View Full Version : New Star Soccer 4 Public Beta V1.31
Cyder
05-13-2008, 04:39 AM
http://download.newstargames.com/NSS4_Public_Beta_3.zip
Arkadaşlar NSS4'ün yeni betası.
mete1983
05-13-2008, 08:39 AM
Teşekkürler Arkadaşım. Deniyorum şimdi.
XEGOİSTEA
05-13-2008, 10:08 AM
İNDİRİORUM AMA AÇILMICAK BİLİORUM [DONUCAK] LAPTOP BNM[512 EKRAN KARTI 1024 RAM] AÇMAMIYACAGI OYUN YOK EURO 2008 İ AÇIO NEDEN NSS 4 OYNUYAMIORUM + BU SON BETASI OLDUGUNU DUYDUM FULL Ü NE ZAMAN ÇIKICAK 5 AYDIR BEKLİORUZ YETER ARTIK !!!!:wall: :wall: :wall:
canpasha
05-13-2008, 11:24 AM
Ben oLdukca beqendim.Onceki betaLara qore cok daha basariLi buLdum.
Eagle
05-13-2008, 02:08 PM
valla güzeldi ama ilk işim dosyaları karıştırmak oldu resimler değişmiş
bir daha beta çıkmasın bu güzel olmuş:)
madbozy
05-13-2008, 02:26 PM
arkadaslar ben önceki betaları oynayabiyordum ama bunu acmıyo bişey yapmam gerekiyo mu?
Cyder
05-13-2008, 04:30 PM
ben de denedim.Oyunda maç yapıyordum.5 dk sonra kendi kendine kapandı :?
XEGOİSTEA
05-14-2008, 08:10 AM
BEYLER BU SON BETADA HERŞEY HOŞ OLMUŞ AMA OYUNDAN ATIYOR NASIL HALLEDİCZ?
canpasha
05-14-2008, 08:42 AM
Ben 8-10 mac yaptim ve en ufak bir sorun yasamadim.Ayrija bu son beta biLdiqim kadariyLa.Bundan sonra tam surum cikicak.:)
Eagle
05-14-2008, 01:04 PM
bir bug daha
serbest vuruş kullancaktı rakip ama 5 dakika boyunca atmadı:(
Erkut87
05-15-2008, 10:39 AM
arkadaşlar ben indirdim exe dosyasına tıklıyorum kum saati(yani mouse işaretçisindeki) çıkıyor ama oyun açılmıyor 2 saniye kum saati duruyor ve oda gıdıyor
canpasha
05-15-2008, 05:15 PM
bir bug daha
serbest vuruş kullancaktı rakip ama 5 dakika boyunca atmadı:(
Bende yasamadim o sorunLari:)
StarSoccer
05-17-2008, 03:23 PM
Faul Yapnca Adam Bi Türlü Kullanmio Daha Fazla Beta Gerek Bence! Birsürü hata
linehosting
05-18-2008, 07:24 PM
Bende oyunu açıyor siyah ekran geliyor Ok işareti çıkıyor "Splash" herhalde oyunun sonra gidiyor :D
mrtcn25
05-20-2008, 09:18 AM
arkadaslar niye çalışmıyor bu oyun ya... basıyorum siyah ekran cıkıyor sonra windows a dönüyor. nasıl yapıcaz bu işi
R.D.Bobo13
05-25-2008, 08:41 AM
Rakıp takım faul kullanırken sızde olan hata bendede var.Ama her macta olmuyor.Ve bu hata zannedersem butun nss4 kullanıcılarında olacak.rakıp takım faul kullanırken benım adamlar(yani barajdakı adamlar)süreklı rakıp takımdakı futbolcunun etrafında donuyor.dolayısıyla 9.15 den uzak olmadıgı ıcınde rakıp takımdakı oyuncu faulu kullanamıyor.Bu hata ınsallah full surum cıktıgı zaman duzelmesını beklıyorum.Yoksa oyunu kapayıp bastan acmak zorunda kalıyorum..
Oyunun ne zaman cıkacagı zamanına geldıgı zaman new star soccerın ıngılizce forumuna bi göz attım butun dunya bu oyunun cıkmasını 4 gozle beklıyor..Si tatıle cıkmadan once bıtırecekmıs oyunu..Eğer faul kullanırlırken yapılan hata duseltırılse Benım tahmınce surem en fazla 15 gun sonra bu oyun servise hazırlanır...
Saygılar...:clap: :clap: :clap:
The_MessiaH
05-25-2008, 02:50 PM
Betayı az önce oynadım ve bir hata ile karşılaşmadım.
Fakat yeni nss de takımın bütün oyuncularını yönetme seçeneği bu oyunun mantalitesine ters diye düşünüyorum.Taktikleride ayarlıyabilmemiz ise oyundan teknik trektör kavramını çıkartıyor umarım tam sürümde bu seçenekler olmaz.
Bu arada ne kadar sabırsızlıkla beklesemde hak veriyorum.Ancak lütfen daah fazla bekletmeyin bir an önce çıksın :( :(
R.D.Bobo13
05-26-2008, 07:13 PM
malesef oyunda bir bug daha buldum.Golu attıgım zaman rakıp takım santraya geldı ve santra yapan oyuncuyu dısarı aldı fakat deistirilecek oyuncu santra noktasına gelmedi ve saha cızgısının kenarında bekledi dolayısıyla mac baslayamadı ve bende mecbur carpıya basıp oyundan cıkmak zorunda kaldım:(
R.D.Bobo13
05-26-2008, 07:51 PM
raknet sanki konu dagıldı.mss beta 3 un uzerınde tartısma yapmamıs gerekmıyormu??Ne bilim konu bambaska yerlere cekıldı bı anda..Sinin neden tek calıstıgı kendine bi ekip neden bulmamıs falan filan bence bunları ogrenmek ıcın ayrı bir topıc acmak lazım diilmi.Simdi sadece beta üzerindekı eksi ve artıları tartısalım bence??
