View Full Version : nss 3 ü türkçeleştirme
gökmen666
07-28-2007, 09:22 PM
arkadaşlar her yerde oyunun türkçesini aradım bikaçtane buldum ama onlarda hep %40 %50 falan tam şöyle adam gibi bir tr yama varmı haberler ggelen mesajlar falan türkçe eğer bulamazsanız tr yapma programı linkide koyabilirsiniz ve nasıl yapacağımı anlatırsanız süper olur... ingilizce iyidirdeB)
şimdiden sağolun......:D :D :D
mustafamessi
07-29-2007, 05:21 PM
arkadaşlar her yerde oyunun türkçesini aradım bikaçtane buldum ama onlarda hep %40 falan tam şöyle adam gibi bir tr yama varmı haberler ggelen mesajlar falan türkçe eğer bulamazsanız tr yapma programı linkide koyabilirsiniz ve nasıl yapacağımı anlatırsanız süper olur... ingilizce iyidirdeB)
şimdiden sağolun......:D :D :D
ewt yaw soleseniz bana %50 olsada olur
gökmen666
07-30-2007, 01:22 PM
ewt yaw soleseniz bana %50 olsada olurrrrrrr
Tanıtımı : Oyunda tek bir futbolcuyu yönetiyorsunuz. İlk başta istediğiniz takımın seçmelerine katılıp kendizi beğendirmeniz gerekiyor. Oyun görünüşte çok basit gibi görünebilir ama birçok detay mevcut oyunda. idmanların dışında arkadaşınız ve aileniz ilede ilgilenmelisiniz. Oyunda FM kadar lig seçebiliyoruz. Süper lig ve lig a da var tabi. Oyuna 17 yaşında genç bir futbolcu olarak başlıyoruz. Size tavsiyem 2.ligden bir takımla başlamanız. Hafta içi özel idmanlarla kendinizi geliştirmelisiniz tabi energy'i ekonomik kullanarak. Energy niz yeterli olmazsa maçta şut gücünüz ve hızınız azalır, hocanızda sizi kadroya almayabilir.
indireceğiniz yama ile NSS 3 Oyunu %50 Oranında Turkçe Olacaktır.
[link removed]
Al mustafa messi beni tatmin etmedi ama sen % 50 bile yeter demişsin senitatamin edermi bilmem....:) :) :)
gökmen666
08-01-2007, 02:13 PM
Demek Şimdilik 65 Kişi Baktı Ama Kimse yardım etmedi yazık bana bulan yokmu daha arkadaşlar allah için hadi verin şöyle bir sağlam tr yama......
ozgurmania
08-18-2007, 04:15 PM
boşver aga oyunun orijinal dili her zaman daha iyidir...
dark_rocker
08-19-2007, 05:24 PM
ewt ya bencede bi 100% tr lazım ozgurmania kardeş tr olmadan hiç bişey anlamıyoruz senin bu klup logoları züper emeğine sağlık çok zamandır arıyodum yenisin herhalde senin gibi birinin bu foruma katılması çok iyi oldu.....
raknet
08-19-2007, 07:03 PM
Sabredin NSS4 geliyor...
ramcho
08-19-2007, 10:08 PM
yha sabredıyoruz da Nss 4 ne zmn gelcek ayrıca acaba kac mb olcak ?
raknet
08-20-2007, 09:12 AM
Hâlâ kaç mb olacağını napacağınızı bilmiyorum ama söyleyeyim 20 mb gibi olacak...
ramcho
08-20-2007, 10:20 AM
kanka bnm adsl sınırlı tamam mı ondan soruyorum ben kac mb olduunu ;)
raknet
08-20-2007, 01:28 PM
OK dostum ;)
ozgurmania
08-20-2007, 01:42 PM
ewt ya bencede bi 100% tr lazım ozgurmania kardeş tr olmadan hiç bişey anlamıyoruz senin bu klup logoları züper emeğine sağlık çok zamandır arıyodum yenisin herhalde senin gibi birinin bu foruma katılması çok iyi oldu.....
