PDA

View Full Version : NSS4 neden hala çıkmadı?

can777
05-21-2008, 12:45 PM
bende de ayno sorun oldu sezon bitti hala oyun çıkacak bütün hevesim kırıldı bo oyuna karşı tam bir hayal kırıklığı :( ekimde bile çıkacak denilmişti hala çıkmadı sabredelim geç olsun güç olmasın denildi ama daha oyun doğru düzgün çalışmıyor .. beyaz ekran geliyor siyah oluyor kapanıyor en düşüğünü denedim kabullenelim artık şunu new star ekibi bir işi doğru düzgün beceremiyor .. aylar önce topic açtım sabret çok güzel bir oyun bizi bekliyor falan dendi. yüzlerce kez açıklamışsınız sebebini o gösterdiğin sebepte tek kişi çalışıyorlarmış. benim dediğim çıktı ancak yaza çıkar dedim öyle oldu! Ayrıca modun falanda hiç sert tepki göstermeye hakkı yok! Biliyorum siz de "Onların" yalancısısınız ama birşey demeye hakkınız yok artık. Yok yüzlerce kez açıklamışsınız, yok sabredecekmişiz uyutmayın!

Oyunun parasını verip almayı düşünüyordum artık buna para falan vermem Türkiye'de para verip alan legal olan bir tek sizler varsınız yani bu sitede olan 10-15 kişi başka kimse bu oyuna para vermez bu şekilde 8-9 ay uyutuluyoruz sonra da gelip para verelim hayatta en çok sevdiğim oyunlardan biri, bu tür simülasyon oyunlarını çok severim ama para falan vermem bu oyuna! Oynamam bile!

UMARIM OYUNU SENEYE BEKLİYORUZ 2009-2010 sezonu başlamadan elimize geçecek diyecekler yakında ...

Cyder
05-21-2008, 07:23 PM
umm bir yerde haklısın ama bir ekip değil adam tek kişi..Bu da bir problem..

Yanına bir grafik tasarımcısı alabilir.Sitede belki vardır..Ne biliyim tek başına ne yapabilir ki??

madbozy
05-23-2008, 12:10 AM
bence bu oyun haziran sonu yada temmuz ortası gibi biter iyi ihtimalle çünkü betalarda hepiniz bazı buglara tanık olmussunuzdur oyunun tamamlanması biraz uzun sürcek gibi bide si' nin tekbasına oldugunu düşünürsek dahada uzun sürebilir inşallah yanılırım.Sabırsızlıkla bekliyorum.Ne zaman çıkarsa çıksın bu oyunu alacam

linehosting
05-24-2008, 03:16 PM
Benim anlamadığım kardeşim niye Tek kişi bir 3D oyun yapmaya çalışıyon en fazla 5 kişilik bir ekip kur ne güzel
1 tane yazılımcı
2 tane Test yapan adam
2 tane Grafiker

Sana yeter de artar ne uraşıyon bole milletin diline düşüyon.....
Adam diyoz gece gündüz çalışıyor hiç bir beta doru düzgün çalışmıyor :S
yoq BlitzMax miş Yok MiniB3D miş çok istiyosan uzmansan yürü git C++ öğren öle yap :S

raknet
05-25-2008, 01:35 PM
Benim anlamadığım kardeşim niye Tek kişi bir 3D oyun yapmaya çalışıyon en fazla 5 kişilik bir ekip kur ne güzel
1 tane yazılımcı
2 tane Test yapan adam
2 tane Grafiker

Sana yeter de artar ne uraşıyon bole milletin diline düşüyon.....
Adam diyoz gece gündüz çalışıyor hiç bir beta doru düzgün çalışmıyor :S
yoq BlitzMax miş Yok MiniB3D miş çok istiyosan uzmansan yürü git C++ öğren öle yap :S