Fakat yeni nss de takımın bütün oyuncularını yönetme seçeneği bu oyunun mantalitesine ters diye düşünüyorum.Taktikleride ayarlıyabilmemiz ise oyundan teknik trektör kavramını çıkartıyor umarım tam sürümde bu seçenekler olmaz.
Bu arada ne kadar sabırsızlıkla beklesemde hak veriyorum.Ancak lütfen daah fazla bekletmeyin bir an önce çıksın :( :(
arkadaşım kafanı yorma yine tek oyuncu yöneticez 11 oyuncu sadece beta için teknik direktör meselesi ise oyuncu olarak emekli olduktan sonra elimizde olabilecek bi seçenek
arkadaşlar şikayet etmesi kesseniz iyi olucak şikayet ederek hiç bi şeyi değiştiremiyoruz si bu işten para kazanıyo zaten blog postalarında parasal açısından zor günler yaşadığını söylüyo şu an oyunu satışa sunar bissürü hayrandan dünyanın parasını alabilir ama bugla dolu hatayla dolu bi oyun çıkartmaktansa iyi bi oyun çıkartmayı tercih ettiği için bekliyoruz
çok geciktiğini hayal kırıklıklarının yaşandığını herkes biliyor ama bu amatör çabalarla hazırlanmaya çalışılan bi oyun her ne kadar ücrete tabi olsa da...koskoca ea sports bile doğru düzgün değişiklik yapmadığı fifalarını senede bir çıkarıyo bu oyunsa nss3'e göre bildiğin devrim o yüzden gecikiyo nss5'de beklemesi uzun olmıcak hazırda oyun motoru olucak ellerinde ama o zamana kadar sabırlı olmak lazım çünkü yapılcak başka bişey yok
raknet
05-27-2008, 06:29 AM
Oyunun tam sürümünde kariyer modu olacak ve eski NSSlerde olduğu gibi yine tek oyuncunun kariyeriyle ilgilenebileceğiz. Bu sadece maç motorunu tanıtmak ve geliştirmek için hazırlanan bir beta sürüm olduğu için kariyer modu yok. Büyük bir ihtimalle kariyer modunun beta testi yapılmayacak. ;)
raknet sanki konu dagıldı.mss beta 3 un uzerınde tartısma yapmamıs gerekmıyormu??Ne bilim konu bambaska yerlere cekıldı bı anda..Sinin neden tek calıstıgı kendine bi ekip neden bulmamıs falan filan bence bunları ogrenmek ıcın ayrı bir topıc acmak lazım diilmi.Simdi sadece beta üzerindekı eksi ve artıları tartısalım bence??
Evet haklısın, tüm konulardaki tartışma bölümlerini ayrı konu haline getirdim. Yaklaşık bir haftadır sinirler epey gergin.. İlgin için teşekkürler :)
canpasha
05-27-2008, 06:33 AM
Oyunun tam sürümünde kariyer modu olacak ve eski NSSlerde olduğu gibi yine tek oyuncunun kariyeriyle ilgilenebileceğiz. Bu sadece maç motorunu tanıtmak ve geliştirmek için hazırlanan bir beta sürüm olduğu için kariyer modu yok. Büyük bir ihtimalle kariyer modunun beta testi yapılmayacak. ;)
Evet haklısın, tüm konulardaki tartışma bölümlerini ayrı konu haline getirdim. Yaklaşık bir haftadır sinirler epey gergin.. İlgin için teşekkürler :)
Biz mutLu mesut ne quseL bekLiors.Herkes biLio bir coqumuz cok uzun zaman once biraktik isyan etmeyi.
Son beta artik oyunun bittiqini hissettirdi bana.Incik boncuk isLerinin bir an once bitmesi diLeqiyLe.
R.D.Bobo13
05-27-2008, 07:23 AM
bir sorum daha olacak.Besiktasta holosko yok halbuki besıktas holoskoyu 4 ay once lıgın ılk yarısının sonunda almıstı ve higuain fahrı tatan ibrahım akın rıza sen gıbı oyuncular var halbukı bjk bunları kıralamıstı bunlar duzeltilicekmi(düzeltilcekmi derken yenilenecekmi).Seric sivok ve zapotacny full surumde kadroda gormememız normal ama hıc yokdan ilk devredekı kadro guncel olursa iyi olurdu.Yoksa yenı oyuncular icin 2008 2009 unumu beklıyecegiz??:rolleyes: :rolleyes:
Cyder
05-27-2008, 10:59 AM
bence oyun "harika bir şey" olmayacak..
The_MessiaH
05-27-2008, 02:07 PM
BEnce harika bile oldu şimdiden ;) Beta hali bile çok hoşuma gitti kariyer yapabilmek için sabırsızlanıyorum.
Bence oyun çok daha güzel olacak.NSS nin 3 boyutlu olmasını çok isitiyordum
tam da bu şekilde fifa veya pes grafikli değil bu şekilde tam hayal ettiğim gibi vede oldu.Umuraım oyunun diğer yönleride beklediğim gibi.
