View Full Version : En İyi Arkadaşımla Küstüm Yardım Edin
En iyi arkadaşımla 2 aydır küsüz. Onu çok seviyorum. Bu küslüğe okullar kapandığı için dayandım ama artık açık ve ben çok kıskanç bir insanım. Onu başka insanlarla gördükçe deliye dönüyorum. Bu küslüğü başlatan benim ona hiçbir şey yokken msn'de sana küstüm dedim. Salaklık ettim önceden de küserdik kıskançlık konusunda onu zamanında çok sattım çevremde çok insan var ama onla küstüğüm zaman mutlu olamıyorum. :wall: Onu çok özlüyorum. Ondan özür diledim yüz yüze mesajla msn'de biliyorum suçlu olan benim herkese anlattığımda ben de affetmezdim diyor. Önceden de küstük o zaman barışırdık ama bilmiyorum onu çok mu üzdüm çok kıskanıyorum onu ne yapabilirim.
[COLOR="Red"]Ne yapmalıyım nasıl affettireyim kendimi yardım edin lütfen ağlamak istemiyorum daha fazla? :(
raknet
09-13-2008, 12:51 PM
Durumu tam olarak anlayamadım. Arkadaşına farklı duygular beslediğin ve kendine hakim olamadığın için mi küssünüz?
dark_rocker
09-13-2008, 01:09 PM
bende anlamadım usta anlarsam yardımcı olabilirimB)
Eagle
09-13-2008, 02:24 PM
evet zor bir durum ama özür dilemek en iyisi ramazandan sonra (oruçlu mu bilmediğimden böyle dedim) al şunu diyip bir şeyler ısmarla...
Özür dilemeyi denedim ama kabul etmedi durum şu ben hiçbir şey yokken ona küstüm dedim biraz gerizekalıyım. O da buna bozulmuş olmalı ki küstü ve barışmıyor. Bilmiyorum işte mesaj çekmeyi denedim. Msn'de özür diledim daha ne yapabilirim lütfen yardım edin!! :wall:
The_MessiaH
09-13-2008, 03:47 PM
Onunda itimat ettiği bir kişi veya kişileri aracı yap aranızı düzeltsin mübarek ramazanda o da sevaptan pay alsın ;)
Ben arkadaşımı tanırım başkası bizim aramızı yapamaz daha başka çözümler lazım yine de teşekkür ederim.:(
The_MessiaH
09-13-2008, 05:59 PM
Bu durumda diğer arkadaşlarından üyük yardımcı olamaz bence herhangi bir olayda sizi yüzyüze getirsinler bu aynı sınıftaysanız ssınıfta veya çallışıyorsanız aynı yerde vs vs vs...
veya arkadaşların barışması için onu gaza getirsinler en fazla ne kadar küs kalacaktır ki :)
Hiç umudun yoksa bile fazla üzülme zamn herşeyin ilacıdır ve unutmak insanın doğasında vardır oda yapılan hatayı unutur sende ;)
raknet
09-13-2008, 07:35 PM
JASHSKY, kusura bakma ama sorununu halen anlamadım :rolleyes:
The_MessiaH
09-13-2008, 08:00 PM
En iyi sen adım adım olayları anlat belki başka arkadaşlarımızda daha iyi çözüm bulabilir :D
hades
09-13-2008, 09:25 PM
1. Neden durup dururken küstüğünü düşün.
2. Sebebini bulduğundan emin olduğunda bunu kabullen. (Kabullenmek zor olabilir)
3. Bunu ona açıkla.
4. Özür dile.
5. Elinden başka bişi gelmez. Gerisi ona kalmış.
Not: Daha önceleri aynısını bende yaşadığımdan, başka arkadaşlarımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla arkadaşından hoşlanıyormuşsun gibi bir izlenime kapıldım.
raknet
09-13-2008, 09:28 PM
Eğer kız arkadaş meselesiyse sana uzuuuun bir nutuk çekebilirim :D
Eagle
09-14-2008, 07:13 AM
küsmenin sebebi sadece canın sıkıldığından küstüm yazman mı yoksa başka birşey mi var .Allah sana kolaylık versin barışırsın inşallah
dark_rocker
09-14-2008, 07:48 AM
bence sebep sadece senin küstüm demen ve bu kadar çabandan sonra seninle hala barışmıyorsa bence sen bu adama değerinden fazla değer veriyorsun...Ama dostum eğer yinede barışmak istiyorsan furkanyunkulun yollarını dene neden küstüğünü ona söyle(umarım bir nedeni vardır) sonrada özür dile..buda olmazsa bence artık fazla zorlama...
