View Full Version : Topic"siz!
canpasha
03-04-2008, 12:07 PM
ArkadasLar bahsetmek istediqim konu Nss iLe iLqiLi deqiL.fakat turkce forumumuzda baska aLt forum oLmadiqi icin burdan yazmak zorundayim.
12 yasinda bir erkek kardesim war.bi suredir kendisinin rahatsiz oLduqunu dusunuorduk ve korktuqumuz sey basimiza qeLdi.
HastaLiqi su an 2. safhada.Yani 3 asamadan oLusan bu karaciqer kanserinin 2. asamasinda.DoktorLar net bir sey soLemiyor.
O bize sonucLar ne dediqinde cevap veremiorz.Allak buLLaqiz aiLecek. Su topic e hij qerek yoktu bunu biLiorm fakat en samimi ve en sicak ortam oLarak qorduqum Nss aiLesiyLe payLasmak istedim.Cunku sadeje ben deiL kardesim de bu sekiLde dusunuor.HeyejanLa Nss 4 u bekLerken rahatsizLiqi iLe iLqiLi seyLer oqrendik.
Son oLarak inan ki en aci oLan sey su :
Bana onje rahatsizLiqi hakkinda soruLar soran cocuk hemen arkadasindan abi 4 ne zaman cikicak die soruyor.
BeLkide bu yuzden burda payLasmak istedim :(
can kardeşim umarım en yakın zamanda kardeşin iyileşir kanserde en önemli etken moral umudunuzu moralinizi kaybetmeyin
nss mi??bence kardeşin yakın zamanda yeni nss'i oynar
StarSoccer
03-04-2008, 04:15 PM
Can Gerçekten Çook ÜZÜLDÜM:(( Çok Zor İş Allah Size Sabır Versin...İnşallah Kardeşin Eski Sağlığına KAVUŞUR.İyi Dileklerimle Saygılar...
dark_rocker
03-04-2008, 05:51 PM
can kardeş gerçekten gözlerim doldu eniçten dileklerimle kardeşine acil şifalar dilerim kardeşine söle en yakın zamanda nss4 ü oynayacak buna inanıorum...Ve Bu Ailen,Senin ve Kardeşin İçin:
Geçmiş Olsun
Hiç bir hastalık, dert çaresiz değil
Yeterki kapıyı çalmasın Azrail
Yenilme kederlere, sabretmesini bil
Küsme kimselere, hayatı sevmesini bil
Kendinle barışık ol, gülmeye bak
Herşeye rağmen çok güzel yaşamak
Geçmiş olsun canım, çok geçmiş olsun
Unutma üzüntüler azalır paylaşarak
Üstesinden gelinir her derdin inanarak
Hafifler tüm acılar sevilip, sayılarak
Saygılarımla dark_rocker...
raknet
03-04-2008, 06:31 PM
canpasha kardeşim gerçekten çok üzüldüm. Ailenizin ve kardeşinin moralini yüksek tutun, her türlü hastalığın iyileşmesinde moral en önemli etkendir. NSS4, en kısa sürede yetiştirilmeye çalışılıyor. Kardeşine acil şifalar diliyorum ve iyileştiğinde forumda açtığı konuları dört gözle bekliyorum :)
canpasha
03-05-2008, 08:27 AM
Hepinize cok tesekkur ederim arkadasLar qercekten cok saoLun
Eagle
03-06-2008, 05:45 AM
geçmiş olsun:( moralinizi yüksek tutun
canpasha
03-06-2008, 10:16 AM
saoL kardesim
fyagiz
03-06-2008, 10:30 AM
Geçmiş olsun.İnşallah eski sağlığına kavuşur kardeşiniz.