Yabancı forumda biraz gözatıp yeni eklenecek şeyleri az çok anlamaya çalıştım vede baya yenilik geliyo mesela kız arkadaşımızın ismi fln olacak.Yeniliklerden haberi olan paylaşırsa sevinirim :) ;)
raknet
05-27-2008, 03:07 PM
BEnce harika bile oldu şimdiden ;) Beta hali bile çok hoşuma gitti kariyer yapabilmek için sabırsızlanıyorum.
Bence oyun çok daha güzel olacak.NSS nin 3 boyutlu olmasını çok isitiyordum
tam da bu şekilde fifa veya pes grafikli değil bu şekilde tam hayal ettiğim gibi vede oldu.Umuraım oyunun diğer yönleride beklediğim gibi.
Yabancı forumda biraz gözatıp yeni eklenecek şeyleri az çok anlamaya çalıştım vede baya yenilik geliyo mesela kız arkadaşımızın ismi fln olacak.Yeniliklerden haberi olan paylaşırsa sevinirim :) ;)
Yenilikler daha önce verilmişti yanılmıyorsam. Arama (http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/search.php) yaparak bu bilgilere ulaşabilirsin.
bir sorum daha olacak.Besiktasta holosko yok halbuki besıktas holoskoyu 4 ay once lıgın ılk yarısının sonunda almıstı ve higuain fahrı tatan ibrahım akın rıza sen gıbı oyuncular var halbukı bjk bunları kıralamıstı bunlar duzeltilicekmi(düzeltilcekmi derken yenilenecekmi).Seric sivok ve zapotacny full surumde kadroda gormememız normal ama hıc yokdan ilk devredekı kadro guncel olursa iyi olurdu.Yoksa yenı oyuncular icin 2008 2009 unumu beklıyecegiz??:rolleyes: :rolleyes:
Yeni sezondaki transferler veritabanına yansıtılmadı. Hazırlanacak bir güncellemeyle veri tabanı yeni sezona uygun hale getirilecek ;)
R.D.Bobo13
05-27-2008, 07:21 PM
o zaman bu forumda işin yok..
R.D.Bobo13
05-27-2008, 07:23 PM
Yenilikler daha önce verilmişti yanılmıyorsam. Arama (http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/search.php) yaparak bu bilgilere ulaşabilirsin.
Yeni sezondaki transferler veritabanına yansıtılmadı. Hazırlanacak bir güncellemeyle veri tabanı yeni sezona uygun hale getirilecek ;)
Ne zaman cıkar sence bi bilgin varmı yada şöyle sorım nss3 oyununun ilk cıktıgı surumunden kac hafta yada kac ay sonra cıkmıstı oyunun güncel hali??
R.D.Bobo13
05-27-2008, 07:24 PM
alıntıyı yanlıs yaptım:redface: :blimey: :wall:
The_MessiaH
05-27-2008, 07:41 PM
editleseydin ya :)
R.D.Bobo13
05-27-2008, 07:48 PM
editleseydin ya :)
eyvallah bos bulundum bi an.Simdi daha iyi;)
canpasha
05-28-2008, 07:01 AM
Ne zaman cıkar sence bi bilgin varmı yada şöyle sorım nss3 oyununun ilk cıktıgı surumunden kac hafta yada kac ay sonra cıkmıstı oyunun güncel hali??
Bunu JJU'a sorabiLirsin ki kendisi database iLe iLqiLeniyor.
TranLation for Mr. JJU :
You can ask it to Mr JJU who is looking after the database :)
R.D.Bobo13
05-28-2008, 07:12 AM
Bunu JJU'a sorabiLirsin ki kendisi database iLe iLqiLeniyor.
TranLation for Mr. JJU :
You can ask it to Mr JJU who is looking after the database :)
bu ecnebiye nasıl soracaımı bi bilsem:D:P
canpasha
05-28-2008, 07:17 AM
simdi ecnebi demede de sen :D o zaman bak istersen bu konuda en quzeL yardım sayın raknet'ten qeLebiLir.Ben pek sevmem uzerime vazife oLmayan isLerden.Haddimi biLen adamim:)
raknet
06-02-2008, 04:58 PM
Sorunu ilettim ;)
R.D.Bobo13
06-02-2008, 07:05 PM
Sorunu ilettim ;)
raknet tessekkur ederım ama oyun hala neden cıkmadı:(şimdi bende umutsuzluga kapıldım aklımdan acaba 2008 2009 sezonunun baslamasınımı beklıyor s.r. die?halbukı tatıle cıkmadan bıtırıcem demıstı ama resmen yaza gırdık?Tmm senın elınde olan bısey diilde...Sen Sonucta emir kulusun bizde bzim nazımız anca sana gecıyor(mazur gör)
raknet
06-02-2008, 08:19 PM
raknet tessekkur ederım ama oyun hala neden cıkmadı:(şimdi bende umutsuzluga kapıldım aklımdan acaba 2008 2009 sezonunun baslamasınımı beklıyor s.r. die?halbukı tatıle cıkmadan bıtırıcem demıstı ama resmen yaza gırdık?Tmm senın elınde olan bısey diilde...Sen Sonucta emir kulusun bizde bzim nazımız anca sana gecıyor(mazur gör)
İyi niyetin için teşekkür ederim. Keşke herkes senin gibi uygun bir dille anlatsa derdini.. Oyununun gecikme sebeplerini neredeyse bu forumda 3-5 konuda bir açıkladım.. 08-09 sezonunun beklenmesi gibi bir durum söz konusu değil.. Oyun tamamen hazır olduğunda çıkacak ve bu konuda yapabileceğim hiçbirşey yok :)
R.D.Bobo13
06-02-2008, 09:02 PM
site kapatılmıstı benımde ıcıme acaba oyunun full surumu cıkdıdamı siteyi kapadılar hani bir suprız yaparak işte karsınızda new star soccer 4 die bi patlamaylamı gelcekler die ama ...malesef çöktüm....soracagım site neden kapatılmıstı?
