PDA

View Full Version : Futbol Bölümü

Pages : [1] 2

R.D.Bobo13
06-20-2008, 10:15 AM
büyük bi ihtimal
bobo dınamo kiev
edu besiktas
(boboyu satanı bızde satarız)
(bugun boboyu satan yarın herseyını satar)

Eagle
06-20-2008, 01:36 PM
kusura bakma ama en az 8 milyon avroya boboyu satma taraftarıyım :P çok sevdiğim bir futbolcu ama aklı karışmıştır eskisi gibi olmaz bu dedikodular çıkmasa kalabilirdi ama zaten 8 milyon az değil bence iyi paradır onun içinde iyi olur yeri de doldurulur daha sonra sözleşmesi biter de bedelsiz giderse hepten zarar ederiz:(

eduyu da gözüm tutmadı ama işi yokuşa sürmüş rahatladım:)
aynı şeyi bebbe kamerun milli takımını seçince de yaşamıştım:)

dark_rocker
06-20-2008, 03:50 PM
eduyu da gözüm tutmadı ama işi yokuşa sürmüş rahatladım:)

Edu Bence Çok İyi Bir Futbolcu Beşiktaş Alırsa Beşiktaş İçin Çok İyi Olur

Eagle
06-20-2008, 04:37 PM
ondan şüphem yok ama 30una gelmiş zaten bi de geçen yıl 10 gol atabilmiş yoksa dediğim gibi futbolculuğundan şüphem yok çok istemiş hatırladığım kadarıyla 2 ya da 3.2 istemişti.

klasnici istiyordum belki bu yüzdendir ama artık çok çok zor

R.D.Bobo13
06-20-2008, 11:07 PM
Delgado seni mutlu edecek bir haberim var...Ama garanti diil

benım actıgım konu Hırvatıstan macı bolumune gel....

Garanti Diil ama bunu soylım de sonra falan fılan olmasın ...

Bu arada edu da 10 numara futbolcu sen merk etme...8m euroyada bobo verılmes

brezılya mıllı takımının en genc futbolcularından bırı sonucta

Eagle
06-21-2008, 07:21 AM
umarım doğrudur çünkü klasnic takımını sahiplenen yapıya sahip futbolcu böyle futbolcu herkese lazım iki maçta iki gol attı(tüh ya piyassası arttı şimdi:D)

boboya yüksek teklifleri okuyoruz hep eğer 3-4e giderse isyan ederim:(

Eagle
06-21-2008, 07:41 AM
Hayırlı olsun

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, golcü yıldızla yaptığı görüşme olumlu sonuçlandı!..

BEŞİKTAŞ Klasnic ile mutla sona ulaştı... Başkan Yıldırım Demirören, Hırvatistan Milli Takımı’nda yer alan golcü oyuncu ile yaptığı görüşme sonrası anlaşmaya vardı...
Siyah-beyazlılar’dan yıllık 2 milyon Euro alacak olan Klasnic’in bugün Avusturya’da önsözleşme yapacağı öğrenildi. W.Bremen’de ayrılan ve bonservisi elinde olan Hırvat oyuncunun transferinde en büyük rolü Beşiktaş’ın eski file bekçisi, Hırvatistan’ın kaleci antrenörü Mrmiç’in olduğu gelen haberler arasında...
KARTAL’da bu gelişmeler yaşanırken, gönderilmesi gündemde olan Bobo’nun de kesin ayrıldığı öğrenildi...
Klasnic’in çok iyi bir oyuncu olduğunu ve kendisini defalarca izlediklerini söyleyen Sinan Engin, “Kaliteli bir oyuncu aldık. Beşiktaş forvetinde çok işler yapacak yapıda. Hem hocamız hem de ben defalarca izlediğimiz bu oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyum” dedi.(fotospor)
__________________________________________________ _____________

Rota Klasnic

Brezilyalı forveti yüksek bonservis bedeliyle satmayı kafasına koyan Beşiktaş, 28 yaşındaki golcü için girişimlerini hızlandırdı.

Savunmasını yeni transferlerle güçlendiren Beşiktaş, forvet arayışlarını sürdürüyor. Bobo'yu yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, rotasını İvan Klasnic'e çevirdi. Sezon biter bitmez Hırvat forvet ile temasa geçen Beşiktaş yönetimi, 28 yaşındaki golcüye senelik 2 milyon euro'luk bir teklif götürdü. Ancak tecrübeli
forvet bu teklife "EURO 2008'den sonra görüşelim" diyerek sıcak yaklaşmadı. Bunun üzerine girişimlerini hızlandıran siyah-beyazlılar futbolcuya yeni bir öneri sundular.

SENELİK 3 MİLYON EURO
Geçtiğimiz sezon forma giydiği Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Klasnic'e, bu kez de senelik 3 milyon euro'luk bir teklif yapıldı. Avrupa Şampiyonası B Grubu son maçında Polonya'yı 1-0 mağlup ettikleri maçta Hırvatistan'ın tek golünü atan Klasnic'in, düşünmek için süre istediği belirtildi. 2007'de iki kez böbrek nakli yapılan Hırvat yıldızın sağlık sorunun kalmadığı belirtildi. (fotomaç)
__________________________________________________ __________

kesinlikle almadığım ve inanamadığım iki gazete ara sıra işime gelirse inanıyom:D
gülüp geçsem mi ne yapayım yaaB)

R.D.Bobo13
06-21-2008, 07:46 AM
ya ben galıba ingilizce konusuyorum....Su bılmem naptıgımın konularını bırlestırerek yazın....diye diye dilimde tüy bitti. ama hala sızın kafanıza sokamadım su işi

raknet
06-21-2008, 09:48 AM
ya ben galıba ingilizce konusuyorum....Su bılmem naptıgımın konularını bırlestırerek yazın....diye diye dilimde tüy bitti. ama hala sızın kafanıza sokamadım su işi

Bobo, PM (özel mesaj) kutuna bak lütfen ;)

Eagle
06-24-2008, 08:44 AM
klasnic pahalı (http://www.fotomac.com.tr/bes106.html)
klasnic kartalda (http://www.sabah.com.tr/haber,BB453710C7BB4B92B8D2EA645672053F.html)

aynı gün çıkan iki haber:D
__________________________________________________ _______________

ve daha da komik bir durum

dün koller'in Krylia Sovetov takımıyla anlaştığı açıklanmasına rağmen fotomaçın bugünkü haberi;son aday koller (http://www.fotomac.com.tr/bes101.html)

hiç okumayacan aslında ama canım sıkılınca siteye girip okuyorum:D

The_MessiaH
06-24-2008, 07:50 PM
klasnic pahalı (http://www.fotomac.com.tr/bes106.html)
klasnic kartalda (http://www.sabah.com.tr/haber,BB453710C7BB4B92B8D2EA645672053F.html)

aynı gün çıkan iki haber:D

ve daha da komik bir durum

dün koller'in Krylia Sovetov takımıyla anlaştığı açıklanmasına rağmen fotomaçın bugünkü haberi;son aday koller (http://www.fotomac.com.tr/bes101.html)

hiç okumayacan aslında ama canım sıkılınca siteye girip okuyorum:D

Kafam iyice karıştı ya şimdi bjk den kim gitti kim geldi :?: :?: :?:

Eagle
06-25-2008, 06:20 AM
Kafam iyice karıştı ya şimdi bjk den kim gitti kim geldi :?: :?: :?:

aslında kimse gidip gelmedi ama bobo giderse klasnic büyük ihtimalle bizim:dance:

The_MessiaH
06-25-2008, 08:17 AM
Bobo Kieve 9milyona gitti diye duydum :?:

Eagle
06-26-2008, 09:37 AM
ertuğrul hoca teklif var dedi bobo gidiyor galiba:D

R.D.Bobo13
06-26-2008, 08:29 PM
bobonun bir yere gittigi yok...bobo,klasnıc ve barosun su ankı futbolundan iyi bir futbolcu degil..klasnıc gecen sezon 13 macta forma giydi..baros 2 sezonda lıgde 4 yada 5 gol attı..bobo gecen sene sakatlıklar ve cezaları saymaıorum ondan oncekı sene 24 macta 23 gol atarak(turkıye kupası dahıl) tğrkıyede gol kralı oldu ve bunu kımsede goz onune getrmedı...bu adamı satanı bende satarım..
Bugun boboyu satan yarın herseyını satar(her şey dahıl herşeyini)

dark_rocker
06-27-2008, 06:45 AM
bobo harika bir futbolcu yaşı bilidiğim kadarıyla 23-24 falan eğer biraz daha kendini geliştirirse Dünya çapında bir futbolcu olur

Eagle
06-27-2008, 06:54 AM
bobonun bir yere gittigi yok...bobo,klasnıc ve barosun su ankı futbolundan iyi bir futbolcu degil..klasnıc gecen sezon 13 macta forma giydi..baros 2 sezonda lıgde 4 yada 5 gol attı..bobo gecen sene sakatlıklar ve cezaları saymaıorum ondan oncekı sene 24 macta 23 gol atarak(turkıye kupası dahıl) tğrkıyede gol kralı oldu ve bunu kımsede goz onune getrmedı...bu adamı satanı bende satarım..
Bugun boboyu satan yarın herseyını satar(her şey dahıl herşeyini)

(herşey dahil herşeyini satar) sözünü daha da aç ve boboyu satmakla arasındaki alakayı söyle
barosu ben hiç istemiyorum ama klasnic hırslı ve kaliteli oldupunu gösterdi alınabilir
zaten adamın aklını menajerler kurcalıyor ara sıra kaybolduğu oluyor
beşiktaşın 10 milyon avroya ihtiyacı var çünkü maalesef zengin bir kulüp değiliz
kalırsa da sinan enginin dediğini yapacak " kafa yapısını değiştirip adam gibi top oynayacak"

dark_rocker
06-27-2008, 07:13 AM
Arladaşlar Burada Galatasarayın Haberlerini,Transferlerini,Maçlarını Ve Galatasaray
Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabiliriz Tabiki Galatasaray la İlgili Yorumlarınızıda...

İlk Yazı Benden

http://img255.imageshack.us/img255/6232/165236275zk9.jpg

Galatasaray, 2008-09 sezonunun ilk antrenmanını yaparken, kendisine haber verilmesine rağmen Türkiye’ye gelmeyen Lincoln çalışmaya katılmadı.

Turkcell Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 2008-09 sezonu hazırlıklarına eksik kadroyla başladı. Sarı-kırmızılı ekipte sezonun ilk çalışmasında milli oyuncular yer almazken, çalışmaya sadece 12 futbolcu katıldı.

Diğer Haber

26 Haziran 2008 15:30
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı kondisyon ağırlıklı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana henüz Türkiye'ye dönmeyen Lincoln katılmadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan futbolcular katılmazken, antrenmanda 8 PAF takımı oyuncusu da yer aldı.
Yaklaşık 1.5 saat süren ve sıcak havada gerçekleştirilen antrenmanda, sadece koşu yapan futbolcular, verilen aralarda serinleyebilmek için bol bol su içtiler.
Antrenmana sakatlığı nedeniyle tesislerde çalışan Fırat ve Uğur ile tedavisini Almanya'da sürdüren Serkan'ın yanı sıra henüz Türkiye'ye dönmeyen Lincoln katılmadı.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaçak Lincoln dün de yoktu

Önceki gün başlayan çalışmalara izinsiz olarak katılmayan Cassio Lincoln, dün sabah yapılan idmanda da yer almadı. Brezilyalı oyuncu akşam saatlerine kadar ülkesinden dönmezken, yönetimin ağır para cezası vermeye hazırlandığı öğrenildi. Adnan Sezgin, Lincoln'den gelince savunma isteyeceklerini açıklamıştı.

Ben Yıkıldım 3 Tane Lincoln Formam Var Sarı-kırmızı,Beyaz-Sarıkırmızı Ve Siyah Sarı Kırmızı Eğer Dönmezse 3 ünüde Yakacam Ama Bence Kesin Bir Mazereti Vardır Ve Önemlidir O Böyle Birşey Yapmaz

Eagle
06-27-2008, 07:21 AM
arkadaş iyi de herkes kendi takımının kısmını açmakta serbest oluyor o zaman ama burası nss sitesi başka konularda tartışalım tamam ama böyle değil raknetten futbolla ilgili konuları birleştirmesini istemiştim euro 2008i birleşmiş bir genel bölüm var artık bir de futbol bölümümüz olsun daha düzenli olur;)

dark_rocker
06-27-2008, 07:39 AM
o zaman bunu futbol bölümü diye bir konu açıp oraya taşıyalım

R.D.Bobo13
06-27-2008, 08:59 AM
lincoln zaten gecen senede aynıydı yani lincoln gene aynı lıncoln

R.D.Bobo13
06-27-2008, 09:12 AM
(herşey dahil herşeyini satar) sözünü daha da aç ve boboyu satmakla arasındaki alakayı söyle
barosu ben hiç istemiyorum ama klasnic hırslı ve kaliteli oldupunu gösterdi alınabilir
zaten adamın aklını menajerler kurcalıyor ara sıra kaybolduğu oluyor
beşiktaşın 10 milyon avroya ihtiyacı var çünkü maalesef zengin bir kulüp değiliz
kalırsa da sinan enginin dediğini yapacak " kafa yapısını değiştirip adam gibi top oynayacak"

sen heralde hıc bjk macına gıtmemıssın..yada hayatında hıc kombine falan almamıssın...bizim inönü stadında boboya gosterdıgımız sevgiyi dunyanın hıc bir takımı bi futbolcuya gostermemıstır...hele carsını o 'bobooo bobooo' diye bagırısı zaten bir omre bedel..bu adam cok genc,gol kralı,hemde bunlara ragmen takımda yıllık maası en az alanlardan...1.200$ yılık para alırken rubın kazan boboya 3mılyon$ onermıstır..besıktasın paraya ıhtıyacı var dıyosun...bunu sana kım soyledı..fanatık,fotomac yada fotospormu?sen onlara ınanmaya devam et...zamanında emre belozoglu sezon sonu galatasarayda idi ama durumu goruosun..ronaldo,ballack,henry,kanoute,luis fabiano fenerbahcedeydi durum yine belli,2 sene once rui costa,giuly,seedorf,inzaghi gsde idi durum gene belli..yani senın 'bjk nin paraya ıhtıyacı var'dedıgın söz bu gaztelerın bu kadar uydurmalarının arasına bu haberıde sıkıstrması..besiktasın hicbir zaman paraya ıhtıyacı olmaz...sen besıktaslısın ama besıktası daha tam olarak tanıyamamıssın...kulaktan dolma fıkırlere kendını cok kaptırmıssın...avatara bir resımle ustune bir forma ile takım tutmak olmaz..biraz da mantıklı dusunmek lazım..yada her takım ıcın nesnel yorumlar yapmak lazım..sen icini rahat tut..turkıyenın en koklu en eskı klubudur besıktas..öyle her gazetenın yazdıgına ınanma sen...bobo satılmayacak boboyu satanı bende satarım..sana tavsıyem bobo besıktasta kalırsa(zaten gıtmesı soz konusu degil) bjk nın ılk 5 6 macına gıt..o zaman anlarsın ne demek ıstedıgımı..taraftarlar bobonun gol atmasını o kadar cok ıstıyorki..bobo gol attıgı zaman hem bjk attı diye sevınıyoruz hemde bobo attı diye seviniyoruzzz...bunları yakından bılmek lazım..sonucta ben bunları kafamdan sallamıyorum yasamıs bırıyım...

raknet
06-27-2008, 10:11 AM
Arkadaşlar konu ne amaçla açılmıştı nereye geldi :D (konuyu ayırmadan önce kadro güncellemesi konusundaydı bu mesajlar...)

