View Full Version : Oyuncu isimleri
ogeday55
05-15-2008, 01:46 PM
Arkadslar Ben New Star Soccer 4'ün Betalarini oynadim ama bütün betalarda Oyuncu isimleri yanlis'di. Birtek Ilk betada yanlis degildi. Bu hatayi Si'ye Özel Mesaj atarak söyledim ama mesajina bakmamis. Konusuna yazdim onada bakmamis... New Star Soccer 3'de isimler yine yanlisti New Star Soccer 4'de umarim olur dedim ilk basta isimleri oldu ama ondan sonra bütün betalarda olmadi. Bir moderatorden Si'ye bunu Söylemesini rica ediyorum. Simdiden Tesekkür ederim..:)
arkadaşım bu bi hata değil bi kere gerçek isimleri kullanabilmek afedersin eşek yüküyle bi parayı isim hakları için harcamak için kullanmak lazım bu parayı da anca ea sports harcayabilir simon read'in böyle bi mali kapasitesi yok :D
raknet
05-15-2008, 04:30 PM
Cevabın için teşekkürler AniX ;)
NSSFan06
05-16-2008, 04:47 PM
Güzel BİrCewapBu İşi Anca EA Yapabilir...İllegal Kullanma İsimler Geliştirilsin...;)
ogeday55
05-17-2008, 12:42 PM
Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim AniX. Bir sorum daha olacak; Peki ilk betada neden isimlerini dogru yazabildi??..
betayı oynayamadıım için bilmiyorum raknet burada devreye girerse harika olur
raknet
05-17-2008, 08:47 PM
Bilgilendirdigin icin tesekkür ederim AniX. Bir sorum daha olacak; Peki ilk betada neden isimlerini dogru yazabildi??..
O, ilk betaya özel bi hataydı :D Neden öyle oldu gerçekten bilmiyorum Si, veritabanını düzenlemeyi unuttu heralde...
ogeday55
05-19-2008, 06:10 PM
Cevabin icin tesekkürler raknet. Özel bir hata :D