PDA

View Full Version : Şut teknikleri

raknet
10-26-2006, 02:36 PM
Şut, pas, vole vb.. nasıl daha etkili yapacağımızı tartışıyoruz

ccengooo
03-17-2007, 04:33 PM
hocam :D:D süper olmus bu forum :D...
ben sadece şut çektiğimde kaleciden sekiyor.. kafayla tamamladığımda yada vole vurdumda yine kalecide kalıyor..gol atmak çok zor

raknet
03-17-2007, 05:30 PM
hocam :D:D süper olmus bu forum :D...
ben sadece şut çektiğimde kaleciden sekiyor.. kafayla tamamladığımda yada vole vurdumda yine kalecide kalıyor..gol atmak çok zor

sana tavsiyem direkt çaprazdan kaleye doğru git şutu çek direkt gol olur ;)

ccengooo
04-21-2007, 12:53 PM
evet valla denedim.süper gol oluyor :D

bu oyunu online olarak oynananı warmı acaba.yada oline yapsalar fena olmazmıydı?
yani her hafta bi ligte olsaydıkta. her hafta normal maçlar gibi maçımızı yapsaydık. haftaiçide ilerletseydik adamı?

güzel olmazmı

raknet
04-27-2007, 06:19 PM
NSS için online yapılması şu anda söz konusu değil üzgünüm, oyunu konseptinden uzaklaştırır.

omernice
05-04-2007, 03:47 PM
pardon hata mesajı oldu

doktorsafak
06-26-2007, 07:46 PM
ben çogunlukla orta sahaya gelirim solak yaparım sol çizgi de biraz ilerlerim lob tuşuna sonuna kadar yuaparım kenardan kenara gider hep yerler hep ölece transfer istiolar hep :D:search: :dance:

ozgurmania
08-18-2007, 04:18 PM
yaa arkadaşlar birde aşşağı kaleye atak yaparken çok ters geliyor keşke bu sorunu çözselermiş kamera açısını değiştirip sürekli yukarı kaleye atak yapabilsek?

raknet
08-18-2007, 04:57 PM
NSS3de böyle bir imkan yok. Ancak yeni gelen NSS4de oyun 3D olduğu için sorun çözülmüştür ;)

ramcho
08-19-2007, 10:02 PM
yha bende cok sevdım bu forumu hemen uye oldum arkadaslar ceza sahasına yandan gırın vurun gol oluyor cok attım ole gol caprazdan ama

gok_ihsan
09-09-2007, 04:03 PM
ilk oynadığım zamanlar canım cıkıyodu gol atmak için şimdi ise takım arkadaşımla yarışıyorum zira ne zaman uzaktan sut ceksem kesin tamamlıyo bana tek artısı asist sayılıyo ama adam bi sezonda en az10 defa hattrick yaparmı ya gol kralı olmak istiyorum ben

ramcho
09-11-2007, 04:07 PM
bi adam tabikide bi sezonda 10 hatrick yapar ben oynadıım her maçta hattick yapıyorum be kaç maça girdiğimi hatricklerden bakıyorum ;) ayrıca defansı calıma kalenın yanından duz gel ve vur bıraz falsoyla dırek gol oluyor ;)

T-RaP
10-21-2007, 07:33 PM
benim gol atmam hiç de zor deil çünkü 2013 yılındayım ve bütün güçlerim 30 gol atmak o kadar da zor değil.İnanmayan ****@hotmail.com

syly
11-27-2007, 01:30 PM
benimde dribling 30 oldugu icin kaleciyi geciyorum bazen kaleci uyuzluk ediyo cikmiyo:D :D

Tahir
12-26-2007, 04:15 PM
Arkadaşlar Şut 25 den Az Olmasın İşiniz Kolay İlk Önce Rakip Kaleye Gidin Sonra Ceza Sahasının Dışında Radüs Diorum Ben Ona Eyimli Bir Çizgi Var Onun Solundan Veya Sağından Şut Çekin Şutu Vuruken En Son Hızın Biraz Altında Vurun Süper Gol Girer.

İlk Önce Flair(Yetenek) i 23 den Aşağı Yapmayalım Kaleye Çaprazdan Gidelim Sonra Şut Çekelim Ve Şut Çektikten Hemen Ok Tuşlarıyla Hareket Verin Biz Buna FalSolu Dioruz.Bunu Dümdüz Kalenin Karşıındanda Deneyebiliriz.

