PDA

View Full Version : NSS4 Beta 1 (eski sürüm)

raknet
04-05-2008, 11:12 AM
Beklenen NSS4'ün ilk betası karşınızda!

Bu Beta, sadece NSS4'ün maç motorunu incelemeniz için hazırlanmıştır ve kariyer modunu içermemektedir. Oyunda sadece maç yapabilirsiniz.

Bu beta, siz değerli forum kullanıcılarının oyun hakkındaki geribildirimlerinizi almak için hazırlanmıştır.

Eğer oyun esnasında sorunlarla karşılaşırsanız NSS4_Settings programını çalıştırarak farklı ayarlarda oynamayı deneyin.

Oyunda F1 tuşuyla replay yapabilir, dilerseniz bu replayleri kaydedebilirsiniz. (Oyunda tuhaf bir grafik hatasıyla karşılaşırsanız kaydettiğiniz replayleri lütfen burada paylaşın.)

F11 tuşuyla ekran görüntüsü alabilirsiniz. Bu ekran görüntüleri Images/Screenshots klasörüne kaydedilir.

Eğer oyun kilitlenirse ya da çökerse, lütfen hata detaylarını ve sistem özelliklerinizi belirtip bize geribildirimde bulunun.

NSS4 bir tık uzağınızda; tıklayın, indirin, oynayın!

http://download.newstargames.com/NSS4_Public_Beta_1.zip

İngilizce bilen arkadaşlarımızın geribildirim yapabileceği orijinal forum konusu burada (http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=5464)

Soruta
04-05-2008, 11:17 AM
Güzel haber :)

Sağol!

Eagle
04-05-2008, 11:20 AM
indirmeye başladım:)

AniX
04-05-2008, 11:28 AM
Nss4 Oley Nss4 Oleeeeeeeeeeey :d Alllaaaaaaaaaaaaaaaah :d

Eagle
04-05-2008, 12:02 PM
öncelikle çok hoşuma gitti grafikler vb maç motorunu zorlaştırmışlar ama çok zor olmuş:lol: oyuncu değişikliği gibi şeyler süper galiba bu kadar beklediğimiz değmiş en çok inönü nasıl acaba diye merak etmiştim fakat tek stad var zaten beta sürüm yalnız çok yavaş çalışıyor:( lowu ayarladım deişen bişe yok fifa 08 bile bende daha hızlı çalışıyor bu arada şu databaseyi ne ile açabilirim

raknet
04-05-2008, 12:08 PM
delgado, açtığın konuyu buraya taşıdım.
NSS4'ün betasıyla ilgili her türlü geribildirimi ve oyun hakkındaki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz ;)

Eagle
04-05-2008, 12:10 PM
tamam:) :)

bu nss4.db dosyası orjinal oyunun veritabanının aynısı mı acaba oyunda yeni transferler zaten yok bide formalara çok özenilmemiş

Eagle
04-05-2008, 12:37 PM
ben maç 3d motoruna çok önem vermezdim ama şunu gördüm ve sayın sireadı takdir ediyorum:)

1)fifa-peste serbest vuruşları geriye atamıyorduk ve ileri oynamak zorundaydık ama burda öyle deil

2)oyuncular oyundan çıkarken sahayı terketmelerini bekleye biliyoz

3)taç faul vb ile oyunu başlatan oyuncu kimse topa vurmadan topa dokunursa faul veriliyor

4)penaltılardan sonra kazanan takımın oyuncularının koşması

5)penaltılarda bi kaleci kenardayken diğerinin kenarda beklemesi:P

Soruta
04-05-2008, 01:34 PM
Ligler ve takımlar çok fazla çok güzel, ama topu sürme baya zor olmuş, sağ sola dönmek işkence olmuş sanki :S

Eagle
04-05-2008, 02:13 PM
santrayı karşı takım yapıyor ve birden oyun duruyor değişiklik filan diyor adam yok oluyor ama radarda olduğu yerde duruyor spaceye basıyom bişe olmuyor top duruyor oyuncular duruyor hareket etmiyor

lütfen herkes gördüğü bugları söylesin

AniX
04-05-2008, 02:45 PM
yaw deli olacam ben oynayamıyorum ya

raknet
04-05-2008, 03:34 PM
Oyunu çalıştıramayan arkadaşlar bu linkteki dosyayı varolan NSS4_Beta.exe dosyasıyla değiştirip tekrar deneyebilir mi?