raknet
06-03-2008, 02:45 PM
Site kapatılmamıştı, forumdaki açıklamaya göre hosting şirketinde yaşanan bir sorun nedeniyle siteye ulaşılamadı.. (hosting şirketi: siteyi barındıran ve internette yayınlayan kuruluş)
R.D.Bobo13
06-09-2008, 10:48 PM
ben beklerim ama bu gidisle kesın euro 2008den sonra cıkar bu oyun
dark_rocker
06-11-2008, 07:16 AM
ben beklerim ama bu gidisle kesın euro 2008den sonra cıkar bu oyun
http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=5274
beklerim dostum her sabırsızlandığında yada ben artık isyan edecem neden çıkmadı bu nss 4 dediğinde bunu oku ve eminim sakinleşirsin
dark_rocker
06-11-2008, 07:20 AM
ölümüne nss
R.D.Bobo13
06-12-2008, 09:12 AM
http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=5274
beklerim dostum her sabırsızlandığında yada ben artık isyan edecem neden çıkmadı bu nss 4 dediğinde bunu oku ve eminim sakinleşirsin
ben zaten yorum yazdım oraya..İsyan etmem merak etme..
dark_rocker
06-17-2008, 06:01 AM
Yazdığım Cevapta Şahsına Karşı Hiçbir Söz yok Sözüm Sadece Bunu Yapanlara
R.D.Bobo13
06-17-2008, 09:57 AM
pardon o zaman ben yanlıs anlamısım
NEWSTARGAMES FAN
06-18-2008, 04:40 PM
ben indirdim açtım oyunu 1,5 maç yaptım sonra oyundan attı
Eagle
06-20-2008, 05:28 AM
takımlar kornerlerde stoperleriyle ileri çıkar betalarda forvetle bile ceza sahasında değil;)
R.D.Bobo13
06-20-2008, 08:39 AM
kornerden gool atma taktıgı var...defasnların cıkmasına gerek yok
Eagle
06-20-2008, 12:41 PM
ama defanslar çıksa yine iyi olurdu:)
The_MessiaH
06-20-2008, 01:40 PM
Evet uzun boylu defanslar hep kornerler için kozdur ;)
Eagle
06-20-2008, 01:41 PM
yook ondan değil çok şekilsiz duruyor öbür türlü:)
nss3ün spikerinin dosyasını nss4 media sounda attım çalışır mı sizce daha denemedim bi de nss3 yüklü olanlar bu dosyayı nereye atıyorlar acaba?
R.D.Bobo13
06-20-2008, 10:00 PM
dedıgıne yanlıs demedım...Haklısın...mesela servet olerı cıkmasaydı bız makedonya macını 2-2 bıtıremesdık ve buralara kadar gelemezdık
NEWSTARGAMES FAN
06-21-2008, 02:05 PM
arkadaşlar new star soccer 3 te ülkemiz maç yapıyor ama biz yapamıyoz new star soccer 4 te ülkemizde bizde oynayabilcekmiyiz bunu merak ettim
raknet
06-21-2008, 02:44 PM
arkadaşlar new star soccer 3 te ülkemiz maç yapıyor ama biz yapamıyoz new star soccer 4 te ülkemizde bizde oynayabilcekmiyiz bunu merak ettim
Milli takıma seçilirsen sen de oynayabiliyorsun maçta ;)
R.D.Bobo13
06-21-2008, 07:48 PM
kusra bakma ama cok kotu bir save dosyan var o zaman:Dcunku her macına cagrılman lazım
Bencede artık çok bekledik. Tam sürümü çıksın bu oyunun artık!!!!!!!!!!!!!!!!!:doh:
R.D.Bobo13
06-23-2008, 09:29 AM
Bencede artık çok bekledik. Tam sürümü çıksın bu oyunun artık!!!!!!!!!!!!!!!!!:doh:
sabredemeyen sorununuda alsın gitsin...Biz hepımız paşa paşa beklıyoruz sana noluyor?_
The_MessiaH
06-24-2008, 08:40 AM
Daha iyi bir ingilizcem olsaydı şunları ingilizce foruma yazacaktım;
-Gereksiz yere sürekli uzaktan şut çekiliyor,orta sahanın ilerisinden herkez Allah ne verdiyse vuruyor,bence buna el atılmalı
-ikili mücadelelerde top çok kolay kaptırılıyor,bence biraz daha mücadele şansı verilmeli(belki ben yapamıyorumdur o farklı :))
-Taçlarda taç kullanılanyere;kornerlerde ise kale önüne yığılma olmalı ki hiç böyle olmuyor orta saha ve defans çok uzak duruyor.
-Bazen kaleciye gelen yerden topları kaleci tutumuyor ve top yavaş geldiğinde kaleci kaleye gömücelek gibi geriye çekiliyor oyuncu topa yetişip çoğu kez gol atıyor yani kaleci yapay zekası düzeltilmeli.
