View Full Version : Allah'ım sana Şükürler olsun
R.D.Bobo13
06-20-2008, 10:34 PM
Arkadaslar yok boyle bi sey...YARI FİNALDEYİZ.....HERKES KEYFINE BAKSIN!!!!!!!
bu guzel gunumuzde yapıcagınız yorumlar bizim ve milli takımımız icin cok degerli
Arkadaslar yorumun (ya da sorum-cevabım) Besiktaslılara
Soru:Hırvatıstan macına neden azız yıldırım yada adnan polat gitmedi de....
Yıldırım Demirören Gitti...
Cevabı:Cok basit...İvan Klasnic'i(bize malesef gol atan),bizzat kendısı baglamak icin..
Şu euro 2008'De farkındaysanız ilk defa bir turkıye macına gıttı
Bence mantıksız bir yorum degil...
Kısacası ivan klasnic icin hayırlı olsun demeye az kaldı
dark_rocker
06-21-2008, 06:46 AM
Soru:Hırvatıstan macına neden azız yıldırım yada adnan polat gitmedi de....
Yıldırım Demirören Gitti...
Adnan Polat Ordaydı
Eagle
06-21-2008, 07:32 AM
olabilir ya boş verin
galibiyetin tadını çıkarın ama ben çıkaramayacağım çünkü sinirliyim:mad:
maç biter birmez havai fişeklerden biraz sonra evimin oralarda 7-8 el ateş edildi (bi türlü şu adamların beyinlerine girmiyo :mad:
rezil bir futbol oynadık ilk şut 90. dkde o da çarparak gitti
çok şanslıyız çok
birilerinin yaralanmaması dileğiyle:(
R.D.Bobo13
06-21-2008, 08:05 AM
olabilir ya boş verin
galibiyetin tadını çıkarın ama ben çıkaramayacağım çünkü sinirliyim:mad:
maç biter birmez havai fişeklerden biraz sonra evimin oralarda 7-8 el ateş edildi (bi türlü şu adamların beyinlerine girmiyo :mad:
rezil bir futbol oynadık ilk şu 90. dkde o da çarparak gitti
çok şanslıyız çok
birilerinin yaralanmaması dileğiyle:(
abartma sende rezil futbol oynamısmız...o zaman senın futbol bılgınden suphe ederim ben
Adnan Polat Ordaydı
adnan polat nerde ordaydı ya..??!!!!ne sallıosun sen...yorum yapmak ıcın yorum yapıosun anasını satim...daha dün sizin skibbeyi ayarlamak icin istanbulda diilmiydi...ne bilmeden atıp tutuosun yorum yapıp sallıosun....biliosan yaz bilmiosan sadece seyret yorum bile yazma bilmedgin konu hakkında
Eagle
06-21-2008, 09:11 AM
bilmiyorsan yorum yapma
adnan polatta oradaydı istersen bak (http://www.haberzade.com/?link=haberoku.php&id=36164)
NEWSTARGAMES FAN
06-21-2008, 02:56 PM
arkadaşlar trükiye ve hırvatisatan maçına başbakan erdoğanda geldi
R.D.Bobo13
06-21-2008, 08:52 PM
Adnan Polat Ordaydı
arkadasım kusra bakma benim sinirim delgadoya..catıcak adam arıyorum..
Eagle
06-22-2008, 01:52 PM
ne oluyor ya!
kısa yorum yapma yasağı varsa söyle yazmayayım biriyle aynı fikirde olunca yazarım sadece ben değilim bir çok kişi yapıyor bunu ve bunun sorun olduğunu ilk defa görüyorum sinirim delgadoya dedin sana bişey mi yaptım
R.D.Bobo13
06-22-2008, 01:55 PM
senınde o bir cok kısıden farkın olsun..senın bana bısey yapman soz konusu bile olamaz ama ben 2 tane yorum alt alta yazınca isim vermıyorum bana pm attı..edıtleyerem yaparsan daha iyi olur diye..o yuzden bende sana zıt gıttım baska bısey yok sende alt alta yazmakı herkesın burdakı sevıyesı esıt olsun...bu arada bana pm atanlar kendılerını bılıyor
Eagle
06-22-2008, 01:59 PM
o zaman kavga etmek için bir sebep yok.
