PDA

View Full Version : nss3'ü türkçeleştirme

finebye
07-23-2007, 03:13 PM
arkadaşlar ben denedim oldu..sensational soccerda tr dil yaması var biliyorsunuz.sensational soccer oyun klasörünme girin language dosyasının içinde tr dil dosyasıda vardır ..işte bu dosyayı kopyalayın ve new star soccer 3 oyun klasörü içindeki language içindeki language1 dosyasıyla değiştirin.oyun kısmen türkçeleşiyor..

raknet
07-24-2007, 07:31 AM
Evet bu şekilde de çözüm bulunabilir ancak kesin çözüm NSS4'de. Tamamen Türkçe bir şekilde oynayabileceksiniz.

gökmen666
07-28-2007, 08:14 AM
arkadaşlar ben denedim oldu..sensational soccerda tr dil yaması var biliyorsunuz.sensational soccer oyun klasörünme girin language dosyasının içinde tr dil dosyasıda vardır ..işte bu dosyayı kopyalayın ve new star soccer 3 oyun klasörü içindeki language içindeki language1 dosyasıyla değiştirin.oyun kısmen türkçeleşiyor..
iyide sensational soccer deki langues deki lerde hangisi tr dil dosyası ki 10 tane dosya var orda....:( :( :( :(

gökmen666
08-01-2007, 02:17 PM
Fineby kardeşim madem böyle bi iddaa ortaya attın sorulara cevap vermen lazım hem kendin bu iddaa yı ortaya attın hem sorulara cevap vermiyorsun bunası iş yaw:(:(:(

gökmen666
08-06-2007, 04:59 PM
KÜFÜR YASAK KİME O.... Ç.... DİYORSUN SEN!

FORUMDAN YASAKLANDIN
:wall:BAN!:wall: