PDA

View Full Version : Zaten Gecikti NSS4 bari kadrolar da güncellensin

Eagle
06-04-2008, 11:16 AM
Zaten Gecikti NSS4 bari kadrolar da güncellensin

bi de editör isteriz tabi :)

canpasha
06-04-2008, 12:22 PM
Zaten Gecikti NSS4 bari kadrolar da güncellensin

bi de editör isteriz tabi :)

BiLdiqim kadariyLa betadaki mevcut kadroLarLa cikicak oyun.Fakat daha sonra bi kadro update'i qeLijek.

raknet
06-04-2008, 03:36 PM
Oyun piyasaya sürülürken mevcut kadrolarla çıkacak ancak kısa bir süre içinde bir güncelleme bekleniyor..

R.D.Bobo13
06-04-2008, 10:06 PM
allah belasını versın bu adamın kac aydır atlatıyor bızı ya..legal kullanıcı icin serial numarası alcaktım almıcam daha oynamıcam bu oyunuda..resmen sogudum oyundan ya..bi oyun bu kadar bekletılırmı..raknet kusra baqma ama bızde haklyız sonucta..kuralları cıgnedıysem benı banla sen sonucta emır kulusun böylemi konuscaz illa:@:@:@

raknet
06-04-2008, 10:42 PM
allah belasını versın bu adamın kac aydır atlatıyor bızı ya..legal kullanıcı icin serial numarası alcaktım almıcam daha oynamıcam bu oyunuda..resmen sogudum oyundan ya..bi oyun bu kadar bekletılırmı..raknet kusra baqma ama bızde haklyız sonucta..kuralları cıgnedıysem benı banla sen sonucta emır kulusun böylemi konuscaz illa:@:@:@

Üsluba dikkat edelim lütfen.. Bela okumak zaten hoş birşey değil.. Kimseyi zorlamıyoruz oyunu satın alın diye.. Banlama sadece illegal kullanım tespit edildiğinde ya da virüslü dosya vs.. konulduğunda yapılıyor.. en son bir kaç ay önce (aşırı saldırgan dil kullanımından dolayı) foruma ana avrat düz giden biri banlanmıştı.. Sadece uyarı kartı alıyorsun..

canpasha
06-05-2008, 09:08 AM
Ben usandım artık qırmıyorum tartısmaLara.Kımse oyun cıkmadı dıye ısyan etmesın artık.Rahatsız oLduysan qecikmeyLe iLqiLi,aLmassin oyunu,qirmezsin foruma kardesim.Daha ne cemkiriyorsunuz burda?!?!Git Si'ye pm'mi atijaksin ne yapajaksan yap.Senın burda fikirLerini ozqurce diLe qetirebiLme hakkına sahıpsın ama kabak tadı veriyor bi zamandan sonra.Benmde hakLarım var dıer tum arkadasLarım qibi.Bende artık bu tartısmaLar oLmasin istiyorum.Zırt pırt bu konuyu qormek istemiorm.Ayrıja ;

Yeter artık oyun haLa qecikio bizi oyaLiyorLar diyen arkadasLar:
ASIL SIZE YETER BE KARDESIM!

Cyder
06-05-2008, 10:35 AM
canpasha sen de üslubuna dikkat et.Bana "çemkirmek" ne demek sonra buraya yaz.Ayrıca ilk önce Türkçe konuşmayı,sonra yazmayı öğren ve daha sonra anlat ne demek istediğini...

R.D.Bobo13
06-05-2008, 11:07 AM
Ben usandım artık qırmıyorum tartısmaLara.Kımse oyun cıkmadı dıye ısyan etmesın artık.Rahatsız oLduysan qecikmeyLe iLqiLi,aLmassin oyunu,qirmezsin foruma kardesim.Daha ne cemkiriyorsunuz burda?!?!Git Si'ye pm'mi atijaksin ne yapajaksan yap.Senın burda fikirLerini ozqurce diLe qetirebiLme hakkına sahıpsın ama kabak tadı veriyor bi zamandan sonra.Benmde hakLarım var dıer tum arkadasLarım qibi.Bende artık bu tartısmaLar oLmasin istiyorum.Zırt pırt bu konuyu qormek istemiorm.Ayrıja ;

Yeter artık oyun haLa qecikio bizi oyaLiyorLar diyen arkadasLar:
ASIL SIZE YETER BE KARDESIM!

