncu üretsin oyun ancak bu takım hangi ülkeninse o ülkenin vatandaşından olsun ve şöyle olsun örnek;
iki türk oyuncu; tuncay şanlı ve hamit altıntop
bilgisayarın üreteceği adamın adı; tuncay altıntop veya hamit şanlı:lol::lol::lol:
bu tarz bişe olursa sürekliaynı oyuncuları görmeyiz ve daha gerçekçi olur;)
Eagle
12-12-2008, 03:56 PM
playoffların finalinde bir hata var team 3 kendini 3-1 yenmiş birinci ligde 17 takım var şimdi:blimey:
playoffların finalinde bir hata var team 3 kendini 3-1 yenmiş birinci ligde 17 takım var şimdi:blimey:
Komik!!! :lol:
Yeni eklenen özellikler güzel.
Eagle
12-16-2008, 03:00 PM
ne yaptıysam da sivoku bir türlü beşiktaşta oynatamadım bir ayar mı lazım
güçlerini arttırdım
mevkisini d/dm c olarak değiştirdim ama yok herif oynamadı
walegx
12-22-2008, 06:10 PM
ya arkadaşlar illa bu versiyonu yüklücez mi yani üstüne uprage yapılmıyor mu?
raknet
12-22-2008, 06:21 PM
Bu sürümü indirdiğin zaman otomatik olarak upgrade yapıyorsun zaten ayrı bir güncelleme sistemi yok tüm oyun yeniden yükleniyor ;)
badda
12-29-2008, 02:13 PM
ya ben oyunda klavyede sut ve pas butonunu degistirmek istiyorum ve her defasinda oyun takiliyor ve yeniden acmama neden oluyor.
acaba bu update 4.03´de giderildimiki?
Eagle
12-30-2008, 02:22 PM
bende öyle birşey olmadı fifadaki düzene göre ayarlıyorum
dark_rocker
01-01-2009, 10:12 AM
bende fifadaki düzene göre ayarlıyorum...
badda
01-05-2009, 12:56 PM
ya ben her ayarlamak istedigimde oyun birden duruyor...nedense tuslara tikladigimda oyun takiliyor ve kapayip yeniden acmak zorunda kaliyorum :(
ayarlanan sut ve pas tusu ise hic bana göre degil :lol:
Benim için fark etmez ben uysalım her türlü oynarım :)
Eagle
01-13-2009, 02:02 PM
PC Version:
http://download.newstargames.com/Install_NSS4.exe
MacOS version:
http://download.newstargames.com/NSS4.dmg
Please download and install over your existing version. Let me know how this goes for you.
The following improvements have been made...
Fixed spend time with Teammates giving wrong increase
Added double check for 0-0 second leg matches
Added error message for non-start up problem
Adjusted currencies
Fixed person profile panel displaying after Options screen
Fixed appearances and ratings not being displayed correctly on team sheet
Fixed praising the national boss
Increased spend demands of friends, family, girlfriend when lifestyle increases
Slot machine more difficult - nudges limited to 3, prizes reduced, freetime cost increased
Fixed manager team selection AI bug
Improved manager team selection AI
Improved International manager selection AI
If you are transfer listed and your club wants to keep you they will increase wage offer
Improved manager transfer target AI
Made it slightly easier to negotiate wage demands
Vision increase is easier
Fixed indoor freekicks being set up too close to goal
Fixed crash when training in player cam view
Fixed Turkish league
Improved player of the year awards selection
Increased human keeper top speed
Fixed some localisation errors
Implemented Unicode support
Updated Italian language
Added Polish language
Added Bulgarian language
Added Dutch language
Note: If you are not having any problems with an older database then continue to use it - there shouldn't be any need to restart a game if you started it in 4.03 or even earlier for some leagues.
yeni versiyon çıktı:) Nihayet başlayabileceğim.
UYUMAYIN BEYLER!!!