ama sen kısa yorum yapmama kızdın neyse boşver
R.D.Bobo13
06-22-2008, 04:01 PM
öyle neyse bosver diyip kenara atmak olmaz..bana yapılan toleransın aynısını sende yapman lazım....neyse bosver dıyıp ısın ıcınden cıkmakla olmuo bu ısler
arkadaslar kusura bakmayın..haklısın delgado..herkes kendi istedıgını yapabilir..kusuruma bakma...farkındaysan 2 tane alt alta yazdım:)
raknet
06-22-2008, 05:02 PM
senınde o bir cok kısıden farkın olsun..senın bana bısey yapman soz konusu bile olamaz ama ben 2 tane yorum alt alta yazınca isim vermıyorum bana pm attı..edıtleyerem yaparsan daha iyi olur diye..o yuzden bende sana zıt gıttım baska bısey yok sende alt alta yazmakı herkesın burdakı sevıyesı esıt olsun...bu arada bana pm atanlar kendılerını bılıyor
Üst üste mesaj yazmamak genel bir forum kuralı sadece Türkçe bölüme özel değil ya da bazı kullanıcılar bu uygulamanın dışında değil. Bir önceki mesajını da üst üste yazmışsın herhalde, admin arkadaş birleştirmiş. Ayrıca isim vermeden konuşmak pek uygun değil sanırsam. Bir sorun varsa burda belirt, çözelim ;)
R.D.Bobo13
06-22-2008, 05:15 PM
ben ne demek ıstedıgımı anlatabıldım ama bi tek benım konum bırlestırılıo ve ben alt alta yazarsam admın bırlestırıo baskaları yazdıgı zaman bırlestırılmıo ben ıste buna kızıyorum...ornegın bı ustekı mesajım..raknet bunun nedenını bı ogrenebılırmısın....msj yazmakdan bahsetmıorum neden bana boyle yapıolarda basklarına boyle yapmıolar benım sorunum bu..alın ıste yazılı kanıt
raknet
06-22-2008, 06:01 PM
Forumda hiçbir şekilde hiçkimseye ayrıcalık tanınmıyor. Ayrıca kimin mesajı birleştirilmemiş, link verebilir misin? Gözümüzden kaçmış olabilir..
R.D.Bobo13
06-22-2008, 06:10 PM
http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=5663
http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=5448
http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=5664
tmm raknet ben daha bısey demıorum..o kadar tartıstık hıc takıp etmemıssın..neyse bosver
raknet
06-22-2008, 06:38 PM
Gözümüzden kaçmış, düzelttim ;)
R.D.Bobo13
06-22-2008, 11:08 PM
yani bunada gozumden kacmıs denmes artık..simdi bana diceklerki erdinmi muradına..ama benım amacım bana yapılanın aynısının baskalarınada yapılması..
dark_rocker
06-23-2008, 07:55 AM
arkadasım kusra bakma benim sinirim delgadoya..catıcak adam arıyorum..
Ne Kusuru Kardeşim İnsan İnsanın Halinden Anlar
R.D.Bobo13
06-23-2008, 10:31 AM
eyvallah o zaman sagol
raknet
06-23-2008, 10:50 AM
yani bunada gozumden kacmıs denmes artık..simdi bana diceklerki erdinmi muradına..ama benım amacım bana yapılanın aynısının baskalarınada yapılması..
Arkadaşım hepimiz insanız burda gözümden kaçmış olamaz mı senle ne ilgisi var?
R.D.Bobo13
06-23-2008, 11:03 AM
hmm..pardon o zaman sadece benımkıler gozden kacmıomus demek
raknet
06-23-2008, 01:18 PM
3 günlük bir tatil iyi gelecek sana R.D.Bobo13...