Futbolla ilgili son gelişmeleri (sakatlıklar, transferler, tuttuğunuz takımın durumu vs..) burada paylaşabiliriz ;)

R.D.Bobo13
06-27-2008, 10:13 AM
Arkadaşlar konu ne amaçla açılmıştı nereye geldi :D

Futbolla ilgili son gelişmeleri (sakatlıklar, transferler, tuttuğunuz takımın durumu vs..) burada paylaşabiliriz ;)

gayet güzel bir konu bence tam futbol konusu...ben futbolla yatıp futbolla kalkan bırı olarak yanlıs olan hataları duzeltmekle mesgul oldum..
bu arada arda ingiltere yerıne ıtalyan takımlarını tercıh edıyormus...juventus ıle anlasmış..menajerı basın toplantısında soyledi

Eagle
06-27-2008, 12:08 PM
sen heralde hıc bjk macına gıtmemıssın..yada hayatında hıc kombine falan almamıssın...bizim inönü stadında boboya gosterdıgımız sevgiyi dunyanın hıc bir takımı bi futbolcuya gostermemıstır...hele carsını o 'bobooo bobooo' diye bagırısı zaten bir omre bedel..bu adam cok genc,gol kralı,hemde bunlara ragmen takımda yıllık maası en az alanlardan...1.200$ yılık para alırken rubın kazan boboya 3mılyon$ onermıstır..besıktasın paraya ıhtıyacı var dıyosun...bunu sana kım soyledı..fanatık,fotomac yada fotospormu?sen onlara ınanmaya devam et...zamanında emre belozoglu sezon sonu galatasarayda idi ama durumu goruosun..ronaldo,ballack,henry,kanoute,luis fabiano fenerbahcedeydi durum yine belli,2 sene once rui costa,giuly,seedorf,inzaghi gsde idi durum gene belli..yani senın 'bjk nin paraya ıhtıyacı var'dedıgın söz bu gaztelerın bu kadar uydurmalarının arasına bu haberıde sıkıstrması..besiktasın hicbir zaman paraya ıhtıyacı olmaz...sen besıktaslısın ama besıktası daha tam olarak tanıyamamıssın...kulaktan dolma fıkırlere kendını cok kaptırmıssın...avatara bir resımle ustune bir forma ile takım tutmak olmaz..biraz da mantıklı dusunmek lazım..yada her takım ıcın nesnel yorumlar yapmak lazım..sen icini rahat tut..turkıyenın en koklu en eskı klubudur besıktas..öyle her gazetenın yazdıgına ınanma sen...bobo satılmayacak boboyu satanı bende satarım..sana tavsıyem bobo besıktasta kalırsa(zaten gıtmesı soz konusu degil) bjk nın ılk 5 6 macına gıt..o zaman anlarsın ne demek ıstedıgımı..taraftarlar bobonun gol atmasını o kadar cok ıstıyorki..bobo gol attıgı zaman hem bjk attı diye sevınıyoruz hemde bobo attı diye seviniyoruzzz...bunları yakından bılmek lazım..sonucta ben bunları kafamdan sallamıyorum yasamıs bırıyım...

hiç maça gitmedim çünkü samsunda oturuyorum istanbula gidişim yaz aylarına denk geliyor ancak inönünün boş halini görebildim:P ve fotomaça falan da inanmadım inanmam da ama sayın başkanımızın ve yöneticilerimizin uğrattığı zararların haddi hesabı yok ve 10 milyon avro beşiktaşı biraz da rahatlatır boboyu seviyorum faydalı oldu ama kulübün çıkarları önce gelir bobo varken şampiyon olduk mu hayır

beşiktaşın hiçbir zaman paraya ihtiyacı olmaz dedin ama bir zamanlar yapılan "kibrit yak" kampanyalarını duymamışsın heralde üstelik her takımın maddi sıkıntıları dönem dönem olabilir bunun için köklü kulüp olmak yetmez

maddi sıkıntılar olduğunu futbolcuların paralarının geç ödenmesinden anlayabilirsin üstelik ayrılan bazı futbolcular bile alacaklarını almamış

bunların beşiktaşı tanımakla alakası yokB)

boş ver bu konuyu yoksa daha çok tartışırız ne olacağı yakında belli olur bjk için hayırlısı olsun

R.D.Bobo13
06-27-2008, 12:14 PM
zaten bobonun satılmasını ısteyen bırı zaten besıktas macına gıttıgınden supe duyarım...bekledıgım gıbı gıtmemıssın bunda senın bır sucun yok..ımkanların el vermemıs uzak yerdesın gıdemedın...tmm bobo varken sampıyon olamadık ama hatrlatırım dunyanın en ıyı teknık dırektoru del bosque varkende sampıyon olamadık...carew varken sampıyon olamadık..kleberson varken sampıyon olamadık...almanyanın gol kralı ailton varkende sampıyon olamadık...sımdı bunlar kotu futbolcularmı...del bosque kotu teknık dırektormu...bunun cevabını ver sen bana futbolculara gec para odenmesının maddı sorun oldugundan emınmısın sen?..
bak bundan bile emin degilsın...sen dıyosunku boboyu 2 mılyon euroya aldık 10 mılyon euroya satalım..senın bahsettıgın takım ise besıktas...ilhan cavcavın genclerbırlıgı takımı degil...
besıktas oyle 10 mılyon euro paraya muhtac bır takım gıbı konusuyorsun....
yakısmıyor

Eagle
06-27-2008, 12:36 PM
bobo varken şampiyon olamadık derken illa bobo olmalıymış değil anlamında;)
paralar geç ödeniyorsa bu işte terslik var demektir emin olmadığımı nereden çıkarıyorsun:D

yakında belli olur diyorum bakarız ama kalırsa ikinci yarıdaki gibi oynamayacak B)

R.D.Bobo13
06-27-2008, 12:45 PM
bobo varken şampiyon olamadık derken illa bobo olmalıymış değil anlamında;)
B)

bence sen o anlamda soylemedın hemen lafı toparladın bobonun satılmasını ısteyen bırı gercek besıktaslı degildir..biz kabatas \besiktasta bunu boyle kabul edıyoruz..artık samsun nasıl kabul edıyorsa sen oyle kabul et..ama boboyu satanda sattıranda benım ıcın bıter..demekkı bız bosuna takıp edıyoruz bunları..bobo eger deportivo atletıco madrıd gıbı takımlarda olsaydı ve performansı bu sekılde olsaydı emınımkı 15 mılyon eurodan asagıya satılmasdı..ortalama 20 mılyon euoru fıyat bıcerlerdi..hırvatların 14 numarası kısa boylu daha kosmayı yenı yenı ogrenen sadece ayaklarına hakım bir ozellıgı olan luka modric bile 50 trılyona satılırsa bızım bobo arda ugur delgado acaba kac para eder..10 mılyon euroluk adam dııl bobo'muz..
Ben hangı fb li yada gsliye besıktastan hangı oyuncuyu kadronda gormek ısterdın dıye sordugumda..1)holosko 2)bobo cevabını alıyorum..ara sıra bobo ve holoskoya alternatıf olarak tello yada delgado da diyenler oluyor ama bobo ve holosko kesın dıyolar...yanı bobo her teknık dırektorun takımında gormek ıstedıgı bır futbolcu..elındekı degeri elınden kacırınca ogrenırsın ancak..(ör:ibrahim kas,carew,nihat)anlatabıldım umarım bu paranteze bobonun da eklenmesıne tahammul edemem

Eagle
06-27-2008, 12:49 PM
sen nasıl kabul edersen et boboyu satan beşiktaşlı değilmiş bunu da duyduk:doh:

R.D.Bobo13
06-27-2008, 12:51 PM
eger bunlara ınanmak ıstemıyorsan daha ogrenecek cok seyın var senın
sen besıktasın baskanı olsan taraftarının cok sevdigi bir futbolcuyu hatta taraftarın ona the god fahter lakabını takan bir futbolcunu bütün bu tepkılere ragmen satarmıydın...

R.D.Bobo13
06-27-2008, 01:04 PM
http://img241.imageshack.us/img241/347/17816wg2.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=17816wg2.jpg)

İşte size istatistik...

Eagle
06-27-2008, 01:44 PM
torres çocukluktan fanatik atletico taraftarı(reallilerin ağırlıkta olduğu bir yerde yaşamasına rağmen), taraftar da onu seviyordu ama gitti liverpoola sonra ne oldu o para iyi kullanıldı ve ligi 10. bitiren atletico şampiyonlar ligine katıldı

bobo giderse kulüp iyi bir gelir elde etmeli tabi arsenal gibi henryi barçaya gönderip aynı fiyata eduardoyu almak gibi işler yaparlarsa yanlış

bobo kalırsa bjk birşey kaybetmez ama satılır da para iyi kullanılırsa iyi olur

katılmayabilirsin herkesin görüşü farklı olabilir beşiktaşlı değilsin gibi iğneleyici sözler söylemen gerekmez

başka bir konu konuşalım artık bu konuyla ilgili bir şey demeyeceğim.

raknet
06-27-2008, 02:02 PM
Yeni anket ekliyorum...
Dört büyüklerden biri mi yoksa diğer takımlardan biri mi.. Diğerlerinden biriyse lütfen belirtin ;)

R.D.Bobo13
06-27-2008, 02:44 PM
torres çocukluktan fanatik atletico taraftarı(reallilerin ağırlıkta olduğu bir yerde yaşamasına rağmen), taraftar da onu seviyordu ama gitti liverpoola sonra ne oldu o para iyi kullanıldı ve ligi 10. bitiren atletico şampiyonlar ligine katıldı

bobo giderse kulüp iyi bir gelir elde etmeli tabi arsenal gibi henryi barçaya gönderip aynı fiyata eduardoyu almak gibi işler yaparlarsa yanlış

bobo kalırsa bjk birşey kaybetmez ama satılır da para iyi kullanılırsa iyi olur

katılmayabilirsin herkesin görüşü farklı olabilir beşiktaşlı değilsin gibi iğneleyici sözler söylemen gerekmez

başka bir konu konuşalım artık bu konuyla ilgili bir şey demeyeceğim.

iyi bende o zaman cvp verım.. senın bahsettıgım adam torres yanlıs hatrlamıosam 40mılyon euro gıbı bır paraya gıttı e 40 mılyon euro sen atletıco madrıdden kıme verırsen ver satar...tmm boboya 20 versınler ama satarlarsa yerıne saviola moriantes ınzaghı gıbı bı oyuncu alsınlar ...atletıco madrıc bunu yaptı..ben 10 mılyıon eurodan bahsedıorum sen 40 mılyon eurodan bahseıosun

dark_rocker
06-27-2008, 04:17 PM
http://img150.imageshack.us/img150/7507/lincoln1ou7.jpg

LİNCOLN SONUNDA BULUNDU...

Galatasaray yeni teknik direktör Skibbe ile çalışmalara başlarken, ülkesine tatil amaçlı giden ve haber alınamayan Lincoln bulundu.İŞTE DETAYLAR!

Başkan Adnan Polat’ın günlerdir haber alınamayan Lincoln için “bulun şu adamı” diye talimat bile verdiği öğrenildi.

Adnan Polat dahil tüm sarı kırmızılıların peşinde olduğu Lincoln’ün izini buldu.

Lincoln Brezilya’da arkadaşları ile alem yaparken görüntülendi.

Lincoln, Mines Gerais kentinde yakın arkadaşları ile Brezilyalı ünlü bir şarkıcı olan Maria Chuteira’nın albüm tanıtımına katıldı.

Lincoln’e yakın arkadaşları Lyon’da oynayan Fred, ve B. Dortmundlu Dede de eşlik etti.

Lincoln ve arkadaşları samba yıldızı Maria Chuteira ile birlikte gitar ve darbuka çalıp, şarkı söyledi.

Henüz 6-7 saat önce çekilen bu fotoğrafta görüldüğü gibi Galatasaray’ın kayıp yıldızı Lincoln’ün gayet neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

http://img169.imageshack.us/img169/7869/72107197fan1hakkiby2800wr6.jpg

Arda’nın menajeri top Cim-Bom’da diyor

Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun Arda’nın İtalyan kulüpleri ile görüşeceği haberlerinin doğru olmadığını söyledi...

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, genç oyuncunun İtalya'dan bazı kulüplerle anlaştığı şeklindeki haberleri yalanladı. Ahmet Bulut, kendisi için medyada çıkan ''Arda için İtalyan kulüpleri ile görüşecek'' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, ''Arda'yı isteyen kulüp, benden önce Galatasaray'a başvurmalı. Arda'nın sözleşmesi devam ediyor ve kararı Galatasaray verecek. Bana gelen kulüplere, önce Galatasaray ile anlaşmaları gerektiğini bildiriyorum. Arda'nın iddia edildiği gibi seneye kesinlikle İtalya'da olduğu doğru değil'' dedi.

Eagle
06-27-2008, 04:31 PM
bobo yorum yazmamak için okumadım mesajını çünkü bu tartışmanın sonu yok
birbirimizi kırmanın manası da yok çünkü sen de ben de takımın iyiliğini istiyoruz
gelelim lincoln'e:P adama bak be!:D

R.D.Bobo13
06-27-2008, 08:26 PM
ardanın italyaya gıtmesını bende ıstemıyorum zaten gsde ki bir 1 2 kalıtelı oyuncudan birisi..gs icin cok degerlı bır futbolcu..acıkca soylım ben lıncolnu pek begenmıyorum..ardadan daha fazla para alıyor ama parasının hakkını pek verıyor gıbı gelmedı bana

dark_rocker
06-28-2008, 06:01 AM
benim schalke de izlediğim de harika oynuyordu bence galatasaraydada çıktığı maçlarda birşeyler yapmaya çalışıyor pas fln atıyor ama özel hayatına biraz daha dikkat etmesi lazım onuda zamanla halledecektir ben inanıyorum ki lincoln kendini toplayıp schalke deki günlerine dönecek

Eagle
06-28-2008, 06:45 AM
Aragones'e ırkçı benzetmesi
27.06.2008 01:11
Le Matin Gazetesi, İspanya'nın teknik direktörü Luis Aragones'in İsviçre'nin eski adalet bakanı Blocher'e benzediğini idda etti.

İsviçre'nin Le Matin gazetesi, Fenerbahçe kulübünün teknik direktörlük için ön sözleşme imzaladığını açıklayan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'in, İsviçre'nin eski adalet bakanı olan Christoph Blocher'e benzediğini iddia ederken, Aragones'in yüz mimiklerinin Blocher ile aynı olduğunu belirtti.

Gazete, Aragones'in sivri dilli ve ırkçılığı ile tanınmasının tıpkı Blocher'e benzediğini, el ve kol hareketlerinin de aynısı olduğunu belirtirken, hayret ve düşünceli hallerinin de Blocher'e tamamen uyduğunu iddia etti.

The_MessiaH
06-28-2008, 08:35 AM
Beşiktaş 4 44.44%
B)

dark_rocker
06-28-2008, 10:01 AM
İşte Kayıp Lincoln ün Görüntülerini Buldum İşte dark_rocker Farkı Uzun Süredir Takıldığım Bir Siteydi Baktım Brezilya Dilide Var Dedim Bizim Lincolnün Videoları Belki Vardır Diye Aradım Buldum...

TIKLA (http://video.globo.com/Videos/Player/Esportes/0,,GIM847641-7824-FRED+DEDE+E+LINCOLN+SE+REUNEM+PARA+UM+SAMBA,00.htm l)

Adamlar Resmen Alem Yapıyor

R.D.Bobo13
06-28-2008, 10:21 AM
türkiye ırkcılıga tamammhul edemeyen bır ulkue..eger oyle bır sorun olursa hemen bıletını keserer

benim schalke de izlediğim de harika oynuyordu bence galatasaraydada çıktığı maçlarda birşeyler yapmaya çalışıyor pas fln atıyor ama özel hayatına biraz daha dikkat etmesi lazım onuda zamanla halledecektir ben inanıyorum ki lincoln kendini toplayıp schalke deki günlerine dönecek
schalkedeyken benımde gozumde ıyı futbolcuydu..hatta lıncolnu gs alınca ben ınanamamıstım gsnın boyle bır futbolcuya nasım ımza attrdıgını...ama baktımkı burdakı lıncolnle ordakı lınconlnn arsında daglar kadr fark var

Eagle
06-28-2008, 10:24 AM
schalkedeyken benımde gozumde ıyı futbolcuydu..hatta lıncolnu gs alınca ben ınanamamıstım gsnın boyle bır futbolcuya nasım ımza attrdıgını...ama baktımkı burdakı lıncolnle ordakı lınconlnn arsında daglar kadr fark var

evet

kezman fbde oynuyorsa ve taraftar sahip çıkıyorsa aragonesde gelir:wall:
__________________________________________________ ____________

VE YILIN BOMBASI PATLADI!!!!!!!!

Frank Lampard İnter'de! 7 milyon avro gibi bir ücret alacakmış

R.D.Bobo13
06-28-2008, 10:28 AM
kezmana taraftar sahıp cıkmıyor... sadece aziz yıldırım onu takımda tuttu..fb macına gıttıgımde en cok kezman ve barısa kfur gelıyordu....hatta kendısı bıle bu sene gıdecegını bılıyyordu..ama azız yıldırım bırakmadı

Eagle
06-28-2008, 10:32 AM
kezmana taraftar sahıp cıkmıyor... sadece aziz yıldırım onu takımda tuttu..fb macına gıttıgımde en cok kezman ve barısa kfur gelıyordu....hatta kendısı bıle bu sene gıdecegını bılıyyordu...ama azız yıldırım bırakmadı

orası öyle kezman gidecek büyük ihtaimalle ama taraftarın ona yaptığı tezahüratlar da var;) camiadan biri çıkıp kezman bunları bunları yaptı almakla hata ettik türkiyede oynamalı diyen kaç kişi vardı

R.D.Bobo13
06-28-2008, 10:36 AM
orası öyle kezman gidecek büyük ihtaimalle ama taraftarın ona yaptığı tezahüratlar da var;) camiadan biri çıkıp kezman bunları bunları yaptı almakla hata ettik türkiyede oynamalı diyen kaç kişi vardı

kezman 17 triyona fenerbahceye gelmişti...ama su anda degeri sadece 6 triyon..azız yıldırımda bu oyuncuyu bu kadar ucuza satacagıma kadromda tutarım...hic yoktan ıspanya ve ıngılterenın tanıgıdı bır futbolcu die dusunuodur...cunku kezman daha bos kaleye gol atamayan bir futbolcu

R.D.Bobo13
06-28-2008, 11:07 AM
http://img501.imageshack.us/img501/7766/62616408dj1.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=62616408dj1.jpg)

http://img258.imageshack.us/img258/1307/99665732zk5.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=99665732zk5.jpg)

http://img183.imageshack.us/img183/5092/96632346lv2.th.jpg (http://img183.imageshack.us/my.php?image=96632346lv2.jpg)

http://img179.imageshack.us/img179/7149/74091391ad3.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=74091391ad3.jpg)

Eagle
06-28-2008, 11:57 AM
az önce berberden geldim sıra beklerken aldım önümdeki gazeteyi arkasından okumaya başladım bir haber gözüme ilişti (sabah gazetesiydi bu arada) ve okudum haber gsnin klasnic ve simicle ilgilendiğini yazıyordu ama haberin sonunda şu cümle vardı; Adnan Polat'ın Werder Bremen'den kolaylık isteyeceği sızan haberler arasında. :D :D :D

R.D.Bobo13
06-28-2008, 12:06 PM
klasnicimi alıcak gs:D o kadar parası varsa tabii..2mılyon euro verıo bjk bakalım gs kac verıcek

Eagle
06-28-2008, 12:23 PM
almasına alır da:D klasnicin bonservisi elinde ama gazetenin yazdığına bak:D

R.D.Bobo13
06-28-2008, 02:06 PM
yalanmı sence

Eagle
06-28-2008, 02:51 PM
BURAK YILMAZ FENERBAHÇE'DE
Fenerbahçe Kulübü, Manisaspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile anlaştığını açıkladı. Burak Yılmaz, yarın Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, milli futbolcu Emre Belözoğlu'ndan sonra, Manisaspor forması giyen Burak Yılmaz ile de anlaşmaya varıldığı belirtildi.