İlk olarak kız arkadaş meselesi değil. Küsmemin bir nedeni vardı ama o anlık kızgınlıkla neyse en baştan anlatayım. Biz birbirimizle hep telefonla konuşurduk. Ben evden onun cebini arardım. Sonra ilk ay fatura 180 milyon ikinci ay 170 milyon geldi ben de kızdım aslında bu benim hatamdı. Ben de onla küstüm ama küstüğüm şey gerçekten aptalca ve benim suçum olduğundan bunu ona söyleyemiyorum. 2 ay geçti o süre zarfında görüşmedik. Sonra ondan özür dilemeye karar verdim ama çok geç olmuş galiba mesaj çektim. (telefon numarasını değiştirmiş onun numarası da satılmış rezil oldum numaranın sahibine :wall: ) Yüz yüze özür diledim. Msnde de denedim. Belki de büyütüyorum ama bunun sorumlusu benim o yüzden kendimi rahat hissetmiyorum. Bunu ona açıklamaya çalışırım ama beni dinleyeceğini düşünmüyorum. Ne yapabilirim artık katlanamıyorum daha fazla bekleyemem. Çok pişmanım çünkü bu benim suçum. Artık ne yaparım bilmiyorum.
hades
09-14-2008, 11:17 AM
Bunları ona da söyle. En azından üzerindeki yük kalkmış olur. Gerisi dediğim gibi ona kalmış. Eğer gerçekten değer veriyorsa dayanamaz sonunda affeder. (Yani öyle olmalı.) Etmezse de üzgünüm ama elinden fazla bişi gelmez maalesef :S
The_MessiaH
09-14-2008, 11:56 AM
Evet çok iyi ve fedakar bir arkadaşsa yapılan yanlışı çabuk unutup bir özüre herşeyi affeder ;)
Bunu ona söylemenin o kadar kolay olacağını düşünmüyorum ama gerçekten bu küslük onu etkilemiş olmalı ki bana karşı o kadar öfkeli bir açmaz arasında kaldım. :wall:
Eagle
09-14-2008, 06:46 PM
maalesef atılan ok geri dönmüyor:(
raknet
09-14-2008, 07:04 PM
Forumun düzeniyle uğraşmak beni çok yordu sanırım... Halen konuyu anlamadım :lol:
Konunun ilk başında kıskançlıktan olduğunu söylemiştin, bu arkadaşın kız mı?
The_MessiaH
09-14-2008, 07:43 PM
RAKNEEEEETTTTTTTTTTT !! askfkliajsflkahgopah önceki sayfaya bak ! :D :D
raknet
09-14-2008, 07:48 PM
En iyi arkadaşımla 2 aydır küsüz. Onu çok seviyorum. Bu küslüğe okullar kapandığı için dayandım ama artık açık ve ben çok kıskanç bir insanım. Onu başka insanlarla gördükçe deliye dönüyorum.
Ben halen burda takıldım sanırım :lol:
dark_rocker
09-15-2008, 07:00 AM
sana gerçekten değer veren bir insansa bu kadar ısrar dan sonra eminim seni affederdi...
canpasha
09-15-2008, 11:20 AM
Ben halen burda takıldım sanırım :lol:
4. kez konuyu dikkatlice okudum ve senin düşüncelerin içersindeyim raknet :D Neticede eğer birisiyle aram bozulmuşsa ve benim özürümü kabul etmiyorsa akışına bırakırım.Benimde aram çok yakın bir arkadaşımla bozulmuştu.Özür diledim kabul etmedi.Aradan 5-6 ay geçtikten sonra kendi aradı.
Kısacası arkadaşım hayat devam ediyor ve sende ona ayak uydurmalısın.Eğer sana değer veriyorsa mutlaka affedicektir.Üstüne gitme derim fazla
Belki de Can'ın dediği gibi hayatın akışına bırakmalıyım ama dedim ya gerçekten çok kıskancım buna ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Ne zaman alışırım bilmiyorum bu arada raknete diyorum. Kız arkadaş meselesi olamaz çünkü ben de kızım. :wall: 6-5 ay çok uzun bir zaman o kadar bekleyemem galiba...