Raknet, seni istifaya davet ediyorum :lol::lol::lol:
Updated Italian language
Added Polish language
Added Bulgarian language
Added Dutch language
tabi ki şaka:P
dark_rocker
01-13-2009, 04:22 PM
türkçe yokmu....:S:S:S
raknet
01-13-2009, 04:38 PM
Çeviri biter bitmez olacak :D
dark_rocker
01-15-2009, 02:31 PM
umarım....:D
NssPsycho
01-19-2009, 08:32 AM
selamlar aranıza yeni katıldım anketten Harika yı seçtim çünkü oyun çok süper olmuş şimdi türkçe versiyonu bekliyorum
Eagle
01-19-2009, 02:12 PM
ben açıkçası ilk başlarda moralimi bozmuştum am şimdi iyi yine de geliştirilmesi gereken şeyler var örnek;kulüplerin oyuncu sayıları
bu arada arkadaş aramıza hoş geldin:)
raknet
01-19-2009, 03:26 PM
selamlar aranıza yeni katıldım anketten Harika yı seçtim çünkü oyun çok süper olmuş şimdi türkçe versiyonu bekliyorum
Aramıza hoşgeldin, yakında www.newstargames.com adresi Türkçe olacak, çeviri biter bitmez de oyun Türkçe haline gelecek :)
dark_rocker
01-19-2009, 07:19 PM
adresiğn türkçe olması önemli değilde oyunun türkçe olması önemli:P
NssPsycho
01-20-2009, 08:58 AM
evet ama bence siteninde türkçe olmasını isteyenler vardır
Site de zaten türkçe forum var zaten. (Burası) Çok fazla üye olunca bence böyle bir yola başvurulur.
NssPsycho
01-22-2009, 11:32 AM
Site de zaten türkçe forum var zaten. (Burası) Çok fazla üye olunca bence böyle bir yola başvurulur.
bence sitede türkçe olsun
Oyunu yapan İngiliz :D Böyle bir şey olamaz yeni bir site mi açalım :)
Eagle
01-23-2009, 03:16 PM
beyler daha yeni farkettim kulaklığı genelde takmam da. ama hoşuma gitti (sinir de bozuyor tabii:D):
ikinci yarının ortalarında sert bir faul yapıp sarı kart gördüm deplasmandaydık zaten o dakikadan sonra top her ayağıma gelişinde yuhalandım maçı da kaybedince sinirlerim bozuldu futbolcu olmak gerçekten zor:D
bir hakem de olsa güzel olurdu nss3teki gibi
narkoz
01-24-2009, 08:44 PM
sabırsızlıkla bekleyruz türkçe yamayu
raknet
01-24-2009, 09:07 PM
Resmi olmayan yama çıktı, resmi olanı da umarım bir haftaya elinizde olacak :)
Eagle
01-25-2009, 06:10 AM
resmi olmayanı ne zaman görürüz linki sitede de bulamadım
NssPsycho
02-03-2009, 06:13 PM
raknet çevirinin %99.5 i bitmiştir heralde:D
Eagle
02-03-2009, 06:20 PM
daha neler daha neler:D
NssPsycho
02-04-2009, 11:13 AM
yaklaşık 2.5 ay olmadımı çeviri başlayalı
Eagle
02-06-2009, 06:51 PM
raknet, bitti mi? si dönünce lütfen bildir; iyi oyuncular küçük kulüplere gitmesin(1.lig ve 2.lig arasında oyuncu alışverişi engellenirse bu sorun bir yerde çözülebilir)
erddy1
02-13-2009, 12:42 PM
öncelkle mrb arklar.size 2 sorum olacak bnda saddece turkıye lıgını secsek ıngıltre ıspanya vs lıglerını secmesek ne gıbı bı eksimz olur ve bu antreman seceneklerrınde pace control vs kendımızın manuel yukseltebılecegımız ozellıklerı bulamadım..halbkı nss3de kendım energy kaybıyla yukseltebılıodum bunda nasıl yapacagım...
1 hata buldum 3uncu macımı yaptım ve september yazısı yeşil boşluk dolunca 2 kere pes pese dın dın sesi gelıp oyundan attı..pcmin ozlelıklerınden oldugunu zannetmıorum 4 cekırdeklı casper nırvana ondan zannetmem neden oldu acaba yarım edersenız sevınırım
yardımcı olabılcek yokmu?
erddy1
02-14-2009, 05:27 PM
ya admin hem msjımı goruo edıtlıo ama yardım etmıo nıe kımse soruma cvp vermıo..
Eagle
02-15-2009, 07:15 AM
seçtiğin ülkelere ancak transfer olabilirsin
NssPsycho
02-24-2009, 08:54 AM
çeviri 1 sene sonra bitecek galiba:confused:
nedvedmania
03-07-2009, 05:54 PM
Bu ilk mesajdaki indirme linkinden indirdiğimiz oyun full sürümmü ?
Eagle
03-08-2009, 07:26 AM
evet......
nedvedmania
03-09-2009, 12:16 PM
Kodu yazıyorum fakat "This license key is invalid." Uyarısı veriyor ?
Eagle
03-09-2009, 03:22 PM
yanlış yazmışsındır belki copy-paste tuşlarını kullan
nedvedmania
03-09-2009, 05:06 PM
Yok gene olmuyor.Aynı yerde kalıyor. Olduğu zaman ne yazıyor ?
