View Full Version : NSS4de gözünüze cazip gelecek degisiklikler ne olmalı sizce?
R.D.Bobo13
06-02-2008, 10:09 PM
Mesela sizin cok begendıgınız bir oyuncuyu antrenorunuze onermek gibi..kısacası besiktasta basladınız yanınızda bobo var arkanızda delgado siz antrenore ben werder den diegoyla iyi anlasıyorum mesela deme fırsatı olsa..bence super olurdu..yorumlarınızı beklerım hemde muhabbet olur..(beyin fırtınası yapalım biraz);)
MatiasDelgado
06-02-2008, 10:16 PM
aslında o özellik olsa güzel olurdu mesela bende besiktaslıyım.ibrahım akınla oynamaktan cok tabıkıde messiyle beraber oynamayı ısterdım o yuzden sırf messiyle oynamak ıcın barcaya gectım ama bjkyı bıraktıgım ıcınde uzuldum bu surumunde takımının butcesıne gore ıstedıgın oyuncuyu takıma önerme kulaga hos gelıyor:Dtıpkı fm gibi:)
R.D.Bobo13
06-03-2008, 10:27 PM
kimse degisiklik beklemiyormu:redface:
The_MessiaH
06-06-2008, 08:10 AM
Bence antremanlar takımın rutin programlarına göre olmalı mesela;
haftada 3 gün diyelim antreman var ve bunların hangisine çıkacağımızı kendimiz belirleyelim,bu sayede yeteneklerimizi ona göre geliştiririz ve antrenör ile aramızda buna göre şekillenebilir.
Birde 4 hafta ve daha uzun dönemli sakatlıklarda formdan düşüp özellikler zayıflamalı tabi abartılmıcak şekilde,daha gerçekçi olur
R.D.Bobo13
06-06-2008, 07:21 PM
Bence antremanlar takımın rutin programlarına göre olmalı mesela;
haftada 3 gün diyelim antreman var ve bunların hangisine çıkacağımızı kendimiz belirleyelim,bu sayede yeteneklerimizi ona göre geliştiririz ve antrenör ile aramızda buna göre şekillenebilir.
Birde 4 hafta ve daha uzun dönemli sakatlıklarda formdan düşüp özellikler zayıflamalı tabi abartılmıcak şekilde,daha gerçekçi olur
aslında ozellıklerın sakatlık sonunda dusmesı gusel bır fıkır tıpkı fm managerdekı gıbı daha gercekcı olur haklısın??insallah s.r. hazılar
mr_oy
06-13-2008, 02:41 PM
bende sakatlanınca sut gücüm 30dan 25 e düştü yani o var nss3 te.Ama oyuncu önermek bambaşka olur süper olur bide oyuna özel hareket yapma eklenmeli bence.B hareketleri özel hareket diye bi antreman koyarlar onu geliştiririz daha çok hareket yaparız bu güzel olur ayrıca antreman süper olur
R.D.Bobo13
06-15-2008, 12:33 AM
bencede ozel calımlar yapılmalı 1e 1de gecmek icin.yoksa kosarak adam gecıoruz hemde efor sarfedıoruz hızımız kesılıyor
The_MessiaH
06-15-2008, 05:40 PM
Betada da gördüğümüz gibi artık çalım çok daha zor hale geldi bence çalım hareketleri olmalı vede bunlar özel antremanlar ile geliştirilmeli.
R.D.Bobo13
06-15-2008, 11:09 PM
aynen ılhan mansızın carlosu gectıgı hareket ronaldınhonun hareketı henrynın yandan yandan gelıp gecmesı falan daha cok sey lazım full surumde..Kosarak calımmı atılır allahını seversen
The_MessiaH
06-16-2008, 09:38 AM
Pas isterkende adam nerede olursan ol pası atıyor tamam belki bir yönden iyi ancak gerçekçiliği bence kalmıyor yanlışlıkla pas istediğinde dahi alakasız yerlerde topu sana yolluyolar,bence bunun üzerinde de çalışılmalı
R.D.Bobo13
06-16-2008, 11:05 AM
hadi ya o cok kotu bıse ama betada oyle bıse yok sen nerden bılıosun?