söylecegin sözü biraz daha düzgün söyleyebilirain.sonucta ben burda kımseye karsı terbıyesızlık yapmadım yada lafı hıc bırınıze dokundurmadım farkındaysan 'mazur gör' die bi ifade kullandım.Tmm kıdemli biri olabılırsın ama her tartısma sonunda bunu ön plana cıkarmayada bilirsin.sonucta ortada bir kufur yada baska bisey yok.cemkirmek dedıgın lafda senden buyuk olan bırıne soylemek hıc hos diil.biraz daha dıkkatlı konusalım

canpasha
06-05-2008, 11:25 AM
canpasha sen de üslubuna dikkat et.Bana "çemkirmek" ne demek sonra buraya yaz.Ayrıca ilk önce Türkçe konuşmayı,sonra yazmayı öğren ve daha sonra anlat ne demek istediğini...
Türk dil kurumu fetvasına göre; ''karşı gelmek, sert cevap vermek'' demektir.Turkce'yi de qayet iyi konusuyorum ve yazıyorum.Yazı tarzim kimseyi iLqiLendirmez.Konuyu kisiseLLestirmeye qerek yok.UsLubum qayet acık ve nettir.Kimsenin sahsini ve onurunu kırıcı konustuuqumu dusunmuyorum.Ayrıca Bobo arkadasımızın ''ALLah beLasini versin bu adamin'' derkenki usLubu rahatsiz edici oLmuyorda benm burda yazdıqım usLub mu rahatsiz edici emin deqiLim?

Eger bir daha okursanız benmde kimseye karsı hakaret etmediqimi anLiycaksınızdır.Sadece ben rahatsizLiqimi diLe qetiriyorum.Yukardakı yazımda da isim vermedim.Ustune aLinanLar icin yapabiLiceem bisi yok.Bende ''mazur qor'' diyip isin icinden cikayim madem.

raknet
06-05-2008, 12:49 PM
Arkadaşlar lütfen sakin olabilir miyiz artık? Oyun gecikti diye forum iki kutuba bölündü farkındaysanız. Lütfen birlik beraberliğimizi koruyup, kişisel çatışmalardan kaçınıp, eskisi gibi oyunla ilgili görüşlerimizi paylaşmaya devam edelim.

R.D.Bobo13
06-05-2008, 12:59 PM
Arkadaşlar lütfen sakin olabilir miyiz artık? Oyun gecikti diye forum iki kutuba bölündü farkındaysanız. Lütfen birlik beraberliğimizi koruyup, kişisel çatışmalardan kaçınıp, eskisi gibi oyunla ilgili görüşlerimizi paylaşmaya devam edelim.
raknet arkadasım haklısın bi anlık sınırle cıkıs bir söz ama mazur gör diyip aradan cıkmak gibi bir niyetim yok.sadece benım soyledıgım sözler burdakı forum kullanıcılarına dedigim bir laf diil amacında soyledım ben o sözü.Neyse her sey icin kusra bakmayın sonucta raknetın dedigi gibi biz bi nss ailesiyiz

Cyder
06-06-2008, 05:36 AM
madem öyle galiba biraz sert oldum canpasha'ya..özür dilemek isterim ..

hades
06-06-2008, 08:04 AM
Oyun çıkmadı diye sinirlenip buraya birşeyler yazmanıza gerek yok. Eğer çok sinirlediysen ve beklemekten sıkıldıysan almazsın oyunu tavrını göstermiş olursun. Kimsenin oyun geç çıkıcak diye Sİ ye kızmaya hakkı yok. İstediği, uygun gördüğü zaman çıkartıcak zaten. Kimse size oyunu zorla alcaksınız da demiyor zaten. Onun için böyle yaygara koparmayın artık. Hepimiz bekliyoruz merakla ve sabırsızlıkla.

Eagle
06-06-2008, 10:29 AM
arkadaş teşekkürler:)

buradan (http://www.sporx.com/futbol/dunya/111940/") faydalanabilirsin

canpasha
06-06-2008, 11:18 AM
arkadaş teşekkürler:)

http://www.sporx.com/futbol/dunya/111940/ (buradan") faydalanabilirsin

Linkte bi sorun var sanirim.

Eagle
06-06-2008, 01:48 PM
düzelttim:) köprü yaparken ters yazmışım:)

R.D.Bobo13
06-06-2008, 07:25 PM
delgado link gene calısmadı?

raknet
06-06-2008, 07:39 PM
delgado link gene calısmadı?

Bir daha dener misin? Ben sorunsuz bir şekilde açabiliyorum bağlantıyı..

Cyder
06-07-2008, 05:19 AM
linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın...

R.D.Bobo13
06-07-2008, 10:25 PM
linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın...:)
tmm simdi oldu ben direk ustune basıyordum.

R.D.Bobo13
06-07-2008, 10:26 PM
daniel alves Barcelona'da...