PDA

View Full Version : Forum Hakkında Merak Ettikleriniz

raknet
10-26-2006, 02:47 PM
Forum hakkında merak ettiğiniz herşeyi burada paylaşabilirsiniz

rock
10-27-2006, 08:34 PM
:(Abi niye kimse katılmıyo bu foruma merak ediyom tanıdığım biçok kişi bunu oynuyo ama forumu takan yok.....:(

raknet
10-27-2006, 08:56 PM
Evet abi asıl ben üzüldüm ya foruma hiç talep yok sana bi PM atıyom bakarsın. Arkadaşlar lütfen yazıları okuyup geçmeyelim. Katkıda bulunalım. Ben konu başlıklarını açtım siz de paylaşımlar yaparsanız sevinirim. Mod'la doğrudan bağlantım olduğu için gerekli repler verilecektir... Şimdiden teşekkür ederim.

melih154
10-31-2006, 05:02 PM
Arkadaşlar. Ben de bugün itibariyle bu oyunun böyle bir forum itibariyle geliştirildğini öğrendim ve yardım etmeyi bırakıcağımı da zannetmiyorum. Özellikle kendi ligimiz ve dilimiz için gereken yardımı oyunu yapanlara edeceğime kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki isteyim :)

raknet
10-31-2006, 05:22 PM
Teşekkür ederiz melih154. Foruma hoşgeldin. Koordinatör benim. Hazırladığın lig ve diğer dosyaları bana veya Moderatör Fabrizio Gatti'ye ulaştırabilirsin. İlk olarak senden nasıl faul yapılmadan tackle yapıldığını isteyebilir miyim? İlgili bölüme cvp yazar mısın?

teote
11-24-2006, 12:44 AM
bu oyuna turkce yama yapmak cok zor olmasa gerek....

raknet
11-24-2006, 04:28 PM
SS için zor değil ancak NSS için dil dosyası hazırlamak mümkün değil çünkü dil bölümü oyunun ana dosyalarının içine gömülü...

edit: Foruma hoşgeldiniz sabit konusunda devam edelim ;)