View Full Version : Yardım Lütfen
gsberk
07-14-2007, 06:37 PM
Arkadaslar oyunu oynuyordum güzelce... tam 19 yaşına geldim liverpool'a transfer oldum anterama tıkladım.Ama oyuna girmedi.Maçlar da açılmıyor.Yani oyuna giriyorum ama antreamana ve maçlara giremiyoru.Siyah ekran geliyor/daha yükleme bile yapmadan) sonra hata mesajı veriyor(Klasik hata mesajı Windows'sun hata raporu gönder gönderme diye)Oyunu sildim her şeyiyle(C'den tümüyle kaldırdım) yeniden başladım oyuna ama yine aynı mesajı verdi!!! Sizce neden olabilir ? Be yapabilirim? :wall: :wall: :wall:
raknet
07-17-2007, 01:19 PM
Ekran kartının sürücüsünü kaldırıp kurmayı bir deneyin. Olmazsa save dosyanızı bana yollayın, hata dosyada mı yoksa bilgisayarınızda mı karar verebilelim.
DjAlieN
07-18-2007, 07:37 PM
Bilgisayarının özelliklerini yollarsan bir çözüm bulabiliriz..
Google dan küçük bir araştırma ile ekran kartının son sürücülerini indirebilirsin..
Birde save dosyalarının içinde değiştirme yaptınmı yani text dosyasıyla oynadın mı ?
gökmen666
08-01-2007, 02:53 PM
Arkadaslar oyunu oynuyordum güzelce... tam 19 yaşına geldim liverpool'a transfer oldum anterama tıkladım.Ama oyuna girmedi.Maçlar da açılmıyor.Yani oyuna giriyorum ama antreamana ve maçlara giremiyoru.Siyah ekran geliyor/daha yükleme bile yapmadan) sonra hata mesajı veriyor(Klasik hata mesajı Windows'sun hata raporu gönder gönderme diye)Oyunu sildim her şeyiyle(C'den tümüyle kaldırdım) yeniden başladım oyuna ama yine aynı mesajı verdi!!! Sizce neden olabilir ? Be yapabilirim? :wall: :wall: :wall:
Bence oyunu yeniden indir eski oyununun içindeki save dosyasını yeni indirdiğinin save dosyasının içine at ve oyna ...