canpasha
03-06-2008, 12:09 PM
cok saqoL kardesim
Eagle
03-08-2008, 01:19 PM
bi gelişme var mı
dark_rocker
03-09-2008, 09:00 AM
evet ya durumunda bi gelişme varmı can kardeş
kErLoN
03-09-2008, 10:27 AM
geçmiş olsun kardeş ben bu sitede yeniyim ama konuyu okuyunca cok uzuldum allah sifa versin kardeş
canpasha
03-10-2008, 10:20 AM
kemoterapi ve radyoterapiyi ayni anda qorucek.cok zor bi tedavi yoLu. 1 sene dayanabiLirse oLumLu adimLar atmis oLucak.
arkadasLar qercekten cok tesekkur ederim herbirinize ayri ayri.ALLaH razi oLsun
hades
03-12-2008, 11:03 AM
Geçmiş olsun dostum. En kısa sürede iyileşeceğine yürekten inanıyorum.
canpasha
03-12-2008, 01:08 PM
eywaLLah saoLasin kardesim aLLah razi oLsun
linehosting
03-22-2008, 09:59 PM
Can cım Allah sabır versin. Kardeşinin moralini yüksek tutun :(
İnşallah yakın zamanda iyileşecek ve bizlerle Nss oynayacak :)
canpasha
03-24-2008, 08:22 AM
saoL cok tesekkur ederim.
Bu arada iLk ameliyatini oLdu. 1 ay sonra kemoterapiye basLijak.eer doktor qerekLi qorurse hem kemoterapiyi hemde radyoterapiyi ayni anda qorujek. ama su an icin iyi qibi .
Tekrar cok tesekkurLer.
cemseckin
03-24-2008, 09:48 AM
can kardeşim bu acılı konunu burda paylaşmıssın bunu buradaki arkadaşlarla iyi değerlendilerim.Kemoterapinin son çözüm olduğunu üzüntüyle söylüyorum Allah sizlere bağışlasın, çok fazla karamsar olmak istemiyorum durumunuda çok net bilmiyorum ama Allahtan umut kesilmez.Ben hep şuna inanırım yer gök duadır. Buradaki tüm arkadaşlardan isteğim bildiğiniz duaları esirgemeyin.
husmenco
03-24-2008, 04:25 PM
geçmiş olsun.Allah şifa versin.çok kötü bir durum gercekten
R.D.Bobo13
06-02-2008, 11:34 PM
allah şifa versin bizimle paylastıgın ıcın tessekkur ederim kendi adıma.en onemlı sey moralı yuksek tutmaktır bu durumlarda
The_MessiaH
06-07-2008, 02:20 PM
Allah acil şifalar versin !!
R.D.Bobo13
06-15-2008, 12:34 AM
can kardesın nasıl oldu?
The_MessiaH
06-16-2008, 04:17 PM
herhangi bir gelişme varmı bende merak ettim ?
dark_rocker
06-17-2008, 06:47 AM
evet kardeşim varmı
R.D.Bobo13
06-19-2008, 11:37 AM
canpashaya bıse oldu heralde yok bu aralar?
NEWSTARGAMES FAN
06-19-2008, 02:12 PM
Can GeÇmİŞ Olsun Bu Arda GelİŞme Varmi (İnŞallah İyİleŞİr)
Geçmiş olsun! Ama umutlu olan bir sürü kişinin kanser hastalığını yendiği görülmüş ümidinizi kesmeyin. Eğer kardeşin New Star Soccer'ı çok seviyorsa ve hastalığı için bir sakıncası yoksa oynasın böylelikle hem mutlu olur motive olur hem de umudu artar. Tekrar geçmiş olsun diyorum ve mesajımı burada noktalıyorum.:(
canpasha
06-23-2008, 02:04 PM
ArkadaşLar önceLikLe buraya yazan herkese tek tek çok teşekkür ediyorum.
Kardeşim bir dizi ameLiyat oLdu.Dün tamamen kendine geLdi.
