PDA

View Full Version : NSS4 Hakkında Soru Sormadan Önce Buraya

raknet
09-09-2008, 09:53 AM
NSS4 ne zaman çıkacak?
7 Kasım 2008, şu an demosu oynanabilir.

NSS4'ün çıkış tarihi neden sürekli erteleniyor?
NSS4'ü tek bir kişi kodlayıp geliştiriyor. Arayüz tasarımı, animasyonlar vs... tek bir kişi tarafından hazırlanıyor. Sadece forma tasarımları, saha tasarımı, futbolcu veritabanı ve çeviri konusunda ona yardımcı olan bir ekip var. Bu ekibin tamamı gönüllülerden oluşuyor ve seçimi zaten aylar öncesinden yapıldı. Ayrıca veritabanı ve çeviri çalışmaları zaten bitti. Şu anda futbolcu animasyonları üzerinde çalışılıyor. (vole, rövaşata vs..) Bunlar da tamamlandığında oyun son bir beta testten geçecek (açık beta olmayacak sadece geliştiricilere özel) ve satışa sunulacak. Test aşamasına bu kadar önem veriyoruz çünkü sizi yamalarla uğraştırmak istemiyoruz. Yarım yamalak bir oyun yerine yapabileceğimizin en iyisini sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz.

NSS4'de Türkçe desteği olacak mı?
Evet, NSS4'ü tamamen Türkçe oynayabileceksiniz. Hiçbir yama vs.. indirmeden

NSS4'de Türkiye Ligi var mı?
Evet, NSS3'de olduğu gibi NSS4'te de Türkiye Ligi var. Ama lisanslı olmadığı için orijinal isimler olmayacak

Betayı indirdim ancak oyun çalışmıyor, neden?
Oyun halen beta aşamasında olduğundan bazı ekran kartlarıyla uyumsuzluk yaşanıyor. Tam sürüm çıktığında uyumsuzluk sorunlarının büyük bir bölümü halledilecek.

Betayı indirdim ancak sadece maç yapabiliyorum, kariyer oyunu değil miydi NSS?
Evet, NSS futbol kariyer oyunu ve 4. sürümde de aynı özellikler devam ediyor. Ancak oyunun betasında bu özellik kullanılmaz durumda. Beta sürümünde sadece oyun motorunu inceleyebilirsiniz.

NSS4'ün fiyatı ne olacak?
NSS3 ile aynı yani 19.95$ (yaklaşık 27 YTL)
Forum üyelerine 5$ indirim mevcut.

NSS4 yükleme dosyasının büyüklüğü ne kadar (Kaç MB?)
26.38 MB

NSS3 seri numaraları NSS4 için de geçerli olacak mı?
Hayır böyle bir durum söz konusu bile değil. İkisi birbirinden farklı oyunlar.

NSS3 sahipleri NSS4 için bir indirim alabilecek mi?
Az bir miktarda indirim düşünülüyor...