http://download.newstargames.com/NSS4_Beta.zip

AniX
04-05-2008, 05:02 PM
denicem ama ne gibi bi değişiklik geçirdiğini merak ediyorum o konuda bi bilgin var mı raknet???

edit:çalışmadı bilgiyede gerek kalmadı

Eagle
04-05-2008, 06:03 PM
raknet bugları sireada söyledin demi onu laf olsun diye yazmadım sayın moderatörüm:D

raknet
04-05-2008, 06:11 PM
delgado, geribildirimleri toparlıyorum çevirisi bittikten sonra si'ye ulaştırırım gözünüz arkada kalmasın ;)
AniX, sorununun sanırım donanımsal, büyük bir ihtimalle ekran kartın yetmiyor :(

AniX
04-05-2008, 06:23 PM
bunda da mı ya öffffffff bıktım bu makinadan :(

raknet
04-05-2008, 09:54 PM
delgado, senin sistem özelliklerin ne? Şu an oyunun çalıştırabilen şanslı azınlıktasın :D

hades
04-05-2008, 10:52 PM
Transfer yorumunu üstüme alındım Delgado:) Devre arasındaki transferler oyuna eklemeyecek zaten biliyosun. Sezon başındaki transferleri de elimden geldiğince bildirdim ama atladıklarım olabilir.

Eagle
04-06-2008, 06:54 AM
geforce fx5500 256 mb ekran kartı
512 mb ram

raknet
04-06-2008, 07:12 AM
Oyunu çalıştıramayan arkadaşlar bir de bu yamayı deneyebilir mi?

http://download.newstargames.com/NSS4_MediaPatch.zip

AniX
04-06-2008, 09:18 AM
valla ekran kartı fln dinlemedim bi daha denedim gene olmadı oy anam oooy

ogeday55
04-06-2008, 04:06 PM
Oyunu oynadim cok güzel olmus. Dönmeler biraz kötü olmus. Sadece Bazi eski futbolcular var. Mesela Fenerbahcede Tümer yaziyor. :D Ama o eksikliklerde tamamlanir zamanlar, sonucta bu bir beta. :) Yapimci Simon Read Bey'e Tesekkür ediyorum. :)
Raknet lütfen Simon Read'e deki; yeni oyun cikarmasin hep Nss4'ü yenilesin yani oyunculari falan yenilesin, mesela Tümer yaziyor yukarda belirttigim gibi. Onlar yerine baska futbolcu koysun oyunu hep yenilesin. Version yapsin mesela. Vede degistirebilirse Dönmeleri biraz daha güzellestirsin. Baska birsey yok Cok bomba olmus gerisi.
Benim bilgisayarin sistemi: intelp 4 2.4 ghz, 1gb ram, radeon x1300 series grafik karti, windows xp

ogeday55
04-06-2008, 04:30 PM
Ha birde Hakem Yok simdi oynadimda aklima geldi. Faul yapinca sadece Sari kart gösteriyo. Nss3'de hakem geliyodu. Düzeltebilirseniz güzel olur, fakat düzeltemesseniz sorun yok. Zaten Millet hakeme bakmiyo. :D

sevgiseli
04-06-2008, 04:40 PM
Benİm Ekran Kartim Intel 915 Gm,max.128 Mb Ddr Vİdeo Ram.bu Ekran Kartiyla Bu Oyun AÇarmi.denedİm Ama AÇmadi.bu Konu Hakkinda En Kisa SÜrede Yardim Edersenİz Sevİnİrİm.Şİmdİden Yardimlariniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm.bİde Hangİ Ekran Kartlariyla Bu Oyun AÇiliyor?ben Bo Oyunun Nss 3 NÜ Oynadim.Çok BeĞendİm.nss 4 Ü Heyacanla Bekledİm.acaba Nasil Merak Edİyorum Onun İÇİn Bu Konu Hakkinda Yardim Edebİlİrmİsİnİz?.

hades
04-06-2008, 09:15 PM
Sezon arasındaki transferler oyunda yok arkadaşlar. Eksiklik ondan kaynaklanıyor.

