PDA

View Full Version : fatih terimin söyledigi söz

R.D.Bobo13
06-07-2008, 09:51 PM
fatih terim denilen ve kendını dunyanın en iyi t.direktoru sanan sahıs 'ben ders almam ders verırım','herkes seviyesine göre konuşsun' sözleri..Kendini begenmıslık ukalalık cezbettıren hareketlerı sonucunda tarıh 7.6.2008 i gosterirken 'demekki senın scolarıden almaya ihtiyac buldugun daha cok ders' var fikirlerini aklıma getirmiştir.
Bu mac hakkında ve bu kadro yapısı hakkında yada şöyle söylim pivot santroforumuz f.tekkeyi mevlutun yada semihin yerine tercih etmesi hertada 10 numara gorevını ustlenen yıldırayı almaması en iyi futbolcumuz olan hamıtı oyundan alması sahada gezınen tuncayı hatta tuncayın kaybettıgı top sonucunda golu yememıze ragmen yerine ardayı almayısı f.terimin daha cok ders almaya ıhtıyacının oldugunu gostermiştir bence..
sizin bu mac ve euro 2008 kadromuz hakkındakı yorumlarınız benım ve bu forumdakı futboldan anlayan bütün arkadaslarımız icin cok önemlidir..
Bu benim görüsüm..katılmayadabilirsiniz
saygılarımla..

R.D.Bobo13
06-07-2008, 10:15 PM
galatasaraylılar alınmasın ama bir kac lafım daha olacak sizlere..Levekusenden 5 gol yiyen helsinborgdan 3 gol yiyen ve bordeuxdan 2 gol yiyen toplam 3 macta 10 gol yiyen bır takımdan tam tamına 8 futbolcunun milli takımda olması (elinde olsa gecen sezon hıc oynamamıs barussoyu türk yapıp milli takıma bile cagırcak)bence cok büyük bir takıntılıktır.tmm t.direktorsun sonucta takım tutabılırsın,tuttugun takımda galatasarayda olabılır ama milli takıma cagrılmak icin illa gsli mi olmak lazım be hocamda dedirtme insanlara.halil altıntop almanyaya aglayarak gitmis,Y.Bastürk 'terim varsa ben yokum resmen adam kayırma var' demiş bunlar cok iyi şeylermi.inanınkı benim acımdan (hemen hemen zaten hepimizin acısından)cok sinir verici ve üzücü bir olaydır türklerin(bizim) şu tarihte mahvettıgımız toplulukları birde 102 metrelık alanda mahvedememek.Kusra bakmayın gs arkadaslar sözlerimden alınmayın fb yada bjkde aynı durumda olsa gene bu sözleri söylerdim.tamamen objektif bakıyorum...
lütfen birkac yorumda siz yazın düsüncelerizi paylasalım

Eagle
06-08-2008, 07:01 AM
ilk mesajına aynen katılıyorum ve 2 yıldır fatih hoca gitse diye dua ediyorum
ikinci mesajını okumadım:P

en başından başlayalım:
isviçre maçından sonra halil fifaya olayları doğru şekilde anlattı diye fatih terim "sen nasıl doğru bilgi verirsin" diyerek azarlamıştı halili gol krallığına oynarken bile almadı ilk 11e yıldırayı da sevmiyor zaten ikisi de direkt 11de oynaması gerekirken kadroda yok

madem defans sıkıntın var toramanı neden almadın bide utanmadan diyorki gökhan sakatlanmasa böyle olmazdı

gönül-hamit sakatken topuzu da almadı

semihi tekke-halile tercih etti
baştan belliydi böyle olacağı

dün tuncayı sahada tutmanın mantığı neydi onu da anlamadım

aşırı kendini beğenmiş hiç bişe olmaz bu takımdan bunu söyliyeyim sonuncu olursak şaşırmayın çünkü diğer iki rakibimiz de bizden iyi