R.D.Bobo13
06-28-2008, 04:32 PM
bide biz rustuyu nobreyı aldıgımız zaman fblıler laf atmıstı bize..demekkı ne oldum demıcen ne olaagım dıceksın..fenerbahce genclere onem veremıo..pişmiş oyuncuları kendı kadrosuna katıo...burakda fbde biter aynı ılhan parlak al bılgın can arat gibi

Eagle
06-28-2008, 05:11 PM
o zaman saçmalamışlardı feyyaz-recep-alpay-oktay-tümer yakın tarihten örnekler şimdi de burak;) burak yetenekli ama manisada da bjkdeki gibi gördüğüm kadarıyla neyse başarılar ;)

R.D.Bobo13
06-28-2008, 07:01 PM
dogru aslında...helede feyyaz ucar

The_MessiaH
06-28-2008, 09:46 PM
Fener Bahçede kaleciden başka bir oyncu yetişmiyo :)

Eagle
06-29-2008, 07:53 AM
6+5 kuralı başlayınca bjk rahat eder ama emin olmadığım birşey var

1) en az 6 yetiştirdiğin sahada en az 5 tane dışarıda
2) en az 6 yerli sahada en az 5 tane dışarıda
3) en fazla 6 yabancı sahada en fazla 5 tane dışarıda

bu kural tam olarak hangisi oluyor (bizim alt yapı iyi olduğu için üçü de bize yarıyor;) )

The_MessiaH
06-29-2008, 08:44 AM
Bu kuralı şimdi duydum biraz daha açsan iyi olur :) Ne zaman uygulamaya konulacak fln

R.D.Bobo13
06-29-2008, 09:22 AM
sahada en az 5 tnae turl futbolcun olmasu gerek...yabancıların 6yı gecmemesı gerek..yani su anda 6+2...seneye +2 kaldırılacak...bu kadar:D

Eagle
06-29-2008, 09:41 AM
Bu kuralı şimdi duydum biraz daha açsan iyi olur :) Ne zaman uygulamaya konulacak fln

2012de başlayacak ama kademeli olarak 2010da

yani 2010da 4 yabancı, 2011de 5 yabancı, 2012 ve sonraki yıllarda 6 yabancı ;)

The_MessiaH
06-29-2008, 10:06 AM
Türklerin uluslar arası maçlarında yabancı sınırlaması geniş olsun ancak kendi ligimizde az olsun

R.D.Bobo13
06-29-2008, 01:33 PM
bence yabancı sınırlaması kalksın arsenal 2002 yılında fransa mıllı takımını kurmustu nerdeyse

Eagle
06-29-2008, 05:21 PM
:P sırf yeni kontenjandan arsene wengeri kovacaklar zaten:lol: :lol: :lol:

R.D.Bobo13
06-29-2008, 06:20 PM
ingiltere'de de kontonjan sorunu yok:D...adamların basarı oranını goruosunuz

dark_rocker
06-30-2008, 06:28 AM
http://img296.imageshack.us/img296/1821/77013918iv7.jpg
G.Saray, Liverpool'un kalecisi İtandje'yi İstanbula'a getirdi!

Cimbom, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Liverpool'la bonservis konusunda anlaşan G.Saray, Fransız file bekçisi Charles İtandje'yi İstanbul'a getirdi. Yeni teknik direktör Skibbe de 25 yaşındaki kaleciye onay verdi. Sarı-kırmızılı ekip, İtandje ile üç yıllık sözleşme imzalayacak.

İtandje imzaya geldi

Liverpool ile anlaşan Cimbom, Fransız kaleciyi İstanbul'a getirdi. Şartları kabul ederse İtandje 3 yıllık imza atacak.

TESİSLERİ GEZDİ
G.Saray'da Liverpool'un yedek kalecisi Charles İtandje'nin transferi imzaya kaldı. İngiliz kulübü ile bonservis konusunda anlaşan sarı-kırmızılılar, Fransız kaleciyi dün İstanbul'a getirdi. Tesisleri gezen İtandje'nin şartları kabul etmesi halinde 3 yıllık sözleşme imzalayacağı
bildirildi. Yöneticiler, "Transferde bizim açımızdan sorun yok. Karar İtandje'nin" dediler.

SKİBBE'DEN ONAY
25 yaşındaki İtandje, Liverpool'a Reina'nın yedeği olarak Lens'ten transfer edildi. Geçen sezon ligde hiç şans bulamazken, sadece 7 kupa maçında kaleyi korudu. Skibbe, İtandje'nin takip ettikleri kalecilerden birisi olduğunu belirterek, "Orkun ve Aykut geçen yıl çok iyiydiler. Ancak yanlarında bir kaleci daha olması takımın yararına olacaktır" dedi.

İTANDJE KİMDİR?
Tam adı: Charles-Hubert İtandje
Doğum tarihi: 2 Kasım 1982
Doğum yeri: Bobigny, Fransa
Boyu: 1.93
Mevkisi: Kaleci

Kariyeri:
Sezon Kulüp Maç
2001-07 Lens 170
2007-08 Liverpool 7
Fransa Ümit Milli Takımı'nda da 25 kez görev yaptı.

http://img523.imageshack.us/img523/9991/6455gt7.jpg
Krize Skibbe freni

G.Saray Teknik Direktörü, dün yöneticilerle buluştu, "Lincoln, takımın lideri olacak. Geldiği zaman konuşup onu kazanmalıyız. Hak ettiği ceza ne ise fazlasıyla öder ve bu konu kapanır" dedi.

GALATASARAY’da 25 Haziran Çarşamba günü İstanbul’daki sezon açılışına katılmayarak mini krize neden olan Cassio Lincoln’ün imdadına Alman teknik adam yetişti.

Son günlerde Brezilyalı futbolcunun ağır para cezası alacağı ve Cimbom’dan gönderilmesinin dahi sorgulandığı yıldız futbolcu için Skibbe, dün Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Tunca Hazinedaroğlu ile bir araya geldi. Sambacı ile ilgili herhangi bir sıkıntısının bulunmadığını dile getirdiği belirtildi.

Savunmuyorum ama

Bundesliga’da futbol oynayan birçok Brezilyalının para cezasını göze alarak bu hareketi sergilediğini belirten Alman hocanın, "Lincoln’ün yaptığı hareket doğru değil. Onu savunmuyorum, fakat her yerde bu konunun konuşulmasını da istemiyorum. Bunu Almanya’da birçok Brezilyalı yıldız yapıyor. Ona ihtiyacımız var. Lincoln, takımın lideri olacak. Geldiği zaman konuşup onu kazanmalıyız. Hak ettiği ceza ne ise fazlasıyla öder ve bu konu kapanır" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Hepsi yapıyor

Cassio Lincoln’e 4 yıl için 20 milyon Euro’luk bir yatırım yapan Galatasaray yönetiminin de Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda tutacağı, ancak günlük 50 bin Euro’luk cezanın tahsil edilip, başkan Adnan Polat ve Sezgin’in Sambacı ile özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Ayrıca Cassio Lincoln’ün sezon açılışına geç katılması ile yarattığı mini krizi Bundesliga’da bir çok defa para cezalarını göze alan Bayern Münihli Ze Roberto, Dede ve Lucio’nun da yaptığı ortaya çıktı.

--
yorumum: Bence 2 Side Bizim İçin Hayırlı Haberler(yani Galatasaray İçin)

R.D.Bobo13
06-30-2008, 10:31 AM
ıtandje yi ben lensdeyken tanıyordum...guzel kalecıydı lensdeyken besıktasla 5 yıllık anlasmıstı ama gıdıp runje yı almıstık ıtandje kalmıstı...bakalım nasıl kalecı bende merak edıyorum....ama lensdeyken 1 numaraydı...

Eagle
06-30-2008, 05:02 PM
itandje iyi kaleciye benziyor kimseden olumsuz birşey duymadık;)
__________________________________________________ ____

klasnic bremen'e veda etti.

buradan bakabilirsiniz (http://www.ivanklasnic.com/main/index_eng.htm)

umarım yeni takımı biz oluruz;)

geçen gün bobo kalıyor denmişti ama bugün levent erdoğan açıklama yaptı
boboya tekliflere açığız dedi fiyat arttırıyorlar heralde:P :P
şu iş fazla uzamasa belli olsun artık
__________________________________________________ ____

Zapotocny ve Sivok geldi:dance:

seric-zapotocny-sivok iyi çıkarsa ligde ve avrupada başarılı gelir

R.D.Bobo13
06-30-2008, 06:36 PM
itandje iyi kaleci yaa...klasnıc veda ettı dorudur ama gs gırmıs gundeme:D...bi ara delgadoyuda alıcaklardı baselden ama ellerı bos donduler hadı hodrı meydan

Eagle
07-01-2008, 06:47 AM
Taraftarlar Nouma´yı çok sevmişti... Seric de, tıpkı Pascal gibi yenilgiyi kabullenmiyor, takım arkadaşlarını şakayla karışık uyarıyor!
1.7.2008

İpuçları vermişti
Menacer Sinan Engin’in öve öve bitiremediği, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın çok şey beklediği Anthony Seric, antrenmanlardaki performansıyla dikkat çekiyor. Çift kale maçlarda kalitesini şimdiden ortaya koyan Hırvat oyuncu, ilk röportajında “Sahada çılgınım” diyerek karakteri hakkında ipuçları vermişti. Hataya tahammülü olmadığını belirten yıldız futbolcu, kaybetmeyi kabullenemediğini söyledi ve takım arkadaşlarını şakayla uyardı: Hata yapanı döverim!

Takımla kaynaştı
Sıcakkanlı bir kişiliğe sahip olan Seric, takım arkadaşlarıyla da şimdiden yakınlık kurdu ve Avusturya kampı öncesinde ekibin bir parçası oldu. Bu arada Siyah-Beyazlılar, dün yaptığı çift antrenmanla hazırlıkları sürdürdü. Sabah idmanında futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Sahada 40 dakika koşu yapan Kara Kartallar, tesislerdeki göletin yanında açma-germe çalışmaları yapıp antrenmanı noktaladı.
__________________________________________________ _______
bobo avrupadan ümidi kesince tekrar aramıza döndü:) eğer kalırsa sezon içinde teklif almaz umarım yoksa yine aklı karışacak:doh:
__________________________________________________ _______

eğer iki tarafta klasnici istiyorsa ve bitirmek istiyorsa çekişme olacak çünkü kozları var:

gs:şampiyonlar ligi, belki skibbe, kontenjan
bjk:mrmic, seric, uzun süredir yapılan görüşmeler

R.D.Bobo13
07-01-2008, 12:10 PM
itandjede sorun cıkmıs

bu arada ılgınc bır arastıam besıktas 9 numarayı kıme verse basarılı olamıyor...1998 sezonundan berı..

Eagle
07-01-2008, 12:11 PM
gördüm o haberi bakalım kime verecekler büyük ihtimalle batuhan

R.D.Bobo13
07-01-2008, 12:13 PM
valla fazlı ulusoy stavrum hıguaın simdi nerdeler pff oldu gittiler...bu arada basarısız oldu pmdeki

Eagle
07-01-2008, 06:08 PM
fenere mtk çıktı

raknet
07-03-2008, 09:26 AM
Aragones bugün İspanya'dan yola çıkıyormuş.. Hadi hayırlısı.. (Bilmeyenler için not.. Aragones Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü)
Aragones hakkında bilgiler.. (özetle iddialı kulüplerde teknik direktörlük yapmış..)

LUIS ARAGONES KİMDİR?
Asıl adı José Luis Aragonés Suárez Martínez olan Aragones, 28 Temmuz 1938'de Madrid'in Hortaleza kasabasında dünyaya geldi. Luis Aragones, Real Betis, Real Oviedo ve Huelva takımlarında futbol hayatını sürdürdü fakat, en büyük patlamasını 1964 yılından itibaren oynamaya başladığı Atletico Madrid'de gerçekleştirdi. Bitiriciliği ve gol vuruşlarındaki başarısının yanı sıra, duran toplardaki virtüözlüğü nedeniyle de kendisine "Zapatones" lakabı takıldı. Atletico Madrid formasıyla 1960'lı yılların sonunda ve 1970'li yılların başında mücadele eden ve bir forvet oyuncusu olan Aragones, Atletico formasını giydiği 1964-1974 yılları arasında 265 lig maçına çıkarken 123 gole de imzasını attı. Aragones, futbolculuk kariyerinde Atletico Madrid'le 4 lig şampiyonluğu yaşadı, Avrupa Kupası'nda final oynadı ve Kıtalararası Kupa'yı kazandı. La Liga'da başta Real Betis olmak üzere Real Madrid ve Getafe gibi kulüplerin de formasını giyen Aragones 11 kez de İspanya Milli Takımı adına mücadele etti ve 3 gole imzasını attı. Futbolculuk kariyerinin hemen ardından teknik direktör olarak futbol yaşantısını sürdüren Aragones, 1974 yılından itibaren İspanya Ligi'nin birçok köklü takımında teknik direktörlük yaptı. 1974 yılında futbolu bıraktıktan hemen sonra Atletico Madrid'in teknik direktörlük koltuğuna geçen Aragones, teknik direktörlük kariyerinde Real Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, Valencia, Oviedo, Mallorca kulüplerinde görev yaptı. Aragones Atletico Madrid kulübünde 4 farklı dönemde teknik direktörlük yaptı. Teknik direktör olarak en büyük başarılarını 1977'de yaşayan Aragones, bu yıl Atletico Madrid'i La Liga Şampiyonu yapmıştı. Aragones, 1976, 1985 ve 1992'de ise İspanya Kral Kupası'nı Atletico Madrid'e kazandırırken, Madrid ekibi 1974'te Kıtalararası Kupa'yı 1985'te ise İspanya Süper Kupası'nı kazanıyordu. Aragones Barcelona'nın başında ise 1988 yılında Kral Kupası'nı kazanmıştı. Aragones, EURO 2004 finallerinden sonra Inaki Saez'den devraldığı görevle İspanya Milli Takımı'nın başına geçti. EURO 2008'de İspanya'yı şampiyon yapan Aragones, Fenerbahçemizle ön kontrat imzaladı ve İspanya Milli Takımı'ndaki görevinden ayrıldı.
Luis Aragones'in teknik direktörlük kariyeri:
1974-1980 A. Madrid
1981-1982 Real Betis
1982-1987 A. Madrid
1987-1988 Barcelona
1990-1991 Espanyol
1991-1993 A. Madrid
1993-1995 Sevilla
1995-1997 Valencia
1997-1998 Real Betis
1999-2000 R. Oviedo
2000-2001 Mallorca
2002-2003 A. Madrid
2003-2004 Mallorca
2004-2008 İspanya Milli Takımı

R.D.Bobo13
07-03-2008, 09:30 AM
dede gelıyor:D

raknet
07-03-2008, 09:31 AM
Dede mede İspanya'ya kupayı aldırdı ya :D

R.D.Bobo13
07-03-2008, 09:32 AM
feldkampada dede dıolardı ama adamın yaptıgı sey ortada sampıyon yaptı gitti

raknet
07-03-2008, 09:34 AM
Tecrübe, futbolun önemli bir unsuru ;)

R.D.Bobo13
07-03-2008, 09:38 AM
ama genc tecrubelı olsa daha ıyı olurdu xD

raknet
07-03-2008, 09:40 AM
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fbdergikapak_anasayfa.jpg
yorumsuz :lol:

R.D.Bobo13
07-03-2008, 09:42 AM
türk futbolu ıcın hayırlısı

Eagle
07-03-2008, 11:06 AM
alexin günleri sayılı gibi ;)

raknet
07-03-2008, 11:37 AM
http://www.fenerbahce.org/todori/todori_kahvalti.jpg
fenerbahçelilerin standart kahvaltısı :lol:

R.D.Bobo13
07-03-2008, 02:19 PM
afıyet olsun

The_MessiaH
07-03-2008, 02:33 PM
Aslında örnek olacak bir uygulama ;)

R.D.Bobo13
07-03-2008, 02:43 PM
giden var gidemeyen var

The_MessiaH
07-03-2008, 02:49 PM
Oda doğru mesela bir klüp yöneticisi olsam yaklaşan ramazan için bir iftar çadırı yaptırırdım,ama bu biraz daha farklı daha çok ticari amaçlı ;)

R.D.Bobo13
07-03-2008, 02:53 PM
bızım tanıdık var bı tane uye bu tur seyler fenerbace onur uyelerınden bırı habıre gıdıp gelıp yemek yıyor yuzuyor ara sıra benı goturuor...fbli olmadıgım halde bakıorum bende etrafa:D

raknet
07-03-2008, 03:39 PM
afıyet olsun

Ben yemiyorum da yiyenlere afiyet olsun :D Kalkıp İstanbul'a gidemem bir kahvaltı için :D

R.D.Bobo13
07-03-2008, 03:48 PM
pardon gormemisim:D

Eagle
07-03-2008, 07:49 PM
kandil gecesi bjklilere güzel haber (!)
Manisasporlu Uğur İnceman, Beşiktaş'ta!..

Siyah beyazlı yönetimin uzun zamandır renklerine katmak için uğraştığı Manisaspor'un orta saha oyuncusu için Ege takımıyla anlaşmaya vardı!..

Başarılı oyuncu, anlaşmanın sağlanmasının ardından siyah beyazlı takımın Avusturya'da kamp yaptığı Leogang'a gitmek için yola çıktı. 18.30'da uçakla Münih'e ulaşan Uğur İnceman'ın buradan da Avusturya'ya geçeceği belirtildi.

UĞUR İÇİN 1 MİLYON EURO VE 2 FUTBOLCU

Bu arada Uğur İnceman'ın transferiyle ilgili olarak MARATON.COM.TR'ye konuşan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Uğur için siyah beyazlı kulüpten 1 milyon Euro'nun yanı sıra, Adem Büyük ve Mustafa Aşan'ı bonservisiyle aldıklarını açıkladı.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA...

Bu arada Uğur İnceman'ın Beşiktaş'a transfer olduğu haberi siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden de açıklandı.