The_MessiaH
06-16-2008, 03:59 PM
Benim betadaki gözlemimdi kaleciyle karşı karşıya adam geriden pas istedim adam şut çekmeyip bana yolladı,sahanın uzak yerinden el alışkanlığından space ye basıyom adam bana atmaya açlışıyor doğal olarak bana yetişmeden top araya giriyolar
R.D.Bobo13
06-17-2008, 12:54 AM
yok oyle bisey ya.zaten betada butun futbolcuları sen yonlendırıosun nasıl pas isteyesınki pası zaten sen atıosun istedigin kisiye
dark_rocker
06-17-2008, 06:37 AM
Aslında Özel Hayatın Daha Bi gelişMesi Lazım mesela uyruk değiştirebilme
The_MessiaH
06-17-2008, 09:34 AM
yok oyle bisey ya.zaten betada butun futbolcuları sen yonlendırıosun nasıl pas isteyesınki pası zaten sen atıosun istedigin kisiye
Birde şu şekilde oyna oyunu =)
http://img511.imageshack.us/img511/2658/sadko8.png
Championfenerbahce
06-17-2008, 09:50 AM
Bence her ülkenin kendine özgü dolaşabilecek bir yerinin olması gerekir.Orada araba falan kullandığımız,evimizin olduğu,antrenman tesisleri,barlar,stadın olduğu şehir gibi bir yer yapılabilir :dance:
The_MessiaH
06-17-2008, 09:57 AM
Bence her ülkenin kendine özgü dolaşabilecek bir yerinin olması gerekir.Orada araba falan kullandığımız,evimizin olduğu,antrenman tesisleri,barlar,stadın olduğu şehir gibi bir yer yapılabilir :dance:
Biraz masraflı olmazmı bu :P
R.D.Bobo13
06-17-2008, 10:57 AM
masraflı masrafsız olsada iyi olurdu
Championfenerbahce
06-19-2008, 08:53 AM
Aslında SiRead amcam işleri büyütse şunu piyasaya normal olarak sürse(dvd olarak) bu düşündüklerimiz olabilir ama işte kaçak falan olmasın diye böyle çıkartıyorlar.
R.D.Bobo13
06-19-2008, 11:16 AM
bu oyun dvd olarak cıksa bunun zevkı kacar bence?Cunku pes ve fıfada bunlar dvd bunlarda alamadıgım zevkı bu oyunda alıyorum ben
The_MessiaH
06-19-2008, 05:58 PM
bu oyun dvd olarak cıksa bunun zevkı kacar bence?Cunku pes ve fıfada bunlar dvd bunlarda alamadıgım zevkı bu oyunda alıyorum ben Aynen nedense bu oyunu güzel yapan böyle küçük boyutta olması tabi dvd de çıkarsa nasıl olur onu bir oynamak lazım B) B)
R.D.Bobo13
06-19-2008, 07:55 PM
bak su resımdekını bılmıyordum iyiki soyledın
The_MessiaH
06-19-2008, 08:25 PM
Görmen iyi oldu onu benim yaşadığım sorunu sende yaşıyomusun peki ?
R.D.Bobo13
06-19-2008, 08:41 PM
ara sıra oluyo o neyle alakalı soylım sana..Sen kesın bjk yi sectıgın zaman boboyu secersın(bjk liydin galiba sen)bobo cok degerlı bı oyuncu oldugu ıcın ve bjknın en ıyı futbolcusu oldugu icin onun sozunu iyi dınlıyorlar..ondan atıyorlar
The_MessiaH
06-19-2008, 08:51 PM
Sürekli bjk yi seçiyorum yeni sürümü bekleyene kadar bütün takımlarla oynıyacam bjk ye rakip oalrak nerdeyse :D Ama sürekli sol kanatta telloyu alıyorum orta saha oynamak biraz zor geliyo başlarda eski sürümde sürekli forvet oynamaktan ama bir alıştınmı fırtınagibi estiriyon B) Gerçi fazla önemi yok bu sorunun ama olmamasıda iyi olurdu ;)
R.D.Bobo13
06-19-2008, 09:03 PM
Sürekli bjk yi seçiyorum yeni sürümü bekleyene kadar bütün takımlarla oynıyacam bjk ye rakip oalrak nerdeyse :D Ama sürekli sol kanatta telloyu alıyorum orta saha oynamak biraz zor geliyo başlarda eski sürümde sürekli forvet oynamaktan ama bir alıştınmı fırtınagibi estiriyon B) Gerçi fazla önemi yok bu sorunun ama olmamasıda iyi olurdu ;)
sende basmayı verırsın olur biter;)
The_MessiaH
06-19-2008, 09:13 PM
Zaten basmamaya çalışıyorum ama elimde değil refleks olmuş artık bizim takıma top geçer geçmez 'space' :D
raknet
06-19-2008, 09:16 PM
Aslında SiRead amcam işleri büyütse şunu piyasaya normal olarak sürse(dvd olarak) bu düşündüklerimiz olabilir ama işte kaçak falan olmasın diye böyle çıkartıyorlar.
