View Full Version : New Star Soccer 4 Demo
Eagle
10-31-2008, 05:11 PM
http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?p=80870#post80870
burada bilgiler var (menü müziği süper:D)
cemseckin
10-31-2008, 05:15 PM
Hemen bakalım..
raknet
10-31-2008, 05:22 PM
Oyunun demosunu buradan (http://download.newstargames.com/Install_NSS4.exe) indirebilirsiniz. Ancak oyunu 7 Kasım'a kadar satın alamayacaksınız, yani sadece 10 maçlık demosunu oynayabilirsiniz.
Oyunun çevirisi 7 Kasımdan sonra yapılacaktır. (Oyun Alpha versiyonundayken tamamen çevrilmişti ancak alpha sürümüyle bu sürüm arasında dağlar kadar fark olduğundan oyunun yeni baştan Türkçeye ve diğer dillere çevrilecek.)
Oyunun bu sürümünde halen hatalarla karşılaşabilirsiniz, ancak 7 Kasıma kadar tüm bu hatalar giderilecektir.
Herkese iyi eğlenceler :)
Eagle
10-31-2008, 05:38 PM
ben size güzel bir hata söyleyiyim
önce hızlı maça girdim oldu
karier modu açtımayarları yaptıktan sonra yükleme çok bekletince(10 dk kadar) yükleme esnasında kapattım şimdi anamenüden bir şeye basınca masaüstüne atıyor silip yükledim olmuyor:wall::wall::wall:
edit: tamam hallettim çok sinirlerim bozulmuştu
hızlı maça girdim formalarla da pek bi hoş oldu canım yarın size paketi vereceğim :)
raknet
10-31-2008, 05:53 PM
ben size güzel bir hata söyleyiyim
önce hızlı maça girdim oldu
karier modu açtımayarları yaptıktan sonra yükleme çok bekletince(10 dk kadar) yükleme esnasında kapattım şimdi anamenüden bir şeye basınca masaüstüne atıyor silip yükledim olmuyor:wall::wall::wall:
edit: tamam hallettim çok sinirlerim bozulmuştu
hızlı maça girdim formalarla da pek bi hoş oldu canım yarın size paketi vereceğim :)
Kariyer modunda oyunun yükleme süresi seçtiğin lig sayısı ve tam veritabanı kullanıp kullanmama isteğine göre değişiyor ;)
cemseckin
10-31-2008, 06:31 PM
bende 4üncü maçtan sonra herşey yolunda giderken at yarışına tıkladım masaüstüne attı.
Eagle
10-31-2008, 06:43 PM
ben at yarışı zaten oynamam:D:P
arkadaşlar demo dedik ama oyunun aslı bu mu yoksa bu sadece 10 maç oynanabilen bir demo mu
oyuncu resimleri editör falan yok da onun için merak ettim
dark_rocker
10-31-2008, 06:48 PM
vay geldi yani 7 kasım yeniden doğuşumuzun günü...
Ya bana çok hızlı geldi maçlar bir de çok yavaş yükleniyor bir de takımların isimleri yanlış oyunda böyle mi? Artık 7 Kasım kesin adam siteye yazdı.
dark_rocker
10-31-2008, 06:56 PM
isim düzeltme yama sı fln çıkar çido nss3 de olduğu gibi...
Ya ben şeyden yakınıyorum. Maçlar çok hızlı bunları yavaşlatmanın yolu yok mu oyun NSS3'ten kaç kat daha karışık bir sürü menü var bayılacam çok yavaş yükleniyor zaten. Raknet HELP ME!
raknet
10-31-2008, 07:07 PM
ben at yarışı zaten oynamam:D:P
arkadaşlar demo dedik ama oyunun aslı bu mu yoksa bu sadece 10 maç oynanabilen bir demo mu
oyuncu resimleri editör falan yok da onun için merak ettim
Oyunun aslı bu yanılmıyorsam, ama sadece 10 maç oynayabiliyorsunuz ;)
Ya bana çok hızlı geldi maçlar bir de çok yavaş yükleniyor bir de takımların isimleri yanlış oyunda böyle mi? Artık 7 Kasım kesin adam siteye yazdı.