Eagle
06-24-2008, 05:44 PM
the_messiah arkadaşım aynılarını yazacaktım ben de o zaman ekleme yapayım zaten bildiğim kadarıyla bildiriliyor
ceza sahası dışından kafa vuruşları (40-50mden)
çizgiye iniyorum ortaya çıkarıyom kimse yok bir türlü bir ortam yerini bulamadı
her frikiğin gol olması uzun süreli depar atılmaması
...
The_MessiaH
06-24-2008, 05:47 PM
Acaba bir arkadaşın bunları topluca çevirip ingilizce forumda yazma imkanı varmı ?
Eagle
06-24-2008, 05:48 PM
ingilizcem maalesef futbola çok yetmiyor;)
raknet
06-24-2008, 07:11 PM
Ben bi ara tüm yorumları toplayıp gönderecektim Si'ye ama burada yapılan yorumlarla ingilizce bölümde yapılan yorumlar çok örtüşüyor.. Herkes aynı dertten muzdarip olduğundan gerek duymadım.. Ama yine de istiyorsanız Si'ye ulaştırabilirim. ss_dennis arkadaşın da İngilizcesi çok iyi, yorumlarınızı ona ulaştırırsanız o da Si'ye iletmekte yardımcı olacaktır ;)
The_MessiaH
06-24-2008, 08:06 PM
Özellikle şut konusunda belirtirsen sevinirim :)
seratsss
06-25-2008, 02:36 AM
Herkese selam
NSS 3 oyununu ilk arkadasımda tanıdım uzun sürede orda oynadım emegi geçen herkezin ellerine sağlık...Bu betaya kadar bütün betaları indirip denedim hepsini oynadım ama öncekiler beni maalesef tatmin etmedi...Tabii bende bi game editör olark bunun böle kalmıycagını biliyorum :D Bi kaç arkadaş daha sormuş ama ben bir kez daha sorayım bu son betayı açamıyuorm oyuna girmiyo siyah bi ekran çıkıyo sonra masaüstüne atıyo bi türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim....
Saygılar.......
Eagle
06-25-2008, 05:18 AM
o sorun bende de oldu sonra sildim rar dosyalarını tekrar bir yere çıkardım çalıştı oyunun dosyalarını çok kurcaladığım için bozdum galiba:lol:
dark_rocker
06-25-2008, 07:11 AM
Ben Betayla Oynadım Bende Öyle Bir Sorun Olmadı
The_MessiaH
06-25-2008, 07:15 AM
Bende de bir ara oluyodu oyunu ikinci defa açmaya çalıştığımda açılmıyodu sadece shareware gibi bir kere açıp oynıyabilioydum silip başka yere kurdum düzeldi şimdi ;)
Eagle
06-25-2008, 05:52 PM
oyun motoruyla ilgili şikayetleri topladım hepsi aynı yerde olsun;)
serbest vuruş kullancaktı rakip ama 5 dakika boyunca atmadı
Gereksiz yere sürekli uzaktan şut çekiliyor,orta sahanın ilerisinden herkez Allah ne verdiyse vuruyor,bence buna el atılmalı
ikili mücadelelerde top çok kolay kaptırılıyor,bence biraz daha mücadele şansı verilmeli(belki ben yapamıyorumdur o farklı )
Taçlarda taç kullanılanyere;kornerlerde ise kale önüne yığılma olmalı ki hiç böyle olmuyor orta saha ve defans çok uzak duruyor.
Bazen kaleciye gelen yerden topları kaleci tutumuyor ve top yavaş geldiğinde kaleci kaleye gömücelek gibi geriye çekiliyor oyuncu topa yetişip çoğu kez gol atıyor yani kaleci yapay zekası düzeltilmeli.
ceza sahası dışından kafa vuruşları (40-50mden)
çizgiye iniyorum ortaya çıkarıyom kimse yok bir türlü bir ortam yerini bulamadı
her frikiğin gol olması uzun süreli depar atılmaması
R.D.Bobo13
06-26-2008, 07:26 PM
bana gosterdıgınız tavırlar olmasaydı aslında ingilizcemle size yardım ederdim ama bu tavırlardan sonra asla
R.D.Bobo13
06-26-2008, 07:33 PM
bence dayanıklılıgın bıraz daha fazla artılırması lazım...kendi ingilizceme dayanarak soyluyorum zaten bu sorunlar ingiliz forumunda tartısılıyor.SiRead'da cevapları verıyor..halletmeye calıscak(mış)..
raknet
06-27-2008, 01:58 PM
bana gosterdıgınız tavırlar olmasaydı aslında ingilizcemle size yardım ederdim ama bu tavırlardan sonra asla
Kimseye zorla yardım et demiyoruz zaten.. Yardım etmek bir gönüllülük işidir ;)
R.D.Bobo13
06-27-2008, 07:31 PM
bende gönüllü degilim zaten..burdakı yenı arkadaslara yaptıgım yardımlara ragmen genede ban yedım..demekki kurtaramamısım kendımı
raknet
06-27-2008, 09:00 PM
Herkese selam
NSS 3 oyununu ilk arkadasımda tanıdım uzun sürede orda oynadım emegi geçen herkezin ellerine sağlık...Bu betaya kadar bütün betaları indirip denedim hepsini oynadım ama öncekiler beni maalesef tatmin etmedi...Tabii bende bi game editör olark bunun böle kalmıycagını biliyorum :D Bi kaç arkadaş daha sormuş ama ben bir kez daha sorayım bu son betayı açamıyuorm oyuna girmiyo siyah bi ekran çıkıyo sonra masaüstüne atıyo bi türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim....