Yazılımcı => siread
Test yapanlar => Bütün forum kullanıcıları (forum kullanıcılarından önce close-beta testi de yapıldı)
Grafikerler => Forumda yönetici bir arkadaş ve çeşitli yardımcılar (stadyumların ve formaların hazırlanması konusunda yardımcı oluyorlar)
Veritabanı => Forum gönüllüleri
Çeviriler => Forum gönüllüleri

Gecikme, bunları bir araya getirenin tek bir kişi olmasından kaynaklanıyor. NSS3'te de durum böyleydi, tam bir şirketleşme olmazsa da bu şekilde devam edecek...
Tüm bu hazırlıkları yapan ekip bir ofise kapansa 3-6 ay gibi bir sürede rahatlıkla oyunu bitirebilir. Ancak, NewStarGames'i oluşturan ekip dünyanın dört bir yanından katılan gönüllülerden oluşuyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinde olmamız sebebiyle bir araya gelemiyoruz. Ayrıca NewStarGames ekibini oluşturan kişilerin tek işi NSS oyunları hazırlamak değil. Kimimiz öğrenci, kimimiz teknisyen, kimimiz şirketlerde çalışıyor vs.. Bu sebeple EA veya KONAMI gibi bir şirkette olduğu gibi işlerin belirlendiği sürede tamamlanmasını beklemek aşırı iyimserlik olur.

Bu sebepleri daha önce de açıkladım, her sorulduğunda da açıklamaya devam edeceğim. Herkes istediği şeye inanmakta (sizi oyalıyoruz vs..) özgür. Ancak inansanız da inanmasanız da kızsanız da kızmasanız da durum bu şekilde.

Ayrıca linehosting, üslubuna dikkat et. "çok istiyosan git c öğren de yap" dersen, "çok biliyosan git kendin yap" diye bir karşılık görebilirsin.

can777
05-25-2008, 08:30 PM
ya raknet aynı cevabı veriyosunda o cevap çürüdü bile ...
madem tek kişi 3D ye ne kalkışıyor bir anda buna cevap ver?

canpasha
05-25-2008, 10:15 PM
Bu konuda tartismayi qereksiz qorduqum kadar,bazi arkadasLarimizin bu asiri tepkiLerini de qereksiz qoruyorum.

Kimse burda zorunLu oLarak oyunun cikmasini bekLemiyor.Evet ekim dendi,nisan dendi qecikmeLer oLdu.BunLar doqaL ve oLasiLiqi yuksek seyLer.InsanLardan bisiLer bekLerken mantikLi oLmak Lazim.Bu konsepte bi oyunu 25 ytL verip aLmak biLe cok buyuk bi oLay.ELdeki sartLar ve imkanLar dahiLinde en iyi yapiLiyor bence.

Her zaman soyLediqim qibi yine soyLuyorum sonuna kadar destekcisiyim bu forumun ve oyunun.Rahatsiz oLan arkadasLara da bisi demek istiyorum.2-3 kisi sayesinde buraLara qeLmemis bu forum,siz oLmasanizda bisi oLmas.Koskoca bi NSS aiLesi var burda.

Diger arkadasLaradn ozur diLerim.AnLiyanLar anLamistir umarim.

can777
05-26-2008, 03:51 PM
allah allah tamam bize karşı bir sorumlulukları yok oyunu erken çıkartmak için ama biz onların bu sorunlarını söylediğimizde de tamam kabul ediyoruz deyin bare. hala cevap vermeye çalışıyorsunuz.

R.D.Bobo13
05-26-2008, 06:44 PM
allah allah tamam bize karşı bir sorumlulukları yok oyunu erken çıkartmak için ama biz onların bu sorunlarını söylediğimizde de tamam kabul ediyoruz deyin bare. hala cevap vermeye çalışıyorsunuz.

