PDA

View Full Version : canpasha'nın yazım şekli

linehosting
06-11-2008, 03:18 PM
Canpasha dostum biraz doğru yazarsan sevinirim.
"-k" yerine "-q" kullanman beni çok rahatsız ediyor.
Vatanımızı ayakta tutan en önemli şey dildir.
Atatürk böyle diyor.
Lütfen Türkçe'mizi biraz daha düzgün kullan.
Arkadaşlar yanılıyorsam söyleyin ;

canpasha
06-12-2008, 10:56 AM
Atatürk böyle diyor.

'q' harfini 'g' harfi yerine kuLLanıyorum.Dikkatini yoqunLastirmani siddetLe tavsiye ederim.

R.D.Bobo13
06-12-2008, 08:51 PM
Atatürk böyle diyor.
yok yanlıs dedın c yerine j kullanıo.
Git Si'ye pm'mi atijaksin ne yapajaksan yap.(Örnek)

canpasha
06-14-2008, 08:12 AM
Buna dikkat edip TUTARLI bir eListiri yaptiqin icin tesekkur ederim BOBO.ELestireceksek mantikLi bisiLer qosterebiLmeLiyiz senin qibi.

AyriJa forum kuraLLari dahiLinde yaziyLa iLqiLi boLe bi durum varsa ''J'' sekLinde kuLLandiqim ''C'' harfLeri duzqun yazarim.Ama yoksa bu konuda daha fazLa eLestiri kabuL etmem.

raknet
06-14-2008, 09:37 AM
Buna dikkat edip TUTARLI bir eListiri yaptiqin icin tesekkur ederim BOBO.ELestireceksek mantikLi bisiLer qosterebiLmeLiyiz senin qibi.

AyriJa forum kuraLLari dahiLinde yaziyLa iLqiLi boLe bi durum varsa ''J'' sekLinde kuLLandiqim ''C'' harfLeri duzqun yazarim.Ama yoksa bu konuda daha fazLa eLestiri kabuL etmem.

Forum kurallarımızda böyle bir madde yok. Ancak, itiraf etmek gerekirse yazdıklarını okurken rahatsız oluyorum. G yerine Q; C yerine J kullanıyorsun. Ayrıca L harflerin büyük ve ö,ş gibi harfleri noktasız şekliyle kullanıyorsun. Böyle yapmanın belli bir sebebi var mı? Bu şekilde rahat yazıyorsan devam et ancak "Türkçe" yazabilmeni isterdim. :)

canpasha
06-14-2008, 02:45 PM
EL aLiskanLiqi.ve birde ekLemeLiyim InqiLizce kLavye kuLLaniorm. 'J' yerine 'C' kuLLanmaya qayret qosteririm fakat 'L' ve 'q' harfLerime dokunmayin Lutfen :D

raknet
06-14-2008, 05:02 PM
İlginç bir alışkanlık B)

R.D.Bobo13
06-14-2008, 10:08 PM

Herkes ustune alınmasın ama sitede cok mantıksız insanlar var..Raknet ve sen tenzih..biz bılıyoruz onları

Cyder
06-15-2008, 07:32 AM
ben bununla ilgili bir başlıkta dikkat etmesini söylemiştim canpasha ya ama beni pek dinlemedi galiba...Bir gün bunun üzerine konu açılacağını tahmin bile edemezdim.

R.D.Bobo13
06-15-2008, 02:02 PM
ben bununla ilgili bir başlıkta dikkat etmesini söylemiştim canpasha ya ama beni pek dinlemedi galiba...Bir gün bunun üzerine konu açılacağını tahmin bile edemezdim.

Aslında konu acmaya bile gerek yokdu canpashaya örnekli msj da atabılırdık

raknet
06-15-2008, 03:50 PM
Başlık açılmamıştı zaten. Bir konunun içinde bundan çok bahsedilince yeni başlığa taşıdım ;)

R.D.Bobo13
06-16-2008, 11:16 AM
EL aLiskanLiqi.ve birde ekLemeLiyim InqiLizce kLavye kuLLaniorm. 'J' yerine 'C' kuLLanmaya qayret qosteririm fakat 'L' ve 'q' harfLerime dokunmayin Lutfen :D
Garip:D................

dark_rocker
06-17-2008, 06:41 AM
Bence Hiç Gerek Yoktu

R.D.Bobo13
06-17-2008, 10:56 AM
konu acmaya gerek yoktu..normal bi msjlada acıklanırdı

raknet
06-17-2008, 11:22 AM
Başlık açılmamıştı zaten. Bir konunun içinde bundan çok bahsedilince yeni başlığa taşıdım ;)

NSS4 Beta konusuyla alakasız olduğu için yeni konuya taşıdım.. Konunun 10 measajı canpashanın yazımıyla ilgiliydi..

linehosting
09-07-2008, 10:01 AM
Çok özür dilerim forumu kirletmek değildi amacım!

dark_rocker
09-07-2008, 12:18 PM
Günahlarından arınmış bir line hosting helal sana;)