Takım ve oyuncu isimleri yanlış olmak zorunda, lisanslı değil. Fan siteleri çeşitli yamalar yayınlarsa onları kullanabilirsin. Ama hiçbir şekilde bu yamalara destek vermiyoruz ;)
Ya ben şeyden yakınıyorum. Maçlar çok hızlı bunları yavaşlatmanın yolu yok mu oyun NSS3'ten kaç kat daha karışık bir sürü menü var bayılacam çok yavaş yükleniyor zaten. Raknet HELP ME!
Maç motorunu yavaşlatmanın bir yolu yok yanılmıyorsam ama yavaş yüklenme sorunu, oyuna başlama esnasında çok fazla lig seçmenden kaynaklanıyor olabilir ;)
Eagle
10-31-2008, 07:08 PM
düzeltmeler yapıp forma numaralarını ayarlayınca mı vereyim formaları yoksa hemen ister misiniz yarın verebilirim en erken:)
birkaç ss
Raknet ben 1 tanecik lig seçmeme rağmen uzun sürdü bu arada Eagle nereye atacaz biz bunları..
Eagle
10-31-2008, 07:11 PM
neyi yavvv....
Formaları yaptığın forma paketlerini..
raknet
10-31-2008, 07:26 PM
Raknet ben 1 tanecik lig seçmeme rağmen uzun sürdü bu arada Eagle nereye atacaz biz bunları..
Sistem özelliklerinin durumuna bağlı olarak da değişebilir yükleme süresi ;)
dark_rocker
10-31-2008, 07:28 PM
düzeltmeler yapıp forma numaralarını ayarlayınca mı vereyim formaları yoksa hemen ister misiniz yarın verebilirim en erken:)
birkaç ss
yarın bir ver version 1 fln dersin sonra forma nolarını düzelttikten sonra version2 dersin...
ama yarın kesin ver...
Eagle
10-31-2008, 07:29 PM
jashsky yarın vereceklerimi sadece belgelerime atıyorsunuz:)
Teşekkür ederim Eagle bu arada Raknet ben bir konuda vermiştim sistem özelliklerimi bir baksan yeterli mi? :)
Eagle
10-31-2008, 07:35 PM
evet artık ne yazık ki eminiz gerçek oyun bu:D
furkan abi ne ettin resimleri :lol:
(forum üyelerine 5 dolar indirim si bi tane:))
raknet
10-31-2008, 07:35 PM
Fiyat açıklaması yapıldı:
19.95 Amerikan Doları (ayrıca %18 KDV)
Forum üyelerine 5 Dolar indirim var ;)
Fena değil parası da herkes üye olur foruma bunu indirmek için sonra bir daha girmez bu arada raknet ödemelerle ilgili bir açıklama var mı havale yolu falan :)
Eagle
10-31-2008, 07:39 PM
30-40 mesaj sayısı (mantıklı mesaj sayısı) sınırı koyarlar olur biter:)
Neyse iyi fikir Eagle da ben sorumun cevabını istiyorum yoksa alamayacağım ödemelerle ilgili açıklama var mı havale falan raknet
raknet
10-31-2008, 07:42 PM
Ödeme yöntemleri de aynı olacak, bununla ilgili açıklamalar mevcut forumda ;)
Bu havale yok demek galiba raknet neyse demosunu oynarım ben hala şu hızlı maç motoruna nasıl ayak uydurabileceğimi düşünüyorum (neresinde bulabilirim forumun ödeme şeysini)
Eagle
10-31-2008, 07:46 PM
kaydetme yerini bulamadım arkadaşlar oyunu alınca gitmesin oyunlar :D
dark_rocker
10-31-2008, 07:48 PM
ben daha oyunu oynayamadım ya eagle benim dediğim gibi yaparmsın...