Arkadasım bu oyunun yapımcıları birilerini bize bilgi vermek amacıyla buraya yolladı.Sonucta burdakılerın yapacagı bir sey yok ama sana soylecegım sey oyun ne kadar gec cıkarsa o kadar iyi olur örnegın 1.ıncı betanın cıkıs tarıhınden 1 hafta sonra oyun cıksa oyunda bır suru bug hatası olurdu yada ne bılım stadyumlar falan cok yapmacık olurdu ama yabancı forumlara bir göz attıgımda anladıgım kadarıyla oyunun gec cıkmasının nedeni en ince ayrıntısına kadar oyunun yapılandırılması ve bizim gozumuzede o kadar oyunun cazıp gelmesini saglamak istemesidir.Yani oyun ne kadar gec cıkarsa grafıkler o kadar iyi olur.Sabreden istedigini alır.
saygılar...:clap: :clap: :clap:

raknet
05-26-2008, 06:58 PM
ya raknet aynı cevabı veriyosunda o cevap çürüdü bile ...
madem tek kişi 3D ye ne kalkışıyor bir anda buna cevap ver?

Doğrudan oyunun yapımcısıyla bağlantı kurarsanız, daha doğru bir yanıt alabilirsiniz.

Doğru olan bir cevap nasıl çürür merak ettim...

can777
06-02-2008, 01:40 PM
kim dedi doğru diye ... ? ben ne diyorum sen ne diyorsun bobo aylardır heveslendiriyorlar betayla ne alakası var ... bir de hadi aylardır bekliyoruz tamam hadi neyse çalışmıyor oyun ... grafik kartım mükemmel PES 2008 çok iyi çalıştırıyor ama neymiş harika oyun NSS 4 çalışmıyor madem 8 ay bekledik bare doğru düzgün oyun çıksa ..

canpasha
06-02-2008, 02:53 PM
Sana anLatmak istediqim seyi ufak bi ornekLe acıkLiyim adaş.

Senın bıze soyLedıqın seyLer,benm ''SENIN EKRAN KARTIN BOZUK'' sekLinde verebiLeceqim cvap kadar anLamsız.Yahu 8 ay deiL 10 oLsun ne farkeder. Burda bu tarz tepkiLer vermek oyuna fayda deiL zarar saqLar.Bu oyun oLmadan yasamini surduremiyor musun sen? Hepimiz merakLa bekLiyoruz.Senın qibi dier oyunu caListiramiyan arkadasLarin sorunLari icin, ufak duzeLtmeLer icin sarkıyor surekLi.

Ayrıja ıcımde de kaLmasın,PES 2008 dedin sanırım.Ne kadar zamanda piyasaya suruLduqunu kac kisinin caListiqini,ne asamaLardan qectiqini arastirman ve buraya bunLarı oqrendikten sonra qeLip mantıkLı bisiLer yazman diLeqiyLe.

raknet
06-02-2008, 06:29 PM
kim dedi doğru diye ... ? ben ne diyorum sen ne diyorsun bobo aylardır heveslendiriyorlar betayla ne alakası var ... bir de hadi aylardır bekliyoruz tamam hadi neyse çalışmıyor oyun ... grafik kartım mükemmel PES 2008 çok iyi çalıştırıyor ama neymiş harika oyun NSS 4 çalışmıyor madem 8 ay bekledik bare doğru düzgün oyun çıksa ..

Oyunun geliştirilmesini "alpha" sürümünden beri takip ediyorum. Oyunun gelişmesine "alpha" sürümünden beri katkıda bulunuyorum. Bütün stadyum tasarımları, formalar, maç motoru, oyun içi olaylar vs.. sizin karşınıza çıkmadan biz yöneticilerin denemesine sunuldu. Oyunun hangi aşamalardan geçtiğini bilen biri olarak söylediklerim doğru değilse, bu işin doğrusu nedir acaba? Neden bu oyun hala tam sürüm olarak çıkmıyor?

Ayrıca aynen katılıyorum

Ayrıja ıcımde de kaLmasın,PES 2008 dedin sanırım.Ne kadar zamanda piyasaya suruLduqunu kac kisinin caListiqini,ne asamaLardan qectiqini arastirman ve buraya bunLarı oqrendikten sonra qeLip mantıkLı bisiLer yazman diLeqiyLe.