raknet
09-15-2008, 07:24 PM
Kıskançlık deyince direkt olarak karşı cinsi kıskanmak aklıma geldi pardon :rolleyes: Hiç düşünmezdim böyle bir şeyin olabileceğini, en iyisi özür dilemek ve beklemek :)
Haklısın ama beklemek o kadar kolay değil neyse en azından aynı sınıfta değiliz o 7/A ben 7/B'deyim. Çok pişmanım ama iş işten geçti... :redface:
The_MessiaH
09-15-2008, 08:23 PM
Belki iyice saçmaladınız diyeceksin ama bu küslükler sayesinde heleki senin yaşlarında insanı olgunluğa götürüyor,şu anda arkadaşın anlamını eminim daha çok anlamışsındır :)
Bardağın dolu tarafından bakalım... :P Herşeyi zamana bırakmak kaldı heralde
yada aynı mahallede fln değilseniz 2 sene içinde küşlük bitmezse okul bitiyor :D
Sen en iyisi dua et :D
hades
09-15-2008, 11:57 PM
Onun kadar yakın olacağın bir arkadaşın elbet olacaktır. Canını fazla sıkma bence. Benimde çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ama 2 sene oldu konuşmayalı. Ne telefonu var ne de başka birşeyi zaten. Zaman herşeyin ilacıdır.
The_MessiaH
09-16-2008, 07:26 AM
furkan facebookta senin ilacın olur :P belki hesabı vardır orda msn'ini fln buluruz istersen ;)
canpasha
09-16-2008, 08:49 AM
furkan facebookta senin ilacın olur :P belki hesabı vardır orda msn'ini fln buluruz istersen ;)
Facebook diyince aklıma geldi.Dün bir bayan ekleme talebi göndermiş.Kabul etmeden msj attım kimsin diye.Aaa hatırlamıyor musun anaokulundan arkadaşız. Peki dedim ve direk talebini reddettim.Acaba anaokulu'nda yurtdışında olduğumdan haberi var mıydı xD.
Neyse asıl meseleye döneyim.Eğer bu mevzu bahsi geçen arkadaş'a yani bizim burda arkadaşımızın en yakın arkadaşı olupta onu affetmeyen arkadaşa birisi bu başlığı okutabilir mi? Bunu okuduktan sonra uzatabileceğini sanmıyorum.:)
The_MessiaH
09-16-2008, 09:23 AM
Burayı okuyupta barışmayan adamın anlını garışlarım :hand: :P
canpasha
09-16-2008, 09:34 AM
Birşey daha kafama takıldı.Sen bir bayansın.En yakın bir arkadaşın bir erkek.Aklımdan geçmiyor değil.Acaba o çocuk seni en yakın arkadaşı olarak görüyor mu?Genelleme yapıyorum,bir erkekle bir bayan çok samimi bir dostluk kurarlarsa erkek genelde bunu kaldıramaz ve bayana karşı duygusal birşeyler hissetmeye başlar.
Acaba diyorum o'da sana karşı böyle şeyler hissediyor ve sen bunu farketmeyip hala arkaşım diyorsan bu onu daha çok üzer.Tavrı bu yüzden böyle olabilir mi diye düşünüyorum ?
Bir kere en iyi arkadaşım bir erkek olamaz. Belki daha sonra bu kadar iyi bir arkadaşım olur ama bu arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Ben bu küslüğe 1 ay bile dayanamam. :(
raknet
09-16-2008, 04:13 PM
Bir kere en iyi arkadaşım bir erkek olamaz. Belki daha sonra bu kadar iyi bir arkadaşım olur ama bu arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Ben bu küslüğe 1 ay bile dayanamam. :(
En iyi arkadaşını kaybetmemek istemen ve onun yokluğuna dayanamayacağını düşünmen gayet normal :) Ancak yanlış anlama ama çok gençsin ve henüz arkadaşlık, dostluk gibi kavramlar yeni yeni şekilleniyor olmalı. Bu sebeple, arkadaşına çok bağlanmış olabilirsin. Halen aklıma takılan birşey var, onu neden kıskanıyorsun? "Onu başka insanlarla gördükçe deliye dönüyorum." demişsin. "Deliye dönme" derecesinde kıskançlıklar sadece kız-erkek arkadaşlıklarında olur diye düşünüyorum ve nitekim bu sebepten dostluğu bozulan çok tanıdığım var... :)
The_MessiaH
09-16-2008, 06:37 PM
Evet bu kıskançlığın bencede önemli bir sorun :(
Bence de kıskançlık çok kötü ama ne yapalım Allah öyle yaratmış.. :( :( :(
raknet
09-16-2008, 09:46 PM
Seninki yine kız-kız kıskançlığı... Bi de onun kız erkek versiyonu var ki hiç tavsiye etmem :lol:
hades
09-16-2008, 10:36 PM
Sen kimsenin başına kız-erkek kıskançlığı verme Rabbim. Aminnn :D Şaka bir yana senin durumun şu şekilde anlatılabilir: Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Tavsiyem beklemektense al karşına açık açık konuş ne kadar zorda olsa. Eğer yapamam diyosan da o zaman sıkıntın devam eder.
