PDA

View Full Version : Oyun Açılmıyor!

Bonedead
09-08-2007, 07:21 PM
Selamlar,

Eskiden bir ara NSS3 oynamıştım. Şu sıralar aklıma esti ve tekrar bi deneyeyim dedim fakat yeni bilgisayardan mıdır Vista dan mıdır bilinmez, oyunu açmaya çalışırken "NewStarSoccer MFC Çalışmayı Durdurdu" diye bir hata çıkıyor. Altta da sadece "Kapat" tuşu. Admin olarak çalıştırmayı ve farklı sistem uyumluluklarında çalıştırmayı denedim fakat nafile. Enteresan bir şey ise: Win95 veya 98 uyumluluğunda çalıştırınca önce "Error: Acces violation at 0x0069D992 (tried to read from 0x000F1000) program terminated." hatası alıyorum, OK e basıncada önceden aldığım "çalışmayı durdurdu" hatası. Uzun süre araştırdıktan sonra yine hiçbirşey bulamadım. Sensational Soccer'ı yükledim, ve bu oyunda da "Sensational Soccer Çalışmayı Durdurdu" hatasıyla karşılaştım.

Bu durumu ilk önce İngilizce foruma yazmıştım, Raknet edebildiği kadar yardım etti ve buraya da yazmamı önerdi. Umarım oyunu çalıştırabilirim.

Teşekkürler

AniX
09-13-2007, 08:18 AM
eğer kariyerini açamıyorsan bi kariyere başla biraz oyna tekrar eski saveine geri dön o zaman accesss violation hatası vermez o da olmadı sil baştan yükle

Bonedead
09-21-2007, 02:41 PM
Hayır oyun hiç açılmıyor. Exe ye çiftclick in hemen ardından bu geliyor.

canpasha
01-08-2008, 07:59 AM
Reg'in we kuLLanıcı adını biLiorsan oyunu yeniden kurmayi dene.