Süpersin Raknet harika laftı.:clap:
canpasha
06-23-2008, 02:06 PM
Kusura bakmayın fazLada vaktim oLmadi araştırmak için ama Bobo'nun banLanma sebebi neydi acaba?
raknet
06-23-2008, 02:10 PM
Profilde aldığı 2 cezaya ve gerek forumda gerekse PM üzerinden yaptığım uyarılara rağmen forumda gereksiz sataşmalara/saldırganlıklara devam etti. Durumun ciddiyetini kavraması açısından geçici olarak banlandı ;)
;) İşini çok güzel yapıyorsun raknet umarım böyle devam eder
canpasha
06-23-2008, 02:18 PM
Profilde aldığı 2 cezaya ve gerek forumda gerekse PM üzerinden yaptığım uyarılara rağmen forumda gereksiz sataşmalara/saldırganlıklara devam etti. Durumun ciddiyetini kavraması açısından geçici olarak banlandı ;)
Yerinde bir müdahaLe.Umarım o arkadaşımız gerekLi dersi aLıp bir daha benzer hareketLerde buLunmaz.
Cyder
06-23-2008, 09:58 PM
bence fark yaratmaz canpasha..Dönünce daha da sinirli olabilir.
raknet
06-23-2008, 10:56 PM
bence fark yaratmaz canpasha..Dönünce daha da sinirli olabilir.
Dönüşü muhteşem olacak diyorsun yani :lol:
dark_rocker
06-24-2008, 06:34 AM
doğru muhteşem olacak
canpasha
06-24-2008, 09:02 AM
BekLeyeLim göreLim :lol:
R.D.Bobo13
06-26-2008, 08:58 PM
yani ne yaptınız ne ettininiz banladınız beni anasını satim...oldumu ıstedıgınız..mutlusunuz
Süpersin Raknet harika laftı.:clap:
senin zaten benle bir sorunun var..bende sana kafayı taktım..bana attıgım e-mailden belli
dark_rocker
06-27-2008, 07:44 AM
arkadaşlar ortamı germeyelim lütfen bobo arkadışım bu forum un seviyesine göre konuşmaya dikkat edersen sevinirim
R.D.Bobo13
06-27-2008, 09:17 AM
benım yaptıgım bısey yok..ben sadece bana yapılanı soyledım..
raknet
06-27-2008, 09:25 AM
benım yaptıgım bısey yok..ben sadece bana yapılanı soyledım..
Evet, sana yapılan buydu; hak ettin ve 3 gün banlandın B)
R.D.Bobo13
06-27-2008, 09:35 AM
tuhaf....:blimey:
linehosting
06-28-2008, 07:31 PM
Bobo çok kavgacı bir tipsin...
The_MessiaH
06-28-2008, 09:39 PM
Kardeş bu durumu 4 konuda da ayrı ayrı belirtmişsin şahsen bobo bu konuda sana karşı agresif olursa haklıdır ben bile rahatsız oldum eğerki bu konuyu görmesini istediğin için birden fazla konuya yazdıysan özelden atsaydın daha iyi olurdu ;) bende agresif olduğunu düşünüyorum anca bu şekilde de belirtilmez
R.D.Bobo13
06-29-2008, 09:25 AM
yok yok bu kesın sorunlu...ya her konuda yorum yazmak icin bana yorum yazıosun....ben hala annatamıorum sana..tam 4 konuda 'bobo cok sinirli' demissin...gecmıste kalmıs konuları nıe acıosun ki hem sen...işe bak yaa sonrada ban yıyen ben oluyorum....hic üşenmeden 4 konuyada benım hakkımda yorum yapmıssın...:@:@:@:@...1 tane yaz sen ben onu goruorum mrk etme sen...senın burda oldugundan daha cok ben burdayım...goruyorum hepsını:@:@:@