CrAzY_ßoY
09-17-2008, 12:43 AM
ßende ßu arkadaşın anLattıqından ßir şey AnLamadıM.Küstüysen ßarışma Lafının Arkasında Dur ßence :D Ayrıca kızLardamı NSS Oynuyor :rolleyes:
dark_rocker
09-17-2008, 06:55 AM
erkek-kız kıskançlığı fena bişey hocam...Kan çıkar:blimey: :P
herşeyin çaresi zamandır....
The_MessiaH
09-17-2008, 11:28 AM
Bu sayfayı bir şekilde arkadaşına göster
Bugün hayatımın en kötü gününü yaşadım. Ben artık dayanamıyorum. Arkadaşlarımdan birisinin aracılığıyla neden küstüğümü ona söyledim ama nafile bugün çok kötüydü. Bana özür dileme yöntemleri lazım yoksa biterim lütfen yardım edin genelde bırakan ben olurdum. İlk defa böyle oldu. Keşke o lafı hiç demeseydim. Onu karşıma alabilir miyim bilmiyorum. Eğer küsmeye devam edersem çok uzar. Ben de istemiyorum. Hem bu sayfayı nasıl gösterebilirim? Ya ne yapıcam bana özür dileme yöntemi lazım bu arada NSS oyuncusunun kızı-erkeği olmaz NSS Forever
canpasha
09-18-2008, 09:01 AM
Yöntemleri unut.Al karşına bizimle burda paylaştıklarını onun yüzüne karşı söyle.Eğer yinede affetmezse zaten onun gözünde bir değerin yokmuş.Ondan sonra ki tavsiyem ise arkadaşlarını iyi seç.
hades
09-18-2008, 10:33 AM
Bencede yöntemi unut. Ne yapıcaksınki. Hediyemi alcaksın ona. Hiçbişi farketmez. Tek yol alıp karşına açık açık konuşman. Gerekirse zor kullanıcan:) Tutucan çekicen kolundan. Aslında mektup yazabilirsin. Düşündüklerini, bize burada anlattıklarını yaz. Sonra da tenefüste gidip gizlice defterinin arasına koy ve okuması için dua et. Belki bi işe yarar bu.
canpasha
09-18-2008, 11:18 AM
Furkan sen başarılı bir sonuç aldın sanırım geçmişte bu konuda :)
hades
09-18-2008, 11:53 AM
Hiç işim olmaz:P Daha önce hiç denemedim valla:D Hayal kırıklığına uğrattıysam seni kusura bakma:P
The_MessiaH
09-18-2008, 12:59 PM
Küstüğüm kişiye karşı hatalıysam bir kere özür dilerim kabul etmezse yol veririm fazla uğraşmam :D
Onu kolundan tutup çekemem çünkü o benden daha güçlü aslında mektup yazabilirim. Yani en iyi arkadaşımdan bahsediyoruz onu unutmak çok zor olur. Burada benim suçum büyük belki bu yüzden çok üzüldü ama artık benim de kalbim kırılıyor artık tamam yarın için mektup yazarım sonra size de söylerim. :(
hades
09-18-2008, 06:16 PM
İyi şanslar...
The_MessiaH
09-18-2008, 06:59 PM
Dua edicem ;) biz yapamıyoz bare sen yap :P
raknet
09-18-2008, 07:02 PM
An itibariyle "312" görüntülenme sayısıyla bir rekor kırdı bu konu... Yardımlaşmayı çok seviyoruz :)
The_MessiaH
09-18-2008, 07:10 PM
Başka bir forumda bu şekilde konularda "ne biçim konu bu" gibi tepkiler oluyo.Güzel forumun güzel ve yardımsever insanları :P
dark_rocker
09-19-2008, 07:18 AM
yaşasın Turkish Forum member...tabi biraz ironi yaptık ama yani bence bu arkadaşına ona karşı içinden gelen herşeyi söyle bize burda söyledekilerinin hepsini ama yinede kabul etmezse ben ce daha fazla zorlama...