Eagle
03-10-2009, 04:39 PM
ney ney oldu:D
yeni oyun başlat-kullanıcı adını ve soyadını gir sonra yükle falan filan register kodunu yapıştır
kodun sadece senin kullanıcı adınla çalışır
problem bu da değilse ne artık:D nerdesin raknet
Eagle
03-26-2009, 03:21 PM
yeni versiyon nerede kaldı beyler? raknet sen nerdesin
raknet
03-27-2009, 08:08 PM
Arkadaşlar foruma eskisi kadar zaman ayıramıyorum, üzgünüm..
Eagle
03-27-2009, 08:12 PM
2-3 aydır ortalık duruldu sen de yaşıyorsun sevindim:P
dark_rocker
03-28-2009, 07:48 AM
eski tadı yok forumun...
Eagle
03-28-2009, 08:10 AM
beyler eski versiyonlardan birini verebilir misiniz (4.04te milli takıma girilmiyor ben de milli maçları eski versiyonla oynayacağım)
erddy1
03-30-2009, 01:48 PM
kariyere başlayan varmı?
Eagle
03-30-2009, 02:31 PM
2015e geldim. neyse milli takım sorununu çözdüm benim yerimdekiler güçlü olduğundan beni almıyormuş kendimi biraz düzenleyip onları da temizleyince sorun kalmadı:D şu anda öbür oyunu kullanıyorum bu şekilde düzenleyerek oynayınca fazla eğlenceli olmuyor.
erddy1
03-30-2009, 05:13 PM
bi tek senmısın karıyer yapan?..kredı kartı dısında hesap kartı oluomu bu arada?sen nasıl aldın sıfreyı?
Eagle
03-30-2009, 06:06 PM
kredi kartı
erddy1
04-01-2009, 12:59 PM
kredı kartınla almayı cozemedım:S..bosluklara ne yazıcagımı annamıs dıılım:S..mumkunse tek tek acıklayabılcekmsn ne yazıcagımı...
Eagle
04-01-2009, 01:47 PM
ilk kısım belli zaten (firmayı boş bırak) adresini yaz ama çüiö gibi türkçe harfleri kullanma. diğerleri de belli arkasından güvenli kredi kartı ödemesini seç ek bilgiye gelince; player name kullanıcı adın oraya iki ismini yaz(isim soyisim)şeklinde yaz (bazı kişilerin iki ismi olur sen birini yaz sorun çıkarabilir) öbür seçenek pek de önemli değil diğer adımlarda da zor birşey yoktu bir süre sonra zaten mail adresine kodun geliyor
bunları yapmadan önce bilgisayarını ad aware tipi bir programla tarat sonra çarpılmayın
erddy1
04-02-2009, 10:35 AM
hmm..cok saol anlasılan bı tek sen karıyer yapıosun:):)..posta kodu dıo ıstanbulun posta kodu kac?..doru yazmassak sorun olur anlayıcaam..birde ben kendı ısımle hem leptobumda hemde masaustu pcmle oynayabılırmıyım..birde orda visa falan yazıo ..yanı benım daha kart cıkarmadım ama arkadasınkıyle yapıcam..bende vakıfbank visası var ama kredı kartı degıl hesap kartı..onunla olurmu..yaptım işlem hatası yazdı yukarda neden acaba?
::S
Eagle
04-02-2009, 02:57 PM
hmm..cok saol anlasılan bı tek sen karıyer yapıosun:):)..posta kodu dıo ıstanbulun posta kodu kac?..doru yazmassak sorun olur anlayıcaam..birde ben kendı ısımle hem leptobumda hemde masaustu pcmle oynayabılırmıyım..birde orda visa falan yazıo ..yanı benım daha kart cıkarmadım ama arkadasınkıyle yapıcam..bende vakıfbank visası var ama kredı kartı degıl hesap kartı..onunla olurmu..yaptım işlem hatası yazdı yukarda neden acaba?
::S
http://www.postakodu.org/istanbul/
kredi kartlarından fazla anlamam onu bir arkadaşına sor:) öbürünü de bilmiyorum:(
majestr
04-05-2009, 01:49 AM
Eagle, ben herhangi bir editör kullanmıyorum, milli takımda oynayamaz mıyım 10-20 sezon öncesinde :D İlla özelliklerim tavan mı yapmalı? :S
Eagle
04-05-2009, 06:49 AM
özelliklerin gelişmiş olmalı, değerin 25-30 m'yi geçmeli en azından ama sonraki versiyonda biraz daha kolaylaştırılacak galiba
erddy1
05-11-2009, 01:29 PM
nss4 de 5 ıncı sezonumdayım topu normalde cok kolay suruorum ama sımdı topu surerken ayagından kacırıo nıe acaba ozellılerıme baktım bı sıkıntı yok ama topu surerken acıo ayagından bı bılgısı olan varmı?