Saygılar.......
Sorunun arada kaynamış pardon :doh:
Siyah ekran sorununu birçok kişi yaşadı ancak kesin çözümünü bulamadık. Oyunu tekrar başka bir klasöre açmayı dener misin?
İşletim sistemin Vista mı yoksa XP mi? Vistaysa, oyuna sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır"a tıkla ;)
R.D.Bobo13
06-27-2008, 10:14 PM
bence o pc den kaynaklanıyor cunku ben butun betaları ındırıp oynayabıldım...pc nin eskı parcalarıdan kaynaklanabılır
Championfenerbahce
06-30-2008, 10:06 AM
http://www.footballvillage.net/cdc/site/galleria/gallery.jsp
Arkadaşlar nss4te nie böyle şehirler olmuyor?
R.D.Bobo13
06-30-2008, 10:18 AM
bunu si'ye ozel pm atarsan ancak cvpbını alabılırsın
raknet
06-30-2008, 11:30 AM
http://www.footballvillage.net/cdc/site/galleria/gallery.jsp
Arkadaşlar nss4te nie böyle şehirler olmuyor?
O konu tartışılıyor.. Ancak Si bir kaç gündür ortalıkta yok.. Geldiğinde fikrini söyleyecektir ;)
Eagle
07-01-2008, 05:57 AM
O konu tartışılıyor.. Ancak Si bir kaç gündür ortalıkta yok.. Geldiğinde fikrini söyleyecektir ;)
http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/attachment.php?attachmentid=899&d=1213860253
arka plana bakarsanız binalar görebilirsiniz isterseniz dosyaları akşama doğru paylaşabilirim (eğer bahsettiğiniz buysa)
raknet
07-01-2008, 08:51 AM
NSS4 için o şekilde bina vs.. düşünülmüyormuş.. Geçmiş olsun :D
Championfenerbahce
07-01-2008, 09:11 AM
Dolaşabilsek müthiş olurdu mesela başka bir takıma transfer olunca yeni ev yeni mekanlar hoş olurdu aslında
Eagle
07-01-2008, 09:16 AM
dolaşabilsek abartılı ve büyük boyutlu olurdu:P
raknet
07-01-2008, 09:20 AM
Ben Sims tarzı bişey düşünmüştüm ama biraz fazla uçmuşum :D NSS'nin sonraki sürümlerinde olabilir ama 4 için öyle birşey olmayacakmış ;)
Eagle
07-01-2008, 09:24 AM
olmasın zaten gerek yok
R.D.Bobo13
07-01-2008, 10:33 AM
o zaman oyunun cekıcılıgı bozulurdu...fifa managere donerdı
Eagle
07-01-2008, 11:01 AM
nssde mesela her transfer sezonunda;
-30-40 değil 2-3 teklif gelse
-1-2 hafta düşünme süresi olsa
-gitmek istesek kulüp bırakmasa
-sözleşme fesih bedeli alsak
-kulübü mahkemeye(casa fifaya) şikayet etsek:D
-kadro dışı kalsak:D
daha güzel olurdu;)
R.D.Bobo13
07-01-2008, 11:02 AM
bencede haklısın...transfer lıstesıne koyuyorum kendımı reddttsem bıle yıne 20 30 tane teklıf gelıyor orasını yapamaamıslar
Eagle
07-01-2008, 06:57 PM
teknik direktörlerin kendi adları olacaktı peki istifaları transferleri gibi şeyler olacak mı?
canpasha
07-02-2008, 06:40 AM
Ben Sims tarzı bişey düşünmüştüm ama biraz fazla uçmuşum :D NSS'nin sonraki sürümlerinde olabilir ama 4 için öyle birşey olmayacakmış ;)
Dolaşmak biraz fazla abartılı olabilir.Yada Sims şeklinde bi oluşum ama evimize yada bir cafeye alışveriş merkezine text base tarzında gidebilme imkanımız olsaydı hoş olurdu.
R.D.Bobo13
07-02-2008, 09:16 AM
o tarz bıse olması icin oyunun grafıklerın yuksek olması lazım bence
Eagle
07-02-2008, 10:07 AM
Dolaşmak biraz fazla abartılı olabilir.Yada Sims şeklinde bi oluşum ama evimize yada bir cafeye alışveriş merkezine text base tarzında gidebilme imkanımız olsaydı hoş olurdu.
aslında olabilir ama merak ettiğim birşey daha; oyun içinde sinir ediyor;nss4te bayern, valencia,beşiktaş,liverpool ... oyunda küme düşüyor mu? reknet var mı bildiğin
R.D.Bobo13
07-02-2008, 10:12 AM
o sorun hakkına bnde sıkayetcıyım
Eagle
07-02-2008, 11:05 AM
adamı illet ediyor:wall:
R.D.Bobo13
07-02-2008, 11:10 AM
gercektende oyle cok sınır bi iş.....ama ben baktım o konu hakında calısılıyor
fyagiz
07-04-2008, 05:09 AM
Az önce test etme fırsatı bulabildim.Oyunda pek sorunla karşılaşmadım.Ancak arakdaşların dediği gibi benimde faul olunca oyuncular yuvarlak içnide dönüyordu.Ben bunu aslında sorun olarak algılamıyorum.Çünkü bence nereye baraj kuracağımızı ayarlıyoruz.Space'ye basılı tutunca oyuncularımız duruyor ve karşı takım vuruşunu yapıyor.Kişisel yoruma gelirsek ben NSS4 full sürüm çıkana kadar alıştırma yağacağım.Çünkü ilk maçımda yenildim ve hiç top kapıp pas atamıyorum.Şutlarım dengesiz,dengesiz oluyor.NSS3'de daha başarılı idim.Bakalım NSS4'de nasıl olacağım.Neyse iyi saahlar diyeyim artık.:)
R.D.Bobo13
07-04-2008, 08:24 AM
faul sorunu hallaedilecek kimse merak etmesin;)
barracut
07-04-2008, 12:54 PM
Arkadaşlar, demoyu siteden indirdiğimde zip'in içinden çıkan nss4.exe'ye bastıktan sonra siyah bir ekran geliyor, daha sonra ise masaüstüne geri atıyor.