Bugün doktoruyLa konuştum.Gayet iyi göründüğünü söyLedi.Radyoterapi ve kemoterapiye şu an daha fazLa ihtiyaçta görmüyormuş kendisi.Bir süre bekLeyeceğiz.Bir daha ki ay bir kontroLden geçecek.Doktorun son söyLediği hastaLığın zor evresinin geçtiğiydi.Bu gece rahat uyuyabiLeceğim sonunda :)
Tekrar çok teşşekkür ederim herkeze.Kardeşim hastaneden eve döndüğü zaman iLk işim bu topic'i ona okutmak oLucak.Kendisinden sakLıyordum ama artık biLmeye hakkı var..
Desteğiniz için çok çok sağoLun.Yazım şekLim umarım bu sefer herkes için daha uygun oLmuştur.:)
Kardeşin ve ailen adına sevindim can bu arada bence senin yazım şeklini fazla abartıyorlar ama sen yine de uyarıları dikkate al arkadaşım.:)
raknet
06-23-2008, 02:17 PM
Geçmiş olsun dostum :) İlk başlarda söylediğim gibi kardeşinin burada yazacağı mesajları merakla bekliyoruz ;)
canpasha
06-23-2008, 02:19 PM
Evet eminim ki bunLarı okuduktan sonra yazacağı bir şeyLer mutLaka oLucaktır.
dark_rocker
06-23-2008, 03:22 PM
Kardesim saoL herkese tessekkurLerimi iLet.Benm hasta oLan ufak kardesim bir dizi ameLiyata girdi.OnLara kosturuyorum.En kisa surede donucegim insaLLah.Ha bide akLima geLdi onLara deki cok duzgun bir Turkce iLe yazdi ama L harfLeri haLa buyuktu.
Canpasha nın bana yazdığı
Eagle
06-23-2008, 03:59 PM
ikinize de (kardeşlerinize) geçmiş olsun
Can'ın yazma şeklini çok fazla takıyorsunuz tamam Türkçe'mizi güzel kullanalım ama her iki yazım şeklinde de bize anlatılmak isteneni anlıyoruz. Ya böyle "L" ya da "l" böyle arkadaşımızın kendine ait bir tarzı var lütfen üzerine varmayalım.:(
dark_rocker
06-24-2008, 06:39 AM
kardeşim çok haklısın bazı kişiler bunun için özellikle konu bile açtı forum daki en sevdiğim adamlardan biri bu durumdayken onunla ilgili böyle bir konu açılması çok zoruma gitmişti
canpasha
06-24-2008, 09:06 AM
Çok duyguLandım arkadaşLar.Evet hakLısınız biz bu forum içerisinde asLında birbirini iyi biLen ve tanıyan insanLarız.Forum dahiL oLuş tarihLerimiz farkLı oLsa biLe aşağı yukaru aynı zamanLarda aktif oLmaya başLadık.Birbirimizden aLdığımız destekLe oLdu bu.Herkese teşşekür ederim.Tabiki dark_rocker sana ayrı bi teşşekkür borcum var.SaoLasın kardeşim.:)
dark_rocker
06-24-2008, 05:17 PM
Sen Sağol Kardeşim Senin Varlığın Yeter
R.D.Bobo13
06-26-2008, 08:53 PM
ikinize de (kardeşlerinize) geçmiş olsun
dark rockerın bır sorunu yok anladıgım kadarıyla sadece canın ona gonderdıgı e postayı buraya kopyaladı...2 kere okudum hatta oyle anladım yanlısım yoksa..
Dualarım seninle
raknet
06-26-2008, 10:41 PM
dark rockerın bır sorunu yok anladıgım kadarıyla sadece canın ona gonderdıgı e postayı buraya kopyaladı...2 kere okudum hatta oyle anladım yanlısım yoksa..