Eagle
04-07-2008, 05:51 AM
nss4te 7-8 maç yaptım ilk defa öne geçtim :D ama taçlarda bir bug var süre duruyor kamera sallanıyor ve öyle kalıyor ya da baze geöiyor

fyagiz
04-07-2008, 08:26 AM
Oyun gayet iyi hoş olmuş.Vista 32 bit de sorun çıkarmadı.Yakında Vista 64 bit kuracağım.Umarım ondada sorun çıkarmaz.Tek sorunum var oda oyuncuları hareket ettiremiyorum.Sistemim:
AMD 5200+
4 gb OCZ Platinium Ram
HIS HD3870 IceQ Turbo
Gigabyte GA-MA770 DS3

sorunsuz birşekilde çalıştırdı.

cemseckin
04-07-2008, 11:16 AM
selam arkadaşlar oyunu oyunadım bi gol attım sonra mesaj yazayım dedim.oyun çok güzel pes gibi bişey olmuş :) çalışma konusunda bi problem yaşamadım p4 toshiba laptobum var 128 paylaşımlı ekran kartıyla çok rahat oynadım ilk gölümü ekte gönderiyorum :) oyun beklediğinize deyecek.

ss_dennis
04-07-2008, 11:49 AM
bncede güzel olmuş.gördüğüm eksiklikleri zaten söyledim ingilizce forumda.oyunun zorluk yapısıyla ilgili sıkıntılarımıda belirttim.bnce daha zor ve defans,ortasaha ikilisinin daha sıkı olması gerekli.futbolda herzaman bukadar boş alan bulunamaz.
**ayrıca çalıştıramayan arkadaşlar windowed mode u denesin.yani full-screen çalıştırmasın***
ayrıca bazı futbolcular mesela bjk den delgado koyu kırmızı saçlıydı.bnce database sorunu olmaması lazım hemde özellikle büyük takımlarda.ayrıca çoğu takımın ilk 11 i tuhaftı :s ama yinede güze bir oyun olucak

sevgiseli
04-07-2008, 12:14 PM
BENİM DE NOTEBOOK UM TOSHİBA SATELLİTE M70-340 AMA BENDE AÇMIYOR NEDEN?:wall: :redface: :( :redface:

cemseckin
04-07-2008, 12:20 PM
BENİM DE NOTEBOOK UM TOSHİBA SATELLİTE M70-340 AMA BENDE AÇMIYOR NEDEN?:wall: :redface: :(

o zaman başka bi hata var çünkü benimki a30 seninkinden eski 2004 yılından beri kullanıyorum.

bide ilk sorunla karşılaştım ikinci yarı başlarbaşlamaz kilitlendi

http://www.resiim.com/resimler/575c49dc60.jpg (http://www.resiim.com)

sevgiseli
04-07-2008, 12:25 PM
BENİMKİ HİÇ AÇMIYOR.NEDEN ACABA???:wall:AMA OYUN GÖRÜNÜŞE GÖRE ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA AÇMIYOR.KAÇ AYDIR BU OYUNU BEKLİYORDUM.

canpasha
04-07-2008, 01:06 PM
Oyun qercekten cok quzeL oLmus.MukemmeLe yakin deniLebiLir ama unutmamak Lazim bu bir BETA.yani deneme yayini.

Oyunda 3-4 mac yaptim ve beLirLediqim bi kac seyi acikLamak istiyorum.

1) Oyun ici menuLerde biraz yavasLik hissettim.Umarim bu tamamen benm biLqisayarimLa iLqiLidir.
2)Bir macta inaniLmaz derecede sakatLik sayisi yuksek.Bir macta 4-5 arasi oyuncu sakatLaniyor.Bunun cozumunude kendimce buLdum.SLide tackLe denen bir top kapma cesidi.Yani kayarak top caLma.Bu sekiLde mudahaLeLerde sakatLik oLma oLasiLiqi %70. Bunun yerine rakip iLe top arasina qirip otomatik top caLmayi deniyorum.Netice sakatLik yok.
3)Oyuncunun topLa yonLenmesi bayaqi bir zor oLmus.Yani iLeri hucum ederken ani bir yon deqistirmek pek mumkun deiL.KavisLe yon deqisiyor.
4)KaleciLer biraz sacma qeLdi bana.Ama qeri pasta topu otomatik oLarak uzakLastirmasi bence qayet hos oLmus.
5)Top surerken sut veya pas tusuna bastiqimizda biraz qec hareket ediyor oyuncu.Bu sirada rakip zaten qeLip aLiyor topu.
6)OyuncuLarin kondisyonLari biraz sacma oLmus.Kondisyonu iyi diyebiLiceqimiz oyuncuLar biLe macin 20. dakikasinda sprint atamaz haLe qeLior.Buda top surmeyi imkansiz haLe qetirior.
7)22 futboLcunun 3 tanesinin forma numarasi 9'du:D
8)Oyuna basLdiktan yakLasi 7 dakika sonra oyun kendiLiqinden kapaniyor ki buda sanirim benm biLqisayarimLa iLqiLi.
9)Bircok kisi top kontroLunde isyan etmis durumda InqiLisce forumunda ama orda da beLirttiqim qibi ben basariLi buLdum.Yani yakLasik 40 metreden qeLen bir topu direk kontroL edip onumuze aLmak qercekte biLe cok quc.Bu oyuna bence daha qercekci bi hava qetirmis.