Bu soruyu soran bir çok arkadaş ile karşılaştım. Aynı şkilde bu problemi ben de yaşıyorum. Soruna bir çözüm bilen varsa paylaşabilir mi?
Eagle
07-04-2008, 01:17 PM
maalesef bir çözüm yok galiba :(
low ayarda 800x600 16 bit gbi düşük ayarları dene bir ara sorun olmuştu bende de ama 5 dk sonra tekrar çalıştırdım
Eagle
07-04-2008, 01:49 PM
faul sorunu hallaedilecek kimse merak etmesin;)
fyagızın dediği gibi
belki de hata değildir çünkü space'e yanlış bir zamanda veya fazla basmaktan da olabilir;)
R.D.Bobo13
07-05-2008, 08:19 AM
pc nin eskı parcası sebep olabılır
o hata cunku ıngılızce forumda burdakı hata ss lerle cozulmeye calısılıyor
CrAzY_ßoY
07-05-2008, 03:18 PM
ßendede oyuna qirio formalar filan çıkıo taktik ayarlıorum oyuncuları seçiyorum maça qiriorum saha qözüküo orda donuo : ) NasıL iş anLamadıM ßilqisayar kaLdırmıo ßeLkide FuLL Versiyonu hiç kaLdırmaz o zaman : )
R.D.Bobo13
07-05-2008, 05:52 PM
bu oyun ıcın yenı parcalar lazım heralde
CrAzY_ßoY
07-07-2008, 01:50 PM
Ya Şu Oyunun ßi fotosunu koyun ßari qöreLim 3 ßoyutLu NasıLmış : ) Açamadık ßi TürLü qidicem cafede oynicam sonunda : )
madbozy
07-07-2008, 01:56 PM
ben vista kulanıyodum benimde sendeki gibi oluyordu format attım güncelleme yapmadan nss4 ü indirdim çalıstı ama rastgele oldu bilgisayar sapıtmıstı ondan format atmıstım sende dene belki olur
R.D.Bobo13
07-07-2008, 04:47 PM
size bır onerım daha var bana ekran kartınızın modelını yollayın size gereklı programları yollıcam..o zaman buyuk ıhtımal olabılır
raknet
07-07-2008, 05:22 PM
Programa gerek yok arkadaşlar ;)
Oyun çalışmayanlar Vista kullanıyorlarsa, oyunu yönetici haklarıyla açmayı denesinler.. Eğer hala çalışmıyorsa, sistem özelliklerinizi burada belirtin donanımsal bir engelinizin olup olmadığını belirlemeye yardımcı olalım :)
Deniz KAvan, oyunun ekran görüntülerini ve videolarını burada (http://www.newstarsoccer.com/blog.html) bulabilirsin ;)
Eagle
07-23-2008, 01:50 PM
Deniz KAvan, oyunun ekran görüntülerini ve videolarını burada (http://www.newstarsoccer.com/blog.html) bulabilirsin ;)
bloğun güncellenmesini talep ediyorum:P
kErLoN
07-27-2008, 08:54 AM
bu beta donuyor yaw nası olcak
Eagle
08-02-2008, 06:26 AM
ne oldu bloga hadi yaa yeni resimlerle idare edin bizi:P ama video koymasın açamıyoz
canpasha
08-02-2008, 08:26 AM
ama video koymasın açamıyoz
http://www.tunnel.com (http://www.vtunnel.com)
Bu site güzel bir filtering sitesi.Mahkeme kararıyla yasaklanmış sitelere bu adres üzerinde erişebilirsin.Siteye girdikten sonra çıkan kutuya erişmek istediğiniz siteyi yazıp ''Begin browsing'' e basın. ;)
The_MessiaH
08-02-2008, 08:28 AM
Youtubede baya video vardı son baktığımda ;)
badda
08-09-2008, 04:46 PM
ya videolara bakiyorum, hepsi birbirinden farkli :lol:
daha NSS4´ün betasini oynamadigim icin tam olarak nasil oldugunuda bilmiyorum, dogru dürüst bir video ekleyecek biri yokmu su alemde :D
Lincoln
09-28-2008, 07:19 PM
New Star Soccer 3 te 1 sezonda 50-60 gol atıyordum güzel oyundu betasını oynadım şimdiden güzel oyuna benziyor yapanların ellerine saglık oyunu sabırsızlıkla ve sakin şekilde beklememiz gerekir yavaş olsun ama oyun güzel olsun.
The_MessiaH
09-30-2008, 05:31 AM
yavaşmı olsun ???
