View Full Version : NSS 4'de yeteneklerımızı nasıl geliştircez?
R.D.Bobo13
06-05-2008, 03:30 PM
Eskiden bilindigi gibi antreman hocası sana orta acardı sende gol atardın sut yuzden gelısırdı falan..Şimdi nasıl geliscek..cıktıgın maclarda iyi ortalama yaparakmı?
R.D.Bobo13
06-06-2008, 07:24 PM
arkadaslar cevabını bilen yokmu?
raknet
06-06-2008, 07:38 PM
Kariyer modunun beta testi olmayacak bu sebeple sorunu oyun çıktığında yanıtlayabiliriz ;)
bjkerdi53
06-12-2008, 12:26 AM
bobo raknet bısey bılmıo onu bosu bosuna yapmıslar modaretor..herseye dogru yanlıs biseler cvp verıyor Cünkü posta sayısı artsın die.cakallık yapıyor yani..ondan sonrada bide millete diyor edıtleyerek yazın die...nese bu raknet kesın benıde banlar..bu arada oyun artık cıvıgını cıkardı ..bu sinide ben ..... yim
R.D.Bobo13
06-12-2008, 10:11 AM
bobo raknet bısey bılmıo onu bosu bosuna yapmıslar modaretor..herseye dogru yanlıs biseler cvp verıyor Cünkü posta sayısı artsın die.cakallık yapıyor yani..ondan sonrada bide millete diyor edıtleyerek yazın die...nese bu raknet kesın benıde banlar..bu arada oyun artık cıvıgını cıkardı ..bu sinide ben ..... yim
ne dıosun sen ya hic bise annamadım..kafanmı guzell..Raknet delgado neden banlandı?
raknet
06-12-2008, 10:25 AM
Seviyene inmeden kısa bir cevap vereceğim. Türkçe forumu açtıran benim. Sana sadece bu kadarını söyleyeyim. Bu kadar hakaretten sonra banlanmaman imkansız zaten. İyi günler.
Ayrıca bu forumda mesaj sayınız farketmez çünkü forumda ne bir rep sistemi var ne de başka birşey. Mesaj sayınız kaç olursa olsun forumdan tamamen faydalanabiliyorsunuz.
ne dıosun sen ya hic bise annamadım..kafanmı guzell..Raknet delgado neden banlandı?
Hiçbir bilgim yok.
R.D.Bobo13
06-12-2008, 08:25 PM
bjkerdi53 iyikide banlanmıs..canpasha bursalı die habire top dıodu ona.Ne alkası var annamadım:blimey:
Delgado banlanmasaydı ya boş biri diildi yama falan hazırlardı hic yoktan
canpasha
06-14-2008, 08:08 AM
bjkerdi53 iyikide banlanmıs..canpasha bursalı die habire top dıodu ona.Ne alkası var annamadım:blimey:
Delgado banlanmasaydı ya boş biri diildi yama falan hazırlardı hic yoktan
:D Bursa'Lidan diLi yanmis demekki o arkadasin
R.D.Bobo13
06-15-2008, 12:36 AM
ya şey yazmıştı carsı maclara cıkarken hop hop bursa top bursa dıo ne alaka dedım bende canpashanın top olmasıyla..şöyle gereksiz insanları foruma uye etmemek gıbı bı olay olsa super olucaktı
Cyder
06-15-2008, 07:37 AM
ben bu mesajda küfür göremedim?? biri açıklasın lütfen
R.D.Bobo13
06-15-2008, 02:00 PM
ben bu mesajda küfür göremedim?? biri açıklasın lütfen
banlanan bi arkadas vardı canpasha yla duzgun konusmuodu onu tartıstık
raknet
06-15-2008, 03:53 PM
bjkerdi forumda illegal içerik yayımladığından banlandı. Daha önce de seviyesiz hakaretlerinden dolayı uyarı almıştı ;)
R.D.Bobo13
06-15-2008, 11:12 PM
raknet burdakı cogu kısının kredi kartıyla sıfresını almadıgını solyodu o arkadas dogrumu bu..?Biz mi akllıyız yoksa omu kurnaz?
raknet
06-15-2008, 11:17 PM
Öyle tipler arada bir gelip gidiyor.. Kendiliğinden gitmezse de biz uğurluyoruz zaten :D
can777
06-16-2008, 09:34 AM
küfür mü göremedin :) adam çakal dedi daha ne desin ...
R.D.Bobo13
06-16-2008, 11:06 AM
ya beyler anlamıomusunuz dedıgımı.Adam banlandı dıorum...Yazdıgı kufurlerde kalktı dıorum hala dıosunuzkı burda kufur yok..bi daha sormayın
Öyle tipler arada bir gelip gidiyor.. Kendiliğinden gitmezse de biz uğurluyoruz zaten :D
Nasıl ugurluyacaksın?Mesela can 777 illegal?Bunu nasıl anlayacaksın
raknet
06-16-2008, 11:28 AM
Banlanmadan önce konuşma tarzı yüzünden uyarısı vardı. Ona rağmen yazım üslubunu düzeltmedi bütün bunların üzerine illegal seri numarası yayınladı. Bunların karşılığı da NSS forumlarında kalıcı bandır. ;)
R.D.Bobo13
06-16-2008, 11:35 AM
raknet postalar cok gozukuo birlestirmeyi bilmiorum kusura bakma!!