Oyunun CD olarak çıkmamasının birkaç sebebi var.. Öncelikle oyunun boyutu çok küçük (20MB civarı) 700MB alabilen bir CD bu kadarcık bir dosya için ziyan edilmez.. Ayrıca CD üzerinde çeşitli kopya korumaları kullanmak gerekiyor.. Bunun haricinde şirket çok küçük olduğundan böyle bir dağıtımın maliyetlerini karşılayamaz.. NSS serileri bu şekilde devam edecek diye düşünüyorum..
R.D.Bobo13
06-19-2008, 09:32 PM
konu kaydı bu arada:rolleyes:
Eagle
07-20-2008, 08:10 AM
daha önce yazdıklarımla şimdi aklıma gelenleri toparlayayım;)
1)transfer teklifleri az sayıda ve geniş seçeneklerle olmalı
kulüpler pazarlık yapmalı, serbest kalma maddesi olmalı, düşünmek için zaman olmalı...
2)özel yaşam; hayat tarzı vb. şimdi diyeceğim şey hoşunuza gider diye düşünüyorum:) yiyecek, hayat tarzı, aktivitelerimizi ayarlayacağız işte çok yer tatlı yer sinemaya çok gider gibi... bunlar maddi durumu ve performansı etkileyecek; az yiyenin enerjisi düşecek çok yiyen yavaşlayacak vb. aktiviteleri çok olanlar yorgun olacak olmayanlar sevilmeyecek ,yapılan ev işleri sağlığı etkileyecek...
güzel olurdu böyle olsa:D
The_MessiaH
07-20-2008, 08:42 AM
Özel hayatta, aile içi ilişkiler olaylar fln biraz daha detaylandırırlırsa daha iyi olur
kErLoN
07-27-2008, 09:36 AM
Mesela sizin cok begendıgınız bir oyuncuyu antrenorunuze onermek gibi..kısacası besiktasta basladınız yanınızda bobo var arkanızda delgado siz antrenore ben werder den diegoyla iyi anlasıyorum mesela deme fırsatı olsa..bence super olurdu..yorumlarınızı beklerım hemde muhabbet olur..(beyin fırtınası yapalım biraz);)
buna kesinlikle katılıyorum bence paranın nss 4 de daha cok önemli olması iyi olur cunku nss 3 de parayı aileniz veya arkadaşlarınız için harcasanız kâfi bide kendi zevkleriniz için jet,yat,villa falan alırsınız bunlarda kızları cezbeder oyunda ama yemek yeme ihtiyacı falanda olsa güzel olur diye düşünüyorum.
The_MessiaH
07-27-2008, 09:39 AM
nss3 te de kendine alabiliyordun bir çok şeyi ve buda kızlarla aranı büyük oranda etkiliyordu
Eagle
07-27-2008, 11:05 AM
ingilizce forumda gördüm biri 2 kız arkadaş demiş:D
Eagle
08-24-2008, 07:20 AM
fm ve fifada her sezon başı oyun kendi futbolcu üretmeye başlıyor
nssde bu olsun yoksa saçma oluyor bütün bir kariyer boyunca hiçbir yeni oyuncu gelmemesi
The_MessiaH
08-24-2008, 08:55 AM
ee herkez 40 yaşlarına vardığında ne oluyo oyunda acaba? Yeni oyuncu çıkmadığına göre eskilerde emekliye ayrılacak yada bastonla fln sahaya çıkar anca :P
Eagle
08-30-2008, 01:57 PM
daha önce yazdıklarımla şimdi aklıma gelenleri toparlayayım;)
1)transfer teklifleri az sayıda ve geniş seçeneklerle olmalı
kulüpler pazarlık yapmalı, serbest kalma maddesi olmalı, düşünmek için zaman olmalı...
