View Full Version : Oyunu çalıştıramayanlar için..
ss_dennis
04-24-2008, 12:28 PM
arkadaşlar oyunu çalıştıramaynalra belki yardımcı olucak bir fikrim var.oyun bende full-screen yani tam ekran çalışmıyor..ama ben oyunu windowed yani pencere ekranında oynayabiliyorum...mesajıma resmi ekledim,dikkat ediceğiniz hususlar open-gl ve windowed mode olsun.diğer tüm ayarlar önemli değildir..tabi eğer open-gl de çalışmazsa direct-x dede deniyebilirsiniz..umarım işe yarar
ben beta 1.1 ve 1.2 yi bu şwkilde çok rahat oynadım
linehosting
04-24-2008, 04:27 PM
Bende işe yaramadı :/
ben de ztn en düşük detaylarda deniyordum sıfıra sıfır elde var sıfır
ss_dennis
04-25-2008, 09:52 PM
valla arkadaşlar bende tam ekran oyuna girmiyor fakat bu şekilde çalışıyor.sanırım simon ın kullandığı blitz adlı program (yani oyunu grafiksel anlamda yaptığı program) tam olarak bütün ekran kartlarına destek vermiyor olabilir..bendede geforce 6600 var,açıkcası pekde iyi bir kart değil bu devirde
:(
umarım full oyunda bu hata düzeltilir,aslında ummakda saçma.mutlaka düzelicektir sabredin arkadaşlar ;)
linehosting
04-26-2008, 09:21 AM
valla arkada?lar bende tam ekran oyuna girmiyor fakat bu ?ekilde çal???yor.san?r?m simon ?n kulland??? blitz adl? program (yani oyunu grafiksel anlamda yapt??? program) tam olarak bütün ekran kartlar?na destek vermiyor olabilir..bendede geforce 6600 var,aç?kcas? pekde iyi bir kart de?il bu devirde
:(
umar?m full oyunda bu hata düzeltilir,asl?nda ummakda saçma.mutlaka düzelicektir sabredin arkada?lar ;)
umarim ins.