Eagle
09-19-2008, 12:02 PM
arkadaşını daha iyi tarif edersen daha güzel tavsiyeler çıkabilir
Tavsiyeleriniz için gerçekten teşekkür ederim ama ben umudu kestim.Size söylediklerimin hepsini çok güzel bir şekilde kağıda yazdım. Bir tane de en sevdiği çikolatadan koydum dolabına ama çikolatayı dolabıma koymuş ve kağıdı yırtıp atmış artık bir grubun içinde bana geri dönerse öbürleri onu dışlar. Artık zamana bırakacam herşeyi her yolu denedim artık pes.. :doh: Arkadaşıma gelince şımarık bir tip azıcık ama çok tatlı bir insan inatçı neyse bunların önemi yok artık zaten :wall:
raknet
09-19-2008, 03:41 PM
Ben halen durumu kavrayamadım :lol:
Bu durumda yapman gereken tek şey olayları akışına bırakmak ve yoluna devam etmek. Hatasını anladığında gerekeni yapacaktır ;)
dark_rocker
09-19-2008, 05:43 PM
Ben halen durumu kavrayamadım
hocam salla ya :D kafa yaptın herhalde:D bencede zaman zamannn....
Zaman ama ne kadar zaman...:redface:
dark_rocker
09-19-2008, 10:32 PM
Zaman ama ne kadar zaman...:redface:
Yeterince zaman
hades
09-20-2008, 01:28 AM
Bence bu kadar peşinden koştuğun yeter. Fazla şımartmamak lazım. Eğer isterse geri gelir. Gelmezsede kendi bilir. Unut gitsin dicem ama işe yaramıcak tabiki.
Evt gerçekten zor. :wall:
raknet
09-20-2008, 07:15 PM
Umarım sorununu en kısa sürede ve fazla acı çekmeden halledersin. :)
Sizce ben de arkadaşımı kıskandırtsam mı onun beni kıskandığı bir arkadaşım vardı... Sizce ateşe ateşlemi karşılık vereyim yoksa ateşkes mi? :doh:
canpasha
09-27-2008, 07:16 AM
Sizce ben de arkadaşımı kıskandırtsam mı onun beni kıskandığı bir arkadaşım vardı... :doh:
Bu tam bir saçmalık olur. ;)
dark_rocker
09-27-2008, 09:49 AM
Bencede...
Dün biz arkadaşlarla çarşıya çıkmıştık. Sonra arkadaşımın telefon numarasını satmadığını öğrendim (kandırmış beni :doh: ) Sonra taa çarşıdan onların evlerine kadar 2 arkadaş yürüdük. Onların evinde ondan özür diledim. Yine de affetmedi... O kadar ağladım. Balkondan seslendim. Beni affetmesi gerektiğini düşünebilirsiniz ama ben kendimi affetmezdim ona yaptığım şeyleri yazsam kaç sayfa doldurur. Bence asla affetmeyecek gece 9'da onların evlerinin önüne yürüdüm ama nafile.. Asla affetmeyecek bence ASLA ASLA :(
hades
09-27-2008, 10:56 AM
Üzgünüm ama gerçekten değerli olsaydın onun için bu kadar özür dilemeden sonra dayanamaz affederdi. Bence artık bu işin peşini bırakmalısın her ne kadar zor olsa da. Daha ne yapabilirsinki...
dark_rocker
09-27-2008, 11:37 AM
Üzgünüm ama gerçekten değerli olsaydın onun için bu kadar özür dilemeden sonra dayanamaz affederdi. Bence artık bu işin peşini bırakmalısın her ne kadar zor olsa da. Daha ne yapabilirsinki...
İşte Bence Herkes Bunu Düşünüyor...
Eagle
09-27-2008, 01:12 PM
bence de
Bu lanet olası ağzımı açmayacaktım. :(
The_MessiaH
09-27-2008, 02:14 PM
herşeyde bir hayır vardır ;) :)
hades
09-27-2008, 02:46 PM
herşeyde bir hayır vardır ;) :)
Katılıyorum...