Uğur ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtilirken, resmi siteden yapılan açıklama şöyle:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Vestel Manisaspor’un futbolcusu Uğur İnceman’ı renklerimize bağladı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na yapılan açıklamada, Vestel Manisaspor’da forma giyen Uğur İnceman’ın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 2 yıl + 1 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma sağlandığı belirtildi."

dark_rocker
07-04-2008, 07:34 AM
http://img129.imageshack.us/img129/7419/b5cb0e4b5b9a4b7eb2ff30adj5.jpg
Harry Kewell CİMBOMDA
Sarı-Kırmızılı yönetim, çok gizli bir operasyonla bombayı patlattı. Üstünel-Sezgin ikilisi, Avustralyalı yıldızla el sıkıştı. Harry Kewell bugün İstanbul'a gelecek ve resmen Aslan olacak.

Ada’da ön protokol yapıldı
Geçtiğimiz sezon Cassio Lincoln’ü transfer ederek Avrupa futbol piyasasında büyük sükse yapan Galatasaray’ı bu sezon dünya konuşacak. Çünkü şampiyonluk kutlamalarından bu yana transfer çalışmalarını sürdüren yönetici Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin dün gece bombayı patlattı. Leeds United’ın efsane olduğu yıllarda Premier Lig’in sayılı yıldızları arasında gösterilen, daha sonra bu performansıyla Ada’nın devlerinden Liverpool’a giden Harry Kewell artık Cim Bom’da... Üstünel-Sezgin ikilisi, Avustralyalı yıldızla her konuda el sıkıştı ve ön protokol yapıldı.

İstanbul’a yabancı değil...
Harry Kewell bugün İstanbul’a gelerek önce sağlık kontrolünden geçecek, ardından da 2 yıllık kontrata imzayı atarak resmen Aslan olacak. Orta sahanın solunda hücuma dönük oynayan 29 yaşındaki futbolcu, daha önce Leeds United formasıyla Galatasaray’a karşı mücadele etmiş, 2005 yılında da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Liverpool ile Milan arasında yapılan tarihi Şampiyonlar Ligi Finali’nde oynamıştı. İstanbul’a hiç de yabancı olmayan Harry Kewell, Avustralya Milli Takımı’nın da vazgeçilmez isimleri arasında...
http://img110.imageshack.us/img110/39/b9e166e988930acf0ffae83ko5.jpg
Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel GS TV'ye yaptığı açıklamada Liverpool'un ünlü yıldız futbolcusu Harry Kewell ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Üstünel, Kewell ile birlikte yarın (Cuma) İstanbul'da olacaklarını belirtti.
Haldun Üstünel açıklamalarına şöyle devam etti: "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi
GS TV spikerinin sorularına Haldun Üstünel şöyle yanıt verdi:
Bu transferin hikayesini anlatır mısınız?
Bizim için Galatasaray için hem tecrübesi hem kalitesi hem de Avrupa deneyimi ve kariyeri boyunca Premiere League gibi üst seviyede bir ligde oynaması tercih nedenimiz oldu. Yarın akşam saatlerinde Kewell ile birlikte İstanbul'da olacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
İyi bir hü*** hattı oluştu. Deneyimi olan Kewell ile birlikte Galatasaray'dan beklentiler arttı. Sizin düşünceniz nedir?
Bu transferle birlikte 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayarak onun için, gerekli transferleri yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.
Harold (Harry) Kewell
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1978
Doğum Yeri: Sydney (Avustralya)
Boy: 1.80m
Pozisyon: Ofansif ortasaha ve kanatlar
Kariyeri:
1995-2003 Leeds United
2003-2008 FC Liverpool
__________________________________________________ __________________________
Benim Yorumum:Harika Bir Transfer Galatasaray Muhteşem Bir Orta Saha Oluşturdu:
Lincoln
Kewell Arda
Linderoth
Kewell Harika Teknik ve Harika Çalımlar Atabilen Bİr Oyuncu Uzaktan Attığı Şutlarda Muhteşem Hem Milli Takımın Da 10 Numara Galatasaray ın Gücüne Güç Kattı...

Eagle
07-04-2008, 07:49 AM
evet kewell iyi oyuncu sakatlıklar olmazsa iyi ama arda gidiyor galiba

dün sinirden ne yapacağımı şaşırdım ya adem beleşe gider mi?
rakiplerden biri de yıldız alıyo :wall:

dark_rocker
07-04-2008, 08:04 AM
evet kewell iyi oyuncu sakatlıklar olmazsa iyi ama arda gidiyor galiba

dün sinirden ne yapacağımı şaşırdım ya adem beleşe gider mi?
rakiplerden biri de yıldız alıyo :wall:

Şahsen Ben Ademi Hİç İzlemedim Ama Potansiyel Bİr Oyuncu Olduğunu Biliyorum
Bence Arda Sol Kewell Sağ Yada Kewell Sol Arda Sağ Eğer Arda Satılırsa Da iyi Olur Çünkü Adnan Başkan 20 Milyon Dolar Demiş Biz O paraya 2 Dünya Yıldızı Daha Alırız

Eagle
07-04-2008, 09:19 AM
beşiktaşa bakın hele herşey süper gidiyor
dün akşam ademi kaybettik
şimdi de toraman ve üzülmez kadro dışı(hakettiler kaptan olacaklar:wall: )

raknet
07-04-2008, 09:21 AM
Şahsen Ben Ademi Hİç İzlemedim Ama Potansiyel Bİr Oyuncu Olduğunu Biliyorum
Bence Arda Sol Kewell Sağ Yada Kewell Sol Arda Sağ Eğer Arda Satılırsa Da iyi Olur Çünkü Adnan Başkan 20 Milyon Dolar Demiş Biz O paraya 2 Dünya Yıldızı Daha Alırız

Kewell sol açık oyuncuysuymuş.. Buradan (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=harry+kewell) hakkındaki yorumlara bakabilirsin ;)

Eagle
07-04-2008, 09:26 AM
fiyasko olabilir riskli bir iş oldu kewell ama kalitesi tartışılmaz

R.D.Bobo13
07-04-2008, 09:28 AM
ben kewelı 21 yasından berı takıp edıyorum su anda 29 olması lazım kewell hem forvet(santrafor degil),hem forvet arkadsı hemde acık oynayabılen bır futbolcu

Eagle
07-04-2008, 09:31 AM
29 yaşında evet ama oynadığı bir maça iki yıldır liverpoolda denk gelmedim ama milli takımda gördüm:D gsnin de ortası güçlendi

R.D.Bobo13
07-04-2008, 09:33 AM
yasın kac bılmıorum delgado ama yasın kucuk anlasılan hary kewel'ı sadece mıllı takımda gormen ılgınc?:blimey: bu adam zaten hep bılınen bırıydı..yani sonradan cıkma degil

Eagle
07-04-2008, 11:16 AM
bobo, mesajı bir daha oku 2 yıldır rast gelmedim diyorum yoksa kewellı tanıyalı çok oluyor:D

R.D.Bobo13
07-04-2008, 11:42 AM
yasın kac..onuda mrk ettım

Eagle
07-04-2008, 12:00 PM
yaş 15;)
.........

The_MessiaH
07-04-2008, 12:10 PM
Cimbom paraya kıymış almış he :D

Eagle
07-04-2008, 12:18 PM
Kewell transferi kesin değil!
Galatasaray Avustralyalı oyuncu Harry Kewell'i transfer ettiğini Perşembe gecesi resmi internet sitesini de kullanarak açıkladı. Futbolcunun menajeri ise henüz anlaşmanın kesinlik kazanmadığını açıkladı! The Daily Telegraph gazetesine konuşan Kewell'in menajeri Bernie Mandic bu açıklamasıyla sarı-kırmızı camiayı şoka sokacak gibi gözüküyor; "Transfer henüz kesinleşmedi. İki ciddi teklif aldık. Kewell Cumartesi günü son kararını verecek. O güne kadar başka bir yorum yapmayacağız".

R.D.Bobo13
07-04-2008, 01:13 PM
bende zannetmıorum ıtandjeyı gelıp goturdunuz

Eagle
07-04-2008, 02:51 PM
bjkden imkbye gönderilen yazıda "ademin takımdan ayrılma durumunda öncelik beşiktaşın olacak" anlamında bir madde var

sinirimi biraz da olsa azalttı

The_MessiaH
07-04-2008, 05:22 PM
Beşiktaş'ta yumruklar konuştu

Beşiktaş’ın Avusturya kampı olaylı başladı. Takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden kavga etti. Yumruk yumruğa giren iki futbolcuyu menajer Sinan Engin kamptan kovdu.

KAVGA TERLİK YÜZÜNDEN BAŞLADI

Öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi. İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Kavgayı diğer futbolcular güçlükle ayırdı.

İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in, takımın Avusturya kampında kavga etmeleri ve sonrasında süresiz kadro dışı bırakılarak Türkiye'ye gönderilmeleri üzerine, takımın kaptanlığını bundan böyle Delgado'nun yapacağı bildirildi.

Eagle
07-04-2008, 05:25 PM
evet yeni kaptan delgado
ikinci de nobre
_____
iki kaptana da yakışmadı hem kendilerine hem bjkye zarar verdiler:(

canpasha
07-05-2008, 06:42 AM
Süresiz kadro dışı da bence yetersizdir.Klüple olan ilişkileri derhal kesilmelidir.Bu takım Baba Hakkı'lar Baba Recep'ler gördü.Asıl kaptan olan onlardı.Bu terbiyesizlerden gemi kaptanı bile olmaz.:)

dark_rocker
07-05-2008, 06:56 AM
http://img388.imageshack.us/img388/9791/b981f37eef070da2a606bd9hg4.jpg
G.Saray'ın yeni yıldızı İstanbul'da
Galatasaray'ın, Liverpool'dan transfer ettiği Avustralyalı oyuncu Harry Kewell, 22.40'da İstanbul'a geldi.

Galatasaray’ın yeni transferi Harry Kewell, havaalanında Galatasaray TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, yeni bir başlangıç için İstanbul’da olduğunu söyleyerek takımla çalışmalara başlamak için sabırsızlandığını belirtti.

Türk futbolunun yükselişte olduğunu ifade eden Harry Kewell, “Türkiye Ligi de bir yükseliş içinde. Türkiye’de genç ve yetenekli oyuncular var. Ben de yeni bir mücadele için buradayım. Burada futbolun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Herkes burada futboldan bahsediyor. Bu da benim için yeterli” dedi.

Daha önce Ali SamiYen’de oynadığını fakat bunları geçmişte bırakmak gerektiğini belirten Harry Kewell, “Artık önümüzde gelecek var. Ali Sami Yen’de oynayacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyım” diye konuştu.

İstanbul’a gelmeden önce Türkiye’de oynamış Avustralyalı futbolcu arkadaşları ile konuştuğunu belirten Harry Kewell, Türk futbolu hakkında bilgileri aldığını söyledi.

Kewell, 5 Temmuz Cumartesi günü sabah saat 09:00'da Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçmesinin ardından, saat 12.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Salonu'nda imza töreni yapılacak.

fiyasko olabilir riskli bir iş oldu kewell ama kalitesi tartışılmaz

Bence Bu Rİsk Böyle Bir Yıldız İçin GÖze ALınır

The_MessiaH
07-05-2008, 07:20 AM
Hadi hayırlı olsun :D Darısı başımıza :P

Eagle
07-05-2008, 08:22 AM
Arda Fener’e Kezman Aslan’a

EZELİ rakiplerin 2 etkili idarecisi geçtiğimiz günlerde buluştu!.. Ve sohbet döndü dolaştı Arda’ya geldi. “Juve’nin verdiğinin fazlası, hatta isterseniz Kezman takası gündeme gelebilir” denilince, G.Saraylı idareci konuyu başkana iletti; ve...

EURO 2008’DEKİ müthiş performansından sonra taliplileri artan Arda Turan’ın kafasının artık Avrupa’da olduğunu düşünen Adnan Polat, düğmeye bastı!.. Öncelik Juventus’la Trezeguet takasına verildi. Ancak İtalyanlarla’la anlaşılamaması halinde, Rıdvan Dilmen ve Ümit Karan’ın “Galatasaray’da oynasa Gol Kralı olur” dedikleri Kezman’ın takasının masa- ya konulması kararlaştırıldı. Kezman’ın yıllık ücretinin bir kısmını da F.Bah- çe’nin karşılamasının istenebileceği, üzerine de bir miktar para talep edileceği kulislerde konuşulur oldu. Bu arada Fenerbahçe’ye sürekli sıcak mesajlar yollayan ve son olarak “Emre Belözoğlu ile birlikte oynamak istiyorum” diyen Arda’nın mevkisine Kewell’ın transfer edilmesi de iddiaları güçlendirir hale geldi!.. Öte yandan dün bir radyo kanalında canlı yayına katılan Fenerbahçeli bir şahıs, “Kulübe çok yakınım. Arda, Fener’e koşuyor” ifadelerini kullandı...
________
hahahahahahahaB)

canpasha
07-05-2008, 08:40 AM
Kewell da gut hastalığı varmışl:lol:

R.D.Bobo13
07-05-2008, 09:28 AM
bende dun aksam ogrendım yenı kaptanı...fena olmadı aslında ıboyu ben sevmıyordum...bjk macını sattdan ızlemek ve tvden ızlemek arasında gercektende cok fark var...hıc sevmıodum...ınsallah hayrlı olur

Eagle
07-05-2008, 09:47 AM
bende dun aksam ogrendım yenı kaptanı...fena olmadı aslında ıboyu ben sevmıyordum...bjk macını sattdan ızlemek ve tvden ızlemek arasında gercektende cok fark var...hıc sevmıodum...ınsallah hayrlı olur

iboyu sevmeyen çok:(
karakterden mi yoksa oyundan mı seninki
YIL 2004... Daha Haziran ayının sonları... Takımın başında İspanyol hoca Vicente Del Bosque var... İbrahim Toraman da G.Antep'ten yeni transfer edilmiş... Sezonun 3. ya da 4. idmanı... Bir pozisyonda İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez'e son derece sert giriyor... Ve İ.Üzülmez, ayağa kalkıp, tokadı İ.Toraman'ın suratına çakıyor... Takımda yeni olan Toraman, bu hareket karşısında 'suskun' kalıyor... Basına kapalı idmanda yaşanan bu gelişme 'kol kırılır yen içinde kalır' misalı 'ört bas' ediliyor. Devrin kaptanı Tayfur Havutçu araya girip, gerginliği önler. Ancak İbrahim Toraman, 4 yıl önce yediği tokatı hiç unutamaz ve içten içten İ.Üzülmez'e kin besler. Sonra 2. kaptanlığa dek yükselen İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez arasındaki 'husumet' herkes tarafından bilinir.

İşte bu ikili arasındaki 'çekememezlik' nihayet Avusturya kampında su yüzüne çıktı. İ.Üzülmez ile İ.Toraman'ın Avusturya kampında yumruk yumruğa kavga edip kadro dışı kalmaları spor gündemine bir bomba gibi düşerken, kavganın 2. nedeninin ise kaptanlık olduğu ortaya çıktı. 2 yıldız birbirleriyle konuşsa da, aralarında bir 'husumet' olduğunu tüm takım biliyordu. Geçen sezonun sonlarına doğru performansında düşüş yaşanan İ.Üzülmez'in, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yine de oynatılması ve sahaya kaptan çıkması İ.Toraman'ı huzursuz ediyordu. Toraman kendisine yakın oyuncularla yaptığı konuşmalarda, kaptanlığın kendisinin hakkı olduğunu, Beşiktaş'ı daha iyi temsil edeceğini söylüyordu

'ÇOK HAVALI!'

İbrahim Toraman'ın böyle düşünmesine karşın, takımın bazı tecrübeli isimleri ise İ.Toraman'ı 'havalı' görüp, kaptanlığın İ.Üzülmez'de kalmasının uygun olacağını düşünüyordu. Başkan Yıldırım Demirören'in, Üzülmez'den sonra kaptanlığı hak ettiğini düşündüğü Toraman'ın, bu nedenle Üzülmez'e soğuk davrandığı ve en sonunda da kampta bir terlik yüzünden büyük kavganın patlak verdiği öğrenildi

BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA

Gelelim önceki gün yaşanan büyük kavgaya.. Üzülmez-Toraman arasındaki ilk gerilim öğle yemeğinde patlak verdi. İ.Üzülmez, İ.Toraman'a �Hoca yemeğe terlik ile gelinmeyeceğini söyledi ama sen terliklesin� diye çıkıştı. Buna sinirlenen Toraman �Kendi işine bak. Neyle gelirsem gelirim, seni ilgilendirmez. Hesabı hocaya veririm, sana değil� dedi. Bunun üzerine Üzülmez �Böyle konuşamazsın, ben kaptanım� deyince ipler koptu ve Toraman, Üzülmez'in üstüne yürüdü. Araya girenler ilk kavgayı yatıştırdı. Akşam idmanında 'hiçbir şey olmamış' gibi davranan ikili, bu kez 20.00'deki yemekten sonra olayı duyan menajer Sinan Engin'in yanında birbirlerine girdi

R.D.Bobo13
07-05-2008, 10:33 AM
genclere cok bagırıo macta..sankı kendısı sıfır hatayla oynuyor..ben cok hatrlıyorum ıbrahımın soldan adam kacırtıp gol yedıgımızı...adamlar hep bjknın soluna calısıyordu

Eagle
07-05-2008, 10:45 AM
genclere cok bagırıo macta..sankı kendısı sıfır hatayla oynuyor..ben cok hatrlıyorum ıbrahımın soldan adam kacırtıp gol yedıgımızı...adamlar hep bjknın soluna calısıyordu

maalesef, serdarı da azarlamıştı :(
iyi niyetli ama napalım yapmaması lazım takıma yeni gelen adama tokat atılır mı

R.D.Bobo13
07-05-2008, 11:01 AM
serdarda tam artıst onu bende azarlıyorum...tabi saha kenarında...sadece futbola baksa daha ıyı olur

Eagle
07-05-2008, 11:52 AM
serdarda tam artıst onu bende azarlıyorum...tabi saha kenarında...sadece futbola baksa daha ıyı olur

evet maalesef ama çoğu yalan diyor
puro olayının şaka sonucu yanlış anlama olduğu gibi birşey demiş galiba yönetime

R.D.Bobo13
07-05-2008, 12:14 PM
ben puro olayından bahsetmıyorum...bobo pas ıstemıstı bı keresınde serdarda kaleye vurmustu bobo heralde neden atmadın dıe kızmıstı...serda ise sus ısareti yapmıstı boboya bu ve bunun gıbı syler

dark_rocker
07-05-2008, 05:14 PM
http://img516.imageshack.us/img516/8863/bfbfd65f57ade71a75ce802ew2.jpg
O artık bir Aslan!
Galatasaray Kulübü, İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Avustralyalı futbolcu Harry Kewell ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kewell, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirilen, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel'in de hazır bulunduğu törende kendisini 2 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza törenine boynunda Galatasaray atkısıyla katılan Avustralyalı futbolcu, tören sonrası sarı-kırmızılı takımda giyeceği 19 numaralı formasıyla gazetecilere poz verdi.

