View Full Version : Milan Baroş Gay Cıktı
KnightOnline
08-29-2008, 09:15 PM
en bastakı lınkte adamı dudagından öpuyor...o ne bıcım ısım hayır yoq ısmınde..Baroşşş
2.cısınde adama yavsıo
3.cuyu cozemedım noluo orda:)
bunun yaptıgını bursalı yapmıo KehKeh:)
resimler silindi. (raknet)
Eagle
08-30-2008, 05:51 AM
bu mesajı yazmak için üye oldun galiba:) tek mesajın bu
bu gibi şeyler için konu açsa herkes bu forum ne hale döner
bir dahakine daha düzgün bir üslupla futbol bölümüne açalım:)
dark_rocker
08-30-2008, 07:03 AM
Nerden Bİliosun Gay Olduğunu Aranızda Özel Bişeyler mi Geçti...
Ya Yazık Yazık Türkiye'de Böyle Yıldızlar Senin gibiler yüzünden kayboluyor yemedinizmi böyle yalanlarla ortega yı,marcelinho yu,anelka yı,kezman ı,lincoln ü,felipe yi türkiye'de futbol senin gibiler yüzünden gelişmiyor...
ben türkiye'ye yıldız futbolcu hangi takıma gelse sevinirim çünkü türk futbolu dikkat çeker...Sen bence bırak böyle gerizekalı konular açmayı sende bir milan baros olmaya çalış ister gay ol ister sübyancı ol ne olursan ol...Raknet Konu Kilit Lütfen...
The_MessiaH
08-30-2008, 07:13 AM
Bana göre bu konu türk futbolunun konusu değil türk toplumunun sorunu,bu kadar boş konularla ilgilenmek bana göre başlı başına sorun.
hades
08-30-2008, 09:38 AM
Kendi tercihi. İster gay olsun ister başka birşey. Kimseyi ilgilendirmez. Tabi bizim toplumumuzda herkesin bu işe burnunu sokmaya hakkı var. Maşallah özel yaşam denen birşey bırakmıyoruz... Adam buraya futbol oynamaya geldi ve eleştirilmesi gereken şey de oynadığı futbol olmalı sadece. Bencede bu konuya kilit vurulmalı hatta kaldırılmalı.
raknet
08-30-2008, 10:35 AM
Kendi tercihi. Böyle bir konuyu tartışmaya gerek yok sanırsam...
Eagle
08-30-2008, 10:48 AM
önce bir yazı yazdım barosla ilgili konuya çok oyalandım offline oldum bir daha yazdım bu kez kapatıldı:D ama mesajı kopyalamıştım özel olmadığı ve türk basın ve futboluyla ilgili olduğu için vereyim dedim ( yazana kadar canım çıktı:) raknet gereksiz görürsen silersin:) )
"bunlar karalama ve basının kendine malzeme üretmek için ön plana çıkardığı şeyler tabiki yanlış ama bazen doğru Örn: kezmanın bosnada yaptığı affedilemez (hele de türk ve müslümanlar tarafından) basının ona verdiği zararlar için üzülmedim ama basına bir konuda kızıyorum o da böyle elinden gelenin en iyisini vermeye çalışan futbolcuya böyle davranılmamalı ama ben onu zaten sevmiyorum
güiza ve jardelin eşlerinin yaptıkları bizim kültürümüz de çok yanlış işler ve bu tür kişiler dışlanmalı bana göre ama bunlar türk ya da müslüman değil onlara göre bu normal gözükebilir bunlar arka planda kalmalı eminimki bunları kullananların çoğu bu durumdan rahatsız olmuyordur ama sevgili basın malzeme çabaları ve rakiplerin yıpratma çabaları... daha da acısı ertuğrul hocanın eşinin türbanını kullanarak ona zarar vermeye çalışanlar bile oldu:wall:
the_messiah ın da dediği gibi bu toplumun sorunu
kulüpler böyle bir ortamda alacakları oyuncunun karakterine dikkat etmeli sadece bu ortamda değil her zaman böyle olmalı
ama şunu da söyleyelim bunlar barosun önceki yaptıklarıyla birleşince disiplinsiz olduğunu çıkarıyoruz yapılacak en iyi iş testi kırılmadan yönetimin barosun kafasına vurması"