hades
10-31-2008, 07:49 PM
Eagle, sizlerin yolladığı oyuncu fotoları ve logolar hazır. Ayrıca birkaç tane stadyum fotosu da hazır. Tabiki eksikler bulunmakta. Onlarıda en kısa zamanda tamamlarız;)
Eagle
10-31-2008, 08:38 PM
dark_rocker yarın veriyorum tamam:)
furkan abi dediğin dosyayı bulamadım
ben kaydetme butonunu sormuştum:D
_________
online olanlara bir bakın :D
hades
10-31-2008, 08:41 PM
Pardon arkadaşlar. Benim hatam.
cemseckin
10-31-2008, 11:12 PM
raknet ne kdv si ya?? bide oyundaki her şutta 0.11 artı şut ve kafada 0.49 olayı çok ilginç olmuş ama oyun beklediğimden daha güzel, ama şunu farkettim nss3 te başka bir sıcaklık vardı basit arayüz kullanımı kolay ve herşey anlaşılır, buda şuphesiz çok güzel galiba alışma durumu.Ama bir yazılımcı olarak söylemeliyimki beklediğimize deyecek.
Eagle
11-01-2008, 06:38 AM
FORMALAR (http://www.dosyaupload.net/630formalar.rar)
test sürümü bu:D
furkan abi stad resimlerini sana vereyim mi yoksa bana isimlendirme ve idleri mi vereceksin
oyunda ilk onbiri kurma olayı hoşuma gitmedi bu arada
cemseckin
11-01-2008, 11:21 AM
arkadaşlar maçlara girerken sağ altta stad resmi var ve kapasite falan yazıyor oraya her takımın gerçek stad resimleri gelebilirmi resimleri bulması çok kolay olur.
hades
11-01-2008, 12:47 PM
Stadyum resimleri çıkıyo cem. Bikaç tane stadın fotolarını yollamıştı ztn arkadaşlar. Onları denedim çalışıyor. İndirip deneyebilirsiniz.
Bunları da mı belgelerime atıyoruz furkan?
cemseckin
11-01-2008, 01:26 PM
evet hepsini belgelerime atıyorsunuz, teşekkür ettim furkan, daha önce görmemiştim.
hades
11-01-2008, 02:15 PM
Önemli değil;) Yollayan arkadaşlara teşekkürler asıl.
Eagle
11-01-2008, 03:17 PM
stad idlerini verirsen geri kalanı da ben yaparım:)
cemseckin
11-01-2008, 04:06 PM
eee 10 maç oldu şifre istedi böyle bekleyecekmiyiz :)
hades
11-01-2008, 04:18 PM
Evet bekleyeceksiniz maalesef.
Eagle stad fotolarını yolla ben adlarını düzeltip yollarım sana sen yayınlarsın.
cemseckin
11-01-2008, 04:24 PM
bari antreman yapsaydık.
cemseckin
11-01-2008, 09:35 PM
beyler kafama birşey takıldı benim için çok önemli bu, backgroundda dönen dünyayı görmek istemiyorum ben onun yerine resimler olsun her tıklamada değişsin. böyle birşey varmı yoksa yama falanmı gerekiyor.ayarlar falan baktım bulamadım.
pardon buldum globe butonu varmış orda ufacık birşey :)
peki bi soruda daha ana ekranda bg_main.jpg geliyor sadece buna nasıl resim ilave ederim.