12 TEMMUZ'DA ALMANYA'DA
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin "Sonunda Harry Kewell ile anlaştık, iki yıllık bir sözleşme imzaladık. Kendisine başarılar, kulubümüze de hayırlı olmasını diliyorum. İyi bir oyuncu ve takımımıza da vereceği katkılar ile hedeflerimize ulaşmamız da önemli bir rol oynar. Kendisine hoşgeldin diyor ve başarılar diliyoruz. Kewell bugün dönüyor, ayın 12'sinde diğer milli oyuncularımız ile Almanya kampına katılacak. Linderoth bugün takıma katıldı, Nonda 7'sinde katılacak." şeklinde konuştu.

"HAYATIMDA YENİ BİR DÖNEM"
Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde kadrosuna kattığı Avusturalyalı yıldız oyuncu Harry Kewel "Önümdeki tüm seçeneklere baktım ve Galatasaray'ın benim için en çekici yaptığına karar verdim. Türk Futbolu'nu zaten tanıyordum, Türk Milli Takımı'nın da başarılı sonuçlar alması beni etkiledi. Yönetim ile genç oyuncular ile elde edilen başarıları konuştuk. Herşeyden önce futboldan keyif almak istiyorum ve bunu Galatasaray'da yapabileceğimi düşünüyorum. Galatasaray, futbolden keyif almam için çok doğru bir seçim. Benim için hayatımda yeni bir dönem. Evet Liverpool'da her imkana sahiptik ama geçmişi geride bırakmak gerekiyordu. Buraya transferimde bu farklılığı yaratmak için bir şans" ifadelerini kullandı.

"KARŞILAMA İNANILMAZDI"
Dünkü karşılama ile ilgili neler söyleyeceksin sorusuna Kewell'ın yanıtı şöyle oldu: "Bu benim için sözcükler ile anlatılmasının imkanı olmayan bir durum. İnanılmazdı, ben daha öncede Türkiye'ye geldiğimi için Türk taraftarların takımlarına nasıl bağlı olduğunu biliyordum, şimdi bunun içideyim ve çok mutluyum."

Zorlu lig ve Şampiyonlar Ligi temposunu kaldırabilecek misin sorusuna yıldız oyuncunun yanıtı ise şu oldu: "Kendimi son derece iyi hissediyorum, Liverpool'da son sezon ancak bir kaç maç oynayabildim ama Avusturalya Milli Takımı'nda maçlar oynadım ve kendimi çok iyi hissediyorum."

Harold (Harry) Kewell, 22 Eylül 1978'de Sidney'de doğdu. 15 yaşında denenmek için gittiği İngiltere'de, Leeds United takımına transfer olan Harry Kewell, Mart 1996'da 17 yaşındayken Middlesbrough karşısında Premier Lig'deki ilk maçına çıktı. Nisan 1996'da ise Şili karşısında ilk kez Avustralya Milli Takımı'nın formasını giydi.

HARRY KEWEL'IN KARİYERİ...
Kewell, Leeds United'ta oynadığı 8 sezon boyunca 181 maçta forma giyip 45 gol attı. 2003-2004 sezonunda Liverpool'a transfer olan Avustralyalı futbolcu, Liverpool ile 2005 yılında İstanbul'da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Kewell, Liverpool'da oynadığı 5 sezon boyunca 93 resmi maçta forma giydi ve 16 gol attı. 1996 yılında bu yana Avustralya Milli Takımı'nın formasını 36 kez giyen Kewell'ın, milli forma altında ise 11 golü bulunuyor.

Kewell, son olarak geçen ay Avustralya Milli Takımı ile 4 maça çıktı. Avustralya Milli Takımı'nın Irak'a karşı oynadığı 2 maç ile Katar ve Çin'e karşı oynadığı maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan Kewell, bu maçlarda toplam 322 dakika sahada kaldı ve 2 gol attı.

R.D.Bobo13
07-05-2008, 06:50 PM
hayırlı olsun ne diim

CrAzY_ßoY
07-05-2008, 07:12 PM
Bordum'da kalp krizi geçiren Federasyon Başkanımız hayata gözlerini yumdu.

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, tatil yaptığı Bodrum'da kalp kirizinden yaşamını yitirdi. Bugün öğleden sonra aniden rahatsızlanan Hasan Doğan'ın kalp krizi geçirdiği anlaşılınca, ÖzeL Bodrum Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Hasan Doğan'ın yaşamını yitirdiği açıklandı.
Kastamonu'nun Abana İlçesi'nde 1956 yılında dünyaya gelen Hasan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Koç Holding bünyesindeki Beldesan'da pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında Ramsey Genel Müdürü oldu.
Geçen şubat ayında Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilen Hasan Doğan, Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynamasında önemli rol oynamıştı.
Evli ve 2 çocuk babası Hasan Doğan, Ramsey başta olmak üzere bazı kuruluşlarda yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunuyordu.

Kaynak: WebasLaN

dark_rocker
07-05-2008, 07:51 PM
Tüm Türk Halkının Başı Sağolsun

sağol canım darısı başınıza
(fenerinde) Bu arada Galatasaray 6 olmuş (Polemik Yaratmayalım)

Eagle
07-06-2008, 05:55 AM
deniz arkadaşım futbolla ilgili şeyleri futbol bölümünde farklı şeyleri de genel bölümde paylaşıyoruz

dark_rocker
07-06-2008, 08:19 AM
http://img376.imageshack.us/img376/996/6a00d83451c1ce69e200e54uh3.jpg
Baptista G.Saray'da

Gizlice İspanya'ya giden başkan Polat, sabah 04.30'a kadar süren pazarlıklar sonunda Real Madrid'in Brezilyalı yıldızını imza aşamasına getirmeyi başardı. Liverpool'un yıldızı Harry Kewell'ı renklerine katarak transfere start veren Galatasaray, ikinci bombayı da patlattı.

Baptista geliyor

İspanya'da sambacının menajeri ile sabaha kadar pazarlık yapan başkan Polat'ın işi bitirdiği öğrenildi.

Liverpool'un yıldızı Harry Kewell'ı renklerine katarak transfere start veren Galatasaray, ikinci bombayı da patlattı. Sarı-kırmızılıların, geçen sezon kiralama girişiminde bulundukları ancak son anda pürüz çıkan Real Madrid'li Julio Baptista ile de anlaştığı bildirildi. Galatasaray Başkan Adnan Polat'ın İspanya'da
Brezilyalı yıldızın menajeri Juan Figer ile önceki gece pazarlığa oturduğu öğrenildi. Sabaha karşı saat 04.30'a kadar süren görüşmede Polat ile Figer'in detaylar dışında anlaştıkları belirtildi.

REAL MADRİD GÖZDEN ÇIKARDI
Manchester United'dan Christiano Ronaldo'yu almak için girişimlerini sürdüren Real Madrid'in yeni sezonda Baptista'yı kadrosunda düşünmediği ifade edildi. Brezilyalı oyuncunun menajerinin bonservis konusunda yönetimden yetki aldığı ve bir problem olmadığı kaydedildi. Galatasaray'ın Julio Baptista'yı öncelikle bonservisiyle almak istediği, olmazsa kiralama formülü ile işi bitireceği vurgulandı. Baptista'nın detayların halledilmesinin ardından imzaya gelmesi bekleniyor. Real Madrid, Baptista'yı 2006-07 sezonunda Arsenal'e de kiralık
vermişti.

'ATILACAK TEK KURŞUN VAR'
Uzun süredir golcü futbolcuya hayran olan Polat, bu oyuncuyu transfer etme isteğini, F.Bahçe'nin Emre'yi almasının gündeme geldiği dönemde transfer komitesindeki arkadaşlarına iletmişti. Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin'le birlikte kulübün transfer politikasını masaya yatıran Polat, "F.Bahçe, Emre'yle anlaşmak üzere. Newcastle'a 4-5 milyon euro ödeyecekler. Transfer bitmek üzere. Devreye girelim mi?" şeklindeki öneriye, "Parayı özenli kullanmak zorundayız. Öncelikle serbest kalan kaliteli isimler üzerinde durmalıyız. Birden fazla yıldıza bonservis ödeyemeyiz. Yani bu tek kurşunu atarken dikkatli olmalıyız. Onlar Emre'yi alsın, biz parayı Baptista'ya saklayalım" cevabını vermişti.

BAPTiSTA KiMDiR?
Tam Adı: Julio Cesar Baptista Doğum Tarihi: 1 Ekim 1981 Doğum Yeri: Sao Paulo, Brezilya Boyu: 1.83 Mevkisi: Forvet, defansif ve ofansif orta saha Forma Numarası: 19

Kariyeri
Yıl Kulüp Maç Gol
2000-03 Sao Paulo 73 10
2003-05 Sevilla 63 38
2005-06 Real Madrid 32 8
2006-07 Arsenal (kiralık) 24 3
2007-08 Real Madrid 27 3

Brezilya Milli Takımı'nda 41 kez forma giyip 10 gol attı.

http://img184.imageshack.us/img184/9103/delgado6dq9.jpg

Delgado İspanyol ekibiyle anlaştı
06 Temmuz 2008 Pazar 09:00
Beşiktaş’ın çiçeği burnunda kaptanı Mathias Delgado, siyah-beyazlılarla yollarını ayırıyor.
İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın kavgası sonrasında kaptan olan Arjantinli futbolcunun, İspanya’nın Espanyol Kulübü ile 4 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

Delgado’nun menajerliğini yapan babası, “Oğlum, İspanya’da yılın transferi olacak” dedi

Mathias Delgado, Beşiktaş ile yollarını ayırıyor. Arjantinli oyuncunun menajerliğini yapan babası Eduardo Delgado’nun, İspanya Ligi takımlarından Espanyol ile dört yıllık sözleşme yaptığı açıklandı.

İspanya’da yayımlanan Sport gazetesinin haberine göre, taraftarla tüm anlaşmanın gerçekleştiği, yıldız futbolcunun Beşiktaş’tan 1.2 milyon euro almasına rağmen, 1 milyon euroya Espanyol’a gitmeyi kabul ettiği ifade edildi.

Delgado’nun babası ile İspanyol yöneticiler, salı günü İstanbul’a gelip, Beşiktaş ve futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Cola Turka ile masaya oturacak.

Haberde, iki yıl önce Basel’den 5 milyon euroya alınan ve bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren oyuncunun bonservisi için Espanyol’un 1 ile 1.5 milyon euro vermeyi düşündüğü vurgulandı.

Delgado’nun babası Eduardo Delgado ise transferle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

‘Ayrılmak istiyor’
“Oğlum Mati, İspanya’da bu yılın transferi olacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. 5 yıldır Avrupa’da oynuyor. Beşiktaş’ın kaptanını Espanyol’a verdim. Türk futbolu çok zorlu bir lig olduğu için İspanya’ya hemen adapte olacaktır. Orta sahanın birçok yerinde rahatlıkla oynayabilir. Beşiktaş ve Cola Turka yöneticileriyle yaptığım görüşmeler sonunda rakam konusunda anlaşma sağladım. Hatta ödemeleri 3-4 yıla yayabilecekleri önerisini getirdiler. Çünkü oğlum ayrılmak istiyor.”

Espanyol Sportif Direktörü Paco Herrera ise Delgado için, “De la Pena’nın klonu geldi. Orta sahada müthiş yardımcı olacak bir futbolcu transfer ettik. Mati ile orta sahadaki boşluğu kapatacağız” diye konuştu.
http://img503.imageshack.us/img503/9431/ibrahimtoramandi7.jpg

Kavgada bu diyaloglar yaşandı
06 Temmuz 2008 Pazar 09:30
Beşiktaş'ın hazırlık kampında patlak veren kavgada İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasında bu diyalog yaşandı...
Kavgaya tutuşan iki kaptanı, Sinan Engin de araya girmesine rağmen tam 20 dakika kimse ayıramadı. Yumruklar konuşurken, Engin bile vücuduna darbe aldı.

Toraman ve Üzülmez arasında yaşanan kavganın an be an yaşanan diyalogları..

Öğlen saat 13.00’teki yemekte terlik yüzünden tartışan ikili, daha sonra odalarına çekildi. Akşam 18.00’deki idmana kadar, bu iki oyuncuyla ne kafile başkanı Kenan Öner, ne teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ne de menacer Sinan Engin bir konuşma yapmadı, barıştırma yoluna gitmedi. İdman sonrası 21.00’deki akşam yemeğinin sonlarına doğru ise olay patlak verdi.

Toraman, gündüz sipariş ettiği şampuan ve duş jelini almak için yemek salonunun dışındaki kulüp görevlisinin yanına gitti. Siparişlerinin odasına bırakıldığı bilgisini alıp, oradan ayrılmak üzereyken, Üzülmez arkasından sinirli bir şekilde geldi. İkili arasında şu diyalog yaşandı:

Üzülmez: Madem ayağında yara vardı, neden hocadan izin almadın?

Toraman: İzin alacak durum mu var. Görmüyor musun ayağım yara içinde.
Üzülmez: Ben anlamam, bu takımın kaptanı kim? Sen böyle yaparsan diğerleri ne yapar?

Toraman: Ben de kaptanım. Sorumluluklarımı, nerede nasıl davranacağımı biliyorum. Ayakkabı giyemiyorum hepsi bu. Ayrıca hoca da gördü yemekte.
Tatışma sürerken, kulübün güvenlik sorumlusu Ahmet Ateş ve basın görevlisi Tuncay Yanık, hâlâ yemekte olan Sinan Engin’i uyarıp dışarı çağırdılar.

Engin: Sizin derdiniz nedir? Takım kaptanları herkesin önünde tartışıp kavga eder mi? Sorununuz neyse kozlarınızı şimdi burada paylaşın olay bitsin. Ayrıca İbo, sen büyüksün ve birinci kaptansın, ama yangına körükle gidiyorsun.

Üzülmez: Sen de sorgu sualsiz her olayda beni suçlu gösteriyorsun. Yeter artık.

Engin: Sesini yükseltme. Ne suçlu göstereceğim. İkinizde de kabahat var. Oturun, adam gibi konuşup anlaşın, benim canımı sıkmayın.

Üzülmez: O zaman Toraman’ın odasına gidip kozlarımızı paylaşalım.

Toraman: İyi olur. Bence de en iyisi gidip konuşalım.

Engin: Ne odası. Hemen burada. Dışarı çıkalım, neyse burada çözün bitsin bu iş

Bunun üzerine Üzülmez, Toraman’ı kolundan çekip, “Hadi gel bakalım dışarı” diye çekiştirir.. Toraman da “Çek elini” diyerek odasına doğru yönelir.

İşte tam bu sırada Üzülmez, arkadan Toraman’a yumruğu yapıştırır... Geri dönen Toraman da karşılık verir. Engin, Ateş ve Yanık kavgayı ayırmak için araya girer. Ama ikisini ayırmak neredeyse imkânsızdır. 5 kişi birden yerlerde sürüklenmeye başlar. Engin, hayalarına tekme alınca, yere düşer. Kalkmakta zorluk çeker. Yanık’ın parmağı ve kolu, Ateşin ise kafası ve yüzüne darbeler gelir. Bu üçlü yeniden toparlanıp, iki oyuncuyu ayırmayı başarsa da Toraman, Üzülmez’i uzun saçlarından yakalar. Toraman bütün uğraşlara rağmen dakikalarca Üzülmez’in saçlarını bırakmaz ve tam 20 dakika sonra kavga ancak son bulur.

Demirören affedebilir
Kavgadan haberdar olan Sağlam, ses çıkarmadı. Engin, başkanı arayıp olup biteni anlattı. Başkan, kamptan gönderilmeleri talimatını verdi. Ancak, süresiz kadro dışı kalan bu oyuncuların kamp dönüşü yeniden takıma alınması bekleniyor.

Her iki futbolcunun da şube sorumluluğundan, koltuğa oturana kadar Demirören’e yakın olmaları ve transferlerde sorun çıkarmamaları nedeniyle affedilme olasılıkları yüksek. Ayrıca iki oyuncunun da dün başkanı telefonla arayıp özür diledikleri öğrenildi.