2)özel yaşam; hayat tarzı vb. şimdi diyeceğim şey hoşunuza gider diye düşünüyorum:) yiyecek, hayat tarzı, aktivitelerimizi ayarlayacağız işte çok yer tatlı yer sinemaya çok gider gibi... bunlar maddi durumu ve performansı etkileyecek; az yiyenin enerjisi düşecek çok yiyen yavaşlayacak vb. aktiviteleri çok olanlar yorgun olacak olmayanlar sevilmeyecek ,yapılan ev işleri sağlığı etkileyecek...
güzel olurdu böyle olsa:D
bu tür öneriler si'ye çoktan ulaştı değil mi reknet:P
The_MessiaH
08-30-2008, 02:01 PM
Oynanabilirlik yüksek olsun gerisinin ulaşmasına gerek yok :P
dark_rocker
08-31-2008, 07:02 AM
yok abi özel hayat geliştirilsin başka bir takıma kiralık gitme olsun birde oynanabilirlik geliştirilsin ha bide türkçe dil tamam başka bişey istemem...
Eagle
08-31-2008, 07:23 AM
özel hayat, sözleşme seçenekleri, kadro durumu (kadro dışı kalma , para cezaları) yani futboldaki herşey olmalı yoksa ea gibi büyük firmalar bu oyunu ezer eğer önemli olan oyun motoru ve oynanılabilirlikse;) ama oynanılabilirlik olsa da fena olmaz:P
The_MessiaH
08-31-2008, 11:51 AM
Evet arkadaşlar pes 2009 da legend mod ile bu tür(nss hangi tür bilemiyorum :) )
oyuna el atmış durumda.Fifada zaten vardı... :D
Eagle
08-31-2008, 12:47 PM
Evet arkadaşlar pes 2009 da legend mod ile bu tür
keşke ekran kartım pesi çalıştırsaydı ilk defa pes için üzülüyorum:P :wall:
The_MessiaH
08-31-2008, 02:34 PM
Benim ekran kartı yetiyorda ne oluyo :D öss sağolsun :P keşke zamanım olsaydıda....
canpasha
09-09-2008, 09:33 AM
Daha önce de belirttim.Bir FIFA'cı olarak PES ile ilgilenmiyorum:P Ayrıca FIFA 08'de ki ''Be a Pro'' modu beim hoşuma gitti.NSS alışkanlığı işte :)
Eagle
09-29-2008, 05:19 PM
1-uefa kupasının formatı değişti biliyorsunuz
2-süper kupalar(hem ülkesel hem kıtasal)
3-copa america
4-dünya kulüpler şampiyonası
eklensin;)
dark_rocker
09-29-2008, 10:05 PM
Basın Toplantısı,Oyuncu ve menejerle Konuşma Ve Özel Hayat gelişsin...
Eagle
10-03-2008, 12:10 PM
raknet oyungezerdeki yazını okudum güzel olmuş;)
menajer ve oyuncu/menajer modları diye birşey gördüm
kafamı karıştırdı maç taktiğini ve oynayıp oynamayacağımızı biz seçmeyiz inşallah o zaman bir güzelliği de kalmıyorki fm ya da fifanın menajer modu oyna daha iyi:rolleyes:
raknet
10-03-2008, 12:48 PM
Close-betada böyle bir özellik vardı, yani yorulduğunda kendini değiştirtebiliyorsun. Son durumda olur mu bilmem...
Eagle
10-03-2008, 03:10 PM
geçen yılki mod olsun da (sadece futbolcusun geri kalanı hoca belirliyor:D) diğerlerinin önemi yok olursa olsun futbol kariyeri bitince menajer mi olunuyor ben yapmam gerçi fm oynamak daha iyi:)
canpasha
10-03-2008, 03:28 PM
raknet'in yazısında aralık-ocak gibi diye bir ibare görünce çok korktum xD ama yazının 2007 yılına ait olduğunu farkettim.Konu oyunun çıkış tarihi olunca çok alıngan oluyorum sanırım xD
StarSoccer
10-10-2008, 07:11 PM
Bunların Yanında...Özel Hayat Ve Benzeri Olaylar Kız Arkadaş,Partiler VS. Bunlar 3 Boyutlu Olmalı Bu Olursa...Hem Futbol Oyunu Hemde Yaşam Simule Oyunuda Olabilir.Şahsen Bu Benim Çok İlgimi Çekerdim.Sakatlandık.Maçlarada Çıkamıyoruz.Sıkıntıdan Next E Basıp DUruyoruz.En Azından Özel Hayatta Diskolara Gidelim Kız Arkadaş Bulalım Evlenelim Hatta Nikah Töreni Bile Olabilir.Tabii Bunların Maliyeti Bilinmez.