Netice oLarak asLinda cok basariLi bu haLi biLe.Bu BETA'nin uzerinde yeni duzenLemeLer yapiLicak sanirim.O zaman cok daha keyifLi ve oynanir oLucaktir.

TesekkurLer.

Deli Himmet
04-07-2008, 01:23 PM
Sistemim - Çift çekirdek 3.0 Ghz , 2gb ram 128 mb ekran kartı....

1-Oyun Menusu yavas takılmalar oluyor
2-Mac esnasında topun yanındaki oklar ne işe yarıyor kaldıramazmıyız görüntü kirliligi yapıyor en azından o okları kaldırma gibi bi seçenek sunulabilirmi ?

örnegin - http://www.resiim.com/resimler/575c49dc60.jpg

cemseckin
04-07-2008, 02:23 PM
yalnız öyle bi screenshot almışımki ekranda türk yok :)

AniX
04-07-2008, 03:04 PM
AMD 5200+
4 gb OCZ Platinium Ram
HIS HD3870 IceQ Turbo
Gigabyte GA-MA770 DS3

sorunsuz birşekilde çalıştırdı.

kardeş kusura bakma ben böle sistemde çalışmayan oyunun alnını karışlarım :D bu ne böle ya nasa da fln mı çalışıyosun :D

blind_of_07
04-07-2008, 04:38 PM
Yeni İndirmeye Basladım Denediktek Sonra Yorumumu Yazarım

sevgiseli
04-08-2008, 03:56 PM
New Star Soccer 4 Tam SÜrÜmÜ Ne Zaman Çikacak?

AniX
04-08-2008, 03:59 PM
bilmiyoruz :) ama bazı kartlarda oyunu çalışması mevzuunda sorunlar o yüzden biraz gecikebilir

ati ve intel chipsetli kartlarda oyun çalışmıyor si'de çözüm arıyor elbette

xmenac
04-08-2008, 05:42 PM
yavaş denmicek kadar iyi bi hızda oynadım oyunu. menüler de gayet iyiydi. yalnız ülke ve takım seçerken arada kaymalar oldu liste biraz geç yüklendi vs vs.

yazılan kontrol sorunlarını aynen bende yaşıyorum :) ayrıca grafik hataları hayli fazla biraz fazla yüklenilmiş pek hoş durmuyo çoğu şey. mesela top out a çıktığında tribünlerin içinden geçiyor ve tribün alanı saha gibi gözüküyor. beta sürüm olduğu için pek üstünde durmaya gerek yok diye düşünüyorum.

sistem özelliklerim
pentium 4 3.06 ghz
512 mb ram ( 64 mb ekran kartı paylaşımlı)
radeon igp 345m onboard ekran kartı

cemseckin
04-10-2008, 08:45 AM
arkadaşlar aklıma bişey geldi süper bir fikir kamera açısıyla ilgili hangi korner veya frikik atarken futbolsunun biraz üstündeki kamera açısı varya oyunda öyle bi seçenek olsa mükemmel olur. oyunun içindeymişsiniz gibi kariyer modunda olursa tadından yenmez yetkili arkadaşlar simona iletirlerse güzel ve olumlu tepki gelirsede çok çok güzel olur.görüşmek üzere

canpasha
04-10-2008, 09:06 AM
Onerin fena deiL qibi ama bence biraz qec kaLmis qibisn :D cunku asaqi yukari neLer oLucaqi kesinLesti qibi

cemseckin
04-10-2008, 10:38 AM
:)))) arkadaşlar aklıma fikir geldikten sonra biraz araştırdım ve şöyle bişey buldum http://www.youtube.com/watch?v=XrMNr-vOBHQ tam benim dediğim gibi betada yok ama full de olabilir.

canpasha
04-10-2008, 03:38 PM
Ordaki video zaten gamepLay.Yani Nss4 te o qorduqun hersey mevcut oLucak buda sanirim senin istediqin sey.