__________________________________________________ _____________________________
SON TRANSFERLER!!!

Tarih Oyuncu Eski Takımı Yeni Takımı Transferin Durumu Transfer Şekli
05.07.2008 Souleymane Tandia Nice Gimnastic Onaylandı Bonservisin tamamı
05.07.2008 Avraam Papadopoulos Aris Olympiakos Onaylandı Bonservisin tamamı
05.07.2008 G. Comotto Torino Fiorentina Onaylandı Bonservisin tamamı
05.07.2008 Ranko Despotovic Rapid Bükreş Murcia Onaylandı Bonservisin tamamı
05.07.2008 Roberto Atl. Madrid Recreativo Onaylandı Bonservisin tamamı
05.07.2008 Jeroen Drost Heerenveen Vitesse Onaylandı Kiralık
05.07.2008 Ayoze Santander Mallorca Onaylandı Bedelsiz transfer
05.07.2008 Josemi Villarreal Mallorca Onaylandı Bonservisin tamamı
04.07.2008 Toni Kallio Young Boys Fulham Onaylandı Bonservisin tamamı
04.07.2008 D. Digard Paris SG Middlesbrough Görüşme sürüyor Bonservisin tamamı
04.07.2008 A. Dossena Udinese Liverpool Onaylandı Bonservisin tamamı
04.07.2008 J. Vargas Catania Fiorentina Onaylandı Bonservisin tamamı
04.07.2008 Esteban Celta Vigo Almeria Onaylandı Bedelsiz transfer
04.07.2008 S. Sorrentino AEK Chievo Onaylandı Bedelsiz transfer
04.07.2008 Miralem Sulejmani Heerenveen Ajax Onaylandı Bonservisin tamamı
04.07.2008 G. Coupet Lyon Atl. Madrid Onaylandı Bonservisin tamamı
04.07.2008 Manu Alejandro Real Sociedad Girona FC Onaylandı Bonservisin tamamı
03.07.2008 H. Kewell Liverpool Galatasaray Onaylandı Bedelsiz transfer
03.07.2008 Florent Sinama-Pongolle Recreativo Atl. Madrid Onaylandı Bonservisin tamamı
03.07.2008 Orlando Engelaar Twente Schalke 04 Onaylandı Bonservisin tamamı
03.07.2008 Mario Suárez Atl. Madrid Mallorca Onaylandı Bonservisin tamamı
03.07.2008 Jurado Atl. Madrid Mallorca Onaylandı Kiralık
03.07.2008 L. Somoza Villarreal Velez Sarsfield Onaylandı Kiralık
03.07.2008 D. Escudero Velez Sarsfield Villarreal Onaylandı Bonservisin tamamı
03.07.2008 D. Criscito Juventus Genoa Onaylandı Kiralık
03.07.2008 R. Palladino Juventus Genoa Onaylandı Bonservisin yarısı
03.07.2008 J. Calderón Arsenal de Sarandi Estudiantes Onaylandı Bedelsiz transfer
03.07.2008 M. Barbosa Villarreal Estudiantes Onaylandı Bonservisin yarısı
03.07.2008 Carrusca Galatasaray Cruz Azul Onaylandı Kiralık
03.07.2008 Diego Marcelo Ceballos Quilmes San Luis Onaylandı Bonservisin tamamı
02.07.2008 H. López America Velez Sarsfield Onaylandı Bedelsiz transfer
02.07.2008 Greg Halford Sunderland Sheff. Utd. Onaylandı Kiralık
02.07.2008 Jo CSKA Moskova Man. City Onaylandı Bonservisin tamamı
02.07.2008 Andreas Isaksson Man. City PSV Onaylandı Bonservisin tamamı
02.07.2008 J. Sun Man. City Sheff. Utd. Onaylandı Bedelsiz transfer
02.07.2008 Jonathan Pereira Villarreal Santander Onaylandı Kiralık
02.07.2008 Sébastien Grax FC Sochaux St. Etienne Onaylandı Bonservisin tamamı
02.07.2008 Jonás Gutiérrez Mallorca Newcastle Onaylandı Bonservisin tamamı
02.07.2008 N. Gianni Argentino Juniors Univ. Catolica Onaylandı Bedelsiz transfer
02.07.2008 Roberto Carlos Sosa Napoli Gimnasia de La Plata Onaylandı Bedelsiz transfer
02.07.2008 T. Zapotocny Udinese Beşiktaş Onaylandı Bonservisin tamamı
02.07.2008 Daniel Alves Sevilla Barcelona Onaylandı Bonservisin tamamı
02.07.2008 Sebastián Ricardo Nayar Boca Juniors Recreativo Onaylandı Bedelsiz transfer
02.07.2008 Jon Dahl Tomasson Villarreal Feyenoord Onaylandı Bonservisin tamamı
01.07.2008 Germán Caffa San Martin de Tucumán Newell's Old Boys Onaylandı Bedelsiz transfer
01.07.2008 De Ridder Birmingham Wigan Onaylandı Bedelsiz transfer
01.07.2008 Pedro Juan Benítez Libertad Tigres Onaylandı Bonservisin tamamı
01.07.2008 P. Ledesma Boca Juniors Catania Onaylandı Bonservisin tamamı
01.07.2008 E. Calaiò Napoli Siena Onaylandı Bonservisin yarısı
01.07.2008 G. Garics Napoli Atalanta Onaylandı Bonservisin yarısı
01.07.2008 Davide Lanzafame Juventus Palermo Onaylandı Bonservisin yarısı
01.07.2008 Frank van der Struijk Willem II Vitesse Onaylandı Bonservisin tamamı
01.07.2008 Tomas Ujfalusi Fiorentina Atl. Madrid Onaylandı Bedelsiz transfer
01.07.2008 Carlos Martins Recreativo Benfica Onaylandı Bonservisin tamamı
01.07.2008 Julian Jenner Alkmaar Vitesse Onaylandı Kiralık
30.06.2008 G. Mesto Reggina Genoa Onaylandı Bonservisin yarısı
30.06.2008 A. Potenza Fiorentina Genoa Onaylandı Bonservisin tamamı
30.06.2008 F. Modesto Reggina Genoa Onaylandı Bonservisin tamamı
30.06.2008 C. Vieri Fiorentina Atalanta Onaylandı Bonservisin tamamı
30.06.2008 Deco Barcelona Chelsea Onaylandı Bonservisin tamamı

R.D.Bobo13
07-06-2008, 09:50 AM
en büyük besıktaslı Hasan Dogan vefat etti:(...cok uzuldum cok:(

raknet
07-08-2008, 12:28 PM
Arkadaşlar haberleri kopyala-yapıştır (copy-paste) yapmak yerine haberleri okuduktan sonra özetini buraya yazsak daha düzenli olacak sanırım ;)

dark_rocker
07-09-2008, 07:26 AM
tmm aga öyle yaparız

canpasha
07-09-2008, 01:19 PM
Arkadaşlar bence link verseniz bile olur.Özet yapmak zor gelebilir.:)

raknet
07-09-2008, 05:33 PM
Arkadaşlar bence link verseniz bile olur.Özet yapmak zor gelebilir.:)

Özetten kastım sadece haberin özünü vermek. Örneğin; "Güiza Fenerbahçe'de" gibi ve ardından yorum yapmak ;)

Eagle
07-11-2008, 07:14 AM
aslantepe yükseliyor (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=6&hid=41179)

The_MessiaH
07-11-2008, 08:07 AM
gs ya hayırlı olsun

The_MessiaH
07-11-2008, 09:03 AM
Fener'de ahlaksız teklif !

Futbol dünyası, dün Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu’nun açıklamalarla sarsıldı.. Tutumlu, Aurelio’nun ayrılmasını F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ’despot’ tavırlarına bağlayarak “Özellikle 2-0 mağlubiyetle biten Bursa maçından sonra soyunma odasına inen Yıldırım, futbolculara ’Hepinizi pırasa gibi doğrarım.. Ayağınızı denk alın’ demiş.. Bu, bardağı taşıran son damla olmuş. Üstelik Yıldırım soyunma odası fırçalarını adet haline getirdiği için tüm futbolcular çok rahatsız” iddiasında bulunmuştu..

(http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/www.ntvhaber.org/haber_detay.asp?haberID=3137)F.Bahçeliler’in ağzından Aurelio ve Tutumlu vakaları (http://www.ntvhaber.org/haber_detay.asp?haberID=3137%22)

raknet
07-11-2008, 09:30 AM
Aurello'nun gidişi gerçekten büyük bir kayıp Fenerbahçemiz için. İspanyol hoca geldi ya Brezilyalıların ömrü doldu.. Şimdi sıra İspanyollarda.. Güiza'dan başladık :D Carlos da gitme sinyalleri veriyor sanırım..

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CSpor%20Foto%5CAslantepe%27nin%20ilk%2 0trib%C3%BCn%C3%BC%5C00.jpgGS'lilere hayırlı olsun yeni tribünleri ;)

dark_rocker
07-11-2008, 03:53 PM
Uzun vadeli düşünen Cimbom, River Plate'in 20'lik süper bücürünü birkaç yıl sonra 40-50 milyon euro'ya bir Avrupa devine satmayı planlıyor

Dünya konuşur

G.Saray, özellikle Güney Amerika futbolunu yakından takip edenleri hayretler içinde bırakacak müthiş bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin, River Plate'in 20 yaşındaki "beyni" Diego Buonanotte ile anlaştığı belirtildi. Arjantinlilerin "Yeni Messi" dediği Buonanotte için prensipte anlaşma sağlandığı kaydedildi. Barcelona'nın yıldızı Deco için de girişimlerini sürdüren G.Saray'ın, Diego'yu yatırım olarak gördüğü ve bu futbolcuyu 2-3 yıl sonra 40-50 milyon euro gibi fiyatla bir Avrupa devine satmayı planladığı ifade edildi.

Heyecan verici

2006 yılından bu yana River Plate forması giyen 1.61 boyundaki yıldız futbolcu, oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Bu sezon 12 maçta 7 gol atan Buonanotte, kısa boyuna rağmen mücadeleci bir yapıya sahip. Tıpkı Messi gibi, çalımlarıyla rakip savunmayı darmadağın eden tangocu, World Soccer Magazine dergisi tarafından "en çok heyecan veren 50 genç oyuncu" arasında gösterildi. Sempatik kişiliğiyle de River Plate taraftarlarının sevgisini kazanan Buonanotte'nin G.Saray'a gelmesinin büyük yankı uyandıracağı belirtiliyor.

Bir görüş

İlker Deniz ( Fotomaç): G.Saray büyük bir iş başardı
Uzun zamandır 10 numara pozisyonunda bir yıldız adayı arayan G.Saray, River Plate'li Diego Buonanotte'nin işini bitirerek bence çok başarılı bir transfere imza attı. Diego Buonanotte top tekniği çok yüksek, süratli ve hırslı bir futbolcu. Özellikle derbi maçlarında ve Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'a faydalı olur. Apertura 2007'deki River Plate-Boca Juniors derbisini tek başına kazandırmıştı. Galatasaray'ı kutluyorum. Gerçekten çok büyük bir iş başardı.

Kaynak : Fotomaç

Bir ara böyle bir Haber Duydum Basın Üstüne Basa Basa 2009 Da Cimbomda diyor Sizin Bir Bİlginiz varmı

Eagle
07-12-2008, 05:36 AM
beşiktaş üçte üç yaptı (http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=49799)

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/49799_3_080711215705.jpg

bu resme bayıldım :D

Eagle
07-20-2008, 04:34 PM
delgado 2012e kadar sözleşmesini uzattı:dance: bu sezon da bizimle:dance: seneye gider heralde ama hiç değilse yaklaşık 10 milyon avro cepte:D :lol:

The_MessiaH
07-20-2008, 05:17 PM
Bu konuda iyi yapmış bjk
belki avrupada kendini gösterebilirse değeri dahada fazla artabilir

Eagle
07-20-2008, 05:24 PM
espanyol'un tacizinden kurtulduk hiç değilse

The_MessiaH
07-20-2008, 09:00 PM
Futbolcunun gündeme gelmesi bonservisini arttırır diye biliyorum

Eagle
07-21-2008, 05:47 AM
arttırır tabii

yönetimimizde biraz iş olsa demek ki daha ünlü bir kulüp olucaktık neden mi?

1)brezilya milli takımına gönderdiğimiz bir oyuncumuz(bobo) var ve brezilyalı bir spor yazarı onun formasını istiyordu bilmiyorum aldı mı
2)delgado arjantin basınında yer bulmaya başladı 1 yıldır ve bir şarkıcı konsere onun formasıyla çıkmış
3)çok tanınmış bir taraftar grubu var ortada

yani adam bunları kullanınır:D

gidiyorlar günahsız bebekleri bjkli yapmaya çalışıyorlar onları da bizim gibi üzecekler yaa yazık onlara:P :lol:

bjktvnin lig ve kupa maçlarının özetlerinin bile verememesi üzüyor adamı bjknin kanalıysa öyle davranmalı keşkebiraz daha zengin olsaydık

The_MessiaH
07-21-2008, 08:45 AM
Adamım bunları duymam iyi oldu :D

R.D.Bobo13
07-21-2008, 11:48 AM
delgado bjkde para yok demıssın ama baksana turkıyede hangı klub sıradan futbolculara 20 trılyon veriyor(sıvok ve zapo)...bunların 2sının bonsersını 20 trılyona aldım..alacaklarını katmıyoru ıcıne.demekki para varkı alıyorlar

Eagle
07-21-2008, 02:20 PM
para olmasına var bir çok kulübe göre iyi durumumuz var ama digiturke verip parasını lig özetlerini alamıyoruz üzen şey bu her haberde aynı görüntüleri izliyoz hele de bobonun marsilyaya attığı golü

Eagle
07-23-2008, 06:53 AM
freddy adu monaco'da
bu gidişle bilgisayar oyunu efsanesi olarak kalacak gerçek bir yıldız olamayacak
iyi bir futbolcu için benficadan sonraki durak ispanya,ingiltere,almanya,italya vb... olmalıdır monaco değil maalesef yerinde sayıyor neyse belki patlamayı yapar orada

canpasha
07-23-2008, 12:20 PM
freddy adu monaco'da
bu gidişle bilgisayar oyunu efsanesi olarak kalacak gerçek bir yıldız olamayacak
iyi bir futbolcu için benficadan sonraki durak ispanya,ingiltere,almanya,italya vb... olmalıdır monaco değil maalesef yerinde sayıyor neyse belki patlamayı yapar orada

Kısmen katılıyorum.Olaya Fm gözüyle baktığımızda haklısın.Mantık olarak dediğin gibi artık kaliteli bir ligde oynamalı.Adu özellikle takip ettiğim oyuncuların başında geliyor fakat bu sezon Benfica'da çokta başarılı bir performans göstermedi.Artık büyük klüpler kendini kanıtlamış ve istikrarlı oyuncular alıyorlar.Bu doğrultuda aslında çokta şaşırmadım Monaco'ya gitmesine.Bir adım olabilir ama kendisi için :)

Eagle
07-23-2008, 01:29 PM
Sivasspor-Kayserispor
Hacettepe-Bursaspor
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Eskişehirspor
Gençlerbirliği-Kocaelispor
Gaziantepspor-Fenerbahçe
Trabzonspor-Ankaraspor
Konyaspor-Ankaragücü
Antalyaspor-Beşiktaş
Galatasaray-Denizlispor

fikstür belli oldu işte ilk hafta;)

The_MessiaH
07-23-2008, 02:39 PM
ilk derbi ne zaman ?

Eagle
07-23-2008, 02:46 PM
10. hafta fb gs
13.hafta fb bjk
14.hafta gs bjk

CrAzY_ßoY
07-24-2008, 12:53 AM
Fernando Meyrayı aLdık :Pp Ama yinede hazırLık maçlarında qoL atamıyoruz :D

Eagle
07-24-2008, 06:52 AM
meira ve golün ilişkisini anlamadıım ama bjknin hz. maöı karnesi süpermiş fb ve gsye bakınca bu çıkıyor

meira geldiğine göre gsnin savunma güçlendi

gsye bir iyi haber daha(!): kewell bir ay yok

The_MessiaH
07-24-2008, 09:05 AM
yine mi sakat :D :D

Eagle
07-25-2008, 11:31 AM
Siyah-beyazlı ekibin Avusturya’da kaldığı otel adeta çıplaklar kampını andırıyor. Kaplıca ve termal havuzdan yararlanan turistler bahçede ve yürüyüş alanlarında çırılçıplak dolaşmaktan çekinmiyor.

Beşiktaş’ın kaldığı otelde bulunan turistler bahçede yürüyüş yaparken, havuza girerken çıplak dolaşıyor.

Beşiktaş’ın Avusturya’daki kamp çalışmalarında başı dertten bir türlü kurtulmuyor. İlk hazırlık döneminde iki kaptan; İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’in kavgasıyla sarsılan siyah-beyazlı ekip bu kez de çıplak turistlerle karşı karşıya kaldı.

Kamp yapılan otelde bulunan kaplıca ve termal havuzdan yararlanan turistler hem futbolcuların, hem de çevre halkının görebileceği şekilde çırılçıplak dolaşabiliyor. Otelin bahçesindeki şenzlonglarda çıplak bir şekilde yatan, bahçede yürüyüş yapan turistlerle burun buruna kalan Beşiktaşlı oyuncuların bu durumdan rahatsızlık duydukları öğrenildi.

Adeta çıplaklar kampını andıran tesislerde bu şekilde hareket etmenin serbest olduğu, turistlerin otel içindeki havuz ve sauna bölgesinde de aynı rahatlıkla gezebildikleri bildirildi.
Siyah - beyazlıların dün sabah yaptığı idman öncesinde de futbolcular takım otobüsüne bindikleri sırada otelin bazı kesimlerinde çıplakların dolaşarak havuzlara girdiği, şezlonglarda dinlendikleri görüldü.
Geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe’nin başına gelen bu durumun Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirebileceği ve otelin yerinin değişebileceği bildirildi.