Eagle
06-08-2008, 07:03 AM
bu arada daha başlamamışız basınımızın verdiği bilgiye göre

bu spikerler ve gazeteler beni öldürecek

The_MessiaH
06-08-2008, 08:54 AM
Dün gökdenizin oynamasını çok isterdim,Uğur Boralında öyle,MEvlüt gibi tecrübesiz bir oyuncunun bir anda Avrupa şampiyonasında hele hele Portekiz gibi takımın karşısında denenmek amaçlı oynatıldı anlamıyorum ! Bobo 2. yazdığın mesajada katılıyorum.Fatih Terimin Galatasaray gayrımı var

R.D.Bobo13
06-08-2008, 11:24 AM
ilk mesajına aynen katılıyorum ve 2 yıldır fatih hoca gitse diye dua ediyorum
ikinci mesajını okumadım:P

en başından başlayalım:
isviçre maçından sonra halil fifaya olayları doğru şekilde anlattı diye fatih terim "sen nasıl doğru bilgi verirsin" diyerek azarlamıştı halili gol krallığına oynarken bile almadı ilk 11e yıldırayı da sevmiyor zaten ikisi de direkt 11de oynaması gerekirken kadroda yok

madem defans sıkıntın var toramanı neden almadın bide utanmadan diyorki gökhan sakatlanmasa böyle olmazdı

gönül-hamit sakatken topuzu da almadı

semihi tekke-halile tercih etti
baştan belliydi böyle olacağı

dün tuncayı sahada tutmanın mantığı neydi onu da anlamadım

aşırı kendini beğenmiş hiç bişe olmaz bu takımdan bunu söyliyeyim sonuncu olursak şaşırmayın çünkü diğer iki rakibimiz de bizden iyi
toraman konusunda sana sonuna kadar katılıyorum.Allahını severseniz gokhan zan kim yaa..Ligde 34 macta 32sinde ilk 11de baslayan toramanı sen almassın git onun yerine 15 hafta sakat oynayan gokhanı yada sadece son 3 macta oynayan fehmi emre gungoru kadrona katarsın bu cok buyuk bir takıntılıktır.Halilin gidip fifaya biseler soylemesi onun futbolculuk yeteneginden goturmes halıl gene halılıdir sen bu oyuncuyu almalısın ..yada ümit karan tmm halili anladık saygısızlık yaptı dielim ümiti nasıl almassın sen...gercekten fatih terimin gitmesi lazım cok yanlıs yapıo coookk.bakın gorursunuz..biz bu kupadan gol atadamadan bile elenebiliriz..porteskiz macı 0 atak 0 gol..(sabrinin 30 metreden cektıgı şutu atak olarak saymadım utancımdan sayamadım)

R.D.Bobo13
06-08-2008, 11:26 AM
bu arada daha başlamamışız basınımızın verdiği bilgiye göre

bu spikerler ve gazeteler beni öldürecek
Başlamamışmıyız....:D:D:D
Neyini başlamamışız cocuk oyuncagımı bu..zaten bizim medyamız tam bir pof pofcu ilhan mansızıda bizim medya bitirdi..adam gol kralı oldu hemen adamı ronaldo inzaghı shevchenko ile kıyaslamaya basladılar noluyo yaa dedım dun bır bugun iki...bu medya ve bu takım duzeniyle bizden hic bir (!)b..(!) şey olmas