AniX
04-10-2008, 05:43 PM
yaw oynayanlar söylesenize nası oynuyosunuz siz bu oyunu :D eksiği fln yok mu

raknet
04-10-2008, 06:35 PM
:)))) arkadaşlar aklıma fikir geldikten sonra biraz araştırdım ve şöyle bişey buldum http://www.youtube.com/watch?v=XrMNr-vOBHQ tam benim dediğim gibi betada yok ama full de olabilir.

cemseckin, o zaten oyunda olacak bir özellik. Dikkat ettiysen videoyu yükleyen kullanıcı newstargames ;)

raknet
04-10-2008, 06:46 PM
Oyunu oynayamayan arkadaşlar biraz daha sabretsin, yeni beta geliyor. Si'nin belirttiğine göre ATI kartlarda da çalışan bir beta hazırlamış ama oyun 8 FPS'nin üstüne çıkamıyormuş maalesef, en azından oyun çalışıyor diyor :P

Sistem gereksinimi hakkında soru soran arkadaşlara ne yazıkki yardımcı olamayacağım. Çünkü şu an resmen duyrulmuş bir sistem gereksinimi listesi yok. Ancak alınan geribildirimler sonucunda Radeon kartlarda oyunun çalışmasında bir sorun olduğu belirlendi. (Bir de çift çekirdeklilerde sorun var sanırım) Bazı kullanıcılar son sürücüleri kurarak bu sorunu aştıklarını belirtseler de bu konu henüz aydınlatılamadı. Örnek olarak kendi sistemimi vereyim:
P4 3GHz (LGA775 Prescott - HT'li)
512x2 Dual Channel DDR400 RAM
nVidia GeForce 6600 128MB ekran kartı
Windows Vista Home Premium işletim sistemi
Bu sistemde hiçbir sorunla karşılaşmadan oyunu çalıştırıp oynayabiliyorum.

Oyundaki grafik hatalarının büyük çoğunluğu tam sürümde giderilecektir...

Burada yazdığınız geribildirimleri toparladım, İngilizce forumda yazılanlarla büyük benzerlik taşıyor farklı geribildirimleri çevirip en kısa sürede Si'ye ulaştırıyorum :)

Oyunu oynayıp yorumlarda ve geribildirimde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Eagle
04-11-2008, 05:44 AM
ya çok zor olmuş oyun şu sprintlerde tükenen çubuk var ya kalksın ya da 3-4 kat daha zaman versin çıldırcam :( en az 12-13 maç yaptım 8 tane falan golüm var ikisi kendi kaleme:D

ss_dennis
04-11-2008, 01:14 PM
racknet elinden geldiğince si ye buradan feedback vermeye çalış.zaten ingilizce forumlara bakrsan oyunun gameplay yani oynanabirlik kısmıyla lgili ençok ben kendimi paralıyorum.elimden geldiğince vidyolarlada si ye yardımcı olmaya çalışıorum.umarım yeni betada herşey düzelir.söylediklerimizi yapar

cemseckin
04-11-2008, 01:53 PM
raknet böyle bir seçenek varsa süper olur futbolcu bakış açısı :) çok mutlu oldum şimdi neden bu kadar sevindim bilmiyorum ama futbolcu olmamdan kaynaklanıyor herhalde.

linehosting
04-11-2008, 08:05 PM
Ya bunda bir hata var 404 veriyor indiremiyorum :)

raknet
04-11-2008, 08:32 PM
Gerçekten linke ne oldu bilmiyorum. Si en kısa sürede ilgilenir ;)

AniX
04-11-2008, 09:49 PM
ya noldu yeni betaya si 24 saat dedi 36 saat oldu ne ses ne seda

raknet
04-12-2008, 06:27 AM
Link, Si tarafından kaldırılmış. Yeni beta en kısa sürede hazırlanıyor...

cemseckin
04-12-2008, 12:15 PM
iyide ben yeni betasını indirdim oynuyorum zaten beta çıktı ertesi gün yeni betası çıktı.

cemseckin
04-12-2008, 12:17 PM
hmm pardon silinmiş :) ben erken indirmişim.