Dualarım seninle
Evet, dark_rocker'ın mesajında yazdığı canpasha'nın ona gönderdiği e-posta ya da özel mesaj (PM) ;)
R.D.Bobo13
06-26-2008, 11:17 PM
Can'ın yazma şeklini çok fazla takıyorsunuz tamam Türkçe'mizi güzel kullanalım ama her iki yazım şeklinde de bize anlatılmak isteneni anlıyoruz. Ya böyle "L" ya da "l" böyle arkadaşımızın kendine ait bir tarzı var lütfen üzerine varmayalım.:(
ben olsam biraz arastırma yapardım biz l yi neden L die yazıosun demedık...ustunede gıttıgımız yok..zten kendısıde ne demek ıstedıgımızı anladı...'olucak' kelimesi 'olujak' die yazılırsa bızım tepkimız ona olur..zaten oda bunu anladı..L harfinden bi alıp veremedıgımız yok..sadece canpasha ıcın gecerlı degıl guzel turkcemızı duzgun kullanalım..Bu olayın kısının ustune gıtmek gibi bir durum soz konusu degil bu herkes ıcın gecerlıdır,sadece canpasha ıcın degil,bütün türk milletiicin gecerli bi mevzudur
R.D.Bobo13
06-30-2008, 11:20 AM
can kardesın nasıl oldu?
canpasha
06-30-2008, 02:21 PM
Her gün daha iyiye gidiyor.SaçLarı çıkmaya başLadı biLe :)
raknet
06-30-2008, 02:26 PM
Bir kez daha geçmiş olsun :)
canpasha
06-30-2008, 02:28 PM
Çok teşekkür ederim.Kendisi de çok yakında burdan size birşeyLer yazmak istiyor.Bu başlık altındaki tüm yazıLanLarı okudu ve gözLeri doLdu.:)
dark_rocker
06-30-2008, 03:55 PM
İnşallah Ben Kardeşinle Konuşmayı Çok İsterim Kardeşim İnancın Olsun Kardeşin İçin Hergün Dua Ediyorum İyi olsun Diye
Eagle
06-30-2008, 04:16 PM
Her gün daha iyiye gidiyor.SaçLarı çıkmaya başLadı biLe :)
iyi sevindim:)
R.D.Bobo13
06-30-2008, 04:31 PM
guzel yaa...hastalıgın agır tarafını atlatmıs allaha sukur...bundan sonra kalanı sadece iyi seyler dusunmenız ona sevdıgı seyler vermnız yuksek morallı olması...bu sekılde allah evlerden uzak tutsun beyın kanserınden bıle kurtulan var
canpasha
10-04-2008, 12:43 PM
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.Bayadır buraya yazmıyoruz ama yeni konu açmaktan iyidir.Şimdi raknet bana 'spammer' da diyebilir ama neyse xD
Arkadaşlar kardeşimin rahatsızlığını birçoğunuz biliyordunuz.Çok şükür hiçbir şeyi kalmadı.Tamamen iyileşti. 1 yıl bile olmadı fakat tamamen iyileşti.Doktorları bunun bir mucize olduğunu söylüyorlar.Çok yakında kardeşim kendsi yazacak burdan size.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.;)
Gerçekten sevindim kardeşin adına ve senin adına ve herkes adına dua etmiştim iyi ki iyileşmiş... :D
canpasha
10-04-2008, 12:48 PM
Dualar en büyük yardımcımızdı haklısın ;)
Eagle
10-04-2008, 12:55 PM
iyi geçmiş olsun sevindim daha fazla uğraşmadan iyileşmesi çok güzel :) ama yine de dikktali olsun:)
hades
10-04-2008, 01:13 PM
Geçmiş olsun. Sevindim iyileştiğine kardeşinin.
Evet Eagle'ın dediği gibi yine de dikkatli olsun sonradan tekrar vurabilir hastalık. :blimey:
canpasha
10-04-2008, 02:27 PM
Kontrolleri var zaten sürekli.Devamlı testlerden geçicek. :)
raknet
10-04-2008, 06:35 PM
Merak ediyordum bu konuyu yakınlarda yine yukarıya taşıyacaktım...
Çok sevindim iyileşmesine. En başlarda bir dileğim vardı onun burada yazacağı günleri hep birlikte göreceğiz diye, bu dileğimin gerçekleşeceğini duymak gerçekten çok sevindirdi :)
dark_rocker
10-05-2008, 08:34 AM
Gerçekten Çok Dua Ettim Kardeşim Çok Sevindim İyileştiğine...
