StarSoccer
02-27-2008, 06:01 PM
Arkadaşlar Size Bir Çok İyi Birde Kötü Haberim Var Ben Bir Msn Bot Yapımcısıyım...Ve New Star Games Siread a Teklifimi Raknet Aracılığı İle Yolladım.Galiba Botu Bilmeyen Arkadaşlar Var.Ben Şimdi Size Anlatacağım...
Arkadaşlar Msn Botu Server le Veya Kullanışlı Kendi Yazdığım Programımızla Mümkün Olabilir...
Serverlar Genelde Sohbet Botları İçin KUllanılır.
ÖRNEK:
smarterchild@hotmail.com
Bunun Gibi Botlar Sohbet Ve Sıkıldığınız Anlarda Bir Çözümdür.
Ama Bizim Olayımız FARKLI!..:)
Bizimki Sohbet Botu Değil Bizimki BİLGİ Botu:) HalkDiliyle (ROBOT)
ÖRNEK:
Gelen Yazı: new star soccer 4
Cevap: Bunun Cveabi Çok Uzun Olacak. Örneğin Newstar Blog,NewStar 4 Forum,Nss4 Youtube Video Ve Birçok Bilgi...
İşte Bunlar Ve Çoookkk Daha Fazlası Olacak Şuan BetaBotunu Yapiyorum.
Tabii Sizin Taktir Ettiğiniz Gibi Siread İngiliz Ve Bıt İngilizce Olcak Zaten İngilizce Deik Nss4,Nss3 Falan Yazınca Bunlar Hakkında Nevar Ne Yok Çıkacak...
İşte! Bu Nss Hayranları İçin Çok İyi Olacağına İnanıyorum...
Neden Mi?
İnternetiniz Yavaşsa Problem Deyil.Hemen Size Link i Yollar Ve Biter 2 Saat newsatrgames.com a girip Aramanıza Luzum YOK! İşte Bu Şikayetden Tavsiye Ettiğim Arkadaşlarım Bana Söylediler.Bende Düşündüm Bot Yaparsan Sorunu
%75 Oranında Azaltırız Saniyede İstediğiniz Bilgi,Link,Video ya Ulaşabileceğiniz Bir Bot...
Gelelim Konuya;
Tabii ki Bot İngilizce Ve Raknet İngilizce Biliyor Benim İngilizcem Kötü Bu Yüzden.Raknet den Yardım İstedim %10 luk Bir Bölümünde Yardım Edebildi.Ne Yazıkki Raknet Şu Aralar Çoook Dolu.Bu Yüzden Gönüllü İngilizce Tam Olmasada Bilen Bir Asistan Çok İyi Olurdu.İstemiyorsanız Size Bir Öneri Bot Yapımcısı Olmak İstiyorsanız Size Gerekli Linkleri Veririm.Paylaşmayıda Bayılırım.
Bana Forumdan Veya E-Mail Adresimden Ulaşabilirsiniz;
tahiralaybeyi@windowslive.com
tahiralaybeyi@mynet.com
Msn de Sürekli Açık Olmaya Çalışıyorum...
---Saygılarla---
Soru(n)larınız Olursa Msn Veya Forumda Açığım:)
Arkadaşlar Msn Botu Server le Veya Kullanışlı Kendi Yazdığım Programımızla Mümkün Olabilir...
Serverlar Genelde Sohbet Botları İçin KUllanılır.
ÖRNEK:
smarterchild@hotmail.com
Bunun Gibi Botlar Sohbet Ve Sıkıldığınız Anlarda Bir Çözümdür.
Ama Bizim Olayımız FARKLI!..:)
Bizimki Sohbet Botu Değil Bizimki BİLGİ Botu:) HalkDiliyle (ROBOT)
ÖRNEK:
Gelen Yazı: new star soccer 4
Cevap: Bunun Cveabi Çok Uzun Olacak. Örneğin Newstar Blog,NewStar 4 Forum,Nss4 Youtube Video Ve Birçok Bilgi...
İşte Bunlar Ve Çoookkk Daha Fazlası Olacak Şuan BetaBotunu Yapiyorum.
Tabii Sizin Taktir Ettiğiniz Gibi Siread İngiliz Ve Bıt İngilizce Olcak Zaten İngilizce Deik Nss4,Nss3 Falan Yazınca Bunlar Hakkında Nevar Ne Yok Çıkacak...
İşte! Bu Nss Hayranları İçin Çok İyi Olacağına İnanıyorum...
Neden Mi?
İnternetiniz Yavaşsa Problem Deyil.Hemen Size Link i Yollar Ve Biter 2 Saat newsatrgames.com a girip Aramanıza Luzum YOK! İşte Bu Şikayetden Tavsiye Ettiğim Arkadaşlarım Bana Söylediler.Bende Düşündüm Bot Yaparsan Sorunu
%75 Oranında Azaltırız Saniyede İstediğiniz Bilgi,Link,Video ya Ulaşabileceğiniz Bir Bot...
Gelelim Konuya;
Tabii ki Bot İngilizce Ve Raknet İngilizce Biliyor Benim İngilizcem Kötü Bu Yüzden.Raknet den Yardım İstedim %10 luk Bir Bölümünde Yardım Edebildi.Ne Yazıkki Raknet Şu Aralar Çoook Dolu.Bu Yüzden Gönüllü İngilizce Tam Olmasada Bilen Bir Asistan Çok İyi Olurdu.İstemiyorsanız Size Bir Öneri Bot Yapımcısı Olmak İstiyorsanız Size Gerekli Linkleri Veririm.Paylaşmayıda Bayılırım.
Bana Forumdan Veya E-Mail Adresimden Ulaşabilirsiniz;
tahiralaybeyi@windowslive.com
tahiralaybeyi@mynet.com
Msn de Sürekli Açık Olmaya Çalışıyorum...
---Saygılarla---
Soru(n)larınız Olursa Msn Veya Forumda Açığım:)