View Full Version : The Football Chairman Oyunu
serhatdurgut
01-22-2008, 06:48 PM
Arkadaşlar takip ettiğim kadarıyla football chariman adında bir futbol kulübüne başkanlık yapabileceğimiz bir oyun üzerinde çalışılıyordu fakat daha sonra vazgeçildi bununla ilgili yeni bir çalışma var mı acaba?
:D Şimdiden teşekkürler:D
raknet
01-23-2008, 09:09 PM
Bu oyunla ilgili hiçbir bilgim yok. :rolleyes:
Ama İngilizce forumu araştırdım. statto bir zamanlar böyle bir oyun tasarlıyormuş (2005 yılında) ancak vazgeçmiş. Belki New Star Hockey'den sonra yeniden başlayabilirim diyor... Ayrıca önceden oyunla ilgili ekran görüntüleri varmış ama bilgisayarı çökünce onlar da gitmiş...
ingilizce konuyu okumak için tıklayın (http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=787&highlight=football+chairman)
serhatdurgut
01-25-2008, 06:55 PM
hmm teşekkürler...
aslında çok güzel bir oyun olurdu yapılsaydı
statto ya bi mesaj attım sordum football chairman mevzusunu ama kendisi oyunu yapmaktan vazgeçmiş ve ilerde de düşünmüyomuş :(
canpasha
02-05-2008, 07:48 AM
Gercekten hos oLurdu ;)
mükemmel olurdu ama buz hokeyi ile ilgilileniyosan az çok new star hockey i de bi dene ben çok sevdim
canpasha
02-06-2008, 09:49 AM
ben cok denedim ea'nin seriLerini ama kafam basmadi o kuraLLara :doh:
çok zevkli aslında ya bi de hitter denen oyuncuları kullanırsan hele daha bile iyi adamlarla savunmada bi müdahele kan çıkıyo :D kavgalar özellikle zevkli disk kalecide olduğu zaman güçlü bi oyuncun varsa rahat 2-3 oyuncu devirebiliyosun :D
canpasha
02-08-2008, 06:59 AM
bi daa deniyjeeem.cnm cekti baaa:clap: k