PDA

View Full Version : tartışma...

bjkerdi53
05-12-2008, 03:26 PM
ya beyler en gec nısan ayı demıstınız ne zaman cıkacacak biriniz birsey solesın hic bir bilgisi olan yokmu.Zaten ben oyunun cıkmasını 4 gözle beklıyorum...

AniX
05-12-2008, 03:47 PM
inşallah bu ay kesin artık son işleri yapılıyor oyunun oyun motorundaki hataların düzeltilmesi kariyer bölümüne ait bazı ayrıntılar gibi...

bu arada arkadaşım biz de ne okuyorsak onu yazıyoruz yani o zaman nisan diyolardı biz de nisan dedik yani bizim yapabileceimiz bişey yok

bjkerdi53
05-13-2008, 02:43 PM
tmm haklısında empati kurmak gerekır bzen.N ebılım yani enrdeyse yarım senedir hergun nssnın 4u cıkmısmı dıe kontrol edıorum..Bu ay sonu kesın cıkar dımı..bide bundada 10 mactan sonra sifre isticekmi:rolleyes:

raknet
05-13-2008, 05:08 PM
tmm haklısında empati kurmak gerekır bzen.N ebılım yani enrdeyse yarım senedir hergun nssnın 4u cıkmısmı dıe kontrol edıorum..Bu ay sonu kesın cıkar dımı..bide bundada 10 mactan sonra sifre isticekmi:rolleyes:

Oyun tüm hızıyla geliştirilmeye devam ediliyor, kesin bir tarih veremem :)
NSS serisi ücretli olduğundan yine oyunu sınırsız oynamak için tescilli kullanıcı adı gerekiyor ;)

bjkerdi53
05-13-2008, 11:40 PM
bundada peter bsggen yada arthur maranesi gibi ucretsiz kullanıcı adları olucakmı

raknet
05-14-2008, 07:28 PM
bundada peter bsggen yada arthur maranesi gibi ucretsiz kullanıcı adları olucakmı

Ücretsiz kullanıcı adı da nedir pardon? O bahsettiğin kullanıcı adları yasadışı yani illegal. B)

bjkerdi53
05-15-2008, 10:31 PM
birader ne demeye calısmak istedıgımı anladın aslında ama neyse..oyunun cıkmasını bekleyelim.

XEGOİSTEA
05-16-2008, 09:27 AM
kesin çıkar İLLEGAL adlar oyunu alanlar nete werir şifrelerini:D

raknet
05-16-2008, 05:53 PM
birader ne demeye calısmak istedıgımı anladın aslında ama neyse..oyunun cıkmasını bekleyelim.

İllegal kullanıcı adlarıyla ilgili bilgi alabileceğin son yer burası.. Ayrıca moderatörüm ben unutma lütfen "birader" B)

bjkerdi53
05-16-2008, 10:12 PM
illegal ile aslında oyun zevkimizi çürütüyoruz oyuncular işin kolay yoluna kaçtığı sürece yapımcılarda "mecburen" işin kolay yoluna kaçacaklardır, bu sebepten oyunlar gelişemeyecek ve biz bundan mahrum kalacağız, en büyük örnek futbol uyunlarıdır ben 98 yılında fifa 98 için kaç gün uyumadığımı bilirim o zamanki teknolojiyle bu zamanki teknoloji arasında hiç bi fark yok bi programcı olarak bunu size rahatlıkla söyleyebilirim, neden çünkü hizmetlerinin karşılığını alamıyor yapımcılar, eden bulur unutmayın, illegal kullananlarda bu foruma yazmasın.

iyi o zaman illegal kullananlar buraya yazmassa demekki burdakı kısılerın %99 u yazmıcak buraya..eminimki bunları yazanları cogu illegal ad kullanıodur..o zamanda bu forumdakı bu bölüm böş kalmıs olucaktı yada haftada 1 soru falan gelıcekdı..gercekcı olalım biraz..saygılar

İllegal kullanıcı adlarıyla ilgili bilgi alabileceğin son yer burası.. Ayrıca moderatörüm ben unutma lütfen "birader" B)

bi yerinden bi sey mi eksildi birader lafını işitince.karızmanmı bozuldu.pardon o zaman 'moderator' (şimdi dahamı iyi oldu)?

canpasha
05-17-2008, 09:41 AM
iyi o zaman illegal kullananlar buraya yazmassa demekki burdakı kısılerın %99 u yazmıcak buraya..eminimki bunları yazanları cogu illegal ad kullanıodur..o zamanda bu forumdakı bu bölüm böş kalmıs olucaktı yada haftada 1 soru falan gelıcekdı..gercekcı olalım biraz..saygılar

bi yerinden bi sey mi eksildi birader lafını işitince.karızmanmı bozuldu.pardon o zaman 'moderator' (şimdi dahamı iyi oldu)?