R.D.Bobo13
06-08-2008, 11:30 AM
Dün gökdenizin oynamasını çok isterdim,Uğur Boralında öyle,MEvlüt gibi tecrübesiz bir oyuncunun bir anda Avrupa şampiyonasında hele hele Portekiz gibi takımın karşısında denenmek amaçlı oynatıldı anlamıyorum ! Bobo 2. yazdığın mesajada katılıyorum.Fatih Terimin Galatasaray gayrımı var
gökdenizin yerinde oynayacak baska oyuncularımız olabılır ama ugur boral konusunda sana katılıyorum..her ne kadar bjklı olsamda orada ibrahım üzülmezin alınmamasını dogru bulorum ama orada cesaretsiz bir hakan baltayıda dogru bulmuyorum..adam hic hata yapmadı gibi gozuktu diyen varsa bende iyide adam zaten hata yapacak bir pozısyona giremediki bek dedigin aradan kacar ıcerı kat eder uzun oynar (örnek gokhan gönül) hakan bunların hıc bırını yapmadı..ugurun sevilla macını hatırlayalım d.alvesı nasıl cocuk gıbı oynattıgını..hakan balta sırf gsde oynuyor die ugurun yerine tercih etmiştir bana göre..bu resmen adam kayırmaktır..yıldıray basturk gıderken resmen adam kayırıyolar dedi..malesef %100 haklı

R.D.Bobo13
06-08-2008, 11:36 AM
ligin panzer forvetı:Mehmet yıldız alınmadı
Ligin en hızlı kosan türk futbolcusu:Mehmet topuz alınmadı
Ligin en istıkrarlı ilk 2 defansından biri(türk olarak bahsedıorum):Toraman alınmadı(dieri servet)
hertanın 10 numara gorevını ustlenen futbolcu:yıldıray basturk resmen kovuldu
2 sene once almanyada gol krallıgına oynayan futbolcumuz:halil aglayarak yollandı
feyenord'ta 20si ilk 11de olmak uzaere yaklasaık 30 macta forma giyen futbolcumuz nuri sahin:hazırlık maclarına bile cagrılmadı
fatih hoca(!) bunu biz goruyoruzda sen niye görmüyosun:wall: :wall: :wall:

R.D.Bobo13
06-08-2008, 11:38 AM

sen hangı takımlıydın bu arada?

Cyder
06-08-2008, 12:13 PM
Bobo aklın nerde şuan bilmiyorum ama Fatih Terim'e Galatasaraylı demişsin.Üzülerek belirtiyorum ki bu arkadaş Fenerbahçe'yi tutuyor...Ayrıca Galatasaray'ın 10 gol yemesiyle oyuncuların hiçbir alakası yok..Teknik hatalar,motivasyon gibi etkiler de var bu işin içinde...Şu Semih yerine ben Hakan Şükür'ü görmek isterdim.Ama Hakan gibi tecrübeli olan birini kadroya bile almadılar..Oysa bu turnuva da tecrübeliler konuşur.Bazı futbolcular sadece ordan oraya koştular..Hata onlarda değil..Adamlar mevkiinde oynamadı.C.Ronaldo'nun önüne Hamit'i koydu..Hamit orda oyun oynayamaz..Arda ,Gökdeniz oyunda yoktu..Bence Portekiz bu oyunda kötü bile oynadı..Colin Kazım biraz oynamaya çalıştı ama o kişi de çizgilere alışmış..Bence Terim'in yerine Rıfat Dİlmen gelse daha uygun olur :D :D

Ama bir gerçek var ki C.Ronaldo'nun frikiği çok dehşetti...

R.D.Bobo13
06-08-2008, 01:00 PM
Bobo aklın nerde şuan bilmiyorum ama Fatih Terim'e Galatasaraylı demişsin.Üzülerek belirtiyorum ki bu arkadaş Fenerbahçe'yi tutuyor...Ayrıca Galatasaray'ın 10 gol yemesiyle oyuncuların hiçbir alakası yok..Teknik hatalar,motivasyon gibi etkiler de var bu işin içinde...Şu Semih yerine ben Hakan Şükür'ü görmek isterdim.Ama Hakan gibi tecrübeli olan birini kadroya bile almadılar..Oysa bu turnuva da tecrübeliler konuşur.Bazı futbolcular sadece ordan oraya koştular..Hata onlarda değil..Adamlar mevkiinde oynamadı.C.Ronaldo'nun önüne Hamit'i koydu..Hamit orda oyun oynayamaz..Arda ,Gökdeniz oyunda yoktu..Bence Portekiz bu oyunda kötü bile oynadı..Colin Kazım biraz oynamaya çalıştı ama o kişi de çizgilere alışmış..Bence Terim'in yerine Rıfat Dİlmen gelse daha uygun olur :D :D