Eagle
04-13-2008, 05:49 AM
artık nss4 çıksa çok özledim:) yalnız oyunda (yeni kariyer modunda) da sahadaki bütün oyuncularımı kontrol edeceğiz(öyle olursa kötü olur) sadece kendi oyuncumuzu kontrol etsek iyi olur . bu yıl bitti kariyer mod 2008-2009 yılından başlasın

ss_dennis
04-13-2008, 11:07 AM
arkadaşlar güzel bir haber veriyim sizlere..simon gerçekten büyük bir adam onu söylemek isterim.yayınladığı betada ne kdr kusur varsa hepsini yazdım,defalarca tekrarlar yolladım ve bgn sbh work log yani oyunla ilgili gelişmelerin yazıldığı yerde gördümki söylediğimiz herşey yapılmış..
simon yeni bir beta çıkarıcak yakında ama tam zmn veremiyorum tabi ben.blki raknet daha iyi bilir ama bgn olabilir gibi geliyor.burada oyunla ilgili genel oynanış konusunda yazacağınız herşeyi bn bizzat çeviri yapıp simon a iletebilirm..hatta rahatsız olduğunuz konuları tekrarları kaydederek yollarsanız onun işini daha da kolaylaştırmış oluruz.unutmayalım ne kdr yorum olursa okdr kusursuz olur oyun ;)

AniX
04-13-2008, 11:59 AM
delgado bütün oyuncuları kontrol etme meselesi sadece oynanışı iyice görebilmek için betaya özel yapılan bişey yoksa yine tek başımıza olucakmışız sahada yabancı forumda da sordular ve si yukarıdakileri söyledi yani endişeye mahal yok :D

raknet
04-13-2008, 12:06 PM
artık nss4 çıksa çok özledim:) yalnız oyunda (yeni kariyer modunda) da sahadaki bütün oyuncularımı kontrol edeceğiz(öyle olursa kötü olur) sadece kendi oyuncumuzu kontrol etsek iyi olur . bu yıl bitti kariyer mod 2008-2009 yılından başlasın

Kariyer modunda sadece kendi oyunumuzu kontrol edeceğiz. Ancak Quick Match (Hızlı Maç) modunda tüm takımı kontrol edebileceğimiz gibi yine tek kişiyle de oynayabileceğiz ;)
Oyunun veritabanı bu sezonun bilgilerine göre hazırlandı, ancak 08/09 sezonu için bir veritabanı güncellemesi yapılacak :)

AniX
04-13-2008, 01:56 PM
raknet nerde bu beta nerdeeeeeee :D delirecem yaw ztn oynayamadım oyunu

Eagle
04-13-2008, 04:06 PM
Kariyer modunda sadece kendi oyunumuzu kontrol edeceğiz. Ancak Quick Match (Hızlı Maç) modunda tüm takımı kontrol edebileceğimiz gibi yine tek kişiyle de oynayabileceğiz ;)
Oyunun veritabanı bu sezonun bilgilerine göre hazırlandı, ancak 08/09 sezonu için bir veritabanı güncellemesi yapılacak :)

onu demedim hani oyuna başlarken 2007 ağustos ayından başlayacağız ya 2008 ağustostan başlayalım demek istedim

emircho
04-13-2008, 05:31 PM
yaf arkadaşlar ne zmn tazelenicek bu link veyaa nezmn yeni beta gelio dayanamıorm artık:D

sevgiseli
04-15-2008, 01:37 PM
Yenİ Beta Ne Zaman Çikacak?Çabuk Çiksin.sabirsizlaniyorum

canpasha
04-15-2008, 03:36 PM
Yeni beta cıktı arkadasım.Turkce forumun diger aLt basLıkLarında war bak ordan sen :D

raknet
04-15-2008, 04:02 PM
Yenİ Beta Ne Zaman Çikacak?Çabuk Çiksin.sabirsizlaniyorum

Buradan indirebilirsin (http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=5492)

forumun en üst konusu B)

sevgiseli
04-15-2008, 04:06 PM
YENİ BETADA AÇILMIYOR.DELİ OLUCAM :wall:

canpasha
04-15-2008, 04:09 PM
Arkadasim bence sen Betanin Linkini buLamiosn ben denedim acaba Linkte sorun mu war die bi sorun qoremedim.

linehosting
04-18-2008, 08:59 PM
BETA 1.2 de çalışmadı :/

NEWSTARGAMES FAN
04-27-2008, 03:34 PM
teşekürler raknet