View Full Version : NSS Kariyer Mod Küçük Ayrıntılar
Eagle
04-23-2008, 05:03 PM
Bayağıdır yoktum gözüm sürekli sitenin ütündeydi günde 2-3 defa giriyordum yazacak bişeyim yoktu:)
şimdi gelelim konuya nss kariyer kısmında bir çok tuhaf şeyle karşılaşıyoruz ve oyunun tadını biraz da olsa kaçırıyor mesela bayern valencia milan gibi takımların küme düşmeleri büyüük yıldızların ikinci lig ayarındaki takımlara gitmeleri gibi..
bu tür şeyleri burada paylaşalım nss4ün daha sonraki versiyonlarında belki ilk versiyonunda gerekenler yapılır
başınıza gelmişmidir bilmem ama bana oldu kaliteli bir takımdan teklif aldım ve gittim 1. sırada yazıyor şampiyonlar liginde oynarım seneye dedim ama bide baktım ki 2.ligde oynuyomuş:D
sizlerde aklınıza gelenleri yazın daha eğlenceli bir nss oynu için :)
Eagle
04-25-2008, 06:49 PM
yani oyun süper hiçbir beklentiniz yok:( :(
o_saral
04-25-2008, 08:34 PM
benim de bir sikayetim var nss3 de forvet oyuncusu olarak oynadıgımda sezonda 50 golden asagı atmıyorum fakat her transfer doneminde takımım yeni bir forvet alıyor. defansa hicbir takviye olmuyor aynı zamanda umarim nss4 de bu konuda duzeltmeler yaparlar.
linehosting
04-26-2008, 12:40 PM
Benim şikayetim yok :)
Cyder
04-26-2008, 12:47 PM
koskoca roberto lu deivid beckham lı real madrid 2.lig de :D gaziantep devamlı şampiyonlara gidiyor .Ayrıca Galatasaray'a dönmek istiyorum ama teklif gelmiyor!
linehosting
04-26-2008, 01:18 PM
Senin oyun coşmuş cyder :)
cidden abuk olaylar oluyo inter , milan , juventus hepsi serie b'de hatta inter serie c'ye düşmek üzere şaka gibi... :D
ronaldinho lu messi li etoo lu barça üstüne yeni genç yetenekler bulunmasına rağmen 16. sıradaydı real madrid ztn perişan :D türkiye liginde fenerbahçe zaten yerlerde galatasarayımız ıkına ıkına 4. oluyor ankaragücü şampiyonlar ligi nde gruptan çıkacak neredeyse :D ingiltere liglerinde bu tür abukluklar pek yok ama çıkan takımlar ilginç şu an ligin yarısı şimdiki halinden farklı sheffield wednesday 3. :) almanya da çok değişmeyenler arasında ama oyundaki bu abukluklara alışmak lazım bu sayede oyun monoton olmaktan çıkıyor bence
ama bence 4 için geç olsa bile 5 için çok iyi database çalışmaları yapılması lazım örneğin takımların rezerv liglerinde oynattıkları genç yeteneklere kadar araştırma yapılsa süper olur şahsen ben oyuncu olarak bunu yaparım transfermarkt ve football manager serisi emrimizde
The_MessiaH
05-27-2008, 08:44 PM
Ben real madrite gitmiştim 2. oldular ligte ama şampiyonlar ligine gidemedim hala anlamıyom neden ? Bu sezon şampiyon olursak inşallah :)
R.D.Bobo13
06-03-2008, 10:32 PM
football managerdede oyleydi 2062 yılında bıraktım en son gs fb kume dusmusdu tsde dusup yukselmıstı konyaspor ve üsküdar anadolu benı zorluyorlardı..Bende bjkidim..en ucuzundan ornek verdım halbukı 3buyuk+trabzonun kume dusmesı gıbı bir durumla karsı karsıya gelmesi mumkun diil.dolayısıyla kaliteli oyuncularda 2ci ligde oynuyolardı
b3rkhan
02-19-2009, 07:07 PM
İkinci yılımda Vestel Manisa ile şampiyonlar ligini aldım ilk yıl Beşiktaş 13. falan bitirmesine rağmen 2. sezon şampiyon oldu şaka gibi. Ayrıca topa yakın olan kişinin topa koşması diye bir şey var oyunda topa tek kişi dalıyor top üstüne gelen adam biraz uzak diye toptan kaçıyo o sırada rakip adam topu kapıyo yok böyle bir şey.
FearAnqeLs
05-20-2010, 08:29 AM
Ya bende anlamadım gitti italya liginde oynuyorum.Palermoya gelmiştim ilk qeldiğimde 2. yarıda gelmiştim 19 gol attım 1 yıl sonra 11 golde kaldım gol atamıyorum.