Eagle
05-11-2009, 02:47 PM
ayarlardan advanced dribbling'i kapat
ugursatir
06-13-2009, 02:29 PM
arkadaslar ben oyunu burdan indirip kurdum..yükledim maca girene kadar bi sorun yok donma felan olmadı ama maca girince kasmaya baslıyo..oynanmıyo yani..bu neden olabilir acaba?
sistem özellikleri
1 gb ram..256 mb nvidia geforce fx5500 ekran karti..pentium 4 2.40 ghz
StarSoccer
06-13-2009, 07:54 PM
Arkadaşlar Eğer Bilgisayarı 2 veya Daha Fazla Kişi Kullanııyor Ve Siz Bu Bilgisayarda Guest Veya Normal Kullanıcıysanız Çalıştırmıyor.PC ye İllaki Admin Olmanız Lazım...
ugursatir
06-14-2009, 11:10 AM
benim calıstırıyoda sadece maca girince kasmaya baslıyo takiliyo yani
asalas
06-17-2009, 09:46 AM
Ya raknet inanılmaz kasıyor yaa
256 mb RAM
128 mb Ekran Kartı Nvidia GeForce fx 5200
1.8 GHZ işlemci
Eagle
06-22-2009, 11:27 AM
4.07 çıktı...
efsane_timil
06-23-2009, 07:03 PM
arkadaşlar oyunu indirdim kurdum sorusunsuz bir şekilde faket oyuna giriyorum 10 saniye sonra nss4.exe hatası alıyorum bu neden olabilir...
erz123
08-08-2009, 05:13 PM
arkadaşlar selam
size bir sorum olucak
ben internetten nss4 ü indirdim oyunu kurdum kariyere başladım fakat bi kaç maç sonra benden seri numarası tarzı birşey istedi..
bunun çözümü nedir acaba?
dark_rocker
08-09-2009, 07:53 AM
oyunu satın alıcaksın arkadşım başka çözüm yolu yok :)
erz123
08-09-2009, 09:58 AM
dark rocker teşekkürler
peki anladıgım kadarı ile oyun int den satın alınıyor,ancak ailem buna sıcak bakmıyor
bu oyunu turkiyeden alabilceğim bir yetkili bayii veya türkiyede bir yere gidip ucret yatırıp seri no alabilmem mumkun mu??saygılar.
Eagle
08-09-2009, 03:48 PM
erz123
aynı sorunu ben de yaşadım ve başka yollar aradım ancak birşey çıkmadı. Alışveriş işlemi plimus adında bir sitenin üstünden yapılıyor. ben araştırmıştım. McAfee'nin güvenlik sertifikası verdiği bir siteymiş. Eğer bilgisayarında casus yoksa sorun çıkmaz. 7-8 ay oldu ben babama aldıralı birşey de olmadı. Yalnız tavsiyem, yeni bir mail adresi al, hem yeni bir adres daha güvenli olabilir. zaten sürekli saçma sapan mailler geliyor alışveriş sitesinden. Ayrıca bir antivirüsle ve ad-aware ile taramanı da tavsiye ederim.
son olarak aklında bulunsun; kodu biriyle paylaşman yasak. kodu girerken güvenlik duvarını ve antivirüsünü kapat sonra gir. ve modemin açık olsun.
erz123
08-09-2009, 05:35 PM
eagle sana da çok teşekkür ederim bilgilendirme ve tavsiyelerin için...
Eagle
08-10-2009, 02:16 PM
birşey değil:)
canpasha
08-13-2009, 11:21 AM
En son sürüm 4.7 değil miydi arkadaşlar ?Konu başlığı 4.4 yazıyor.
dark_rocker
08-13-2009, 02:08 PM
forumla ilgilenen yokki:confused:
Eagle
08-14-2009, 06:34 PM
Haydi bakalım Domo, Çido, Jash... her neyse:D 4.07...
Bu arada birşey soracağım; 4.07. 4.06dan çok kısa süre çıktı ben onu hala indirmedim var mı ciddi bir farkı?
En son sürüm 4.7 değil miydi arkadaşlar ?Konu başlığı 4.4 yazıyor.
Evet editleyen yok ama raknet geldi editler.
@ Eagle
OK. Delgado - Eagle - Kartal = başka bulamadım. :D
Zaten hemen çıktığına göre farkı yoktur bi kaç şey değişmiştir.
Eagle
08-16-2009, 10:47 AM
sen yine düzenle de başlığı:D 4.07yi kurdum oyun bozuldu kimse topa vuranıyor, topu alan bir şey yapmadan bekliyor falan:lol: sonra 4.06yı kurdum düzeldi:rolleyes:
Sisteminde sorun yoktur da Raknet'e veya Si'ye PM at.