Eagle
11-03-2008, 03:08 PM
dün bilgisayarı açtım birşey yapamadan o "windowsunuz ayvayı yedi" içerikli mavi ekran geldi korktum tabi yeniden başlatmayı denedim olmadı sonra kapattım bir süre sonra açtım çalıştı sistem geri yükledim ne olur ne olmaz diye inşallah birşey olmaz:( en çok da formalar gitti diye üzüldüm tabii:P
higuaini kendime çevirdim hızlı maçtan oynuyorum herkese oyun çıkana kadar tavsiye ederim:) o db programıyla kayıtlı oyunlar da editleniyor ne güzel değil mi:D
hades
11-03-2008, 04:34 PM
eagle stad resimlerini bana yolla isimlerini düzeltiyim.
asalas
11-04-2008, 07:16 PM
Yaa bu benim sorun çözülmüyor.Tıklıyorum siyah ekran geliyor daha sonra Windowsa dönüyor.Ne olur yardım edin bu ay kotayıda aştık.Silmeye kıyamıyorum oyunu.
krebbie55
11-04-2008, 07:20 PM
hocam ben yukledim oyuna tıklıyorum oyun baslamıyo bi çözüm bulun be kardesler delirecem :wall:
raknet
11-04-2008, 07:42 PM
hocam ben yukledim oyuna tıklıyorum oyun baslamıyo bi çözüm bulun be kardesler delirecem :wall:
İngilizce forumda yazdığın kadarıyla sisteminde harici bir ekran kartı yok değil mi?
Bir de DirectX 9.0 yüklü mü sisteminde?
Eagle
11-05-2008, 05:20 AM
furkan abi atarım ama daha sonra olabilir en geç hafta sonu elinde ama:D
Eagle
11-05-2008, 05:21 AM
Yaa bu benim sorun çözülmüyor.Tıklıyorum siyah ekran geliyor daha sonra Windowsa dönüyor.Ne olur yardım edin bu ay kotayıda aştık.Silmeye kıyamıyorum oyunu.
oyunu kaldırmadı galiba arkadaş:(
flint
11-05-2008, 03:51 PM
beyler benim vista kurulu laptopum var....ona bu demoyu yukledim ayar ekranında ok deyince sonra ekran kararıyo ve oyundan atıyodu....ekran kartını guncelledim artık oyuna giriyor ama ana menuden play game,quick match a falan tıklayınca windowsa donuyor...yokmu bunun bi cözümü :(:(??? simdiden tesekkurler
krebbie55
11-05-2008, 04:05 PM
İngilizce forumda yazdığın kadarıyla sisteminde harici bir ekran kartı yok değil mi?
Bir de DirectX 9.0 yüklü mü sisteminde?
directX 10.0 var
harici ekran kartı yok
ama bu ekran kartı pes 2008'i kaldırıyodu...
Sorunun ilginç belki ekran kartı oyunu desteklemiyordur :)
flint
11-05-2008, 05:23 PM
ekran kartım bu sanırım Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family
raknet
11-05-2008, 05:48 PM
ekran kartım bu sanırım Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family
Benim de aynı ekran kartına sahip bir sistemim var ancak oyun sorunsuz çalışıyor ;) Oyunu düşük detayda çalıştırmayı deneyebilir misin?
directX 10.0 var
harici ekran kartı yok
ama bu ekran kartı pes 2008'i kaldırıyodu...
PES motoru NSS motorundan çok farklı o yüzden bu açıdan kıyaslayamazsın ;) Düşük detayda ve pencere modunda çalıştırmayı denedin mi?
canpasha
11-06-2008, 09:25 AM
Ben beğendim şahsen :) Oyunla ilgili de bir sıkıntı yaşamadım.Database'i beğendim.
Ben de beğendim hem de çok ama oyunla ilgili tek sıkıntım çok uzun sürede yüklenmesi bu arada 1 gün kaldı...
