PDA

View Full Version : Karekter Açarken Sizlere Tavsiye...

StarSoccer
04-27-2008, 10:04 AM
İlk Önce:

Adınızı

Soyadınızı

Yazarak Başlıyorsunuz.

Doğum Tarihi

01.01 olarak Yapın Ocak In 1 i Oluyor Normalde 17 Yaşında Başlayacakken 16 OLarak Başlıyorsunuz. 1 Yılda Çok Yetenek Değişeceğinden 17 Yaşında Çok İyi İşler Yapabilirsiniz.

Skin Tone Dediğim Ten Rengi Önemli Değil Adamınızı Orta Boylu Hantal Yaparsanız Topla Kendinizi Daha İyi Hissedersiniz.
Yoksa Pek Önemli Değil.Kafa Vuruşlarında Sahneye Çıkıyor.

İlk Önce 2.Lig Den Veya Kötü Bir Ligden Kötü Takıma Girin Çok Rahat Oyu Oynuyor Ve Daha Çabuk Yükseliyorsunuz.
Örneğin Türkiye 2.Lig Veya Eredevise 2. Gibi

Karakter Gelişimine Stamina-Pace-Shoot İle Başlayın Ana Unsur Bana Göre Bunlardır.

Stamina:

Oyuncunuz Çok Çabuk Enerji Toplar.Enerji Çok Fazla Koşturup Az Yordurur.
Maç Sonunda Tekrar Antreman Yapma Şansı Doğar Energy Bölümüne Para Yağdırmazsınız.Çok Az Enerjiniz Varsa İğne Yaptırın Ve Mavi Skillerden Yani Pace-Stamina-Strength e Güç Verebilirsiniz.

Pace:

Karakterin Hızlı Koşmasını
Çabuk Hızlanmasını
Dribling e Aşırı Derecede Yardım Etmesi Çalım Attıktan Sonra Rakipleri Dizmesiyle En Önemli Yeteneklerden Biridir.

Shoot:

Şut u Yapın Şut Yapmaszanız Mevki Forvet İse Kesinlikle İhtiyaçtır.
Kaleciyi Şaşırma Sert Ve Hızlı Şutlar Çekmeye Ve Şöhretinizi Artırır Gazetelerdi Güzel Gol Diye Çıkar Ve Kariyerinize ++ Olarak Eklenir.Takımınızıda Maçı Kazandırırsınız Tabii.

---------------------------------------
2.En Önemliler

Dribling
Flair
Vision

Dribling:

Rakibe Çalım Atmanızı Kolaylaştırır.Çabuk Dönüşler İnce Kıvrımlar İle Rakip Şaşırır Bu Şekilde Yine Sizin Şöhretiniz Artar.Dribling Sayesinde Adam Eksiltir.
Kalaye Tersken Çabuk Dönüp Şut Çekebilirsiniz.ÖzellikleÇaprazdayken Taç A Çıkarken Dönüşünü Ve Ortanız Güzel Bir Pozisyon Sağlar.

Flair:

Şutlarda Topu Havada Döndürür Ve Kaleciyi Şaşırtır Şut Çektikten Sonra Flair İyise Köşeye Giden Top Diğer Köşeye Yakn Biyere Gider.Falsolu Vuruşlarda Goller Rahat Giriyor Kaleci Biraz Kötüyse Falsolu Topu %70 Yer.

Vision:

Topun Kokusunu Alır Nereye Gidip Nerde Kimle Nasıl Buluşacağını Tahmin Etmesini Sağlar Ona Göre Şut Çeker Ve Pas Aalırız Adamın Koşu Yoluna Ve Tam Önüne Top Atmamıza Yardımcı Olur.

NEWSTARGAMES FAN
04-27-2008, 10:27 AM
SaĞol TŞk Yav Şu Ten Rengİ Ben Öle SeÇİyom Atiyom Kafadan

Cyder
05-01-2008, 05:47 AM
Ben o ocak ayı meselesini hiç düşünmemiştim..saol

AniX
05-01-2008, 03:00 PM
ben de 16 yken başlamıştım ama tamamen şans :D bu arada oyuncumu uzun yaptım ibrahimovic gibi oluyo tavsiye ederim hem dribbling gelişince rahat rahat sürüyorsun hem de kafa toplarında avantajlısın

Cyder
05-02-2008, 06:06 AM
ben 01/01 yaptım yine 17 oldu..Yoksa january ocak değil mi :?

StarSoccer
05-02-2008, 04:15 PM
01/12 de olabilir:)

Cyder
05-03-2008, 06:19 PM
ehum...Neyse artık boşver değiştirmem :D