kardeş orjinal dilden kastettiğim haberleri falan ne kadar cevirirsek cevirelim orjinalindeki tadın yakalanmayacağıydı... yani orjinal dilinde türkçe alt yazılı film izlemek gibi güzel bişey:) mesela cm veya fm de de türkçe çevirilerde bazı hatalar vardır muhakkak ve bunlar oyunun dengesini kısmen bozar ama tabi herkesin bir oyun zevki vardır ona da karışamam:) türkçe ye çevirmeye çalışacağım ama yetiştiremezsem birşey diyemem...
ramcho
08-20-2007, 06:07 PM
arkadasım sadece gazete haberlerını ve party falan haberlerını deıstırırsen yeter gıbı gelıyo bıze ? ne dersınız ?
ozgurmania
08-21-2007, 02:33 PM
arkadasım sadece gazete haberlerını ve party falan haberlerını deıstırırsen yeter gıbı gelıyo bıze ? ne dersınız ?
ya dün uğraştım ama beceremedim kusura bakmayın arkadaşlar... benim altından kalkabileceğim gibi değilmiş...
dark_rocker
08-21-2007, 03:24 PM
ya dün uğraştım ama beceremedim kusura bakmayın arkadaşlar... benim altından kalkabileceğim gibi değilmiş...
Nasıl uğraştın hangi programla language dosyalarını açtın linkini koyarmısın...
ozgurmania
08-21-2007, 06:37 PM
Nasıl uğraştın hangi programla language dosyalarını açtın linkini koyarmısın...
işte onu diyorum language dosyalarını açacak program uyduramadım...
ramcho
08-21-2007, 08:02 PM
yha olsa gercekten cok guzel olr
dark_rocker
08-28-2007, 08:25 AM
abi yapn yapıyo bazı sitelerde var oyun kıytırık türkçelri raknet sen bi diğer adminlere faln bi sor abi bi aryın bi sorun ha raknet bide kardeş şu nssunplugged.com da spiker oyuncu ismi falan varmış benim bi arkadaş indirmişti biz beraber oynuyorduk ama bilgisayara format attı hepsi gitti bu ingilizce forumda site açıkken indiren kişiler vardır bi sorarsan upload edebilrlermi son bi soru daha nss4 de spiker olcakmı ve klüp logoları ve oyuncu isimler düzgünmü?????cevap larsan çok sevinirim....
fyagiz
08-30-2007, 11:42 AM
bence klüp logolarını bilmem ama oyuncu isimleri düzgün olmaya bilir çünkü o isimlerin lisansı başka oyuna ait ;)
raknet
08-30-2007, 06:50 PM
abi yapn yapıyo bazı sitelerde var oyun kıytırık türkçelri raknet sen bi diğer adminlere faln bi sor abi bi aryın bi sorun ha raknet bide kardeş şu nssunplugged.com da spiker oyuncu ismi falan varmış benim bi arkadaş indirmişti biz beraber oynuyorduk ama bilgisayara format attı hepsi gitti bu ingilizce forumda site açıkken indiren kişiler vardır bi sorarsan upload edebilrlermi son bi soru daha nss4 de spiker olcakmı ve klüp logoları ve oyuncu isimler düzgünmü?????cevap larsan çok sevinirim....
NSS Unplugged sitesi şu an kapalı açılacak gibi de gözükmüyor :( Spiker vs.. benim yokluğumda upload edilmiş dark rocker arkadaşa teşekkürler.. ;) NSS4 için oyuncu isimleri lisans sorunları nedeniyle yine saçma sapan olacak. Ama klüp logoları olabilir tam emin değilim.
dark_rocker
09-01-2007, 06:27 AM
çok sağol raknet uploadlarım içinde hiç sorun değil rica ederim eğer böyle şeyler bulursam upload edebilirim
savas_gfb
09-15-2007, 12:38 AM
Beyler NSS 4 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?
raknet
09-15-2007, 07:05 AM
KONU AÇMADAN ÖNCE ARAMA YAPIN (http://www.newstarsoccer.com/newstarforum/showthread.php?t=4350)