MİLLİYET

:lol: :lol: :lol:

Eagle
07-26-2008, 01:30 PM
fbden sinan engine cevap (http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=51272)

bence iyi bir cevap;)

bjk fatih tekkeyle anlaştı diyorlar ama ben nobreden vazgeçemem:(

The_MessiaH
07-26-2008, 02:04 PM
Nobre,tekkenin kramponunun çivisi bile olamaz ,bjk ye gelirse çok iyi olur

Eagle
07-26-2008, 03:36 PM
nobre çok farklı bir santrafor ve o tip adam bulmak zor

hırslı
çalışkan
çevik
hızlı
bitirici
pres yapmayı bilen ( dünyada bu işi en iyi yapan forvetlerden biri )

bütün bu özelliklere sahip
tekke iyi futbolcu ama olmasa da olur

The_MessiaH
07-26-2008, 05:42 PM
Kornerden açılan ortayı kafayla doksanlara defalarca atabilen nadir bir forvettir tekke,bitiriciliğine gelince nobreden katlarca iyi çalışkan ve hırslıdırda

hava toplarına hakim golü iyigören yetenekli bir forvet nobreden çok daha faydalı olur takıma

Eagle
07-26-2008, 05:55 PM
belki bobo gider belli mi olur

The_MessiaH
07-26-2008, 06:58 PM
bobo hiç gitmesin :D göndersinler nobreyi gitsin
bobo-fatih güzel ileri ikili olurlar kanımca ;)

Eagle
07-26-2008, 07:01 PM
holoskoyu ne yaptın:D

The_MessiaH
07-26-2008, 07:16 PM
Yav güzel üçlü olsunlar o zamn :D senimi kıracaz :P

Eagle
07-27-2008, 11:04 AM
Yav güzel üçlü olsunlar o zamn :D senimi kıracaz :P

boşver can ve batuhan da oynasın 5 forvet çıkalım:P

The_MessiaH
07-27-2008, 11:19 AM
hee 0-0-10 oynarız hatta :twisted:

Eagle
08-02-2008, 07:21 AM
rakipler belli oldu

gs- steau
bjk- unuttum :lol:
fb-büyük ihtimal partizan

başta gs olmak üzere şanslıyız geçen sene fbnin muhtemel rakipleri arasında çok güçlüler vardı ama şans işte şimdi aynısı gsye oldu:D

bjknin şansı hiç sormayın:P
turu geçerse seribaşı olacakmışız belki kolay takımlar çıkar

de santics gsde

The_MessiaH
08-02-2008, 09:30 AM
Bjk bu sene biraz iş yapıcak gibi görünüyo ;)

Eagle
08-02-2008, 09:58 AM
uefa kupasından ümitliyim
hem duyduğuma göre doğrumu yanlış mı bilmiyom ama bjknin dsmart ile sözleşmesi yılbaşında bitiyormuş ve son 8 takımın maçları show tvdeymiş yani büyük ihtimalle sadece bjknin ilk iki turundaki iç saha maçlarını kaçıracağız o da kötü ama hiç yoktan iyidir

The_MessiaH
08-02-2008, 10:56 AM
O zaman çok güzel
Şampiyonlar liginide dsmart mı aldı ?

Eagle
08-02-2008, 12:13 PM
şampiyonlar ligi bildiğim kadarıyla hala doğan yayın grubun elinde bjktv,startv,dspor... verecek maçları ama fb ve gs gruplara kalırsa starın galiba

Eagle
08-04-2008, 05:59 PM
gazetecenin biri davidse sormuş türkiyeden kocaelispora gitmişsin
davids de: türkiyeden sadece bjk,gs,fbyi biliyorum o dediğiniz takımın adını duymadım gibisinden bir şeyler demiş:lol: :lol: :lol:

sericin sözleşmesi gordon gidene kadar feshedildi seric antremanlara devam ediyor korkulacak birşey yok;)

The_MessiaH
08-04-2008, 08:18 PM
Ne için korkmamız lazım ne için heycanlanmamız lazım biraz açsan :D

Eagle
08-05-2008, 05:49 AM
:lol: 6+2 kontenjanının dolu olması nedeniyle beşiktaş jimnastik kulübü bünyesindeki yabancı statüsünde oynayan anthony sericin sözleşmesini fesh etmiştir ancak seric schildenfeldin sözleşmesinin fesh olacağı zaman tekrar resmi sözleşme imzalayacaktır:lol:

sekreter mi olsam ne:P :P

mtk fener maçı ntvsporda

The_MessiaH
08-05-2008, 11:06 AM
Seric fena değildi aslında son hazırlık maçında

Eagle
08-07-2008, 09:57 AM
fb mtkyı yedi
maç keyfi 3 dk sürdü sonrası hikaye oldu;)

The_MessiaH
08-08-2008, 02:06 PM
O maçın öncesi yorumlar fln... ben o maçı versem reklam bile yapmazdım :D Hazırlık maçından ne farkı vardı

Eagle
08-08-2008, 04:42 PM
rıdvan dilmen o gün beni sinir
yok köy takımı yok bilmem ne kendi niye bırakmıştı antrenörlüğü;)

Eagle
08-09-2008, 05:31 AM
Siyah-Gri (http://www.hepsiburada.com/resimPopup.aspx?catalogName=Spor&productid=sporbjk1603&srcCat=Spor)

Siyah-Beyaz Enine Çizgili (http://www.hepsiburada.com/resimPopup.aspx?catalogName=Spor&productid=sporbjk1602&srcCat=Spor)

Çubuklu (http://www.hepsiburada.com/resimPopup.aspx?catalogName=Spor&productid=sporbjk1601&srcCat=Spor)

Beyaz (http://www.hepsiburada.com/resimPopup.aspx?catalogName=Spor&productid=sporbjk1600&srcCat=Spor)

Genel olarak beğendim;)

dark_rocker
08-09-2008, 06:14 AM
Desanctis
sabri meira servet hakan balta
Mehmet topal ayhan akman
arda lincoln kewell
nonda
sizce galatasary bu kadroyla steaua yı elermi?

Eagle
08-09-2008, 06:29 AM
kewell sakatlanmamışmıydı

gs hazır değil gibi haberler duydum;) ama kadro iyi;)
%65 diyorum:)

linehosting
08-09-2008, 11:13 AM
Hacettepe diye birtakım geldi.
Gençlerbirliği duruyormu?
Ben bunları anlamadım kafam karıştı.
NSS4'e etkisi olacakmı bunlar?

Eagle
08-09-2008, 11:53 AM
futbol bölümüne yazarsan iyi olur arkadaşım;) raknet taşır zaten:)

oftaşspor gençlerbirliğinin aynısı deniyor diye ilhan cavcav oftaşı hacettepe yaptı renkleri ve amblemi de değişti

http://www.sporx.com/images/1/29/2858_9853_B_logoyeni002.jpg
oftaşın yeni hali kısacası;)

linehosting
08-09-2008, 12:09 PM
Tamam yardımın için saol.

canpasha
08-09-2008, 01:49 PM
Kewell'da gut hastalığı var zaten ;)

The_MessiaH
08-09-2008, 01:58 PM
Sağlam adamı yollamazılardı :)

Eagle
08-09-2008, 03:41 PM
adnan dinçer demişti bjk tvde ona güvenebiliriz sanırım benitez bir açıklama yapmış dediğine göre:
"kewell iyi oyuncu ama ona güvenmiyorum çünkü sakatım diye l'poolda oynamıyor ama milli takımda gayet güzel oynuyor" anlamında;)

gordonu alana yanında 150 bin dolar :lol: :lol: :lol:

dark_rocker
08-09-2008, 07:50 PM
Kewell'da gut hastalığı var zaten ;)

nerden duydun

Eagle
08-10-2008, 08:39 AM
uzun süre önce tvde duydum bir sporyazarından ama bir iddaa olduğunu söylemişti

bjknin maçına 4 gün kalmış ben daha bir hafta falan vardır diyordum 14ünde olduğunu bildiğim halde psikolojik heralde daha öncede oluyordu:D

bjk ve gs benzer sistemlerle oynayacak bu sene heralde;) iki ön libero deniyordu o zaman ilk maçımızı:

________hakan______________
kurtuluş sivok tuna mehmet(tello)
_______cisse uğur___________
__holosko delgado serdar(ekrem-tello)
________bobo_______________

bunun gibi birşey olur heralde;)

canpasha
08-11-2008, 08:32 AM
nerden duydun

Leeds United'ta oynadığı yıllardan beri biliyorum.Son dünya kupasında bu hastalıktan 1-2 maç kaçırdı zaten.

The_MessiaH
08-11-2008, 10:49 AM
Hayırlı olsun tekrar :D İnş yeteneklerini gösterir -ki oynayabildiği maçlarda :P

Eagle
08-12-2008, 05:52 AM
brijeg pislik yapmaya hazırlanıyormuş top oynamakdan çok bjklilere zarar vermeye yönelik bir oyun şekli (izlenimlerimize bakarsak zaten camia olarak adam oldukları söylenemez)

Brijeg analizi (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=1&hid=42673)

boşnaklar bjkyi desteklemek istiyorlarmış zaten brijegle bağları yok ki;) yaşadıkları sınırlar dışında herşeyleri farklı

dark_rocker
08-12-2008, 06:41 AM
Leeds United'ta oynadığı yıllardan beri biliyorum.Son dünya kupasında bu hastalıktan 1-2 maç kaçırdı zaten.

kewellin yeteneklerini ve futbolculuk özelliklerini tartışmaya gerek yok eğer öyle bir hastalığı varsa leeds united da buralara kadar nasıl gelebilir her gittiği takımda sağlık kontrölünden geçiyor eğer hastalığı buysa ve 1-2 maç oynuyamıcaksa oynuyamasın galatasarayın aslan gibi barışı ayhan ı var yani kimse kewell sakat die sevinmesin galatasaray geçen sene bu kadroylada şampiyon oldu...

The_MessiaH
08-12-2008, 09:29 AM
Dikkat edilmesi gereken bir konu var, o da 36 oyuncunun tamamının Katolik olması. Takımın yazılı olmayan kuralı; Katoliklerden başka dine mensup kişilerin takımda oynayamayacağı.

Herlade dünyada eşi benzeri yok

canpasha
08-12-2008, 11:39 AM
Herlade dünyada eşi benzeri yok

Buna benzer bir durum aslında Atletico Bilboa'da söz konusu.Bask olmayan hiçbir futbolcu bu takımda forma giyemiyor.

Eagle
08-12-2008, 11:45 AM
NTV HAYAT
amos 4w
11429 MHz
sembol oranı:5926
fec:3/4

maçın boşnak yayıncısı da bu;) iyi seyirler forza beşiktaşın forumunda buldum;)

babam bizde vardı dedi bu amos ama daha bakmadım vardır inşallah

aynı sayfada biirşey daha vardı uefa maçları statü gereği şl gibi şifresiz yayınlanmalıymış bugün biraz araştırınca biri daha dedi :twisted:

madem öyle uefa bunları takip etmiyor mu ya da biri HALA dsmartı şikayet etmedi mi?

Eagle
08-12-2008, 01:24 PM
sorunun cevabı olmasa da cevap sayılır:

euro 2008deki gibi şl de şifreli olucak starda olması bir şey ifade etmiyor digitürk dsmart ya da kablolu tvsi olanlar maçları izleyebilecek

Eagle
08-12-2008, 03:31 PM
ibolar affedildi

canpasha
08-12-2008, 04:05 PM
Hayırlı olsun. :)

Eagle
08-12-2008, 06:28 PM
ikisini de çok seviyorum bence yanlış bir karar ama zarar etmeyiz inşallah:(

The_MessiaH
08-12-2008, 07:50 PM
İyi oldu özellikle toraman için ;)

Eagle
08-13-2008, 05:39 AM
İyi oldu özellikle toraman için ;)

yav arkadaş bu 1 ay mıdır nedir ne kadar süre geçti bilmiyorum ama o süre içinde en çok toraman affedilsin üzülmezi bırakın diyenlere karşıydım takıma ne faydaları olduklarının önemi yok aynı suçu işlediler üstelik üzülmez toramandan daha çok emek verdi neyseki böyle bir karar verilmedi:)

üzülmezi dışlamak yanlış olurdu 2 senedir kötü tamam transfer şarttı yapıldı zaten üzülmez artık yedek formayı hakkıyla taşıyanlara saygı lütfen;)

dönmeleri şu bakımdan kötü oldu:

takımdan ayrı olduklarından yeni transfer gibi kaldılar şiimdi uzun süre takıma giremeyecekler

gereksiz kalabalık oldu mevkilerinde

takım içinde eziklik yaşayabilirler

delgado bunlara nasıl kaptanlık yapsın

The_MessiaH
08-13-2008, 08:57 AM
:D :D hiç böle düşünmedim
Üzülmezi kenara fln attığım yok sadece toraman biraz daha genç ve mevkisinde daha etkili olduğu için öyle dedim yoksa üzülmezi bende çok seviyorum ;)

Eagle
08-13-2008, 10:49 AM
:D :D hiç böle düşünmedim
Üzülmezi kenara fln attığım yok sadece toraman biraz daha genç ve mevkisinde daha etkili olduğu için öyle dedim yoksa üzülmezi bende çok seviyorum ;)

haber sitelerinde millet üzülmezi dışlayınca sinir oldum sen de öyle yazınca atladım hemen:D :D :D

Eagle
08-14-2008, 05:03 AM
fb gs ele ele:D

fbnin iş iyi durumda ama gs için aynı şeyi söylemek zor;)

dark_rocker
08-14-2008, 07:05 AM
bugün burda bu sözü söylüyorum demişti dersiniz biz bu takımı orda yeneceğiz buna inanıyorum

Eagle
08-14-2008, 07:26 AM
inşallah. maçı izlemedim ne olup bittiğini onun için yorum yapamıyorum iki maçın özetini bulursanız bana sevinirim;)

bu akşamki skor tahminlerinizi alalım benimki bjk 2 ya da 3-0 yener fark olacağını sanmıyorum ama inönüde olabilir;)

dark_rocker
08-15-2008, 07:03 AM
Galatasaray-Steaua Bucuresti

Sarı kırmızı medya bölümünde (http://www.galatasaray.org/index.php)

Fenerbahçe-Partizan

Tıkla (http://video.google.com/videoplay?docid=-7017011397808357453&hl=en)

Eagle
08-15-2008, 07:19 AM
saol da aykutun hatası çok abartılmış toraman daha güzelini atmıştı:lol:

ertuğrul hoca ilk maçta bitireceğiz dedi ama 2-1 bitti:( zemin kötüydü falan ama bu olmamalıydı inönüde iki gol atmaları zor çok zorlanmayız heralde

dark_rocker
08-16-2008, 07:14 AM
Galatasaray-Kayserispor TÜrkiye Süper Kupası Maçı
http://img292.imageshack.us/img292/9942/7252splashtffsuperkupa2zt4.jpg
Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor 17 Ağustos Pazar günü, saat 21:00'da Almanya’nın Dusiburg şehrinde MSV-Arena karşılaşacak. Maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, hava durumu ve istatistikler...

Maç Bilgileri
Maç: Süper Kupa
Stat: MSV Arena Duisburg
Tarih: 17 Ağustos Pazar / 21:00
Hakemler: Selçuk Dereli, Cem Satman, Erdinç Sezertam 4. hakem: Kamil Abitoğlu.
Hava Durumu: Maç günü Duisburg’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 21, en düşük ise 11 derece olacak.

Canlı Yayın
İnternet: www.galatasaray.org

TV: TRT 1

Galatasaray
Bu sezon oynadığı yedi hazırlık maçında bir galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray, sezonun ilk resmi maçında ise Steaua Bükreş ile berabere kaldı.

Galatasaray, Kayserispor ile daha önce yaptığı 25 karşılaşmada rakibine sadece 1 kez yenildi.

İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda Galatasaray’ın, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 25 maçta Galatasaray 17, Kayserispor ise sadece 1 galibiyet alırken, 7 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray’ın toplam 58 golüne, Kayserispor 20 golle yanıt verebildi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray, Kayserispor’la sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maçta 1-1 berabere kalmıştı. İstanbul’da ise rakibimizi 2-0 mağlup etmiştik.

Süper Kupa
Süper Kupa ilk olarak 2006 yılında oynandı. İlk Süper Kupa karşılaşması, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında, Almanya'nın Frankfurt kentinde oynandı. Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Beşiktaş ilk Süper Kupa'yı kazanan takım oldu. Süper Kupa finali bu yıl üçüncü kez oynanacak.

Daha önce ise Türkiye 1. Ligi'nin şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonunun karşılaştığı finalin adı Cumhurbaşkanlığı Kupası idi. Bu organizasyon 1980-81 ve 1981-82 sezonunda ise Devlet Başkanlığı Kupası adı altında oynandı.

1966 ile 1998 yılları arasında oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ise en çok kazanan takım 10 kez ile Galatasaray. Kupayı; Beşiktaş 8, Trabzonspor ve Fenerbahçe ise 7’şer kez kazandılar. Kupayı 1’er kez müzesine götüren takımlar ise Ankaragücü, Eskişehirspor ve Göztepe.

Kayserispor
Geçtiğimiz sezon 55 puan toplayan Kayserispor, ligi beşinci sırada tamamladı. Oynadığı 34 maçta; 15 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet alan Kayserispor, 50 gol atıp ve 31 gol yemişti.

Fortis Türkiye Kupası’nda ise Gençlerbirliği ile finalde karşılaşan Kayserispor, Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmadan penaltılarla galip ayrılarak kupaya uzanmıştı.

Kayserispor, transfer dönemini hareketli geçiren takımlardan bir tanesi oldu. Geçtiğimiz sezon forvette yer verdiği oyunculardan Gökhan Ünal ve İglesias ile yollarını ayıran Kayserispor, transfer döneminde dört yabancı ve beş yerli oyuncu transfer etti.

Kayserispor, geçtiğimiz olduğu gibi, bu sezonda Tolunay Kafkas çalıştırıyor.

Transfer döneminde Kayserispor
Gelenler: Harun Erbek (Orta saha-Josko-Fenster Ried), Julius Aghahowa (Forvet-Wigan Atlethic), Salomon Olembe (Orta saha-Wigan Atlethic), Souleymanou (Kaleci-Denizlispor), Muslu Nalbantoğlu (Defans-Nec Nijmegen), Eren Güngör (Defans-Altay),
Armağan Kuş (Orta saha-Samsunspor), Bayram Çetin (Defans-Altınordu), Matias Escobar (Orta saha-Gimnasia)
Gidenler: Gökhan Ünal (Forvet-Trabzonspor), Dimitar Ivankov (Kaleci-Bursaspor), Juan Pablo Avendano (Defans), Kemal Okyay (Orta saha-Erciyesspor), Kamber Arslan (Orta saha), Ali Çamdalı (Orta saha-Erciyesspor)

Maç TRT 1 De
http://img139.imageshack.us/img139/3788/adszwu3.png

Benim Yorumum:2-0 yada 3-1 yeneceğimizi düşünüyorum sizin düşüncelerinizide alabilirmiyim?

