PDA

View Full Version : En iyi takımlar

ibrahim1111
08-24-2007, 02:08 PM
NSS da en iyi takımları buraya yazalım

ramcho
08-24-2007, 02:51 PM
bana göre kendini geliştirdiğin ve trasfer olduğun takım en güçlüsüdür

raknet
08-24-2007, 02:55 PM
Fenerbahçe'de oynuyorum hep, Şampiyonlar Ligi şampiyonu bile oldum :D

ramcho
08-24-2007, 06:29 PM
ranket kanka (kanka dedıım ıcın kızma) bısı sorcam ben en basta gs de oynadım tras. lısesınde tukeyı secıyorum gs harıcınde tum takımlar ıstıyo benı oraya nasıl gecebılırım ??

raknet
08-25-2007, 07:02 PM
Hiçbir fikrim yok...

ramcho
08-25-2007, 11:18 PM
bende çözmeye çalışıyorum bunu

T-RaP
10-21-2007, 07:11 PM
bence en iyisi brazilya liginde atletico paranese die bi takım.ama çok güçlü olmalarına raman çoğu zaman yeniliyorlar.

canpasha
01-08-2008, 07:57 AM
acikcasi oyunda en ii takimLar die bi secim yapamayis cunku nss 3 teki duzenLemeLer pek basariLi oLmamisti.yani arsenaLn man.utd yada chelseanin oLduqu bi liqte bi sezon wes.aLbion'un dier seson porstmouth'un hic transfer yapmadan sampiyon oLmasi, buyuk takımLarın kume dusmesi qibi sacma oLayLari yasamisizdir hepimiz.asLinda yukarda bi arkadas yazmisti en ii takim transfer oLduqumuz takımdır dıe.tamamen dooru B)

rodrigotello
01-19-2008, 03:46 PM
aşağıdaki türden takımlara sırasıyla gitmek bence en iyisi

samsunspor-beşiktaş-totenham-arsenal..........
(dünyaca ünlü yıldız olmamak için çok uğraştım da:D ) malesef oyun çok kolay
şöyle defoe, motta, solari gibi büyük yıldız deil ama kaliteli oyuncular olabilirsek daha gerçekçi ve eğlenceli olur

canpasha
01-25-2008, 07:40 AM
aşağıdaki türden takımlara sırasıyla gitmek bence en iyisi

samsunspor-beşiktaş-totenham-arsenal..........
(dünyaca ünlü yıldız olmamak için çok uğraştım da:D ) malesef oyun çok kolay
şöyle defoe, motta, solari gibi büyük yıldız deil ama kaliteli oyuncular olabilirsek daha gerçekçi ve eğlenceli olur

Oyunun zorLuk derecesini deistir bence bide oLe dene =) amator'de qercekten cok basit B)

AniX
01-30-2008, 10:10 AM
arsenal açık ara en güçlü takım fiorentina da dehşet bi takım oluyo geçen yıllar içinde

Eagle
01-31-2008, 11:10 AM
bana acayip geliyor beşiktaş bayern falan küme düşüyor nürnberg ucl'de

canpasha
02-04-2008, 01:56 PM
bana acayip geliyor beşiktaş bayern falan küme düşüyor nürnberg ucl'de

aynen iste benm yukarda werdiqim orneqin birebir aynisi :P

Eagle
02-04-2008, 02:07 PM
aynen iste benm yukarda werdiqim orneqin birebir aynisi :P

bi mesaj yazmadan önce konunun tamamını okumak gerekiyormuş:D

canpasha
02-04-2008, 02:09 PM
oLur boLe seyLer B)

Eagle
02-05-2008, 07:29 AM
inşallah zorlaştırmışlardır

AniX
02-06-2008, 03:23 PM
ben traininglerin artık 100 üzerinden değerlendireleceğini duymuştum ki bu ztn zorlaştırmaya yeter :D

Eagle
02-07-2008, 08:10 AM
ya her antremanda 5 artarsa

consonance
02-07-2008, 01:49 PM
Zaten antrenmanı en iyi şekilde tamamlarsan 5 artıyor(En azından ingilizce forumda öyle yazıyordu.)Ama unutmayalım ki antrenmanı yarım yamalak tamamlarsak da 1 alıyoruz.1-5 arası yani.Her antremandan 1 aldığımızı düşünürsek yıldız olmak için 28-30 yaşına kadar uğraşmamız gerekicek :)