Ama bir gerçek var ki C.Ronaldo'nun frikiği çok dehşetti...
terim fenerlimi cyder yanlısın var bence..10 gol yemesının motivasyonla falan alaksı olabılır ama defans blogunun bu takımdan kurulmasına ben karsıyım.hakan konusunda haklısın zaten gusel oynayamıoruz hıc yokdan yan toplarda yada kornerlerde bare kafa vuracak bır adamımız olsa.Hamit konusuna gelınce hamıt zaten milli takımda her zaman orda oynuyor cunku orda hamıtten baska tecrubelı alternatıf yok

linehosting
06-11-2008, 03:14 PM
Ben bir Galatasaray'lıyım fakat bende 2. mesajın ayrımcılık bölümüne katılıyorum...
Üstelik şu sözüne sinir oldum Fatih T. "Biletimizi 30 hazirana aldık!" ADam resmen diyor ki biz bu kupayı alcaz... Bu kadar kendinden emin olmak bence yanlış. Zaten
medya uçtu gidiyor.

R.D.Bobo13
06-12-2008, 10:17 AM
Tartısma bolumu actım yorumlarınızı beklerım..Oyun cıkana kadar muhabeettimiz olsun

The_MessiaH
06-12-2008, 08:45 PM
sen hangı takımlıydın bu arada?

Beşiktaşlıyım
Semihi Fatihtekkenin yanında topçu oalrak bile görmüyorum neden onun yerine oynuyor anlamıyorum :( Bu arada turnuva bizim için isviçre maçıyla başlıyacak diyor bu nasıl bir teknik adam bırak orayı turnuvayı portekiz maçından başlatıp adam gibi takım kuracak birleri yapsın !
Bu söylem tamamen aşşağılık kompleksinden gelir.Rakibi üstün gören o gözlerle sen zaten oynamadan kaybetmişsin!

R.D.Bobo13
06-12-2008, 08:55 PM
Beşiktaşlıyım
Semihi Fatihtekkenin yanında topçu oalrak bile görmüyorum neden onun yerine oynuyor anlamıyorum :( Bu arada turnuva bizim için isviçre maçıyla başlıyacak diyor bu nasıl bir teknik adam bırak orayı turnuvayı portekiz maçından başlatıp adam gibi takım kuracak birleri yapsın !
Bu söylem tamamen aşşağılık kompleksinden gelir.Rakibi üstün gören o gözlerle sen zaten oynamadan kaybetmişsin!
yani arkadaslar yanlıs anlamasın semih fena topcu diil her takım kadrosunda semih gibi bir futbolcu bulundurmak ister ama dedigim giibi fatih tekke gibi bir usta'nın hatta futbol üstad'ının bu kadroda bulunmaması kotu hatta cok kotu bir tercih.Evet korku kelimesi hakkında yaptıgın yoruma katılıyorum..korkarak hic bir sey yapamassın..zaten inanç basarının yarısıdır sen daha yarısına bile gelemeden gruptakı en gucsuz ekibi yenıp turnuva yenı basladı dıyosun..yanlış cok yanlış

Cyder
06-13-2008, 08:01 AM
Bu maçta iyi savunma yapmalıyız.Peter Cech hiç penaltı tutamaz.Bizim atacak oyuncumuz var.Servet,Nihat,Semih..bunlar penaltı kaçırmaz.Volkan'da 1,2 tane tutarsa biz 2. çıkar ,Hırvatistanla eşleşiriz.Sonra onları da elersek yine Portekiz önümüze çıkabilir.(Tahmin ettim)

R.D.Bobo13
06-13-2008, 10:05 AM
Zaten benım en buyuk istegim penaltılara kalmak.Hıc yokdan volkan 1 2 tane tutarda hırvatların rakıbı oluruz