View Full Version : Nss4 Ödemeler
Önemli bir soru bakın annemler internetten alışveriş yapmıyorlar güvensiz olduklarını düşünüyorlar ben ikna etmeyi başaramadım başka bir yolu yok mu bunun internet üzerinden başka bir şekilde ödeme yeri falan? yardım edin!! NSS 3 ve NSS 4 alacam da..
Eagle
10-12-2008, 05:39 PM
nss3ü ne yapacan nss4ü al yalnız:D havale yöntemi falan varmış öyle aldırcam ben:)
StarSoccer
10-12-2008, 06:13 PM
Sana Katılıyorum.Bazı Arkadaşlarımızın Velileri İzin Vermiyorlar.Haklılarda...
Simon Read İçinde Mümkünse
Elle AlışVeriş Dönemi Başlaması Gerekir...
Tabi Satın Almak İçin İngiltereye Gitmeyeceğiz:)
Bunu Türkiyeden Temsilciler Seçip Yapmalıyız Satış Elemanları...
Elle Alışveriş Olursa Reg Code Kullanımı Azalacağından Ümit Ediyorum.
---------
Yada Eagle Arkadaşımın Dediği Gibi Havale Yöntemi İle Yapılabilir...
----------
Paypal Da Kesin Olması Gerekir.Ben Bir Oyunda Premium Alacaktım Paypala Telefon Numarımı Yazdım Onlar Benim Faturama Yatırmış GSM Operatöründen Ay Sonunda 30 YTL Fazla Hesap Geldi.Paypal a Kredi Numarasını Yazmıştım Ama GSM Operatöründen Çekmişler.Bu Tür Şeylerde Olabiliyor.Kontörünüzden Düşebiliyor...
PayPal ı Öneririm Ayrıca Hiçde Sorun Çıkmadı.
O paypal meselesini sen anneme anlat ama elle satış bizim için güzelde read için değil kesinlikle sızar internete ben olsam ben de read gibi yapardım. :D
StarSoccer
10-12-2008, 06:24 PM
Bence Sızmaz Türk Milleti Garip Bir Millet Fifaya 10 Milyon Vermeyen Millet NSS ye Mi
27 YTL Vericek?
Adamlar Fifanın Korsanı Bile Pahalı Diye Almayanlar Var...
Ayrıca Elle Satış Olmaz...Neden Olmaz Sanki Paypal Veya Başka Bir Yöntemle Ödeme Gerçekleştiğinde Satın Alan Kişiye Kod Verilecek...O Kodu İnternete Yayabilir.Elle Yapıldığında Direk Full Olarak Yüklenmesinden Kasdediyordum...
Elle Satışda Oyunun Setup u Full Olarak Yüklenmesini Kasdediyordum.
Dediğim Gibi İnternetten Satış Daha Tehlikeli Reg Code lar Yayılır...
Ama Parayı Ödeyenler İçin Ayrı Bir Full İndirme Portalıda Açılabilir.
Ben alışveriş merkezlerinde satılsa 40 milyon bile vermeye razıyım ama... Başka yolu yok mu raknet HELP ME!!! :D
StarSoccer
10-12-2008, 06:29 PM
Dediğim Gibi
Elle Alışveriş:Yüklenmesi Full Olarak Yapılmalı
İnternet Alışverişi: Full Olarak İndirilebilen Portal...
canpasha
10-13-2008, 06:56 AM
Daha önce internetten alışveriş yapmamış olan arkadaşlarım için birkaç hatırlatma yapmak istiyorum.
Öncelikle internetten kredi kartıyla alışveriş yapmak en basit ve sıkıntısız yöntemdir.Kart bilgilerinizi girdiğiniz takdirde reg kodunuza anında kavuşabilirsiniz.Yıllardır kullandığım yöntemdir.Ay sonunda hesap ekstrenizde oyunun bedeli kdar bir bakiye göreceksiniz.Bence NSG'ye kredi kartınızla ödeme yapmaktan çekinmeyin zira çekinmeniz demek NSG'ye güvenmemeniz demektir. ;)
StarSoccer
10-13-2008, 03:08 PM
Bazı Arkadaşlarımızın Velileri İzin Vermiyor.Bu Yüzden Çözüm Aramaktayız Bende Sana Katılıyorum.NSG ye güvendiğim İçin Nss4 e Kart Numarası Vereceğim.
