View Full Version : The goalkeeper Oynayan varmı???
gökmen666
08-01-2007, 03:18 PM
Çol güzel Bir oyun özellikle benim gibi mahalle arası maçlarda maç yaparken mevkii olarak kaleciliği tercih eden ve ilerde kaleci olucam!!!! Ünlü olucam!!! Paraya para değil elinin kiri diyeceyim!!!Veeeeeeeeeee Yaw bu new star soccer 3 de niye kalecilik yok!!!! Diyenler için...Artık sıkıldık hep menejer olmaktan Artık sıkıldık Fm lerden Pes lerden Fifa lardan ve Cm lerden diyenler için Alın birazda oyuncu olarak kariyer yapın diyip NEW STAR SOCCER serisini yapan NEW STAR GAMES aynı tip bir oyun ve aynı zevkte bir oyun yaptı bu oyunu NEW STAR GAMES in anasayfası www.newstarsoccer.com (http://www.newstarsoccer.com) Dan download edebilirsiniz.... Oyunun fiyatı 19.95 $ Yani 27 Ytl Dir......
Bu oyunun Türkçe sini Bulan varsa Koysun Linkini....Ben bulamadımda....
canpasha
01-08-2008, 07:35 AM
Çol güzel Bir oyun özellikle benim gibi mahalle arası maçlarda maç yaparken mevkii olarak kaleciliği tercih eden ve ilerde kaleci olucam!!!! Ünlü olucam!!! Paraya para değil elinin kiri diyeceyim!!!Veeeeeeeeeee Yaw bu new star soccer 3 de niye kalecilik yok!!!! Diyenler için...Artık sıkıldık hep menejer olmaktan Artık sıkıldık Fm lerden Pes lerden Fifa lardan ve Cm lerden diyenler için Alın birazda oyuncu olarak kariyer yapın diyip NEW STAR SOCCER serisini yapan NEW STAR GAMES aynı tip bir oyun ve aynı zevkte bir oyun yaptı bu oyunu NEW STAR GAMES in anasayfası www.newstarsoccer.com (http://www.newstarsoccer.com) Dan download edebilirsiniz.... Oyunun fiyatı 19.95 $ Yani 27 Ytl Dir......
Bu oyunun Türkçe sini Bulan varsa Koysun Linkini....Ben bulamadımda....
BiLdiqim kadarıyLa oyunun turkce imkanı su an yok ama sana The Goalkeeper hakkında sunu soLim tamamen rezaLet bi oyun. Werdiqim 27 ytL'ye yazık oLdu sadeje :wall:
ozgurmania
01-17-2008, 06:41 PM
ben demosunu oynadım almaya değmez kimse kusura bakmasın ama berbat bi oyun olmuş...
rodrigotello
01-18-2008, 03:37 PM
ben demosunu oynadım almaya değmez kimse kusura bakmasın ama berbat bi oyun olmuş...
katılıyorum
raknet
01-19-2008, 08:29 AM
zaten NSS'ı hazırlayan grup tarafından yapılmadı bu oyun. Bizim elimizden geçse böyle olmazdı :P
sasa45
01-24-2008, 01:57 PM
ben şahsen beğendim bir de full olsa
canpasha
01-25-2008, 07:32 AM
ben şahsen beğendim bir de full olsa
Demo'da quzeL bi oyun havasi war :wall: iLk bi kac sezon zevk biLe aLinabiLir.ama totaL'e baktiqimizda qercekten qereksiz bi oyun B)