Eagle
02-07-2008, 03:44 PM
siz nereye giderseniz en güçlü takım orasıdır nss3te bu vardı ve siz oynamayınca takım batıyor

canpasha
02-08-2008, 06:53 AM
qeLen puan'in random oLmasi fikri qercekten cok hos :lol:

fireup
02-10-2008, 09:58 PM
arkadaslar nss nin en güçlü 3 takımı var biri de sonradan ekleniyor.
1.real madrid b
2.arsenal
3.sampdoria
4.real madrid

real madrid b de oynuyorum suanda ernisto,borje,jothe,nigrido tabi bunlar editsiz direk nss deki isimleri süper oyuncular suanda 2015 yılındayım 26 yasındayım bu adamlarda ya benden 2 yas buyuk maksımum 3 yas kucuk olanlarıda var mesela sizden 8 yas kucuk olan antino palacios var ozelliikleri hat safhada.bu oyuncuların hepsinin ozellikleri 30 a yakın 25-30 arasında.

arsenalde henry,aliadierre,senderos,julio baptista fabregas çok iyi adamlar.sizin takım saygınız ne kadar respectfull olursa olsun fabregas onu bossa bencil ce davranabiliyor ama julio baptista nın gorevi tamamen orta alanda top kesmek ve size pas atmak oluyor eger forvetseniz tabi sizde bu gorevi ozelliklerinize gore iyi degerlendirirseniz super yerlere gelıyorsunuz.

sampdoria takımıda inanılmaz genc yeteneklere sahip guclu bir takım.özellikler kalecileri merio cesseno(boyle yazılıyo :D) ve forvetleri goran trninic beni samp ligi maclarında bayagı zorlamıs kırmızı kart gordukten sonrada quick match yapınca beni yenmişlerdi ayrıca ben fenerbahcedeyken sampıyonlar ligi sampıyonu olmuslardı.

real madrid ise oncede dusen grafigi ile cok gozden dusuyor.ama şimdi baktıgımda bi yenılenme sureci içindeler ve oynadıgım macda butun adamları 17-22 yas arasında ve ozellikleri iyi ve gelısebılıyolarda.ornegine antonio jesus de olmo gercekten gelecegi parlak bi oyuncu olucakmıs gibi gorunuyo en azından ben retire oldummu cunku daha 18 yasında :D.

fakat takımlardan söz açmışken nss de bi konuya çok dikkat çekmek istiyorum.
nss de ligler arasında inanılmaz farklar gorubiliyorum ve bunu bi basarı olarak goruyorum.mesela ben cruzeiroda basladım kariyerime bi turk oyuncu olarak sonra psv barcelona birmingham real madrid arsenal fenerbahce ve real madrid b diyerek devam edıyo.su olay cok hosuma gitti.mesela ben turkıye liginden gercekten hiç zevk almazken premier ligde oynadıgım maclar beni inanılmaz sarıyo yada la liga oynadıgım maçlar gercekten zevk verıyo.eger bu olay tesadufi degilde gercekten ayarlanmıssa yapan arkadası gercekten tebrik etmek istiyorum :clap:
saygılar :D

canpasha
02-12-2008, 06:37 AM
Senin kendi oyunundaki en iyi takimLar diye not dusseymissin daha iyi oLurdu bence.Nss'nin diye qeneLLemek pekte doqru deqiL.Ona bakarsan benim oyunumda da cheLsea ve feyenoord en iyi takimLardan.3 sezondur sampiyonLar Liqinde finaLde karsiLasiyorLar.

mehmet nur sürücü
03-03-2008, 04:23 PM
oyuna nasıl üye oluyoruz yardımcı olabilirmisiniz

raknet
03-03-2008, 08:47 PM
oyuna nasıl üye oluyoruz yardımcı olabilirmisiniz

Bu adresteki formu (https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1651926) doldurup 20$ ödeme yaptıktan sonra istediğiniz kullanıcı adına ait seri numarası e-posta adresinize gönderilecektir ;)

canpasha
03-04-2008, 06:31 AM
seffaf adam ama :) aynen fuLL + fuLL isim soy isim tebrikLer :)

kitapci17
03-09-2008, 07:28 PM
ranket kanka (kanka dedıım ıcın kızma) bısı sorcam ben en basta gs de oynadım tras. lısesınde tukeyı secıyorum gs harıcınde tum takımlar ıstıyo benı oraya nasıl gecebılırım ??

data da kı ornegın ramcho-galatasaray yazan save dosyasını sıleceksın bolelıkle saveden sılındıgı ıcın senı gs de ıster

NEWSTARGAMES FAN
04-26-2008, 05:40 PM
FenerbahÇe Barceleona Menchesteruİnt En İyİ 3 Takim

linehosting
04-27-2008, 03:02 PM
Hatasız Kul(yada üye) olmaz

xmenac
05-02-2008, 08:31 PM
çoğu kişinin dediği gibi sampdoria ve real madrid b favorim :)

özellikle real madrid b deki nigrido(her oyunda varmı yoka veritabanından otomatikmi üretiliyo bilmiyorum) şahane bir oyuncu, ben sampdoria da oynarken şampiyonlar ligi finalinde karşılaşmıştık. zorluk seviyeside en üstteyse zaman zaman defansa dönüp çizgiden toplar çıkarmam gerekmişti.