NEWSTARGAMES FAN
04-26-2008, 06:16 PM
Ben DÜmdÜz Gİdİyom Çalim Atiyom New Star Soccer 3 Te Çalim Ustasiyimdir Sonra Kaleye Gelİncekalecİye Çalim Atarak Golu Atiyorum Ve Gol Krali Oluyom:d

Cyder
04-26-2008, 07:13 PM
arkadaşlar en kolay gol çeşitleri:
1- orta sahanın yuvarlağının yanından şut tuşunu sonuna kadar doldurup vurun top tam 90a yapışıyor.ben ortasaha oyuncusuyum hep öyle gol atıyorum.
2- Kalenin en sağ veya en sol köşesine girin.Pas tuşuna sonuna kadar basın ve atın top dimdik gider ve tam kenardan gol olur.
3-Vole şutlarında orta isteyin.Topu üstünüzde sekirin.top tam yere çarpacakken bi vurun gool.
4-Driver head vuruşu için koşu yoluna pas isteyin.adam tam kuşu yoluna atar.orda topun düşeceği nokta var. oranın biraz ilerisinden z tuşuna basılı tutarak girin çok güzel oluyor..
5-Corner deyken oku çizginin hemen yanına getirin şuta sonuna kadar basın.kesin gol olur.adamlar kendi kalesine atar..
6-uzaklardan şut çekin.top yere çarpmadan sağ veya sol ok tuşlarından birine basarsanız falso alır.bunu ben free training de buldum şans eseri.

Kolay gelsin!

AniX
04-26-2008, 07:13 PM
kaleciye çalım atma mevzusunda aşırı derecede başarısızım :D

kafa golü atmak isteyenler şöle de yapabilir:

önce topu kanatta bekleyen adama paslayın o orda biraz oyalanacak siz o süre içinde hızla ceza sahasına koşarak pas isteyin eğer adam doru dürüst bi orta yaparsa kafayı çakın eğer kalenin ortasına doğru vurmadıysanız %80 gol o %20 ne dersiniz %10 embesil forvet partnerinizin topu rakip kale çizgisinden çıkarması veya %10 orda bekleyen kazma rakiplerden birinin arka bölgesine topun çarpması :D

Cyder
04-26-2008, 07:16 PM
%10 embesil forvet partnerinizin topu rakip kale çizgisinden çıkarması

bu bana çok oluyor:d

linehosting
04-27-2008, 02:58 PM
Ben çapraz girip orta açıyom kalecinin üstünden gidiyor :)

canpasha
04-28-2008, 08:40 AM
kaleciye çalım atma mevzusunda aşırı derecede başarısızım :D

kafa golü atmak isteyenler şöle de yapabilir:

önce topu kanatta bekleyen adama paslayın o orda biraz oyalanacak siz o süre içinde hızla ceza sahasına koşarak pas isteyin eğer adam doru dürüst bi orta yaparsa kafayı çakın eğer kalenin ortasına doğru vurmadıysanız %80 gol o %20 ne dersiniz %10 embesil forvet partnerinizin topu rakip kale çizgisinden çıkarması veya %10 orda bekleyen kazma rakiplerden birinin arka bölgesine topun çarpması :D

Biseyi unutuyorsun o embesiL forvet yani takim arkdasimizin kafasina qozune carpip bariz bize ait oLan qoL ona yaziLior.KaLeciden donen topu tamamLiyor.

Sezon sonunda benim 34 takim arkadasimin 32 qoLu wardi.Tahmin etmissinizdir 27 asistim war :lol:

AniX
04-28-2008, 02:44 PM
siz ne diyosunuz torres benim kaleciden dönen şutlarımı tamamlaya tamamlaya 80 golün üzerinde attı bea tabi benim 120 küsür gol ve 60'ın üstünde assistimle toz yutturdum kendisine :D

xmenac
05-02-2008, 08:28 PM
kariyerinizin ilk başlarda yeteneklerinizi henüz geliştiremediysenizi, ceza sahasına diklemesine girip kale direklerinin hafif yanlarından düz ve sert paslar atarak rahat gol bulabilirsiniz, şahsen ilk oynadığımda 22 yaşıma kadar hep böyle gol atmıştım :) arada attığım goller hariç tabi

AniX
05-09-2008, 02:30 PM
xmen valla bence pasla gol meselesine pek gerek yok ben 19 yaşındayken 17 sut yeteneği ile 64 gol atmıştım