Merak ettim kardeşin tamamen mi iyileşti yoksa tamamene yakın mı tam anlatamadım ama bize yazacağı zamanları bekliyoruz. :D
QsmAneLka`
10-05-2008, 03:17 PM
İlk mesajı okuduğumda içim bi değişik oldu :(
Ama son mesajlar kardeşinin durumunun iyi olduğunu gösteriyor sanırım.
Rabb'im hakkında en hayırlısını versin kardeşinin.
Burada yazdığımız mesajlar neden ve nasıl siliniyor? anlamadım. Raknet sen mi siliyorsun. :(
raknet
10-05-2008, 07:38 PM
Evet ben yapıyorum, tüm forumda mesaj kontrol etme yetkim var :) Konu çok fazla dağıldığında toparlıyorum sadece ;)
Anladım raknet özür dilerim bir daha asla konuyu dağıtmıcam ÜHÜ ÜHÜ :(
raknet
10-05-2008, 07:55 PM
Özür dilemene gerek yok, sadece kuralları uyguluyorum :)
canpasha
10-05-2008, 07:59 PM
Soran ve ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.Yanlız raknet senden bir ricam var.Kardeşim burdan yazana kadar konuya kilit atmazsan sevinirim. :)
atamaz zaten attirmam ulen!! O Çocuk burada konuŞacak konuŞacak ben de gÖrecem gÖrecem gÖrecem hhaaaaaaaaa :d
raknet
10-05-2008, 08:12 PM
Soran ve ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.Yanlız raknet senden bir ricam var.Kardeşim burdan yazana kadar konuya kilit atmazsan sevinirim. :)
Merak etme, o buraya yazana kadar hatta yazdıktan sonra da kapatmam :)
canpasha
10-05-2008, 08:13 PM
Teşekkür ederim ;)
İşte bizim iyi ve ince moderatörümüz we love raknet :D
canpasha
10-07-2008, 09:30 AM
Slm herkese ben cem canın kardeşiyim.burda yazdıgınız herşeyi okudum.tesekkür ederim hepiniz güzel yazmışsınız.bende herkes gibi oyun birean önce çıkmasını beklyiyorum.hoşçakalın
Merhaba Cem Can-Cem olmuş :D En sonunda burada yazıyorsun bu çok güzel en sonunda gördük seni tekrar geçmiş olsun. Can kardeşini üye yapsana buraya üye adını ben buldum Cempasha :D
Eagle
10-07-2008, 03:09 PM
iyileşmene sevindim geçmiş olsun:)
raknet
10-07-2008, 03:26 PM
Slm herkese ben cem canın kardeşiyim.burda yazdıgınız herşeyi okudum.tesekkür ederim hepiniz güzel yazmışsınız.bende herkes gibi oyun birean önce çıkmasını beklyiyorum.hoşçakalın
Geçmiş olsun kardeşim, burda yazabildiğini görmek ne güzel :) Siteden kendine ait bir üyelik alıp ortamın keyfini çıkarabilirsin ;)
canpasha
10-07-2008, 03:41 PM
Kendisi en kısa sürede üye olucağını söylüyor arkadaşlar.Ben bu konuda bi baskı yapmıyorum.Kazık kadar adam oldu xD Tekrar tekrar teşekkür ediyorum herkese.
dark_rocker
10-07-2008, 08:29 PM
cem kardeşim sen canın kardeşisin ve tabiki ona benziyordursun ve onun kadar iyisindir
seninle de çok iyi anlaşırız eğer foruma üye olursan can kadar iyi bir kardeşimizi kazanmış oluruz tekrar geçmiş olsun allah bir daha sizin başınıza ve kimsenin başına vermesin....
Amin amin Allah kimsenin başına vermesin bu arada can sen kardeşim kazık kadar adam oldu demişsin kaç yaşında? :) (ilk mesajlara bakayım belki yazıyodur.)