Terbiye sınırLarını zorLamasak.Emin oL burdaki insanLarin coqu LeqaL kuLLaniciLar.En azindan sundan eminim ki bu forumda aktif ve faaL oLan arkadasLarimizin hepsi ucretini odeyip bu oyunu oynuyorLar.Bu senin kendi tercihin ama burda 2-3 seneLik bi emeqin karsiLiqi var.Yapimcisina ayri oyuncusuna ayri sayqi qostermen qerekir ki burdakiLerin %99'u iLLeqaL demek brdaki oyuncuLara buyuk hakaret demektir.

Seni siddetLe kınıyorum.

AniX
05-17-2008, 11:02 AM

arkadaşım o konuştuğun kişinin yani raknet'in mod olduunu hatırlatmasının sebebi:illegal kullanıcıların ip den banlanması bilmem anlatabildin mi??yoksa kimse burda kimseye patronluk taslamaz burası öyle bi site olsaydı hiçbirimiz bu foruma katılmazdık

raknet
05-17-2008, 08:00 PM

Forumdaki üyelerin %99'unun illegal kullanıcı olduğunu söylemişsin, üyelerin illegal kullanıcı olup olmadığını anlamanın yolunu söyleyebilir misin bana? Bütün forumu tarayıp illegal olanları banlarız, çok faydalı olur gerçekten...

NSS Türkiye ailesi gereken cevabı vermiş, teşekkürler... Biz burada bir ekibiz ve ekiplerde kimse kimseye patronluk taslamaz. Sadece ekipte düzenin sağlanması konusunda sorumlu olan kişiler vardır ve bu kişiler sorumluluğunun gereklerini yerine getirmekle yükümlüdür. Türkçe forum adına forum yöneticilerine karşı sorumluyum. Forumun düzenini sağlamak ve kullanıcıların en doğru bilgiye en kısa sürede ulaşmasını sağlamak öncelikli görevlerim. Patronluk taslıyor olsaydım ya da iletilerin "karizmamı" bozmuş olsaydı, o iletine cevap vermez, doğrudan siler ve seni de banlatırdım. Bunların hiçbiri başına gelmediğine göre, suçlamanı gözden geçirmeni öneririm.

Ayrıca "bi yerinden bi şey mi eksildi" derken, neremden ne eksildi açıklar mısın lütfen?

Cyder
05-19-2008, 06:14 AM
yha dalga geçer gibi iş yapmayın..Adam illegal.Banlayın gitsin..

cemseckin
05-19-2008, 11:56 AM
raknet boşver konuşmaya bile değmez hiç elini yorma yazmak için.

MatiasDelgado
05-20-2008, 09:19 PM
cetin bir kızısma gecmis aranızda.O mavili yakısklıya noldu bu arada.

MatiasDelgado
05-22-2008, 08:32 PM
raknet yapımcıdan bilgi aldınmı ne zaman cıkarmıs oyun tüm hızıyla devam edıyorda bu hız ne zaman sona erıcek bi bilgin varmı acaba

MatiasDelgado
05-24-2008, 09:07 AM
3 uncu betası cıkmıs hıc solemııosunuz.Ne bıcım bı ınsansın raknet cvp versene

MatiasDelgado
05-25-2008, 07:48 AM
böyle forumun ve böyle modun ben ..... 5 gundur cevp bbklıoruz ne zman cıkcak madem bılgın yok neden mod oldun

raknet
05-25-2008, 01:56 PM

Tüm forum katılımcılarına tek tek e-posta mı göndereyim?

böyle forumun ve böyle modun ben ..... 5 gundur cevp bbklıoruz ne zman cıkcak madem bılgın yok neden mod oldun

Bir daha bu şekilde bir mesaj yazarsan aynı sabırla ve normal bir üslupla cevap vermem haberin olsun. Benim hayatım NSS Forumlarından ibaret değil.

Oyun hazır olduğunda çıkacak.

canpasha
05-25-2008, 10:18 PM

Zahmet edip bi qoz atsaydin foruma boLe ÇEMKİRMENE hic qerek kaLmazdi

raknet
05-27-2008, 07:24 AM
Arkadaşlar buraya kavga etmeye gelmedik, bir kez daha hatırlatmak isterim. Forum kullanıcıları arasında daha fazla gerginlik olmaması açısından bu konuyu kilitliyorum.