PDA

View Full Version : Ve Şampiyon Yine Yeniden Galatasaray

Cyder
05-11-2008, 07:19 AM
ŞAMPİYON GALATASARAY... Hakem son düdüğünü çaldı ve 2007-2008 sezonunun şampiyununu ilan etti: ŞAMPİYON GALATASARAY

Şu anda Ali Sami Yen başta olmak üzere Galatasaraylıların yaşadığı her yerde şampiyonluk kutlamaları başladı. Ali Sami Yen bayram yeri gibi... Futbolcularımız ve teknik ekibimiz, şampiyonluk yolunda emeği olan herkes taraftarlarımızla beraber şampiyonluğu şarkılarla, türkülerle kutluyor. Şu anda Galatasaraylı futbolcular yanlarına tribündeki çocuklarını da alarak Ali Sami Yen'de şampiyonluk turu atıyorlar. Lazer ve ışık gösterileri de bu çoşkuyu daha da arttırıyor.

Kaynak:
Galatasaray.org

linehosting
05-11-2008, 08:56 AM
Vatana millete hayırlı olsun biricik cimbomum şampiyonn!!!!
:dance:

AniX
05-11-2008, 11:50 AM
e ingilzce forumda da ben yazdım :D raknet en azından bi tebrik beklerdim açıkcası :)

Eagle
05-11-2008, 11:57 AM
5 yıldır şampiyon olamamak beni sinir ediyor (şu hakem hatalarına da illet oldum:mad:

yıldırım demirören yeter
sinanı da al git
ertuğrul hoca istifa
yönetim istifa
futbolcular istifa
malzemeci istifa
üyeler istifa
taraftar istifa
sponsorlar istifa
HERKES İSTİFA

:lol: :lol: :lol:

siz gslilere de tebrikler bu arada;)

ss_dennis
05-11-2008, 12:31 PM
gs ye tebrikler ayrıca fb ninde avrupadaki başarısı gözardı edilmemeli..2 takımda iyi bir sezon geçirdi diyebiliriz.ayrıca sivasspor da en az şampiyonluk kadar büyük bir iş başardı ama seneye aynı başarıyı göstermesi lazım yoksa pek bir kıymeti kalmaz..

gelelim beşiktaşa :) bu takım beni hasta etti söyleyecek söz bulamıyorum ama desteklemeye devam edicez.hani bağırıyoruzya statta "size değil,renklere aşığız" diye,işte öyle birşey bizim aşkımız ;) neyse 4 sene sonra inönüde gs maçıyla birlikte "canlı canlı" liderlik gördüm bu sene.o kadar mutluydukki o an,en azından sezon sonunda biraz başarılı olsa bu takım biz beşiktaş taraftarı olarak yinede şimdikinden kat ve kat mutlu oluruz.yıldırım demirören iyi bir başkan değil ne yazıkki :( aziz yıldırım ise hernekadar başka çevrelerce sevilmesede modern bir başkan,yaptıkları ortada.rekabet gözleri kör etmemeli,her başarıya saygı duymalıyız :clap:

Cyder
05-11-2008, 03:19 PM
En zorlu sezonuydu bence bu sezon Galatasaray'ın.Çünkü ilk 5 hafta seyircisizdi.Son 6 hafta da hocalarından yoksun kaldılar.Ayrıca hakem hataları filan...

dark_rocker
05-12-2008, 04:16 PM
hayatın anlamı SARI KIRMIZI

raknet
05-13-2008, 05:44 PM
Fanatik bir Fenerbahçeli olsam da tebrik ederim... :)

canpasha
05-14-2008, 09:44 AM
RahatsizLik derecesinde bir Besiktas taraftariyim.Tebrik ederim.BasariLi oLduqunuzu kabuL ettiqimiz oranda sansLi oLduqunuzu kabuL etmenizi temenni ederim ;)

Eagle
05-14-2008, 02:09 PM
hakemler ve federasyon bizi mahvetti:(
takım da istikrarı sağlayamayınca böyle oldu:(

gsyi tebrik edeyim(daha önce ettimmi bilmiyom:D )

Allah bizlere sabır versin

ss_dennis
05-15-2008, 06:08 PM
sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum..bazen diyorumki şu hakemler yaktıysa bjk yi iyi oldu yıldırım demirören gider diye seviniyorum :)
sonrada hakem hataları yüzünden şampiyon olamayınca da şampiyon olamamanın üzüntüsünü,dahası şampiyonlar ligine katılıp elde edilecek gelirin kulübü düzlüğe çıkarabileceği için,katılamadığımızdan dolayı üzülüyorum :(

ah bu başkan bitirdi bizi puff.bu bjk nezmn efsane oyuncularının değerini bilicek.pascal,ilhan,oktay,carew,sergen,nihat...da hada uzar bu liste.

**ya satıcaksın böyle oyuncuları kulübü ekonomik açıdan düzelticeksin yada elinde tutup şampiyon olucaksın,bu adamlar 2 sinide yapamıyorlar yıllardır!! yazık yazık bu kdr amatör kulüp yöneticiliği olmaz.4 büyüklerin tekme tokat kovduğu her adam avrupada yıldızlaşıyor.
fenerbahçe son yıllarda ekonomik ve profösyönellik anlamında başarılı,üstelik oyuncu alım-satımlarındada çok iyi.zaten dışarıya satamadıkları eski oyuncularıda ne güzel sattılar bize!!! :redface:

nedvedmania
05-16-2008, 07:45 PM
Hakketmiştik ve kazandık