Eagle
09-30-2008, 07:26 AM
geç çıksın demek istedi galiba:) arkadaş nssyi ne zamandan beri biliyorsun (bekliyorsun)
sana benimkini söyliyeyim:2 yıl sence biraz daha bekleyebilirmiyim:D
________
beta 21 mb oyun da 25 mb olacakmış yani dosyaları sıkıştırmak bazı benzer dosyaları bir dosya yapmak gibi şeyler yapılacak galiba sakın yapmayın çünkü oyuna yama yapması zor olur öyle bir şey yapılcak bile olsa hiç değilse özel bir program verilsin onunla açılsın dosyalar
betanın dosyalarını biraz daha inceledim: yeni yüzler saçlar falan eklemeyi düşünüyorum yazı tipini bile değiştirelim hatta (dosyalar açık saçık olduğu için yama yapması çok kolay:) )
Yani çok bekledik daha ne kadar sabredeceğiz... (daha yavaş olamaz) :D
The_MessiaH
09-30-2008, 10:21 AM
ha gayret biraz daha hızlansalar dünya kupasına yetiştirirler :P
Eagle
09-30-2008, 01:51 PM
beta meselesini çözsek ya:doh: oyun çıksa anlayacam da oyun da çıkmadı
siye haber verilse ya da bir yolu varsa engeli kaldırmanın onu yapsak bırakın oyonu betayı oynayamıyoruz
:( Eagle'a katılıyorum. Ben de betayı hiç görmedim sadece resimlerden uzak uzak baktım NSS4'e üüüüüü :(
Eagle
09-30-2008, 05:24 PM
senin durum gerçekten kötü:(
cesare
10-02-2008, 12:01 AM
bencede cok hoş ama 'a' ların 'e' şeklinde yazılması biraz hoş değil...
dark_rocker
10-02-2008, 07:53 AM
Sen Hiç Nss 3 Oynamadın Galiba Yamasız...
Eagle
10-02-2008, 07:56 AM
yanlış isimler sorun değil lisansla ilgili galiba zaten yamalarla düzeltilir ama benim için sorun değil gözüme çok batmıyor (hiç değilse pesdeki gibi değil:D)
dark_rocker
10-02-2008, 08:46 AM
Serser Alci-Türkçe Meali Serkan Balcı :D Ve Aklıma Gelmeyen Daha Nİcesi...:D:D:D
raknet
10-02-2008, 01:18 PM
bencede cok hoş ama 'a' ların 'e' şeklinde yazılması biraz hoş değil...
İsimlerin lisansı alınmadığından ufak değişikliklerle yazıldı kadro isimleri. Ancak oyununun fanlarının hazırladığı eklentiler sayesinde gerçek isimler kullanılabiliyor ;)
dark_rocker
10-03-2008, 09:27 AM
raknet bu ay çıkacak belli ama hangi güğn tam bir tarih varmı....
raknet
10-03-2008, 09:31 AM
raknet bu ay çıkacak belli ama hangi güğn tam bir tarih varmı....
Yahu bu kadarına şükret sen :lol:
Şaka bir yana, kesin bir tarih yok ;)
dark_rocker
10-03-2008, 09:49 AM
:D:D
Şükürrr....
canpasha
10-03-2008, 01:31 PM
Şaka bir yana, kesin bir tarih yok ;)
Kasıma da sarkabilir xD
Eagle
10-03-2008, 02:12 PM
kasım 2009 da olabilir hazırlıklı olmak lazım xD
canpasha
10-03-2008, 02:31 PM
Yeni bir konu açmak istemedim.Burdan sorayım.Muhtemelen oyun çıktığında ben Türkiye'de olacağım.Ama kasım gibi Bulgaristan'a gideceğim.Peki hem burda ki bilgisayarımda hemde oradaki bilgisayarımda oynayabilecek miyim? Yani sormak istediğim bir reg kodunu iki bilgisayarda kullanma şansım var mı sayın raknet ?
raknet
10-03-2008, 02:38 PM
canpasha,
Sensational Soccer'daki gibi bir güvenlik sistemi kullanılırsa (hardware ID'li) sanırım mümkün olmayacak ama eskisi gibi olacaksa olabilir.
Oyun çıktığı anda belli olur bu :)
canpasha
10-03-2008, 02:40 PM
Anladım. O zaman oyunu aldıktan sonra bile beklemek zorunda kalıcam sanırım :D
Eagle
10-03-2008, 02:46 PM
kod ilk hangi bilgisayarda girilirse oraya mı ait oluyor
canpasha
10-03-2008, 02:48 PM
Sensational Soccer'daki sistem olursa evet öyle olacakmış. :doh:
raknet
10-03-2008, 02:55 PM
Kod satın alma esnasında harware ID isteniyor sanrım. Tam emin değilim :)
canpasha
10-03-2008, 02:56 PM
Yapımcıya Pm attım. Umarım senin verdiğin 2 cevabıda almam raknet :P
Eagle
10-04-2008, 04:30 AM
hardware id sistemi pek hoşuma gitmedi sonra format atınca falan sorun çıkarabilir ve tek bilgisayara bağlı kalacağız :( onun yerine geçen yılki sistem ve tüm kayıtlı oyunlar tüm versiyonlarla uyumlu olsun ve bir üst sürüm çıkınca öncekilerin linklerinin silinmesi yetmesin aynı zamanda çalışmasın böylece reg code ile oynayanlar kayıtlı oyunlarına sürekli devam edemezler;)
canpasha
10-05-2008, 07:02 PM
Siread'den cevap geldi.2 bilgisayarda oynanabileceğini söyledi. :lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.