View Full Version : ohooo
can777
11-11-2007, 09:09 PM
abi senenin sonunda oyun mu çıkarılır çıkarmasınlar daha iyi aylardır bekliyoruz devre arasında çıkarıyolar oyunu bu ne biçim iştir yahu??!! oyun çok güzel olcakmış ya bi yavaş yavaş gidin zamanında çıkaramayacaksanız. diğer oyunlar hep zamanında çıkıyor. böyle yaparlarsa türkiye'de alanda kalmaz
raknet
11-12-2007, 03:17 PM
Şunu unutma ki oyunun programlanması tek kişi tarafından yapılıyor. Diğer oyunların arkasında büyük yapımcı firmalar var ve o oyunları hazırlayan ekipler var. NSS de ise programlama hariç veritabanı ve oyunun çevirisi dahil gönüllü forum kullanıcıları tarafından yapılıyor. Bunu düşünüp eleştirini bir kez daha gözden geçirirsen sevinirim ;)
cemseckin
11-13-2007, 10:35 AM
abi çok güzel sana katılıyorumda hiçmi arkadaşı yok bu elemanın programcı, yardım alsın fikir alsın daha güzel şeyler çıkar ortaya daha hızlı daha sağlam olur.
canpasha
01-08-2008, 07:28 AM
abi senenin sonunda oyun mu çıkarılır çıkarmasınlar daha iyi aylardır bekliyoruz devre arasında çıkarıyolar oyunu bu ne biçim iştir yahu??!! oyun çok güzel olcakmış ya bi yavaş yavaş gidin zamanında çıkaramayacaksanız. diğer oyunlar hep zamanında çıkıyor. böyle yaparlarsa türkiye'de alanda kalmaz
Adas oyun sezonLuk cikmiorm.yani NSS 4 2007-2008 sezonuna ait bi oyun diiL. =) o yuzden sezon ortasi basi sonu die bi kavram yok B)
can777
01-16-2008, 10:45 AM
ya arkadaşlar madem tek kişi hazırlıyor tamam da eylül'den beri aynı iddialar yılbaşında çıkçak dediler ocakta dediler şubat bilmem ne. tek kişi hazırlıyorsa niye bu kadar iddialı konuşuyorlar da hevesimizi kırıyorlar ben onu anlamadım. birden ne gerek var 3D ye falan atlamaya herşey yavaş yavaş olmalı ve söz verilen zamanda çıkmalı. arkadaş sezonluk birşey değil demiş de biz 2009 da da aynı kadrolarla mı oynayacaz. en azından biraz çabuk olsaydı 2009 a yeni bir oyun yetişirdi belki. alacaktım cdsini paraya kıyıp ama vazgeçtim Türkiye'den bu oyunu alan 3-5 kişi çıkacak böyle yaparlarsa. sözlerin hiçbiri tutulmadı ki hadi taa eylül'de şubatta çıkçak deseler tamam da ta o zamandan beri yok aralık yok ekim yok ocak sürekli farklı tarihler verdiler ...
canpasha
01-17-2008, 01:26 PM
[QUOTE=can777;60327]ya arkadaşlar madem tek kişi hazırlıyor tamam da eylül'den beri aynı iddialar yılbaşında çıkçak dediler... QUOTE]
Arkadasim ayni hataLi dusunceye bende kapiLmistim bu oyunda sadece bir kisinin deiL bircok insanin emeqi war.CeviriLeri yapan arkadasLarimizdan tutta liqleri ve futboLcuLari inceLeyen arkadasLarimiza kadar bircok kisinin emeqi war.Emeqe biraz sayqi Lutfen. Cok quzeL bi oyun bizi bekLior..:clap:
raknet
01-19-2008, 08:29 AM
Görüşlerimi daha önce belirttiğimden bu konu üzerinde daha fazla tarışmaya gerek yok. Buraya kavga etmeye gelmedik. Oyunun gecikme sebebini yüzlerce kez açıkladım. Herkes istediği şekilde düşünmekte serbest.