View Full Version : YeniBETA ne zaman çıkacak?
linehosting
04-27-2008, 03:17 PM
Nss4 Beta v1.3 ne zaman çıkacak ya?
Sıkıldım...
NEWSTARGAMES FAN
04-27-2008, 03:27 PM
daha bilinmiyor berki çıkar berki çıkmaz
canpasha
04-28-2008, 08:37 AM
Bir kac beta daha cikar diye dusunuorm.Cunku oyunun haLa bazi eksikLeri war haLa caListiramiyan arkadasLarmiz mevcut.Bu sorunLar tam cozuLmeden zaten oyun tam anLamiyLa cikmaz.
ss_dennis
04-28-2008, 09:57 AM
daha beta çıkıcak tabiki merak etmeyin,oyun üzerinde daha çok çalışılıcak ama şuanda simon oyunun career kısmıyla ilgileniyor..epeyce bir süre sessiz kaldı,bnde yazdım zaten neler oluyor diye :s bakalım ne cevap gelicek..
oyun motoru dışında kariyer meselesi de çok önemli elbette mantıksız bir kariyer simülasyonu hepimizi mutsuz edecektir ama bence sadece okuyup düzeltmelere devam ediyor da olabilir...
ss_dennis
04-28-2008, 03:24 PM
anix,,, ing forumda yırttım kendimi nasıl anlatabilirm sna kendimi diye,eh be adamım gel burda sor sorcağını.türk olduğunu bilmiyordum :D
demek istediğim 21 sabit değer herzman ne yapıcağını bilsede 1 değişken değer bütün sistemi herzman hasara uğratabilir..o yüzden tamamıyla mükemmel bir yapay zeka sadece cpu-cpu oynarken işe yarar.işin içine değişken girdiği takdirde hiç bir hipotez doğrulanamz,kanıtlanamz ;) fizik okuyorum ordan biliyorum :)
sadece zeki olsunlar,futbolu doğru oynamaya çalışsınlar..görüceksin birkaç beta sonrasında daha harika olucak oyun..özellikle top-class oyuncular için simon a önerdiğim top sürme ve top çalma motoru üzerinde yoğunlaşıp işler hale getirebilirse (ki kendisine yardımcı olucağımı söyledim) mükemmel bir oyun motorumuz olmuş olucak..
raknet
04-28-2008, 03:32 PM
ss_dennis katkıların ve geribildirimlerin için gerçekten teşekkürler... :)
ss_dennis
04-28-2008, 04:10 PM
rica ederim raknet,,asıl ben önce simon a sonrada sizin gibi bu oyunda emeği geçen herkese teşekkür ederim..
ss_dennis
04-30-2008, 01:18 PM
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim,,yeni beta hazır halde neredeyse..simon sadece oyunu yapmakta kullandığı blitz porgramının güncellenmesini bekliyor..güncellemenin ardından blitz programı daha çok ekran kartına destek verecek hale gelicek ve bu sayede oyunun radeon ve onboard grafik işlemcilerindede çalışır hale geliceğini umuyoruz..
oyunda yapay zeka tamaıyle bitmiş hale geldi sayılır..top sürüş teknikleri ve taktik dizilişteki hatalr son sürümde giderilmiş ve ayrıca oyuna blok yapabilme (adamı vucut kullanarak yıkma) özelliği tekrardan oyuna konulmuştur..arkadaşlar inanın oyunun çok daha iyi olabilmesi için sürekli birçok arkadaş simon'la temas halindeyiz ve worklog tan takip edebildiğimz kadarıyla simon önerilerimizi dinleyip birçoğunu oyuna başarıyla aktarmış :clap:
eğer rahatsız olduğunuz birkonu varsa bna özel mesajla ulaşıp bildirebilirsiniz,bnde mutlaka simon'a bildiririm ingilizce olarak..eğer rahatsız olduğunuz konuları mesaj olarak yazarken birde konuyla ilgili replay (yani tekrar vidyosu) koyarsanız daha da güzel olur
**bu son beta olucak gibi-ki simon da onu söyledi,yani bu oyundaki ufak tefek hataları düzeltmek için son çabalamamız.o yüzden sizden herdaim aktif olup daha iyi bir oyun için bol bol inceleme yazmanızı öneririm,iyi forumlar**
Cyder
05-01-2008, 05:43 AM
Nss4 Beta v1.3 ne zaman çıkacak ya?
Sıkıldım...
Hazır Olunca :D:D :) ;)
raknet
05-01-2008, 05:23 PM
NewStarGames'in çalışma şeklini öğrenmişsin :lol:
linehosting
05-03-2008, 03:46 PM
:D güsel cevap
:)
Eagle
05-03-2008, 03:48 PM
bu çalışma şekli insanı sinir ediyor ama:D :D :D
ss_dennis
05-07-2008, 04:01 PM
arkadaşlar daha fazla bilgi için simon ın bloguna bakın ;)
birkaç gün hatta haftasonunda çıkabilirmiş biiiiiiiir
beklenmesinin sebebi daha çok ekran kartı çalıştırma ihtimali olduğu için blitzmax'ın yeni versiyonumuş ikiiiiiiii
ayrıca 1.3 beta artık oyundan önceki son betaymış üüüüüüüüç
artık simon sadece kariyer meselelerine odaklanıyormuş ve oyunda artık başarılar diye şu anlık 45 oyun çıkasıya kadar 100 olabilecek yeni bi bölüm açılacakmış döööööööört
artık yetenek geliştirme boş sahada topa vurmayla değil antrenman maçındaki uygulamalarla gelişecekmiş beeeeeeeş
oyunda mali işlemler çok daha ayrıntılı hale gelmiş altıııııı
son olarak bu kadar cevaptan sonra tatmin olmayanı si bi köşeye çekip bin kere "hazır olunca çıkacak" diye bağıracakmış yediiiiiiiii :D
:D evet işte böyle
bi dakka bi dakka baskıyı durdurun bişeyi unutttuk:
si kız arkadaşıyla mayısın sonunda yapacağı 10 günlük tatil için gayet aceleciymiş oyunu mayısa yetiştiremeyeceğinden korkuyormuş artı biiiiiiiiir
ss_dennis
05-08-2008, 10:17 AM
o başarılar kısmı yani achivements olayı harika birşey anix gerçekten..bnde xbox 360 konsolu var ve her oyunda ulaşman gereken birsürü sınır var ve buda seni ister istemez oyuna daha çok konsantre ediyor..simon ın bu achivements olayını nss4 e eklemesi harika olmuş ;) tek sorun bnm finallerimin yaklaşıyor olması,oyunu oynayacak zamanı bulamamaktan korkuyorum :(
yav bu arada simon tanzanya'ya gitmeyi düşünüyomuş tatil için napcak tanzanya da yahu daha kuzeyde antalya var :D oraya gelsin oooooooh deniz güneş di mi yani??
ss_dennis
05-08-2008, 09:50 PM
tanzanya diince aklıma hep o looney tunes daki bugs bunny nin düşmanı tazmanya canavarı gelir nedense :D
Beheron
05-09-2008, 03:03 PM
Bu Mayıs'a yetiştirememe olayı lütfen bir şaka olsun ya... :wall:
Nisan'ın başından beri oyuncağına kavuşacak bebe gibi bekliorum.
yok yani acele ediyo onu demek için yazdım :D beyler sizde alemsiniz yaw bu ay elimizde oyun sakin...