RQuaresma
10-13-2008, 03:12 PM
Kontörle ödeme yapılabilir belki:blimey:?
canpasha
10-13-2008, 03:16 PM
Mevcut ödeme şekilleri ortada.Daha farklı bir ödeme şekli kullanılacağını ben şahsen düşünmüyorum.Bu konuda ki düşünce ve önerilerinizi PM yoluyla yapımcıya iletin o zaman. ;)
StarSoccer
10-13-2008, 03:23 PM
Kontörle ödeme yapılabilir belki:blimey:?
Kontörle Ödeme NewStarGames de Olduğunu Sanmıyorum Ama Bazı Oyunlarda Var Kontörlü Ödeme...NSG de Ödeme Paypal OLursa Olabilir.Telefonundan Çekiyorlar.
canpasha
10-13-2008, 03:25 PM
Paypal var diye anımsıyorum.
StarSoccer
10-13-2008, 03:32 PM
O Zaman Kontörden Çekmek Simons Read e Bağlı.O Onun Seçimi Ama Kredi Kartındanda Çekebilir.Hatırladığım Kadarıyla Kredi Kartı Numarası Yazmadan Direk Aşamayı Geçip Sadece Tel Num. Yazınca Kontçrden Çekebiliyor Ama Şirketin Sanırım GSM Operatöründen İzin Alması,Anlaşması Ve Benzeri Olaylar Olabilir.Eğer Anlaşma Olayı Olmaz İse Kontörden Özel İstek Yaparsın SiRead e Kontörden Çeker.
canpasha
10-13-2008, 03:35 PM
Benim ödemem kart ile olucak bi sorunum yok :)
Eagle
10-13-2008, 03:48 PM
kredi kartı tanımadığın adam olunca güvensiz (si babamın askerlik arkadaşı değil:D) ben güvensem bile babam güvenmez havale ile alınca kod ne zaman gelir
canpasha
10-13-2008, 03:51 PM
Havale de olmaz o.Bir Garanti banka'sı İngiltere'de mevcut değil.Ayrıca yurt dışına başka bir hesapa para yatırdığında masrafı var.Hadi diyelim ki Western Union tarzı bir şirketle gönderdin.Bu yapımcıyla ilgili.Yapımcı parayı teslim alıcak,evine dönücek ve serial'i sana atıcak.Bildiğim kadarıyla sistemde otomatik bir serial sistemi var.Yani ödeme 'Fon'a düştüğü anda belirttiğin mail adresine 'Kullanıcı adı-soyadı ve serial numarası' olarak geliyor.Yapımcı otomatik bir sistemden vazgeçmeyebilir.
StarSoccer
10-13-2008, 04:52 PM
Ben Diğer Ülkelerde Türkiye Ziraat Bankası Görüyorum...Almanya'da,Hollanda'da,Belçika'da Gördüm Ziraat Bankası Ama İngilterede Varmı Bilemiyorum.
O zaman ben de ailemi ikna etmeye çalışacağım tek yolu bu.. :(
madbozy
10-14-2008, 01:50 AM
arkadaşlar sanal kart kullanın ben netten yaptığım alışverişlerde bu yolu kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor zaten limiti siz ayarlıyorsunuz :clap:
Eagle
10-14-2008, 05:31 AM
ne olduğuna baktım sanal kartın biraz iyi bişeye benziyor:) böyle alabiliriz değil mi ya da güvenli bir yol lütfen söyleyin
dark_rocker
10-14-2008, 06:21 AM
valla benim için sorun yok abim nss oynuyor bende onun kartını kullanıp alıyorum...
canpasha
10-14-2008, 06:39 AM
Sanal kart uyguluması yok diye biliyorum.
Eagle
10-14-2008, 02:58 PM
canpasha başlarım şimdi haa zorla yasadışı kod kullandırcan xD
kredi kartı paypal telefon faks local bank transfer ve posta lütfen biri bana bunlardan yapabileceklerimi anlatsın nss3te bunlar vardı
si bak abi paran hazır ama bi yolunu bul :)
raknet
10-14-2008, 03:15 PM
NSS3 için geçerli tüm ödeme sistemleri 4 için de geçerli olacak, bir farklılık beklenmiyor. Oyun çıktığında daha detaylı bilgi veririm ;)