Biz daha PES6'yı oynamaya başlarken, PES2008'in yapımına çoktan başlanmış oluyor diye biliyorum ben. NSS ekibi aynı anda tek bir oyuna odaklanabiliyor. Hem NSS3 için yamalar, geliştirmeler yapılırken NSS4'ün geliştirilmesi imkansız.. Dikkat ettiysen uzun bir süredir NSS3 yenilenmiyor.. 3.16'dan sonra ekip tüm gücünü NSS4 için harcıyor..

R.D.Bobo13
06-02-2008, 08:10 PM

ben betayı oraya ormek olarak verdım duzgun okursan anlarsın ne demek ıstedıgımı.yani senin bekledıgın zaman erken cıkarsalardı dıorum oyun cok yapmacık gozukurdu ornek olarakda ilk betasını verdım..cunku ılk betasında oyun tam bır yapmacıkdı..s.r. yapacagının en iyisini yapmak ıcın ugrasıyor ve bu yuzdende oyunun cıkıs tarıhı gecıkıyor..ama sunuda söyliim gercektende bu tarih biraz uzadı..bu saatten sonra haklı olabılırsın

NEWSTARGAMES FAN
06-04-2008, 10:43 PM
hala çıkmadı hergün bakıyom off

Cyder
06-05-2008, 05:59 AM
hala çıkmadı hergün bakıyom off

siteyi anasayfan yap :D

arkadaşlar Türkçe'yi insan gibi kullanalım..Mesela "k" harfini "q" yapmayalım...En zangin dil olan Türkçe'yi berbat ediyorsunuz.Okurken bile zorluk çekiyorum...

can777
06-05-2008, 11:58 AM
ya canpasha anlamıyorsun galiba ben oyunsuz yaşamımı sürdürebiliyorum ama oyunu da oynamak istiyor(d)um. O kadar heveslendirmelerini eleştiriyorum sadece.... ayrıca PES 2008 örneğini benim ekran kartımda problem olmadığını kanıtlamak için söyledim. PES le NSS i karşılaştırmadım ...

canpasha
06-05-2008, 12:02 PM
peki arkadasim ben ozur diLiyorum senden.:)

R.D.Bobo13
06-06-2008, 07:31 PM
siteyi anasayfan yap :D

arkadaşlar Türkçe'yi insan gibi kullanalım..Mesela "k" harfini "q" yapmayalım...En zangin dil olan Türkçe'yi berbat ediyorsunuz.Okurken bile zorluk çekiyorum...

cok dogru bir laf zengin dil turkcemız icinde iyi olur..kutlarım

NEWSTARGAMES FAN
06-19-2008, 02:05 PM
Anasayfam Zaten Sİte Ama Hala Offff Çikmadi

R.D.Bobo13
06-19-2008, 08:08 PM
hala nss forumuna alısamadın galıba:D
Nss dilinden konusuyorum yine;)
OYUN HAZIR OLDUMU CIKACAKd(:

The_MessiaH
06-19-2008, 08:55 PM
İnş okullar başlamadan hazır olur :P

R.D.Bobo13
06-20-2008, 10:16 AM
yok daha neler!!!

Eagle
06-20-2008, 01:40 PM
İnş okullar başlamadan hazır olur :P

çok beklersin:P

Domo
06-23-2008, 01:37 PM
can777 bu konuda çok beklemiş olabilirsin yine de saygılı olmalısın raknet sana güzelce açıklama yapmış. Lütfen cevap çürüdü falan demeyelim. Saygılı olalım.:(

The_MessiaH
06-23-2008, 08:36 PM
çok beklersin:P

Çıkacağının kesin olacağını bilsem çokta beklerim :P

Eagle
06-24-2008, 06:51 PM
Çıkacağının kesin olacağını bilsem çokta beklerim :P

bu oyunu çıktığı zaman torunlarıma doğum günü hediyesi olarak alacağım:D

dark_rocker
06-27-2008, 06:52 AM
Zuhaaaahhhaha

R.D.Bobo13