PDA

View Full Version : Sevgiliye Hediye YARDIM ACİL

Domo
10-10-2008, 06:12 PM
:(Bu benim için değil arkadaşım için ve yarına lazım 2 gün sonra raknet kilitlesin konuyu Lütfen çok acil bir arkadaşım var (erkek) iyi bir arkadaşımla çıkıyorlardı sonra ayrıldılar sonra erkek olan arkadaş ona küfür falan etti ama çok seviyordu. Sonra o erkek arkadaşımın en iyi arkadaşı o kıza aşık oldu kızda ona şimdi çıkıyor gibiler o erkek arkadaşım yeniden arkadaşımla sevgili olmak istiyor. Bu yüzden ona hediye alacağız. 100 YTL'ye kadar bir hediye lütfen yarın alacağız çok acil...

canpasha
10-10-2008, 06:13 PM
Haydaaaa. xD Aşk doktoru var mı aramızda ? Furkan söylesin fikrini xD

raknet
10-10-2008, 06:20 PM
İyice off-topic'e dönmeye başladı burası. Bu gidişle mesajların sayılmasını burda devre dışı bıraktıracağım ;)

Domo
10-10-2008, 06:24 PM
Bunlar önemli değil konuya odaklanabilir miyiz lütfen bu iş gerçekten önemli ve ben gerçekten iyi bir hediye arıyorum ve sizden yardım istiyorum :(.

hades
10-10-2008, 08:54 PM
Haydaaaa. xD Aşk doktoru var mı aramızda ? Furkan söylesin fikrini xD

Muhahahahaha. Eyvallah. Valla bir fikrim olsa söylerdim ama hiç anlamam hediye işlerinden :D

dark_rocker
10-11-2008, 07:11 AM
aBoOoOoO!!!:shifty:xDxDİyice DAllas a Döndü YAv Burası O onun ARkadaşıyla Çıkarken O Onla Çıkmış Falan Hİç Olmuyor....:D:D:D VAlla BEnde ANlamam Pek HEdiye İşinden Ama ŞEy Olabilir Gül VArya YApma İçinden YÜzük Çıkyor Böyle Ondan Olabilir....

Eagle
10-11-2008, 08:45 AM
aBoOoOoO!!!:shifty:xDxDİyice DAllas a Döndü YAv Burası O onun ARkadaşıyla Çıkarken O Onla Çıkmış Falan Hİç Olmuyor....:D:D:D VAlla BEnde ANlamam Pek HEdiye İşinden Ama ŞEy Olabilir Gül VArya YApma İçinden YÜzük Çıkyor Böyle Ondan Olabilir....

bence de :D tam dallasa dönmüş:D
siz bunu dizi yapsanıza xD

Domo
10-11-2008, 11:07 AM
Tamam gerek kalmadı ama dark rocker şu gül fikri güzeldi. RAKNET KONU KİLİT LÜTFEN :D