PDA

View Full Version : Save sorunu

babasniper12
03-21-2008, 06:42 PM
Arkadaslar ben oyunu oyluodum SAVE ettim LOAD yazdım olmadı HATA verdi ANTREMANA veya PLAY e tıkladıgımda sorum verior lütfen yardım edin lütfen!!:wall: :wall:

babasniper12
03-21-2008, 06:54 PM
Ben arkadasımdan (save dosyası save dosyasıyla oynadıınızda oluyor yada oyun acıkken rest atma gıbı olaylarda oluyor onun ıcın save dosyasındakı .bak uzantılı dosyanın uzantısını nss dıe deıstrın) oluormus nasıl yapcam onna yardım edin lütfen +rep lütfen yardım

raknet
03-21-2008, 07:09 PM
Mesajlarını yeni konuya taşıdım. Sorularını yeni konu açarak sorarsan sevinirim. ;)

Sorunun tam olarak nedir? Ne gibi bir hata veriyor? Daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim. :)

canpasha
03-24-2008, 08:20 AM
Arkadaslar ben oyunu oyluodum SAVE ettim LOAD yazdım olmadı HATA verdi ANTREMANA veya PLAY e tıkladıgımda sorum verior lütfen yardım edin lütfen!!:wall: :wall:

Benm biLdiqim soyLe bir sorun war.Internet baqLantisi iLe iLqiLi.Bazen bende de oLuor.biLqisayarinda ki internet baqLantisini kapatip tekrar denemeni oneririm.Modemin fisini fiLan cek :)

AniX
03-26-2008, 03:32 PM
benim save arızalandığında siread'a göndermiştim o halletmişti ama saveden diil oyundan da oluyo olabilir oyunu silip yeniden kurabilirsin