Eagle
11-06-2008, 02:28 PM
iki olumsuz eleştirim var:
futbolcu olan bizlerin ilk 11i seçmesi açıkçası tadımı kaçırdı
veritabanının nss3deki ile çok benzer olmasına rağmen niye kısıtlı bir kısmını kullanabiliyoruz ve uzun süre bekliyoruz
veritabanının nss3deki ile çok benzer olmasına rağmen niye kısıtlı bir kısmını kullanabiliyoruz ve uzun süre bekliyoruz
Katılıyorum Eagle gerçi ilk 11'i bizim seçtiğimizi bilimiyordum tadımı kaçırdın ya Eagle.. Bence yaşlanınca oyuna menejer olarak devam etmeliydik.. Gerçekten de çok uzun süre bekliyoruz zamanın geçmesi için kitap okuyorum veya uyukluyorum :P
Eagle
11-06-2008, 02:45 PM
gönderdim linki furkan abi pm ile
şu ana menüde oyundan atma sorunu yine çıktı düzeltilecek mi bu
Lincoln
11-06-2008, 05:47 PM
Oyun Bende Çok Kasıyor Demo olmasına ragmen ne yapmam gerek:(
raknet
11-06-2008, 05:59 PM
Veritabanı NSS3e kıyasla çok daha geniş. Bu sebeple yükleme sürelesi daha uzun sürüyor. Bu yüzden de oyunun başına lig seçimi kondu. Ama kuşların kulağıma fısıldadığı kadarıyla yükleme hızı artırılmış durumda ;) İlk 11i seçmek kullanıcının tercihinde, bu özelliği kullanmamak senin elinde ;)
gönderdim linki furkan abi pm ile
şu ana menüde oyundan atma sorunu yine çıktı düzeltilecek mi bu
Daha önce o sorunla karşılaşmış mıydın?
Oyun Bende Çok Kasıyor Demo olmasına ragmen ne yapmam gerek:(
Sistem özelliklerini verebilir misin?
hades
11-06-2008, 06:34 PM
tamamdır eagle. En kısa zamanda bitircem ;)
Stad fotolarına baktım çoğunda indirdiğin sitenin ismi var ve pek hoş durmuyor bence. Ayrıca neden avrupadaki stadları yapalımki biz. Muhtemelen onlar araştırmacılar tarafından yapılır yada yapılmıştır. Ben Türkiye'deki stadların fotolarını yollıcanı düşünmüştüm.
Beasterious
11-07-2008, 12:51 AM
bugün çıkacaktı değil mi oyun..mail falan geldi bana sitede de yazıo ama hala yayınlanmadı
Eagle
11-07-2008, 01:44 PM
tamamdır eagle. En kısa zamanda bitircem ;)
Stad fotolarına baktım çoğunda indirdiğin sitenin ismi var ve pek hoş durmuyor bence. Ayrıca neden avrupadaki stadları yapalımki biz. Muhtemelen onlar araştırmacılar tarafından yapılır yada yapılmıştır. Ben Türkiye'deki stadların fotolarını yollıcanı düşünmüştüm.
sitenin ismini kaldıramaz mısın
eğer yapılmışsa uğraşmaya değmez
ülkemizdeki stadları zaten vermiştin
ama bir soralım yapılmış mı diye
11-07-2008, 03:30 PM
code faln nrden alcaz bilgi ?
Eagle
11-07-2008, 03:31 PM
henüz çıkmadı oyun piyasaya bugün çıkacakmış bildiğim kadarıyla anasayfadan
Sneaks07
11-07-2008, 03:37 PM
okxx nsamna kadar ckar
raknet
11-07-2008, 03:38 PM
raknet, daha öncede oldu galiba veritabanıyla oynadığımdan oldu:(
Veritabanını değiştirmeden önce oyunu oynayabiliyor muydun peki?
Eagle
11-07-2008, 03:40 PM
evet, veritabanının yedeğini alırım bir daha olursa atarım database klasörüne kayıtlı oyunlara birşey olmadıktan sonra birşey yok bir de ben biraz fazla oynamıştım db ile belki ondandır:D
badda
11-07-2008, 04:05 PM
ya arkadaslar, demoya ne oldu oyunun, linke tikliyorum hata veriyor??
bu hafta cok yogun gecti benim acimdan, nete bile giremedim.
bari demonun havasina baksaydik, nasil olmus diye :lol:
indirme imkanimiz varmi acaba??
Eagle
11-07-2008, 04:06 PM
http://download.newstargames.com/Install_NSS4.exe
ben girdim oldu