Eagle
08-16-2008, 09:08 AM
kayseri iyi transferler yaptı(aghashowa gibi) bu sene daha iyiler ama hiç görmediğimiz bir takım hakkında konuşamayız;)

gs de bana göre şüpheli pek hazır görünmüyorlar;)
bence ortada geçecek bu maç

çoğu gsli adına sevindim maç trtde:P

The_MessiaH
08-16-2008, 10:16 AM
maç 2-1 bitecek ama kim kazanır bilmiyom :D

dark_rocker
08-16-2008, 02:20 PM
kayseride escobar olembe ve ragıp sakat

Harry kewell oynuyacak

Eagle
08-16-2008, 03:38 PM
ikisininde maximum zarar görmesi dileğimiz:Pşaka yavvv:D

ama gs kaybederse skibbenin işi zor

Eagle
08-18-2008, 06:12 AM
GS 2 - 1 Kayserispor

nondanın golüne kadar izledim maçı ilk yarıda kayseri ikinci yarıda gsnin üstünlüğü vardı ilk gol benim için tuhaf oldu kewell oyuna girdigi sırada tv başında değildim gol oldu iki saat düşündüm kim bu yaa - aaaa kewell mı hangi ara girdi:D - şık bir gol attı ama yine de sözümdeyim kewell gereksiz bir transfer ama bu gol onu da gsyi de rahatlatmıştır nonda da forvet almayın der gibibaşladı yine gollerine:D

kupada üç büyüklere kardeş payı oldu:P

dark_rocker
08-18-2008, 07:25 AM
Kewell ın Ne kadar Kaliteli olduğunu dün gördük golde attığı dripling nonda ya attığı gol pasından önceki ver kaçı ve nondaya attığı gol pası ve ondan sonraki geçtiği 2 futbolcu ilki kewell ı devirmeye çalıştı deviremedi 2. sinin de sağından atıp solundan geçti kewell ın gereksz transfer olduğu senin düşüncen olabilir ama ben ce çok gerekli bir transfer çünkü barış sağ kannatta yetersizdi ve kewell ı alarak onu sola ardayı da sağa çektik ve kanatlarımız müthiş hale geldi kim ne derse desin buda benim düşüncem eğer maçlara tam kadro çıkarsak bu sene yine şampiyon biziz...

Saygılar...

Eagle
08-18-2008, 11:11 AM
arda ne zaman sağa geçti:blimey:
eğer solda verdiğini verecekse sorun yok ama ben zaten kewellın kalitesine birşey demedim:)

The_MessiaH
08-18-2008, 11:42 AM

Nalet olsun şu yetneğim B)

Eagle
08-18-2008, 02:44 PM
Nalet

lanet:D .....

The_MessiaH
08-18-2008, 04:09 PM
lanet:D .....

klavyelere takılmayalım :P

Eagle
08-18-2008, 06:02 PM
gordonu postalamaya çalışıyorlarmış hala:D

senna için görüşüyormuş fb(senna gelirse fb bayağı rahatlar ama alonso falan aurelionun işini yapacak tarzda biri değil;) )
kezman %99 psgde

The_MessiaH
08-18-2008, 06:38 PM
senna geldimi aurelionun işi mişi tarih olur ;)

dark_rocker
08-19-2008, 07:00 AM
arda ne zaman sağa geçti:blimey:
eğer solda verdiğini verecekse sorun yok ama ben zaten kewellın kalitesine birşey demedim:)

Hatırlarsan Arda Çek cumhuriyeti Ve İsviçre Maçlarında Sürekli İki Kanata da Geçiyordu Bunu Galatasaraydada Çok yapıyor Ben Onun sağ kanattada bir eksikliğini görmedim

Eagle
08-19-2008, 06:32 PM
iyi de niye kızıyorsun ki:P

dark_rocker
08-20-2008, 07:08 AM
iyi de niye kızıyorsun ki:P

Ne kızması dostum hepimiz kardeşiz:D

Eagle
08-21-2008, 06:05 AM
iyi o zaman:D

dün halil golü attı diye bayağı sevindim :D milli takımın en büyük eksiği lider oyun kuracak bir arkadaştı o görevi tuncaya vermişler o da bunu yapamayacağını gösterdi (yıldıray gibi bir oyuncunun dışlanması ne kadar kötü:wall: )

ermenistan ümit millileri son 5 dkdeki 2 gollerşyle ümit millilerimizi yendi (2-1):wall:

dark_rocker
08-21-2008, 06:57 AM
ermenistan ümit millileri son 5 dkdeki 2 gollerşyle ümit millilerimizi yendi (2-1):wall:

Maçı izleyebildinmi?

Eagle
08-21-2008, 12:46 PM
Maçı izleyebildinmi?

maalesef izledim kanal1deydi

dark_rocker
08-22-2008, 06:19 AM
bizim golü kim attı

Eagle
08-22-2008, 06:48 AM
bizim golü kim attı
abdullah durak

23 Ağustos 2008
Galatasaray - Denizlispor 19:00
G.Antep - Fenerbahçe 21:45
Sivasspor - Kayserispor 21:00
İst. Büyükşehir - Eskişehirspor 21:00
Hacettepe - Bursaspor 21:00
24 Ağustos 2008
Trabzonspor - Ankaraspor 19:00
G.Birligi - Kocaelispor 21:00
Antalyaspor - Beşiktaş 21:45
Konyaspor - Ankaragücü 21:00

lig nihayet başlıyor:) ilk hafta yorumlarınızı alalım;)

The_MessiaH
08-22-2008, 12:21 PM
Sivasspor - Kayserispor 21:00
izlemeye değer

dark_rocker
08-22-2008, 06:19 PM
galatasaray denizli tam kadro saha dayız 3-1 yada 4-1

Eagle
08-23-2008, 05:49 PM
gs-denizli (ilk yarı ) 1-1

gol/kewell (kaleci hatası var ama güzel bir gol oldu)
ilginç bir durum:1-0 üzerinden yorum yapacaktım ama son bir kez kontrol edeyim dedim 1-1 olmuş bilmiyom nasıl bir gol olduğunu

maçtan çok dikkatimi çeken şu oldu:

1)lig tvde bir çok şey değişmiş maçın yayını çok güzelgörüntü olarak premier lig maçı izler gibi oldum
2)iki takımın formalarının güzel olması görüntüyü daha da iyileştirdi:P
3)ali sami yenin daha güzel görüntüsü

keşke stadlar artık tam dolu olsa o zaman çok daha güzel olacak
stadlar yavaş yavaş modernleşiyor artık daha güzel olacak ligimiz inşallah

dark_rocker
08-24-2008, 08:11 AM

;) Başka Tahmine İhtiyacı olan B)

Eagle
08-24-2008, 08:43 AM
gs 4-1 denizli

gs 2-1 kayseri

bu akşam beşiktaş 4-0 kazanıp lider olacak:lol: :lol: :lol:

The_MessiaH
08-24-2008, 08:54 AM
İnş seninkide tutar delgado :D

Eagle
08-24-2008, 03:53 PM
inşallah

hemen sonraki haftanın tahminlerini de yapalım:P :lol:

kayseri 2-1 gs
fb 0-1 İbb
bjk 3-0 konya

antalya bjk maçının gerçek tahminimi maçtan sonra yaparım ne olur ne olmaz:lol:

The_MessiaH
08-24-2008, 04:11 PM
gs 2 -1 kayseri
fb 3 -1 ibb
bjk 2-0 konya
:D Bunlar tutarsa idda yorumculuğuna soyuncam :P

Eagle
08-24-2008, 05:09 PM
ne biçim beşiktaşlısın sen yaa:P
zaten ilk tahmini ben yaptım benimkiler tutacak:D

The_MessiaH
08-24-2008, 08:55 PM
bu ne ya 2-0 olmuş :evil: :evil: :evil:

Eagle
08-25-2008, 06:04 AM
veee 3-2 bir daha tahmin falan yapmayacağım:P

dark_rocker
08-26-2008, 08:50 AM
http://img357.imageshack.us/img357/3122/63675f61695f63616169516jb1.jpg
Milan Baros Galatasaray'da

Galatasaray, Olympique Lyonnais'un Çek yıldızı Milan Baros'u renklerine bağladı. 3 yıllık anlaşmaya varılan Baros transferini futboldan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel Galatasaray TV'ye açıkladı.Milan Baros, 28 Ağustos 2008 Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Transferi Galatasaray TV’ye değerlendiren yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel “Öncelikle Galatasaray camiası ve spor kamuoyuyla yeni bir transferi paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Yine dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye’ye getirerek büyük bir iş yaptığımıza eminiz. Futbol kariyeri belli olan, dünyanın önde gelen bir çok ünlü takımında oynamış Milan Baros artık Galatasaraylı. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık ayrıca kendisiyle de 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Tüm imzalar atıldı.. Tam bir ekip çalışması gerçekleştirdik, bu transferde emeği geçen tüm Galatasaraylılara ve camiamıza hayırlı olsun.Galatasaray Türk futbolunun önemli bir markası ve biz de futbolun marka isimlerini camiamıza kazandırmaya devam ediyoruz.”şeklinde konuştu

Haldun Üstünel, Kewell ve De Sanctis’den sonra Baros transferinde de önemli katkısı olduğu yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı “Tabiî ki bu tip transferler uzunca bir süreç alıyor ama biz ekip çalışmasıyla transferi gerçekleştirdik. Bireylere pay biçmeyelim.”

MİLAN BAROS
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1981
Doğum Yeri: Vigantice, Çek Cumhuriyeti
Boy: 184 cm
Pozisyon: Forvet (Striker)
Geldiği Kulüp: Olympique Lyonnais
Kariyeri: 1998-2001 Banik Ostrava (76 maçta 23 gol), 2002-2005 Liverpool (68 maçta 19 gol), 2005-2007 Aston Villa (42 maçta 9 gol), 2007 Olympique Lyonnais (24 maçta 7 gol), 2008 Portsmouıth (Kiralık, 12 maç)

Milan Baros’u Tanıyalım

28 Ekim 1981 Vigantice (Çek Cumhuriyeti) doğumlu forvet oyuncusu Milan Baros, Çek Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği önemli golcülerden biri.

Futbola Vigantice takımında başlayan ve daha sonra Banik Ostrava takımına transfer olan Baros, daha sonra sırasıyla Liverpool, Aston Villa, Olympique Lyon ve kiralık olarak Portsmouth takımlarında forma giydi.

2002 - 2005 yılları arasında Liverpool forması giyen ve 65 maçta 19 gole imza atan Baros, İstanbul'da oynanan unutulmaz Şampiyonlar Ligi finalinde Milan'a karşı 3-0 geriye düştükten sonra maçı 3-3'e getiren ve penaltılarla kupaya uzanan ekipte de yer aldı.

Liverpool kariyerinde 2003 yılında Lig Kupası, 2005 yılında Şampiyonlar Ligi kupası bulunan Baros 2005 yılında Lig Kupası'nı, 2002 yılında da Charity Shield'ı finalde kaybetti.

Daha sonra Aston Villa ve Olympic Lyon’da oynayan Baros, Aston Villa ile çıktığı 42 maçta 9, Fransız şampiyonu ile çıktığı 24 maçta 7 gol kaydetti. Çek yıldız, 2008 yılında Portsmouth'a kiralandı ve 12 resmi maçta oynadı.

Çek yıldız ayrıca Lyon ile 2007 yılında Barış Kupası, Fransa Ligi şampiyonluğu ve Şampiyonlar Kupası'na uzandı.

Baros, ilk olarak 25 Nisan 2001'de Belçika karşısında formasını giydiği ve golle buluştuğu Çek Cumhuriyeti milli formasıyla çıktığı 66 maçta 32 gol attı.

Milan Baros, Çek Cumhuriyeti formasıyla katıldığı Euro 2004'te attığı 5 golle şampiyonanın gol kralı oldu ve Altın Ayakkabı ödülünü aldı.

Milan Baros Euro 2008'de Milli Takımımız’ın da bulunduğu A Grubu'nda mücadele eden Çek Cumhuriyeti formasını bir kez, Portekiz maçında giyerken Milli Takımımızın 3-2 kazandığı grubun son maçında forma giymedi.

1998-2002 Banik Ostrava - 76 Maç / 23 Gol
2001-2005 Liverpool - 65 Maç / 19 Gol
2005-2007 Aston Villa - 42 Maç / 9 Gol
2007-2008 Olympique Lyon - 24 Maç / 7 Gol
2007-2008 Portsmouth - 12 Maç
Toplam: 222 Maç / 58 Gol
2001- … Milli Takım - 66 Maç / 32 Gol

Benim Yorumum:Bence Muhteşem Bir Futbolcu Nondaya Ara pas atıp top İndirebilecek Bir Futbolcu...

Eagle
08-26-2008, 02:48 PM
çok güçlü ve süratli bir futbolcu nonda da güçlü bir forvet beraber çok iyi işler çıkarırlar takıma alışırsa ama bu baros bjknin gündemine geldiğinde de istememiştim(inanmayan önceki sayfalara bakabilir;) ) çünkü istikrar eksiği var kewell beni yanıltacak gibi duruyor ben oynamak istiyorum der gibi oynuyor belki bu yıl baros için bir dönüm noktası olur ama şuraya bakın: bu seneyi de sayarsak 5 senede 5 takım değiştirmiş ayrıca ırkçı hareketleri ve aşırı hız yüzünden tutuklanması cabası

hiç değilse gs de forvet eksiğini gidermiş oldu:)

Eagle
08-31-2008, 05:36 PM
ben görmedim blogda vardı ama şu youtubenin linki verir misiniz bulamadım.
_________
transfer sezonu yarın bitiyor sevgili yönetim gordonu göndermezse hepsine ayrı ayrı "yazıklar olsun"

zarar etmeyeceğiz diye serici oyalıyorlar ya sorun çözülemez ve seric boşta kalırsa ne olacak ayıp değil mi :wall: ama seric akıllıysa kendine kulüp bulmuştur ve şu anda bekletiyordur o kulübü

The_MessiaH
08-31-2008, 05:50 PM
gordon belki daha iyi oynuyodur :)

Eagle
09-04-2008, 06:24 AM
tff ulusoy için suç duyurusunda bulunmuş yaş ihlali ile ilgili bu kaçıncı pislik onun döneminden kalan önce 3 büyüklerin belgelerini uefaya eksik veriyor sonra bu olay arkasından hasan doğanın davetini yakışıksızca reddediyor sonra hasan doğan vefat edince başsağlığı bile dilemiyor:wall: ayrıca bjk yönetimine de yuh eğer ihtar ya da ceza vermedilerse sorumlulara

dark_rocker
09-06-2008, 08:08 AM
Lincoln: "Burada çok mutluyum"

Galatasaray'ın eleştirilen yıldızı Lincoln, mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddialarını kendisine ait internet sitesinden verdiği mesajla yalanladı ve "Türkiye'de çok mutluyum. Ayrılmayı da kesinlikle düşünmüyorum" dedi.

Lincoln yazısında "Hakkımda birçok şey konuşuluyor. Ama ben şu anda bunları değil sadece takımımım başarısını düşünüyorum. Brezilya'dan ve Avrupa'dan büyük kulüplerin benimle ilgilendiğini biliyorum ve menajerime güvenim tam. Ancak şu an için size tek söylebileceğim; Galatasaray'da çok mutluyum. Burada bir futbolcunun elinden gelenin en iyisin yapabilmesi için gerekli tüm şartlar var. Müthiş bir ortam ve bizi seven milyonlarca taraftarımız da arkamızda" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros'a da övgüler yağdıran Brezilyalı yıldız "Hem Uefa Kupası'nda hem de lig yarışındaki şansımız Milan Baros'un sözleşme imzalamasıyla daha da arttı. Milan gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Umarım Çek Cumhuriyeti'yle 2004 Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansı yeniden yakalar ve takımımıza büyük katkılar sağlar" dedi.

Sezona Türkiye Süper Kupası'nın sahibi olarak iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Lincoln "Artık hem Türkiye Ligi'nde başarılı olmalıyız hem de Uefa Kupası'nda daha büyük hedeflerimiz var. Mutlaka ligde 2. şampiyonluğu hedefliyoruz. Ama zor bir yarış olacak. Burada diğer ülkelerde olduğu gibi şampiyon sezonun bitimine 6-7 hafta kala belli olmuyor. Fenerbahçe ve Besiktaş en büyük rakiplerimiz. Başka takımların da bu yarışa katıldığı oluyor. Türkiye'de özellikle deplasmanda maç oynamak normalden daha zor çünkü sahaların bazılarının zeminleri gerçekten çok kötü. Bir başka önemli hedefimizse UEFA Kupası. Schalke'yle Uefa Kupası'nda 2005 -2006 sezonunda çeyrek final oynadığmıza göre bu demek oluyor ki daha iyisini yapmalıyız " sözleriyle yazısın noktaladı.

Benim Yorumum:Galatasaray Tarafatarı Gelin Lincoln Ümüze Sahip Çıkalım Ultraslan Gelin Lincolne Sahip Çıklım Medyadaki Bütün Bu Eleştirirler Sadece Lincolnü Yıpratmak İçindir Ben inanıyorumki O burda destek Gördükçe İYİ oynuyacak isterse neler yapabileceğini oynadığı ilk 2 maçta gördük ve side medya ve türk halkı lütfen yıldız futbolcuya destek çıkı işte bunun için tuncay lar fenerden alt takımlarda oynar şimdi orada adam mutlu ters bir hareket yaptığında medya hemen eleştirmiyor...Liverpool maçında yaptığı hareket türkiyede fenerbahçe macında olsa yaptığı hareketten çok kacırdığı golü konuşur bu medya bunalrı görelim LÜTFEN...

Eagle
09-29-2008, 06:58 PM
burası durdu bayağı ilk beş haftanın yorumlarını alalım o zaman:)

dark_rocker
09-29-2008, 09:54 PM
Fener Vasat,Beşiktaş Böyle Giderse İlk 3 Kesin,Cimbom Yine Şampiyon...:D

Eagle
09-30-2008, 05:38 AM
Fener Vasat,Beşiktaş Böyle Giderse İlk 3 Kesin,Cimbom Yine Şampiyon...:D

kes yavvv:D :P

demirören döneminin en iyi yılını yaşayacağız bence (çünkü önceki yıllar çok kötüydük :P)

Domo
10-05-2008, 10:51 AM
dark_rocker'a katılıyorum yine CİMBOM ŞAMPİYOON!!!