Bu lanet olası ağzımı açmayacaktım. :(
Çeneni açmışsın açmamışsın hiç farketmez. Bu kadar özür diledikten sonra da konuşmuyorsa bu onun ayıbıdır. Sonuçta sen hatanı anlamışsın ve gerekeni yapmışsın. Hem bence çok da büyütülecek bişi yok. Ama belki yaşından ötürü bazı şeyleri algılayamıyor. Hiçbir şeyi haketmediğini düşünüyorum arkının. Bence daha fazla uğraşma. Bir şekilde sil gitsin.
Hergün deniyorum ama ne zaman karşılaşsak üzülüyorum ne yapabilirim ki. Biz çok iyi arkadaştık bu devirde böyle arkadaşlıklar zor kuruluyor ve çok az var.. :(
hades
09-28-2008, 12:43 PM
Haklısın ama eminim başkaları da olacaktır. Hem dediğin gibi iyi arkadaş olsaydınız şimdiye kadar barışırdınız diye düşünüyorum.
XEGOİSTEA
09-28-2008, 01:03 PM
fikir wermek gibi olmasın ama intihar et xD.....:D şaka hea:) bak hicbişey yapma Zaman Herşeyin ilacıdır .. oda Seni sefiosa gelip barısıcaktır yoqsa Büyük SAlaklıgının Faydalarını Alıcaksın !:wall:
dark_rocker
09-28-2008, 01:09 PM
fikir wermek gibi olmasın ama intihar et xD.....:D şaka hea:) bak hicbişey yapma Zaman Herşeyin ilacıdır .. oda Seni sefiosa gelip barısıcaktır yoqsa Büyük SAlaklıgının Faydalarını Alıcaksın !:wall:
Dostum Bu Benim Şahsi Ricam Lütfen Türkçe Mizi Güzel Kullanırmısın Eğer İngilizce Harf Koyacaksanda Tam İngilizce Yaz...
İntihar etmem ama bir ara düşündüm :D zaten salaklığımın faydalarını fazlasıyla ödüyorum ve üstüne üstlük benimle konuşuyor ( kötü laf falan atıyor ben başkalarıyla konuşurken) ben de birşey demiyorum ne yapayım.:(
Eagle
09-28-2008, 04:43 PM
arkadaşın adam değil galiba
raknet
09-28-2008, 04:52 PM
Uğur Dündar modunda bir açık oturum düzenleyelim size forumda :lol:
dark_rocker
09-29-2008, 08:51 AM
Uğur Dündar modunda bir açık oturum düzenleyelim size forumda :lol:
Harbi Raknet Dündar:D:D::D...Ben Baron Değilim BEn Mirim...:lol: :lol: :lol:
Bencede Bu arkadaşın Adam Değilmi...
canpasha
09-29-2008, 09:22 AM
Çeneni açmışsın açmamışsın hiç farketmez. Bu kadar özür diledikten sonra da konuşmuyorsa bu onun ayıbıdır. Sonuçta sen hatanı anlamışsın ve gerekeni yapmışsın. Hem bence çok da büyütülecek bişi yok. Ama belki yaşından ötürü bazı şeyleri algılayamıyor. Hiçbir şeyi haketmediğini düşünüyorum arkının. Bence daha fazla uğraşma. Bir şekilde sil gitsin.
Furkan.. Şair ruhlu arkadaşım.Sen neymişsin be kardeşim xD Helal olsun sana :)
Belki de olabilir açık oturum ama gelmez off bence arkadaşım artık abartmaya başladı. ;) Ne yapacam yine kafam karıştı :wall:
hades
09-29-2008, 10:49 AM
Furkan.. Şair ruhlu arkadaşım.Sen neymişsin be kardeşim xD Helal olsun sana :)
Eyvallah dostum :D
dark_rocker
09-29-2008, 11:38 AM
:D Yeni Atilla İlhan...
Eagle
09-29-2008, 11:42 AM
arkadaşının arabasının (yoksa bisikletinin) önüne atla:P :lol: :lol:
Arabanın önüne atlayabilirim ama bisiklet olan bana olur. :D [/COLOR]
dark_rocker
09-29-2008, 09:56 PM
Yada En yakın Köprüye Çık Arkadaşım Benimle Barışmazsa ölene Kadar Ağlarım De...:D Yada Köprüden Atla...:D:D:D
The_MessiaH
09-30-2008, 06:33 AM
Evet köprüden atla güzel fikir :P
Bişey olmazsa çık bi daha atla :P
raknet
09-30-2008, 07:01 PM
Sanırım JASHSKY arkadaşımızın güzel bir dostluğu sona ermiş.
Dünyanın sonu değil bu unutma, hep ileriye bak :)