Bunlar Olmadanki Oyun Zaten 1,5 Yılda Çıkıyor.Bunlarda Eklenirse 3 Yılımızı Alacağı Kesindir.
Artık NSS 5-6-7 Serilerine...
Starsoccer forum kurallarını okumadın galiba 1 aydan fazla mesaj atılmayan konulara mesaj atmıyoruz. (çok önemli olmadıkça) uyarayım dedim :D
Eagle
10-11-2008, 11:50 AM
onu demek için yeni konu açması lazım o zaman bu tür konulara her zaman atılabilir;)
Anladım pardon Starsoccer özür :(
raknet
10-11-2008, 12:55 PM
Starsoccer forum kurallarını okumadın galiba 1 aydan fazla mesaj atılmayan konulara mesaj atmıyoruz. (çok önemli olmadıkça) uyarayım dedim :D
Konu zaten eski bir konu değil ki :rolleyes: Ayrıca gereksiz bir yorum yapılmadığı, laf olsun diye birşey yazılmadığı sürece açık konulara her zaman mesaj atılabilir ;)
Eagle
10-11-2008, 01:37 PM
raknet,isim düzeltme ve editör ne zaman çıkar oyundan çok sonramı yoksa kısa bir süre sonra mı
Oyundan sonra bekleyeceğimiz şeylerde mi var. Bunlar oyunla birlikte çıksa olmaz mı? :(
Eagle
10-11-2008, 03:01 PM
beklemeye gerek yok ama ben yamamı onun üstüne yaparsam doğru isimlerle oynayabilirsiniz/ o yama benimkinden sonra çıkarsa benimkinin bazı şeyleri kaybolur onun için çok bekleyecekmiyiz diye soruyorum
raknet
10-11-2008, 03:07 PM
raknet,isim düzeltme ve editör ne zaman çıkar oyundan çok sonramı yoksa kısa bir süre sonra mı
Editör sanırım oyunla beraber çıkmış olur :) İsim düzeltme desteklemediğimiz bir yama olduğu için o konuda bilgi veremem ;)
Eagle
10-11-2008, 03:09 PM
yani gerek yok o yamaya :D
nss4 çıktıktan sonra ilk hafta sonu yamayı tamamlayıp sizlerle paylaşacağım inşallah:)
StarSoccer
10-11-2008, 04:27 PM
Bu Ay İçinde Çıkar İnşallah.4 Gözle Bekliyorum.Nss 3 den İtibaren Oyuncuyu Maçlarda Yönetme Olayı Çıktı Zzaten Böyle OLması Çok İyi Oldu Birde 3D ye Geçilmesi Oyuna Çok Önemli Prestij Katacaktır.Gelecek Nss Serilerinde Dahada Zevkli Olacağından Eminim Ve Herşey Daha Geliştirilmiş Halde OLacak.Eminimki Bütün Gün Başından Kalkamayacağız.
Dediğim Gibi Futbolcunun Hayat Simule'si Olsa Ben Bu Oyunu Hiçbir Oyuna Değişmem...
:lol:Bu oyunun 3 boyutlu simülasyon olması için read'e bir sürü yardımcı lazım.. Hem de oyun NSS Sims karışımı birşey olurdu. :)
raknet
10-11-2008, 05:19 PM
:lol:Bu oyunun 3 boyutlu simülasyon olması için read'e bir sürü yardımcı lazım.. Hem de oyun NSS Sims karışımı birşey olurdu. :)
Bu özellik oyunun bu sürümünde olmayacak, daha önce teklif edildi ;)
Belki sonraki sürümlerde ama kesin onaylanmış bir fikir değil... :)
raknet
10-13-2008, 05:48 PM
Konu iyice karıştığı için kilit. Konu-dışı tartışmalar temizlendi.
Ayrıca artık oyuna pek fazla değişiklik eklenemez, zira bu ay çıkacak. :)