PDA

View Full Version : nss4'ün çıkışı neden gecikti?

By_nikeair90
12-24-2007, 07:27 PM
KARDEŞİM NSS 4 HALA NİE CIKMADI OYUN İÇİ ÇÖZÜLEMİYEN BİR SORUN MU WAR? YADA EKSİK KALAN BİŞEYLER Mİ? NSS 3 TE BU KADAR BEKLEMEMİSTİK.NSS 4 COK GZL OLCAKMIS FALAN FİLAN AMA HERKEZİN SABRININ SINIRI WAR KARDEŞ EGER YARDIM EDİLCEK BİŞİ WARSA YAPABİLECEGİM BİRAN ÖNCE BU OYUNUN CIKMASI LAZIM:search:

raknet
12-25-2007, 03:35 PM
Bunu açıklamaktan dilimde tüy bitti ama tekrardan anlatıyorum. NSS4'ü tek bir kişi kodlayıp geliştiriyor. Arayüz tasarımı, animasyonlar vs... tek bir kişi tarafından hazırlanıyor. Sadece forma tasarımları, saha tasarımı, futbolcu veritabanı ve çeviri konusunda ona yardımcı olan bir ekip var. Bu ekibin tamamı gönüllülerden oluşuyor ve seçimi zaten aylar öncesinden yapıldı. Ayrıca veritabanı ve çeviri çalışmaları zaten bitti. Şu anda futbolcu animasyonları üzerinde çalışılıyor. (vole, rövaşata vs..) Bunlar da tamamlandığında oyun son bir beta testten geçecek (açık beta olmayacak sadece geliştiricilere özel) ve satışa sunulacak. Test aşamasına bu kadar önem veriyoruz çünkü sizi yamalarla uğraştırmak istemiyoruz. Yarım yamalak bir oyun yerine yapabileceğimizin en iyisini sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. O yüzden Şubata kadar sabredelim lütfen.

Ayrıca bir dahaki sefere iletinizi kalın yazı tipinde ve büyük yazmak yerine daha normal bir şekilde yazarsanız sevinirim. Forum kurallarını okuyun.

canpasha
01-08-2008, 07:49 AM
KARDEŞİM NSS 4 HALA NİE CIKMADI OYUN İÇİ ÇÖZÜLEMİYEN BİR SORUN MU WAR? YADA EKSİK KALAN BİŞEYLER Mİ? NSS 3 TE BU KADAR BEKLEMEMİSTİK.NSS 4 COK GZL OLCAKMIS FALAN FİLAN AMA HERKEZİN SABRININ SINIRI WAR KARDEŞ EGER YARDIM EDİLCEK BİŞİ WARSA YAPABİLECEGİM BİRAN ÖNCE BU OYUNUN CIKMASI LAZIM:search:

Kardesim bi oyunda sen yapta bir an onje bitir de qoreLim bitir demesi ne kadar koLay oLuomus.

raknet
01-08-2008, 04:54 PM
böyle yazmak içimden gelmedi değil ama moderatörüz kibar olmak lazım :D

canpasha
01-09-2008, 06:30 AM
HisLerine terjuman oLdum B)

sasa45
01-24-2008, 06:55 PM
keşke çıkmadan önce bir beta çııkarsanız beklenilmiyo 1 ay :D

canpasha
01-25-2008, 07:28 AM
Beta fikri mantikLi ama biras daha sabredip tam kapasite bisi oynmak bana daha mantikLi qeLior =) ki sahsen asLa demo kavramini destekLeyen biri diiLim.demoyu da sevmem =) B)

hades
01-25-2008, 10:42 AM
Daha önce yapılan bir açıklamaya göre beta sürüm çıktığında sadece editörlere dağıtılacakmış. Diğer forum üyeleri maalesef oyunun tam sürümünü beklemek zorundalar.